Finns det något bättre än att vakna upp till fågelkvitter?

Svaret på den frågan är antagligen ja. Men det går inte att komma ifrån det härliga i att göra det. Sen flytten till 45:an så vaknar man upp dagligen till detta kvitter då det sitter en armé med gråsparvar tror jag det är, i ett träd/buske bara nån meter utanför sovrumsfönstret. När man ändå är vaken och nattens tältpinne inte har lagt sig, varför inte utnyttja läget? Tog saken i egna händer (vill gärna intala mig själv att ensam är stark)....precis som vanligt, för det har ju visat sig att man är ruskigt het. Kommer in, hittar bra rytm och happy thoughts och då händer det....såklart. Telefonen ringer och skräppan lägger ner sig som en hora på Red Light District i Amsterdam, tack Puffen! För mycket utlämning av privatlivet? Ja men sluta läs då...

Var bara att kliva upp det och tre ostmackor senare var ett par polare här och hämtade lite godis. Börjar bli dags att köpa lite mer godis snart. På tal om godis, så sitter jag nu och väntar in Mackan G och den tidigare nämnde Puffen till kl 16. Mackan skulle peta med sig guran och det kommer att bli allsång på 45:an framåt kvällen, innan det mycket namnkunniga gänget beger sig ner till Hela huset gungar. HHG är det bästa Borlänge har att erbjuda i uteliv i detta nu. Många sågar det vid fotknölarna, men det är helt jävla oförtjänt och i 11 fall av 10 är det för att personen i fråga inte har besökt Galaxen. "Det är bara gamlingar där" Ja men logga ut ifrån lunar, gå och klipp dig och skaffa dig ett jobb ist då. Jag har som sagt sex................jobb.

Nu tänkte jag peta in mig i pojkrummet och hitta ett deg i nån timme, för sen brakar festen igång.

"Visa dom, vilka dom, pattarna!"



//Maskinen™ - "Some might say that sunshine follows thunder, go and tell it to the man who cannot shine"


Gajen är rökt?

Sov iaf som en jävla Gud på jobbet inatt i den nya sängen. Men var ju såklart ännu mer sliten när jag vaknade. Sömnen tar död på en asså. Jobbade till 11 och skulle ta mig hem med Gajen som gjorde ett hästjobb till jobbet igår. Visste att det skulle bli på gränsen om den skulle koka eller inte. Starten gick sådär. Jag hann knappt ner till Domnarvsrondellen (300m) innan tempen var uppe på sk normaltemp. Crap tänkte jag och försökte tänka ut eventuella platser att begrava Gajen på vägen hem. Jag passerade bron och tempen låg kvar på samma. Måtte det hålla tänkte jag. Förbi Domnarsvallen och Ringen. Fortfarande samma temp. Fan det här går vägen tänkte jag vid OK Masergatan och det skulle jag ju givetvis inte ha tänkt. Som ett brev på posten, så börjar nålen stiga och det ganska snabbt. Jag förbannade mig själv för mina tankar och petade i 4:an. Jag måste hem asså, så nu är det bära eller brista. Hinner förbi Hemköp Tjärna Ängar precis innan tempen går upp på rött. Åker förbi busskurerna som ligger alldeles förbi Tjärna Centrum och dom är fullsatta som vanligt. Folk började kasta sig över snödrivorna som var ditplogade. Jaha, tänkte jag och fattade inte vad det var dom höll på med.....tills jag tittade i backspegeln. Dom måste ha trott att dom var tillbaka i sina hemländer och att det var en bilbomb som precis skulle brisera. Det molnet som följde Gajen är svårt att beskriva. Tar mig iaf in på min gata till slut, givetvis med en "krycka" med efterföljande bredställ. Kastar mig ur bilen och öppnar huven. Bilden under blev dålig, men ni ser stuket iaf.




Jag tog mig iaf hem och det var det som var det viktigaste. Ny bil nästa vecka? Ja om banken och Gud vill så.

Sålde sedan lite godis till Sandra som var schysst nog att köra ner mig på stan så att jag fick plocka ut postväxeln till stolarna. Sen droppade hon mig vid Kupan, där #16 och Finnen plockade upp mig för ett affärsmöte ang P&L. En tacobuffé senare så återfanns jag på 45:an igen och där stod ju givetvis Gajen och småpyrde lite. Kastade mig in i huset och dammsög och våttorkade av the Mansion, så nu går det att vistas här igen.

Sitter och väntar på att sängen och fåtöljerna ska dyka upp, så man kan lägga fokus på kvällen ist. Tro det eller ej, men ikväll är jag en Rock & Roll Star återigen...en sk maskin!

Nej nu ska jag lägga mig och fortsätta lyssna på Lasse Wierups "Infiltratören"

På återseende alla fans!



//Maskinen™


Grym spelning av Oasis!



Det här var den synen som mötte oss när vi klev in i Globen ca 1,5 timmar innan bröderna Gallagher skulle äntra scenen. Innan vi klev ner och satte oss på våra VIP-platser, så klev hela gänget in på Annexet och petade i oss ett par bägare. Tro det eller ej, men efter att vi hade suttit i ca 30 min så dök Jon "Doktorn" Hansson och Håkan Peleback upp i baren. Dom slog sig ner vid vårt bord och doktorn som precis har flyttat till Fittja, surrade på med bred stockholmska. Håkan var gyllenbrun och fin efter sin tripp till Thailand och han passade bra i sin nyköpta ljusblåa Oasiströja.

Nog om det, så petade vi ner oss till våra platser som kan ses till vänster på bilden ovanför. Ca 15 meter ifrån scenen skulle jag uppskatta det. Grabbarna kliver på ca 30 sekunder senare och innan trummorna har gått igång på första låten så har Liam kastat ut en av sina 2 tamburiner i publiken och Liam Gallagher show har startat. Trots att Noel är bättre på att spela, sjunga och egentligen allt annat oxå, så finns det en sak han inte är bättre på och det är att UNDERHÅLLA. Vilken entertainer han är denne smale britt. Han ser ut att vara dyngad på scenen och han är antagligen det oxå.

I fjärde låten (Cigarettes & Alcohol), så går textraden "You gotta make it happen", men Liam kliver in med ett "you gotta fuck it" sen kastar han sönder reservtamburinen mot scengolvet och kliver av scenen och lämnar över den till Noel ist som sjunger ett par låtar. Skulle uppskatta det till att Noel sjöng runt 6 låtar och varje gång klev Liam ner i logen och väntade tills nästa låt han skulle sjunga. Vilken diva, vilken sugga, vilken chef!

