Dagens Adil 16/11

Ja vad ska man säga, han svarade upp med en "helt sjuk" meritlista. Jag är ledsen, hur ska man ens komma i närheten av denna?!?!

2001-2003 IK Brage Superettan,Div 1     (utan farsan) Jag tar inte med juniortiden om det är lugnt för dig ;)

2004 Startar Dalkurd och jag har erbjudande från div 1 men tackar nej och spelar div 6 med Dalkurd    (med farsan som ordförande)

2005  Div 5 med Dalkurd återigen erbjudande från div 1 och återigen tackar jag nej och spelar med Dalkurd (med farsan som ordförande)

2006-2010 Spel med Dalkurd div 4 till div1 ( med farsan som ordförande )

2010 säsongen som gått och inte lika mycket speltid. Intresse från en klubb i somras, en klubb som misslyckades precis att kvala upp till allsvenskan (med farsan som ordförande)


Jag står upp och applåderar på 45:an!



//Maskinen™

Dagens Adil 15/11

Fick ett fint inlägg tillägnat åt mig på Gaybloggen igår och jag tänkte bara att jag skulle klargöra ett par saker. Vi kan börja med målet jag hängde på dig. Du ska inte vara ledsen...inte ens en riktig målvakt hade tagit den.

Du antyder att jag hade relation till tränaren i Brages juniorer. Första året, när jag egentligen fortfarande var pojklagsspelare, men som blev uppflyttad i J-laget, så hade jag Thomas Hultgren, första riktiga junioråret hade jag Björn Juhlin, för att sista året ha Berndt Ljung som tränare. Dock hade jag väl mest Simon Hunt det året, då jag tränade med A-laget större delen av säsongen. Ja visst var jag kapten och visst petade jag landslagsspelare och visst nobbade jag ett förslag ifrån en allsvensk klubb som förstaårsjunior och det ångrar jag sjukt mycket idag.

Tillbaka till den sk relationen till tränaren, så förstår jag att det du söker har med far min att göra. Det stämmer att han var med i staben något år där ja, men hade du skippat en konståkningsträning eller drillflicksträning och ist sett en match, så hade du förstått varför jag var kapten och varför jag petade landslagsspelare. Nej, jag hotade inte med att sluta.

När vi ändå är inne på relationer, så har jag verkligen förstått hur mycket din far älskar dig nu. Han led av att inte få se dig spela, så vad gör han? Jo han skapar en helt ny egen förening för att du skulle få speltid.....men vad händer...jo inte ens där får du spela...man tror man drömmer...game set match!



//Maskinen™


Onda ögat av domarbloggen

COD BO har tagit ett rejält grepp om mina polares liv och då kanske framförallt BP som befinner sig på sydligare breddgrader. I helgen så fejkade han t o m ett magsår för att slippa matchen, för att ist sitta hemma och nöta Codden. På tal om Cod, så blev jag hembjuden till Lynsson på pärla igår kväll, men när man kommer dit, så sitter det såklart att gäng codnördar och lirar. Så pärlan bestod av att sitta och titta när dessa grabbar lirade och när man väl fick låna dosan, då fick man ju såklart inte logga in på sin egen profil.....nej då skulle man ist spela på SoundKG:s profil för att han skulle levla snabbare. På tal om SoundKG, så håller hans streak i sig när det gäller att hångla helt öppet på krogen. Han är otäck, den sk offentlighetsguden. Måste vara nån slags fetish han har...

En diskussion som kom upp på pärlan var den om att folk som bär tröjnummer 99 bör skjutas. Det finns bara en nummer 99 och det är The Great One, Wayne Gretzky. Mexarn och Höstformen såg inga problem i att vilken randomsnubbe som helst bär nummer 99. Jag höll på att falla av pinn när jag hörde detta. Såg senast nån liten värdelös tomte i Gagnefs innebandylag i div 4 som bar tröja nummer 99. Jag var på fullaste allvar på väg in på planen för att tala om för honom vad som gäller med tröja nummer 99. Skandalöst dåligt av tränaren Mikael Puma Sandberg att tillåta detta! Puma som förövrigt gjorde klart med en ny spelare under gårdagskvällen, då en dyngad Höstform lovade att spela för klubben.