Kvällens höjdpunkter i korthet

* Rock and Roll star (Precis så magiskt man kan tänka sig)
* Cigarettes & Alcohol (När andra tamburinen ryker är det som poesi!)
* Supersonic (Publikhavet kokar)
* Dont Look Back In Anger (Allsången i refrängerna ger rysningar)
* I Am A Walrus (Avslutningslåten får en att sukta efter mer i Stockholmsnatten!)


Kvällens minus

* Ingen Live Forever som jag förutspådde
* Att det inte är fullsatt i Globen är ett skämt!
* Lite för många låtar ifrån nya plattan. Saknade en del godis, trots att dom gör det ruskigt bra med det dom gör!



Mycket talar för att nästa stora musikprojekt för egen del, blir att åka till Holland och Pinkpop Festival 30-31 maj + 1 juni. Festivalen stoltserar med klara artister som The Killers, Bruce Springsteen & The E-Street Band. Därtill så kommer det att tillkomma band som Metallica, Counting Crows och Live.

Super-Bowl
börjar närma sig. Det kommer att bli folkfest och även fest(?) på 45:an. Amerikanskt stuk? Hell yeah!



//Maskinen™


Tonight I´m a rock & roll star!

I live my life in the city
There's no easy way out
The day's moving just too fast for me
I need some time in the sunshine
I gotta slow it right down
The day's moving just too fast for me!

Så kommer konserten att inledas i Stockholm Globe Arena ikväll! Så kommer även Maskinen att inleda konserten, för man är ju en utav dom största supportrarna till allsång, sen att man kan varenda text och har en fantastisk sångröst gör ju inte saken sämre. Jag har 4 låtar jag absolut vill att grabbarna ifrån Manchester ska spela och dessa är följande:

* Rock & Roll Star
* Don´t Look Back In Anger
* Little By Little
* Live Forever

Nu är jag ganska säker att bara dom två översta kommer att spelas tyvärr. Men det är bara att göra det bästa av situationen. Bilen lämnar Borlänge om ca 2 timmar. Jag fick tjejerna att ändra sig, men det kostade i smink, kläder och smycken. Drabbar dock ingen fattig...

Skägget är trimmat, brillorna är putsade, kläderna sitter där dom ska, påsen med "godis" är packad. Nu sitter jag bara här och väntar på att min pojkvän #16 ska komma och hämta mig för en sk VIP-lunch på Tekniken. Han skulle bara stanna på hemköp och köpa en ram till en tavla han hade köpt igår. Kollade precis in hans status på Facebook, å herregud!



#16 har gymmat, solat och duschat. Nu blir det globen! LÄCKERT!

Ja vafan ska man säga....sjuka grejer det där! Kanske ses inatt!

Don´t look back in anger cause you and I are gonna live forever and tonight we are Rock & Roll stars!!



//Maskinen™ - Är Liam Gallagher


Ganska vuxen eftermiddag/kväll

Efter en sedvanlig lunch med #16 efter det senaste inlägget så har resten av dagen faktiskt varit ganska vuxen ifrån min sida. Dels så har man filat på lite lister osv att sätta glasskivan i, putsat lite på kåken, sålt lite godis, legat och lyssnat på "Infiltratören" som talbok (den är magisk så här långt) samt en promenad i -2 grader i en och en halv timme. Tog vändan längs med sportfältet och upp till kyrkogården i Kvarnsveden, gick runt lite där och sen PETADE jag mig hemåt och landade på 45:an 90 min senare som sagt.

Nu ska jag bara skriva ur mig lite, sen blir det matlagning. Det blir Hamburgare med bröd samt klyftpotatis och en 3 olika dipper att välja på. Vitlöken ligger farligt nära. Ni vet den där magiska Centrumgrillsvitlöksdippen. Kanske sköljer ner det med en pilsner för att stilla nerverna efter att #16 kastade ur sig att biljetterna inte har kommit än. Kan iofs vara för att jag kallade honom "vacker blöt äng" efter att han vägrat följa med promenad till förmån för att måla en tavla...så klart!

Har #16 på tråden just nu och han hotar mig med både det ena och det andra om jag släpper saker i bloggen, så jag ger väl fan i det då =)

Nej nu ska jag ställa mig och steka på köttet. Det tar på krafterna att vara vuxen. Tur att man inte är det alltför ofta..



//Maskinen™

 

Veckans Nu är en tidning fler bör uppmärksamma..

Nu vet jag inte hur många som egentligen läser Veckans Nu. Jag själv har gjort det i 5 år till och från skulle jag gissa på. 22,50:- kostar den iaf och kommer ut torsdag varannan vecka och är en skvallerblaska utan dess like. Men det är en massa sköna bilder i den iaf. För att ta ett exempel på hur sjuk tidningen egentligen är, så kan det stå något i stil med Beckham och Posh har gjort slut dagarna innan jul, för att sedan på sista sidan ha en preview inför nästa nummer där det står, David och Posh romantiska nyårsfirande, se det här. Ja vad ska man säga, det är bra läsning om inte annat.

Imorrn bär det av till Sthlm, Globen och Oasis. Konserten börjar 2030 och tjejerna vill åka vid 12?! Vafan är det frågan om? Visst planerar jag och #16 att vara dyngade och sitta i baksätet, men ett fruntimmer bör väl kunna avverka Blge-Sthlm på under 8 timmar(?) Jaja, det är bara att gilla läget. Hade ju inte varit alltför bra om vi hade varit tvungna att förlita oss på Gajen för att ta oss dom 22 milen till huvudstaden.

Sitter för tillfället och väntar på att en snubbe ifrån Glasmetropolen ska komma hit och mäta lite i köket för att jag äntligen ska få dit min väggskiva i glas. Grejen är den att han skulle komma 9 i morse, men har fortfarande inte dykt upp. Finns det nå värre än när folk inte håller tider. Själv är jag en tidnazi som alltid dyker upp i tid. Ett kaptensämne när det gäller idrott. Alltid där först och lämnar alltid sist. Kan iofs bero på att jag inte har något liv oxå iom mina 6 heltidsjobb.

Sitter och lyssnar på Matchbox 20 just nu och det är en grupp jag oxå vill se innan kroppen landar 2m under jorden. Jag PETAR nog av musiken nu och PETAR på ett avsnitt 24 ist. Sen kanske man ska laga något gott när glassnubben har varit förbi. Den som lever får se...


Vad säger Somalierna när det kommer en buss full med makaroner?

Å våra knäskydd!



//Maskinen™


Heldag med #16

Var över ett dygn sen bloggen uppdaterades och det finns det orsaker till. Givetvis spelade gårdagens slitna själ in sitt efter lördagens hattrullande på Bolle. Men den största anledningen är ändå dagens heldag med #16 aka Jimmy aka Robin.

Vaknade redan vid sju av en rad olika anledningar. Lyckades somna om, men väcks av det sedvanliga sms:et ifrån #16 när man väl lyckas sova ett par timmar i streck. "Hörru, gör du inget att än att sova...fitta" Alltid den sedvanliga vackra blöta ängen (som fitta nu tydligen betyder enligt wikipedia) som avslutar sms:et. Var bara att peta upp sig det och ta sig till Teknikdalen där dagen började med lunch. Korvstroganoff och ris var det som förtärades. Dock var den jävligt tveksam. Ingen maskinenklass direkt.

Sen började Maskinen och #16 sin resa. Började med att peta in 6,5k på banken. Efter det tog vi oss till ÖB, fiskade varsin kundkorg och sen började shoppingen. Vi hann inte längre än till Galleriet inne på ÖB innan #16 stannade till och där blev vi kvar i en 30 minuter iaf. Tror han köpte varenda tavla och affisch dom hade kvar. Maskinen petade i verktyg i sin korg eftersom han hade slitit ut sina gamla. #16 nöjde sig dock inte med alla tavlor han hade köpt, utan det var bara att sätta sig i bilen och åka ner till Dollar$tore. Samma visa igen, varsin kundkorg, fram till Galleriet och ett pitstop på 30 min. Alla tavlor rensades även här med 2 "nakentavlor" som favoriter hos #16. Maskinen petade i lite handdukar och lakan för den kommande "King-sängen" som enligt uppgift anländer på fredag. Noterbart ifrån Dollar är att trots att vi handlade helt olika saker landade på samma summa i kassan, 401:- eller $48,9 med dagens kurs räknad.

Glömde en sak i all iver här och det var att vi var in på Nordsjö färg innan Dollar. #16 hade tydligen fått för sig att han skulle måla en tavla oxå...sjuka grejer

Sen bar det av till Jula efter det. #16 skulle tydligen köpa lampor som kunde lysa upp så att alla tavlor skulle synas. Ja han skulle ju även köpa nån tavla oxå så klart. Maskinen köpte även han lite LED-lampor och dubbelhäftande tejp. Sen bar det av till Willys för ett tacoköp var det tänkt. Så blev icke fallet då Maskinen inte orkade gå in till grönsaksdisken. Valet landade ist på lite mjölk, pytt och kycklingfilé samt en Veckans nu =) #16 då undrar ni? Jodå han var med han med och tro det eller ej, så petade han in en mjölkliter och ett.............tuggummipaket. Varför ingen tavla tänker ni då? Jag har funderat på det jag med och har kommit fram till att han gjorde en tavla (tabbe, för dom som är utvecklingsstörda och inte förstår vad tavla betyder i det här läget) då han glömde av att stanna till vid tavlorna =)

Klockan var vid det här laget ganska mycket och mat och sovklockan ringde och vi bestämde oss för att peta i oss en varsin nachotallrik på Kupolen. Tro det eller ej, men där stötte vi på Adil "Kisset" Kizil....så klart! Det blev surr om NHL 2009 och han sa, men kom då. Jag kommer, svarade jag. Petade ner mig i Adils pojkrum och kissade på Adil (3-2) och Ciwan (2-1). Grabbarna bytte spel och jag ringde min personliga chaufför (#16) och bad honom komma. Jag kommer snart, jag sätter upp ett par tavlor just nu, var hans svar tillbaka. När han till slut dök upp 1,5 timme senare så petade vi hem oss hit och han lånade projektorn samt projektorpåsen. Vi surrade lite kort om dagen och jag frågade vad han skulle göra. Tänkte åka hem och måla en tavla, svarade han. Kors i taket, mumlade jag lite tyst för mig själv sådär, innan jag begav mig på LED-ljuset. Det landade jävligt snyggt under sängen och lyste upp sådär magiskt över ängeln på väggen.

Så nu sitter jag i soffan framför brasan och lyssnar på Oasis live. Biljetterna är förövrigt beställda och landar i lådan imorrn tisdag. Dåliga recensioner ifrån Göteborgskonserten hindrade inte mig & #16 ifrån att boka VIP-platser i Globen. Vi lever bara en gång och den gången är nu. Ångra hellre det du gjort än det du inte gjorde!

På bilden ser vi #16 efter hans magiska handling på ÖB



//Maskinen™


Dagen efter kvällen före..

Dom alltid lika fantastiska söndagarna då man har varit ut kvällen innan. Inget PL i helgen, utan FA-cup ist och det suger fan rent utsagt. Inte nog med det, så skulle man ju göra 2 timmar på jobbet imorse oxå =/ Tack hjärtat för skjutsen. Hade fan aldrig pallat att gå i 3dm snö med finskor och kavaj.

När man väl var hemma igen, så stod givetvis grannkärringen och skottade över snön på min tomt, precis som vanligt. Den dagen hon inte gör det, då har hon med 99% säkerhet coolat vippen.

Tillbaka till gårdagen igen, så gjorde jag, Marcos, Robin & Jimmy ett hästjobb på Rock Band. Vem är Jimmy nu då? Inte en aning. Fick ett samtal av  Bjurman, som frågade vilka som var här. Det är jag, Marcos och Jimmy svarade jag helt lugnt. Det var ju bara det att det inte fanns nån Jimmy här. Måste ha tyckt att Robin passar bättre att heta Jimmy med alla dom där fina kroppsmålningarna pöjken har.

Sitter och betar av Cardiff - Arsenal i just FA-cupen just nu. Men vilket jävla sömnpiller. Slår nog över till Milan ist skulle jag tro. Jag kan inte förstå att jag är så törstig när jag drack så in i helvete igår ;)

Vill bara flika in med Marcos kommentar som han kläckte igår. "Nu är han hårstrån ifrån att åka" Ja kära nån, men sen är han ju mexare oxå. Hårsmån Marcos, hårsmån!



//Maskinen™ - svenska för nybörjare


Avlösningen är i Amsberg

Avlösningen är på väg, kostymen är på väg på, brillorna ligger nyputsade och klara och stickorna ligger och väntar på att bli glödheta. #16 dyker upp, Putan Villarroel dyker upp, Crille "Liam Gallagher Maskinen" Söderström dyker upp. Tror tamigfan att alla dyker upp! Det roliga med det hela att man är på jobbet 0900 imorrn igen och det är ju kärlek. Alla vill ha en del av maskinen!

Festan har börjat musiken är stark, in dansar #16 på moln...



//Maskinen™ - Tonight I´m a rock & roll star 


Spotify me!

Vet inte om alla har ramlat över detta fenomen, men vilket jävla monster det är! Gratis för alla med Bredbandsbolaget till en bit in på april, sen 99:- /månad. Det är ingen summa att snacka om när man väl ser vad man får tillgång till. Du får tillgång till i stort sett all musik som har gjorts på denna jord. Inga laddningstider, ingenting. Sök på låten eller artisten och klicka på den låt du vill ha och den startar direkt. Kärlek!