Tillbaka till rubriken då....på Bolle igår, så dök självaste RC upp helt plötsligt från ingenstans. Det blev som en filmgrej, när folk går förbi och tittar på varann. Det kändes som att hela situationen gick i slowmotion. Han stirrade på mig med en blick som sa "Jag har läst allt du har skrivit och du har rätt som vanligt" Mitt svar på det, var att jag med enbart min blick lyckades hånflina åt honom. Det är det väldigt få som klarar av. Var lite osäker innan på om han hade läst eller inte, men den undergivna blicken ifrån honom sa allt.

Dagens Adil

Ja vad ska man säga, han spelade ut tjockiskortet igen, som tydligen är det enda han sitter på. Klev upp på vågen i morse och den visade 15kg mindre än vad den gjorde för 5 veckor sen. Så 15kg till ska bort innan jul, sen är hans enda sk kort borta. Jag skulle ju kunna göra mig löjlig och klaga på alla hans stavfel och särskrivningar osv, men det skulle bara göra att jag sjönk ner till hans nivå, så ist så får vi helt enkelt köra något annat.

Vi kan ju köra lite målvaktsgrejer tex. Alla vet ju att målvaktssysslan delades under vårsäsongen, när Adil och Frank stod varannan match. Det är ju ganska gulligt på div 1-nivå måste jag säga. På hösten så tog Frank förstaspaden och han gjorde det riktigt bra, tills han helt plötsligt och helt omotiverat blir petad. Det visar sig senare att Adil har gråtit ut och hotat med att sluta om han inte fick stå. Så då fick han ett par matcher. Nu tycker jag att Sjöö borde ha läst situationen bättre och insett att Adil aldrig hade slutat. Jo hur kan jag veta det nu då? Jo, för då hade han gått miste om ca 20 penisar varje gång det hade varit träning eller match och det vet vi ju alla att han inte hade klarat sig utan. Men det kan ju vara ett tips för er andra, får ni sitta mycket på kvist...gråt ut och hota med att sluta...det funkade klockrent för Adil.. Jag har ett förslag på slogan åt dig Adil för din sida.

"Adil Kizil, snart på en avbytarbänk nära dig"

För er som inte får tag på Adil just nu, så sitter han hemma och tittar på favoritprogrammet Pineapple dance studios på femman..

För på fullaste allvar, vem ställer målvakten nedan i kassen utan att det finns konstiga omständigheter till det?! Se och njut och ja det är Adil som är med i klippet om någon nu tvivlade...

fortsättning följer...



//Maskinen™




Som att ta godis från små barn...

Först kom look a liken med Anders Eklund, timmarna senare så skickas det ett regelverk till Maskinen om hur bloggande ska gå till ifrån snubben som har bloggat, eller nej jag kan inte ens kalla det för blogga, utav snubben som har bögat i en 4-5 dagar nu. Han spelade alltså ut sitt sk trumfkort direkt.....orutinerat....och sen skickade han regelverket, där det bl a stod att man inte fick skriva om föräldrarna. Hmm, tänkte jag då...det är väl inte deras fel att deras son har startat en homoblogg? Så det var väl ungefär så länge jag tänkte på regelverket skulle jag tro.

Det slogs vad med denne kille innan han blev Kurdernas svar på samtliga Fab 5 om att föreningen han spelar i inte skulle ta klivet upp i Superettan. Adil var säker på att dom skulle göra det, medans Maskinen var mer skeptisk. 1k landade vadet på och ni som har koll, så lekte ju Maskinen hem det ganska enkelt. Dock har inte pengarna betalats än. Misstänker att dom har lagts på smink och hudvårdsprodukter ist. Men han har lovat att dom ska komma nu i november, så vi får väl se.





//Maskinen™

Fina dar

Äntligen får jag uppleva vad som kan framstå som fina dar i min värld. Vad är det nu då? Jo, endast 76 timmars arbete på 4 dygn, vilken semester i mina ögon. Så nu ska jag verkligen passa på att njuta! Att börja passet med 3 timmars vedbärning är ungefär som att ni dödliga skulle få en trerätters serverad samtidigt som du har en liten thaia som sitter under bordet och ger dig en "Hellooooooooo massaaaaaaaaaaaaage" med Happy ending. För att ni tjejer ska förstå, så är det som att ni skulle få obegränsat med deg att gå ut och shoppa för i Milano eller New York. Så då förstår ni hur fina mina tre första timmar var idag.

Hörde även en sk drömkommentar på jobbet idag. "Jag gillar smala tjejer och när folk pillar på mig, då faller jag" Blev en liten paus i vedbärandet och ett litet fniss på det.