Oasis kommer närmre och närmre. Står väl i stort sett med hela min prakt i Globen just nu och inte blev det sämre efter att ha sett denna livevideo på Don´t look back in anger där publiken står för en vansinnig sång!

Dags att göra käk till Sigge nu.

* På bilden ser ni min biljett ifrån en spelning jag var på i Argentina med "grabbarnas" autografer på

Fred ut



//Maskinen™



Gajen lever på lånad tid..

Jag vet att folk brukar döpa utrustningen dom har i "mellangården" såsom Pullan & Skräppa typ, men döper folk sina bilar? Jag är en utav dom som döper mina bilar. Jag har haft tre bilar i mitt liv och här har vi namnen på dom:

1. Slaghöken (Volvo 142, gjord 1974)
2. Silverslagarn (Volvo 144, gjord 1974)
3. Gajen/Kebabraketen (BMW 316, gjord 1995)

Gajen är som sagt den bil jag håller på att avverka just nu och som rubriken säger så lever den på lånad tid. När det blir lättare att räkna upp vad som INTE är fel på bilen, då börjar det nog bli dags att byta, laga eller varför inte fixa så att någon snor den och bränner den eller något.

Gajen har stått i ett par veckor nu och det var inte meningen att den skulle komma ut idag heller då jag hade tänkt ta en promenad till jobbet. Masade mig ur sängen vid 9-snåret efter att ha betat av Oasis konsert ifrån Wembley förra året. Mycket talar för att det blir Sthlm och Oasis på onsdag. Här har ni det magiska inledningsnumret ifrån Wembley låten som spelas så ofta på Rock Band i pojkrummet! Iaf, så kommer jag ut i vardagsrummet och det är snö upp till fönsterrutorna. Det såg precis ut som att det var taget ur filmen "Day after tomorrow" eller något. Då insåg man att man var tvungen att gå ut och mecka lite med Gajen. Sagt och gjort, så petade man på sig bilmekanikerkittet och gick ut och skruvade lite. Konstgjord andning skulle man kunna kalla det. Men nu sitter jag ju här på jobbet och det är tack vare att Gajen gjorde ett hästjobb i ovädret.


En skaplig grej skedde runt 2 inatt ändå. Från ingenstans får jag ett msn-meddelande ifrån en tjej som helt sonika skriver...jag läste din blogg och jag kan bara hålla med. Vi tjejer är oxå svin.

Det visste jag iofs redan, men det är ju faktiskt skönt med människor som erkänner att det stämmer.

Nej nu ska jag fylla i min lönerapport så att det blir lite stål..

Hörs senare



//Maskinen™ - Bilmekaniker

Nätpokern är riggad...

Grattis, har du redan kommit på det säger dom flesta. Nej, jag har vetat det länge, men man vill ju ändå tro att dom ska fixa skiten nångång, men ICKE!

"Bra o ha riggen i ryggen som en känd pokerguru sa för några dagar sen...det e ju klart det e riggat" läste jag på en sida i min ilska efter att som vanligt blivit kissad på rivern. Kan det vara så att det är Magnus "spring spring" Trummens som ligger bakom pokerklienterna på dessa sidor? Ja jag börjar fan tro det asså.

Eskilsson sms:ade precis att alla dagar är en fest. Jag vet inte om jag kan hålla med om det asså...

Jobb imorrn för en annan, precis som vanligt. Skillnaden gentemot idag är att jag har betalt imorrn. Alltid en tröst. Nej dags att peta i sig en till Nyköbing och kanske även en Timeless och varför inte peta in ett par hundra på pokern igen...jag menar...det kan jag ju bara gå på ett vis.....ja du gissade rätt...utdragen på rivern mot en betydligt sämre hand...



//Maskinen™

Bloggen träffar känsliga punkter..

Förstod att mitt inlägg om att tjejer är svin skulle väcka en hel del känslor och funderingar. Fick det bara ännu mer bekräftat när det ramlade in ett sms nu på kvällen av en tvättäkta Björn Gustafsson-kopia ifrån centrala Borlänge. Han satt och festade med tre polare samt 3 tjejer. Bloggen kom på tal....såklart, ´vem hade räknat med något annat. Då kommer det klassiska missbrukssvaret ifrån tjejerna. "Mäh, det är vi väl inte" och förnekelsen är ett faktum. Hade detta varit på tex Färjan, så hade minst en utav dom stått och tonårshånglat med Håkan i baren. Det är en syn jag inte vill se asså, men vad gör man när tjejerna går loss så fort dom är ute på internationellt vatten!

Nu släpper Rönnmark pucken i derbyt och jag sprättar en Nyköbing till!

Fick äntligen in mitt jobbpåslakanset på bild, så håll till godo alla fans!



//Maskinen™

Godmorgon världen

Kanske fel uttryck í rubriken, för nu får man ju höra det gamla vanliga:

* Fyfan, du sover hela jävla dagarna! (Fel, det gör jag verkligen inte. I själva verket så sover jag inte ens på nätterna)
* Asså du har ett sånt jävla fint jobb, du jobbar fan aldrig (Fel, jag jobbar jämt. I själva verket är det du menar att jag bara har betalt för ett utav sex heltidsjobb)

Nu skulle jag kunna göra denna listan oändlig, men det hinner jag inte. (Läs det inom parenteserna i meningen ovan) Jobbar man så pass mycket som jag gör, då blir det svårt att se skillnad på arbete och ledighet. Nu är det ju så att ordet ledighet inte ens finns i min vokabulär. Det jag gör, är att jag gör mina jobb så pass skickligt, att det kanske uppfattas som att jag är ledig. Verkligheten är dock en annan..

Det är inte så att man Magnus Klassons dagar direkt som beskrivs här under:

1600: Blir väckt av hunden, som vill ha mat. (Hunden har lärt sig att kissa själv på toaletten eftersom den vet att det är helt omöjligt att få kissa innan 1800 på dagarna) Magnus surnar till och säger åt hunden att laga något själv.

1800: Magnus blir väckt av hunden, som serverar frukost på sängen + att den har loggat in på Lunarstorm åt honom.

1830: Han petar i sig frukosten ganska snabbt och tar sin lilla biljardköväska med sig och går mot hans eget Mecka, dvs Biljardhallen på Svea-torget. Väl på plats så har han ju givetvis ett eget skåp med sitt namn på.

2110: Biljarden har stängt för 10 minuter sen och nu är han hemma igen. Tog stryk av Tom Storm i trevallarscarambole med 5-3 i matcher och är givetvis inte glad över detta.

2112: Hunden borstar Magnus tänder efter att han har druckit sin varma Oboy

2115: Magnus har nattkissat och har nu även petat ner sig i sängen

2127: Magnus har somnat efter att hunden har räknat får åt honom

2127-1600 Sover som ett barn


Det där kan man kalla fina dagar. Fantasi för en knegare som mig, vardag för allas våran superstar.

Så hur ska jag lägga upp min dag för att hinna med allt nu då? Jag vet inte, men det löser sig alltid som är ett utav mina käraste ordspråk. Det kan nog bli en pilsner framåt kvällen om man har tur. Kanske se nån tveksam match i allsvenskan (Leksand - Mora) på TV. Ja den som lever får se...

Nej nu kallar plikten. Disken ska in i skåpen och fasaden ska putsas på alla hus på Tjärna Ängar......jag gör det givetvis helt ideellt...husen asså


Det var en svensk potatisälg som åkte till USA och blev mo(o)s(e)



Maskinen™

Den nakna kocken..

Efter att ha sålt godis för 5500:- så petade jag ner mig en snabbvända och hjälpte den röda maskinen...nej inte Islingby, utan Sovjetunionen. Eftersom jag klarade GOW 2 i veckan så var jag tvungen att hitta på något nytt och valet landade på Call of Duty 5. Det är ett ok lir, men det kommer inte upp i CoD 4-klass i mina ögon. Efter det bar det av in i duschen för att raka både det ena och det andra. Det gick bra. Rakningen är att rekommendera. Man känner sig större på något vis....givetvis är det en synvilla, men ändå.


Precis när jag skulle skriva vidare så får jag givetvis ett mail ifrån Viking Line Club, adresserat ifrån Håkan, ja ni vet han som står i baren på Färjan och lyckas se mer homo ut än Fab 5 tillsammans. Det ska han ju givetvis ha en eloge för. Så vad stog det i brevet då?

"Hej Maskinen

Håkan ifrån Baren, du vet den där coola serien på TV3 för något år sen. Jag blev ju D-kändis efter det och fick ligga med ett antal fjortisar. Men när jag insåg att deras föräldrar t o m var yngre än mig, så blev det ju typ lite pinigt sådär, så jag började jobba på båt ist. Ja du kanske har sett mig på TV i programmet Färjan....jag är ju lite av en Kung där =)...Asså alla vill ligga med mig, ända tills du Maskinen började skriva om mig i din heta blogg. Sen dess är jag rökt, inte ett Lunarmial har jag fått och på Snuttis har dom stängt av mig. Fan Maskinen! Rätta till detta, annars söker jag till Idol 2009!

Mvh BH........Baren-Håkan asså =)"



Kim Andersson är homosexuell skriks ifrån pojkrummet nu ifrån #16....dyngad på två 3,5:or givetvis!



Iaf, så har jag nu på kvällen lagat ihop en rikitgt fin kycklingrätt till #16, Runken & Laxen. Dom hyllar den nakna kocken aka Maskinen något enormt. Trots det fick man sitta själv i köket, då dom valde att se när Sverige blir överkörda av Kroatien ist. Men men, gratis är gott heter det och hade dom inte gjort det, så hade jag inte kunnat förgylla mina fans med denna magiska blogg.

Dags att ta tag i disken då, eller ja åtminstone stoppa in den i maskinen...diskmaskinen!



Det var en ÄLG som var skitig, då gick den och badade och blev REN



Maskinen™

Fortsättning på det alltid så stekheta ämnet..

Surfade runt lite och kom fram till en sann berättelse som nån hade snappat upp på pendeln i Sthlm,

Pendeltåg, Stockholm södra

Två tjejer, ~14, sitter och pratar.
Tjej 1: Fick du rosor av han!?
Tjej 2: Jaa...
Tjej 1: Trots att du var otrogen?!
Tjej 2: Ja...
Tjej 1: Men är du inte glad över dom då?
Tjej 2: Nä, jag funderar på att dumpa honom.
Tjej 1: Men hallå! Det var ju DU som var otrogen!
Tjej 2: Ja precis! Hallå! Inte vill jag ha en kille som jag kan va' otrogen mot!


Ja nu inser jag ju att dom var fjorton, men det är själva principen. Det är vad Sigge skulle kalla "Fruktansvärda senor". Nu säger jag inte att alla tjejer är svin, vilket tjejer har en förkärlek att göra gentemot det starkare könet (läs mannen), men som jag skrev i mitt förra inlägg så finns det en hel del som är det. Jag känner en handfull som håller på med det, både killar och tjejer. Är det mitt ansvar att säga till dom att ge fan i det? Nej det är ju inte det. Det är deras liv, deras beslut och deras misstag(?) I dom fall där personen i fråga vet om att den andre har en partner, men ändå går till sängs, eller vad man nu gör för något filthy. Är det den personens ansvar att säga nej? Nej, jag tycker inte det heller om man inte känner "flickvän/pojkvän" i frågan. Det är ändå den otrogna personens ansvar att inte trilla dit.

Jag sitter inne på så mycket godis, så ni kan inte fatta. Sen om man bjuder på det i framtiden är en annan femma =)

Ta ett sånt ämne som tjejresa till, ja vad ska vi säga....Ibiza kanske....eller varför inte Thailand för den delen. Där kommer dom "riktiga" tjejerna fram och svineriet är ett sånt jävla faktum. Det svinas, tonårshånglas, vokabulären blir en helt annan, så ist för att älska eller ha sex, så pippar man (var bara tvungen att lägga till det) eller rent utsagt knullar runt å det grövsta. Varför är då frågan....för att det är så många är och för att ingen får reda på det såklart! Men jag vet, var så säker. Men killarna då!!!!! (skriker tjejerna nu) Ja säger jag, men vi vet ju redan om att vi är svin, vi får ju höra det jämt och ständigt, så det är ju helt omöjligt att missa. Men nu var det dom oskuldsfulla tjejerna vi pratade om. Så fort vissa utav er vackra varelser får i er en och en halv Pops.....ja då är ni rökta....om ni befinner er på bortagräs, på havet eller på andra sidan jorden. Det är som med smink ungefär. Det gäller att se bra ut utåt och det gör det även när man går ut på hemmaplan. Där gäller det att inte göra bort sig. Men det som döljer sig bakom sminket och den fina ytan...det är det vi får se på dessa fantastiska tjejresor.


Vi är svin, ni är svin....innerst inne är vi alla svin


Å vad skit jag kommer att få för det här........men vet ni vad.....det ÄLSKE jag!



//Maskinen™


Killar är svin.....men tjejer är värre..