Nautilus ansikte utåt har i veckan skrivit på ett nytt ettårskontrakt med just nämnda Nautilus. Första passet avverkades igår, dock var inte den mycket välkända gubben där för att dra några mycket lama skämt. Vet inte om jag saknade det eller inte.

Min polare Adil har äntligen tagit klivet ut ur garderoben och inte nog med det så har han startat en blogg för alla som är homosexuella. I mina ögon är det sjukt starkt gjort och att han även går ut med bilder på sånt han har gjort, sånt ska hyllas.
http://adilo.blogg.se/




När man jobbar så pass mycket som jag gör, så tjänar man givetvis mycket pengar oxå. Så vad kan man göra för mycket pengar? Jo man kan köpa fina och dyra prylar. Så därför har Maskinen beställt ett lyxspa för året runt-bruk utomhus som dimper ner i december. Frågan är ju dock när jag ska ha tid att bada i det? Här nedan får ni en bild hur spat ser ut uppifrån.



Årets sista avsnitt av fotbollsmagasinet Goth & Kral lades ut på dt.se under dagen. I detta avsnitt så har dom satt ner Gothen i vad som ser ut att vara en liten fåtölj. Jag var tvungen att fråga folk med insyn i detta vad det var han satt i. Det visade sig att det var en fyrsitssoffa.

När vi ändå är inne på dt.se och ni som har funderingar på om ni ska livet av er eller inte. Läs Ronnie Carlssons domarblogg, så behöver ni inte fundera längre. Det enda ni behöver fundera på efter det är hur ni ska göra det. Hoppa, hänga, gasa eller skjuta. Jag känner att en mix av alla dom fyra inte alls skulle vara fel i detta läge. För alla er otekniska osv, så ska jag göra er en tjänst och länka här nedan. Bilden är tagen ifrån dt.se, så slipper det bli något tjafs om rättigheter osv!

http://www.dt.se/sport/domarbloggen/




Nu är det endast 71 timmar kvar, rena barnleken för en arbetarkarl!



//Maskinen™


AFV och Tom Bergeron en sjukt bra mix

Ingen kan väl ha undgått att ha sett Americas funniest homevideos på 5:an. Då har ni heller inte undgått dess programledare Tom Bergeron. Nu kanske ni tror att det ska komma en hyllning av programet och programledaren. Det kan ni fetglömma, för vilket jävla skitprogram det är och vilken jävla mupp det är som leder det. Fyfan vad trött jag blir. Det är ungefär som Quizzo på samma kanal. Sjukt jävla dåligt och riggat asså. Att AFV låter video på video som helt klart är uppgjorda vinna pris på pris är för mig helt jävla otroligt. Är dom helt störda dom som väljer ut finalvideorna? För vilken jävla idiot som helst kan se att dom är "planerade". Här får ni ett exempel här under som är ett exempel på vad jag tycker är en äkta och rolig video.




Alla ni som var på eller utanför Huset i helgen, vet hur lång och jävlig kön var. Galaxen hade glömt att skicka ut mina VIP-biljetter och vakterna var precis lika gorillamässiga som vanligt. Så jag och Meriksson gick helt enkelt in i hotellobbyn och bad om att få beställa ett hotellrum och på så vis komma in. Men då har tydligen gorillorna i dom gula jackorna sagt att det är nog med hotellgäster som kommer in på Huset för kvällen. Snacka om att skjuta sig själva i benet. Hur fan är det möjligt att neka hotellets gäster inträde. Litet tumult uppstår och två gula gorillor skickar ut oss. Stort misstag sa jag till den ena av gorillan, han hånflinade tillbaka, jag ryckte i några trådar och vips, idag är två gula gorillor arbetslösa. TACKAR!

Vi tog vårt pick och pack och hittade Bolle ist och tro det eller ej, jag fick beställa två drinkar på samma gång! Helt sjukt i dessa Bolletider! Ryktas att Bolle vill få med alla andra på deras regler om att man inte får dricka på krogen, blåsa innan insläpp osv. Tro det eller ej, men alla tillfrågade krogar nobbade detta förslag.

Nu sitter man och väntar på att Meriksson ska vakna, så att man får ta sig ut på en 8-10km. Drar nog en runk på bilden till Tom Bergeron nedan medans jag väntar...som tydligen inte funkade att läggas in!



//Maskinen™


RSS 2.0