Killar är svin är något som 99 av 100 killar garanterat har fått höra nångång i sitt liv. Jag har fått höra det åtskilliga gånger och har väl i 90% av fallen förtjänat det oxå. För sanningen är den att jag har VARIT ett as i många lägen. Nu väljer jag att fokusera på just ordet VARIT, för det där är en fas jag har lämnat bakom mig i livet och hoppas verkligen att vi slipper se återfall på den fronten. Asså några "din jävla fitta" är helt oundvikligt att låta bli då det finns både killar och tjejer som är förtjänta av dom orden ibland.

När det gäller just tjejer, så är dom så otroligt lömska. Dom spelar ut det klassiska "killar är svin"-kortet, när dom själva är flera resor värre. Tro mig, jag vet, jag har sett och jag har hört. Skulle vilja påstå att det är fler tjejer än killar som är svin, men att dom killar som är det är sk grundsvin. Vi kan ta TV-serien "Färjan" som exempel. Måste bara flika in med att bartendern Håkan är en jävla fitta. Vafan är det frågan om?! Jaja, skitsamma. Det jag ville komma till var att när folk fick reda på att Färjan skulle visas och att tjejers otrohet skulle komma fram (för det var tjejerna som mosade in mail på mail till Kanal 5), så blev det ett jävla liv och det blev en aha-upplevelse för tusentals tjejer ifrån det avlånga landet. Nu kunde ju helt plötsligt hela Sverige se att jag som är så fruktansvärt oskuldsfull därhemma visar mitt rätta jag och står och tonårshånglar på Cinderella aka Kondylomburken. För det var ju inte så att hela färjan var tapetserad med affischer och lappar som det stod "VI ÄR ETT FILMTEAM PÅ BÅTEN SOM FILMAR FÖR EN DOKUMENTÄR SOM SKA VISAS PÅ KANAL 5 SENARE I HÖST" eller oxå var den det. Var du än vände dig, så fanns det en notis om detta. Jag var där, så jag vet.

Fortsättning följer på detta........ska ut och kränga lite godis nu



//Maskinen™

Blåtand suger ibland..

Nu var det ju meningen att jag skulle visa ett kort på mitt fantastiska köp tidigare idag. Snackar ju givetvis om mitt påslakanset med Ahlgrens bilar-motivet. Nu vill ju såklart inte blåtanden funka på cpu:n, så jag får försöka beskriva skiten ist. Som världens största bilpåse ser det ut som och där ska man mysa ner sig alldeles strax, bland dom rosa, gröna & vita bilarna. Det roliga är att man fick med 2 dl sköljmedel, som man skulle ha med i första tvätten och som ska få sängkläderna att lukta just Ahlgrens bilar.......Alla som gick på det där kan ju ta och skriva en klåka i kommentarerna. En klåka och inte en kråka, glöm aldrig det.

Kvällen har väl spenderats med att ta reda på det Puma stökade ner på passet igår, dvs allt. Vet fan inte vem som är assistent på dom passen om jag ska vara helt ärlig. En sak som är jävligt härlig, är att jag har fått Sigge att börja kalla mig Maskinen. Så varje arbetspass (30 av 31 dagar varje månad) börjar numer med att Sigge kör: Tjena Maskinen!

Det måste man älska! Nu bär det av in i assistentrummet (läs garderoben) ´för att riva av avsnitt 5 på säsong 7 på den hyllade TV-serien 24...


Hört i skogen:

En björk till en annan

B1: Do you löv me?
B2: Näver!



//Maskinen™ - Är Jack Bauer inatt

Sova sova sova säng säng säng..

Sovexperten Maskinen (en smula ironi där) fick i uppdrag att köpa en ny säng till jobbet och det är väl egentligen det eftermiddagen har handlat om, sängar. Var bara att peta in Sigge i den oljade blixten och styra kosan mot Jysk. Väl där så anslöt Puma, som den sovmaskin han är. Han snittar väl en 17-18 timmar i sängen när han är på jobbet. Iaf, så fann vi det vi sökte i en 105:a, ett nytt täcke, en ny kudde och ett påslakanset med Ahlgrens bilar på. Det finns bara ett sätt att stoppa dom....i munnen. Vet inte varför jag skrev det....förjävla tråkigt om inte annat. Kina, nu oxå på bil, hade ju valit lite loligale isf. Jaja, torra skämt nu.

När allt det där var inhandlat, så begav vi oss vidare till PK-Möbler ist för att inhandla Maskinens nya kontinentala dubbelsäng. Sagt och gjort, VISA-kortet upp och voila(!) en säng rikare, men ett antal lakan fattigare. Nu är jag sjukt rolig asså =)

Nej nu ska man väl ställa sig och lagga mat till Sigge. Skulle kunna tänka mig att det blir något avancerat som vanligt...


Det var en sjuk svensk gris som åkte till England och blev pig(g)...



//Maskinen™

Hulken

Det som skulle ha blivit träning, blev snöskottning, promenad och Hulken ist. Vågar inte riskera att vara skadad en hel säsong till precis som förra. Grannkärringen fortsätter att skotta in på min trädgård....hämnden kommer en dag.....givetvis med hjälp av farmor och farfars snöslunga. Jag vrider bara utblåset mot kärringens gård, vinkar glatt och går ett par vändor fram och tillbaka bara. Det behöver inte vara svårare än så. Sen kommer vi till Hulken då. Betade av den tillsammans med #16 på Blue Ray vilket får anses som ett helt magiskt format. Klockren bild dvs inget för fula människor. Så BR funkar för mig med andra ord såpass jävla snygg som man är asså..sjuka grejer.

Nu väntar återigen jobb imorrn efter årets enda frivecka. Ska nog gå bra det med ska ni se. Nej om man skulle försöka ta sig ur dom magiska biofåtöljerna och ta sig in i "Verkstan" ist, dvs sovrummet...

Tänkte jag skulle bjuda på lite godis oxå: Vad är det för skillnad på en död tvilling?


Svar: Den ena är mer lik än den andra...

Ni ser ju på bilden hur rolig den historien är asså!



//Maskinen™ - Rolighetsminister

Maskinen är igång!

Rubriken säger det mesta. Efter att ha somnat i relativt god tid inatt, (läs kl 4) så petade man upp sig till ett snökalas som hette duga. 5dm hade fallit under dom få timmar jag sov och skottningen från igår var historia. Ställde mig i vanlig ordning vid spisen och petade ihop nå enkelt. Valet landade på ugnstekt falukorv och hemlagat mos.

Satte mig vid trummorna en vända för att komma in i den sk "zonen". Det tog väl inte alltför lång tid innan jag var där, men det ska erkännas att jag hade ett par luftsvingar på The Joker av The Miller Band. Satte mig sedan på nivån hard och spelade av låten som har spelats alldeles för flitigt på Rock Band 2 dom senaste helgerna. Vilken låt undrar ju givetvis dom som inte har varit här. Dom som har varit här vet ju givetvis att jag talar om Bon Jovis monsterhit Livin´ on a prayer. Kan väl berätta att Laxen inte längre är aktuell på trummorna i den låten efter Maskinens uppvisning för tio minuter sen. Anledningen till att det bara blev 99% är att det utspelade sig en scen lik den som är i Snövit & 7 midgets på julafton. Flyger in en geting i januari månad och Maskinen börjar veva efter köttet och tappar således 1%....för dåligt, jag vet...

Nu är det bara att gå ut och skotta innan man petar in sig på trummorna igen. The Boss spelar på Stadion i sommar annonserar Aftonbladet. Skulle vilja säga att The Boss aka Maskinen spelar dagligen på 45:an. Ni som vill se magi är välkomna!



//Maskinen™

Nattsudd..

Börjar bli en ful ovana att vara vaken så ruskigt länge varje natt. Sen att man är mer morgonpigg än tuppen gör inte saken bättre. Har kollat av en timme av klassikern Swordfish, men nu har jag tagit mig in i sängen...finally. Syster och Espen sover som två barn ute på soffan och jag önskar att jag kunde göra detsamma. Men men, man har tagit hem en komedi som man ska börja riva av alldeles strax. School for scoundrels heter den och innehåller en sån storhet som Billy Bob Thornton. Denna Billy Bob som medverkar i en utav mina absoluta favoritfilmer, Bad Santa, Om ni inte har sett den, se den. Har ni sett den, se den igen!

Maskinen anser att:

* GoW 2:ans avslutning på spelet var crap
* Idrottsgalan var crap
* Gubben på Fågelmyra borde ramla ner i skadligt avfall

Sov gott alla monsterdiggare



//Maskinen™ - Movietime

Sopa....på soptippen

Innan jag börjar äckla ur mig om pulvret på soptippen så måste jag bara börja med att hylla trådlöst nätverk. Det här inlägget börjar inne på skithuset för att sedan avslutas på den sk "bloggstolen" ute i vardagsrummet. Nu tillbaka till incidenten på Fågelmyra på förmiddagen. Jag och farsan hade väl lastat ut ca 3,5 ton skräp ur släpvagnen och jag hade precis sopat ur vagnen och fällt upp dörren. Då hör jag någon som kommer mumlandes med Borlänge Energikläder på sig.

- Vad sa du, frågade jag
- Det går bra att sopa ur vagnarna, men inte fan sopar ni bort det ifrån marken sen efter er, svarade köttet
- Har vi åkt härifrån än? frågade jag
- Jag såg ju själv hur du nyss sopade ur vagnen, sa han...grinigt
- Ja, men vafan har vi åkt än?!, rev jag i
- Det är så jävla dålig stil, men nu gör jag det jag, sa han och borstade upp dom 10 sågspån jag hade sopat ut ur vagnen
- Gör det du, sen kan du kamma till dig efter det, svarade jag och petade in mig i bilen med ordet fitta hängandes längst ut på tungan.

Slog förövrigt upp ordet fitta och fick den här beskrivningen: Ordet fitta kommer från de gamla vikingarnas språk, Fitta betyder "Vacker blöt äng" Efter att ha läst den beskrivningen så var gubben allt annat än en vacker blöt äng kan jag lova...

Vänta, ska bara torka och gå ut i vardagsrummet....

Sådär!

Lyckades kränga iväg tvättmaskinen jag hade över idag oxå. Robin fick ett drömpris och kunde bara inte tacka nej till det. Fan man är för snäll asså. Har även petat in ett par nivålister på golvet. Blev riktigt bra med svart list till det svarta golvet.....förvånad.....nej inte speciellt jag valde ju skiten själv.

Kvällens planer ser ut som följer:

* Spela klart GoW 2
* Handboll, Sverige - Spanien
* Idrottsgalan
* Hemlagad mat....som vanligt

Nej nu är det dags att peta in sig i dom nya pojkrumsfåtöljerna som är grymma. På bilden ser ni dock den sk bloggstolen.....det är där det händer...



//Maskinen™

Älska Erik Nilsson.....inte

Efter nattens fantastiska promenad hem, så hade man ju räknat med att få sova ganska länge och skönt iaf. Erik "Sprängaren" Nilsson ville annat! Han skulle hämta lite godis i mitt garage vid 0630 i morse som jag så fint hade packat i godispåse innan mitt huvud landade på kudden. Jag lämnade givetvis garaget olåst så att "Bögscholes" skulle ta sig in. Men vad händer....jo telefonen ringer vid halv sju och jag svarar.....fortfarande ninja givetvis. - Garaget är låst, säger en pojke med målbrottsröst. - Nej det är den inte, säger jag. - Jo det är den, hör jag återigen ifrån killen med målbrottet. - Men vafan säger jag, har du dragit upp handtaget och låst porten eller? - Ja, svarar BS..

Det var bara att kliva ut i småbyxorna och öppna upp det. För det är ju sån tur att jag kan somna om så lätt. Tack Erik!

Lyckades iaf somna om till slut och slog upp ögonen först 1430...kärlek. Annars har dagen till stor del tillägnats att fylla den nya tv-bänken med all elektronik som skulle upp. Skönt att slippa ha allt på golvet och framförallt slippa att se alla kablar som just nu befinner sig bakom bänken =)

Har blivit lite fotboll och NFL med NTK nu på kvällen, så vi har hittat ett bra deg i nya stolarna. För fint asså. Vi skulle faktiskt bräcka Joey och Chandler i den sporten ganska enkelt.

Imorrn bär det av till tippen med allt jävla skräp som är kvar efter renoveringen. Ska bli skönt att se sin egen entré igen. Nu blir det att se klart semifinalen i NFL-slutspelet. Fantastisk sport och ännu bättre, inom ett par veckor spelas Super Bowl-finalen. Fest på 45:an? Skulle tro det va...



//Maskinen™ - är Tom Brady

Gå aldrig hem...

Ett tips...gå aldrig hem ifrån stan till paradiset mitt i vintern. Tro mig, jag vet...för jag gjorde det alldeles nyss och det var ingen lek. Tur att mobilen finns ändå. Man försöker få tag på folk kl 0200 på natten som vill tala lite på vägen hem, men det är inte alltid det lättaste. Dom olyckliga som svarar, kan få glädja sig åt en lektion i hur man avverkar ämne på ämne som inte har med saken att göra över huvudtaget. Men sånt är livet. Det blev skrattfest hos Trummens ikväll trots alla debacle. Men hur fan ska man kunna låta bli att kolla på snubben ifrån Domnarvet på tuben, det finns liksom inte.

Trevligt att Mattis och Trummens var med ut. Måste älska Mattis värvningsförsök på Tomas Persson ifrån Bullis =)



Här har ni skrattfesten



//Maskinen™

Fotbollsupptakt hos Trummens..

Fester hos coach Trummens brukar innebära en sak....och vad är det...jo tveksamma utdragningar på våra pokerturneringar.

kort recap:

Turnering 1

Äger skiten, spelar skjortan av Martin "Virus" Eriksson, men vafan hjälper det, när Hööken prickar spring spring tvåpar på turn och river...vilket piss

Turnering 2

Äger skiten, precis som i första. Sen får man ju givetvis för sig att ställa in keramiken mot Halvar....när hans fru!!!! delar ut korten. Mina stensäkra 8 8 förvandlas till aska när fru Halvar gör sin man till lags som vanligt...dvs lägger upp en missionär på bordet och tonårshånglet är fullbordat!


Det är bara att bryta ihop och komma igen. TV-bänken blev vansinnigt bra och två nya fåtöljer är beställda. Fyfan, pojkrummet blir enormt. Bara att bocka och buga...för sig själv denna gång för engångsskull...Trummens pokerbord är mer Cursed än the Curse of Monkey Island,,,Guybrush Treepwood...ja vafan ska man säga.....finns inte

Nu drar vi oss dyngade...jag och Martin "Frida" Eriksson



//Maskinen™ - Otur i spel, tur i kärlek?

Gårdagen

Matchen i Leksand var ingen höjdare (skräll), Men man fick åka upp och ta nån bägare iaf....givetvis i VIP-baren precis som det ska vara. Sen åkte vi ner till Robins nya lägenhet en sväng och tog ett par bägare, jag, Hisa, Robin & höstformen. Det var lite utav begravningsstämning måste jag ändå säga tyvärr. Dock skulle höstformen bjuda på en delikatess när han sitter och skiter och spyr ner i toaletten samtidigt. Docka landar 50% i toaletten och övriga 50 landar i dom nerdragna byxorna. Han fortsätter spyendet ståendes med byxorna vid anklarna. Sen när han tycker att han är klar, då drar han bara hur lugnt som helst upp byxorna, petar in sig i en taxi, släpper av övriga tre på S1 och fortsätter sedan hem efter typ hot med spö ifrån Hisa om han hade satt sin fot utanför "bullen".

Smart drag i morse att ta en promenad i minus 15. Vart fan får man den idén ifrån.....bedrövligt. Nej nu ska jag försöka få upp värmen igen och sen peta ihop TV-bänken så att det blir lite ordning. Upptakt med laget senare idag...



//Maskinen™

Borlänges mest händige.....det bara är så

Kom igen nu, ge mig en utmaning. 4 stolar som kom i fler delar än en bokhylla från IKEA, det fixar man ganska lätt på en timme. Dags att svida om....för det blir tydligen Leksand ikväll....



//Maskinen™ - Hela ladan klapp klapp klapp

Kallt eller bara jag..

Somnade duktigt snabbt inatt, men som vanligt på något jävla vänster så vaknade jag mitt i natten och var typ klarvaken. Dagens i-landsproblem kanske, men inte för mig kan jag berätta. Ja skitsamma iaf. Petade upp mig tidigt i morse och blev "plockad" av Robin i sin härliga S60, som tamigfan har fler problem än "Gajen" Bar av ner på Södra Backa för lite skitsnack med Finnen och Frippa. Inget vettigt därifrån heller....precis som vanligt =) Sen till banken för att böka ut en postväxel som just Posten skulle ha när dom levererade mina nya biofotöljer nu på eftermiddagen. Sagt och gjort, av med 4 klumpar á 40 kg och Maskinen 8k fattigare. Det kostar att ligga på topp........som horan sa.

Så mitt projekt en liten sväng framöver blir att peta upp dessa stolar i mitt sk pojkrum. Sen kanske det blir en tripp till Leksand ikväll, för att se toppmötet(?!) mot Växjö i Allsvenskan. Nej nu kallar plikten.



//Maskinen™


Äntligen hemma

Då har man äntligen landat på hemmagräs efter den 23 timmar långa resan till Tyskland. Resan innehöll allt. Det var olyckor, grusvägar, poliser, tullmän och så givetvis den härliga incidenten då jag är äckligt nära att klippa en cyklist som så vackert gömde sig i solens fulla präkt! Han klarade sig och det gjorde även jag och "MP"....hela vägen hem till Borlänge. Numer finns det en till sak som kan vara säker på när man födds förutom att man ska dö och det är ju givetvis att man alltid får en 50-meters långtradare framför sig ifrån Guldsmedshyttan och den får man jobba med en bra bit förbi Ludvika. En sträcka som ska ta 30 min tar ist 1 timme och 30 min. Det är vinst varje gång tamigfan! Nej nu blir det ett varmt bad, det är jag fan värd!



//Maskinen™ - over and out




Men vafan händer när man står och skriver?! Glömmer man inte att man har kranen på till badkaret! Vatten överallt.....Fyfan

Sömnlös i Seattle

En timmes fruktansvärt djup sömn inatt (ironi), så hur fan ska det här gå när kosan bär hän söderut senare ikväll. Skjut mig asså..



//Maskinen™

Tyskland imorrn..

13 timmar kvar på arbetspasset vilket kommer innebära 72 timmars jobb på 5 dygn, när dessa 13 timmar är slutförda. Det kommer att följas upp med 2 timmars personalmöte (skitkul), för att sedan kasta i sig nå käk och sen försöka få 5-6 viktiga timmars sömn innan man sätter sig i bussen och gör Tyskland tur och retur på ca 22 timmar. Kommer att vara duktigt mör efter den trippen då man såg ett antal självlysande gubbar mellan Jönköping och Helsingborg sist man åkte.

Man lär sig av sina misstag heter det och till viss del är det sant i det här fallet. Det kommer att tas med energidryck så det heter duga, för att förhoppningsvis slippa konfronteras med dessa så vackert lysande gubbar. Vad är då syftet med denna tripp? Jo givetvis är det att få se tre länder inom 24 timmar och den vackra naturen som Danmark och Tyskland bjuder på en mysig och varm januaridag =) Hade man nöjt sig med att se två länder så hade man kunna åkt ner till Skåne och vänt bara. Skåne till Danmark, det finns inget annat. Dags att svälja gröten nu pågar!

Fred ut!



//Maskinen™

Välkommen till Maskinens blogg!

Det här kanske inte är min bästa idé, men jag ska göra mitt bästa för att få till lite ögongodis här framöver.


//Maskinen™



RSS 2.0