Den rosa klubban

Stötte på Falu FK:s tränare Tomas "tårarna" Johansson på gårdagens match på Vallen. Vi har inte setts på länge så en hel del olika ämnen kom upp, men till slut gled vi in på golf och då kom han med den oundvikliga frågan: "Har du den rosa klubban kvar?" Han syftade givetvis på min träfemma köpt på Bana 4 för en 20 år sedan. - Javisst har jag det, svarade jag. Nu är jag ju en världsgolfare (6.0), men skulle något hända med "den rosa klubban", då är det nog bara att lägga ner skulle jag tro. Jag skulle kunna kalla den Zanetti aka Traktorn. Den är en trotjänare och den levererar gång på gång på gång. Folk har tom utlyst belöningar, till den som lyckas få den att försvinna för gott. Men än så länge har vi lyckats undvika alla kidnappningsförsök och så länge vi gör det, så kommer det att vara magi ute på Dalsjö GK.

Som sagt så var vi på Vallen igår och Brage ska vara OERHÖRT nöjda med att få med sig en poäng emot ÖIS. Det var kattens lek i stort sett, fram tills dess att Oh Ah Åkervall knoppar in 1-2 med 10 kvar. Sinnessjukt var ordet när målvakten gör självmål i 89:e inför 2400 pers. Skulle vilja säga att en fjärdedel av dessa 2400 jublade när Evert ropade ut att Dalkurd låg under med 3-0 i Karlstad mot United. Smygrasister? Ja det satt en hel del såna på Vallen igår.

Notis: Ska inte Tobbe Johansson på P&L så fattar jag ingenting. Har aldrig sett nån leta avstängsvarning så frekvent som han gjorde första 20 igår. Efter 3 tillsägelser för snack, så kommer MONSTERKLYVNINGEN på mittlinjen och avstängningen (P&L) var ett faktum!

Stryk igen för DK asså och nu är han nära.....riktigt nära att få gå......och ersättare isf heter så mycket som.........Anders Sjöö. Denne Sjöö som för tillfället tränar Forssa i fyran. Ja allting kommer att bli bättre än Lasse Eriksson iaf.

Fick endast ut 8 veckors semester efter 10 semesterlösa år....jag hade iofs inte räknat med något mer heller, så jag får vara nöjd. Så då undrar ni vad jag gör på semestern och svaret är enkelt...jag jobbar såklart, vad trodde ni.

Läste en löpsedel för Expressen igår: "Inget slår Peace & Love" Där har dom rätt för engångsskull. Inget slår P&L i att slösa bort miljoner på en massa jävla skit. Jag kommer att följa den sk festivalen stenhårt bara för att kunna få tillfredställelsen att få säga: Vad var det jag sa!

Ni ska få mina topp fem här nedan:

1. Jay-Z (Brorsan kommer till stan och spenderar natten på 45:an
2. KENT (Musik non-stop till slut)
3.
4.
5.

Oj det tog visst slut efter 2.......så bra var det.......


Nej nu väntar en kall i Paviljongen.....samma ställe som jag ligger och skriver på just nu



//Maskinen




Världspremiär

Maskinen kan som förste man visa upp det helt nya introt till fotbollsmagasinet Goth & Kral som kommer att ha världspremiär senare i veckan. Ett helt magiskt intro som känns lite Lets Dance-inspirerat. Håll till godo medans jag vilar upp mig med två månaders semester efter konstant jobbande i 11 månader...



//Maskinen

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

H som i hora

27 dagar sen det skrevs något i bloggen. Detta beror på följande saker. Jag har jobbat nonstop sen sist samt att bokstaven H har horat till sig ordentligt på tangentbordet. För er som inte har varit med om fenomenet, så är det ett helvete att sakna en bokstav på tangentbordet och då kanske spec bokstaven H eftersom ordet hora används flitigt. Men nu när jag får ett par sekunder över så får jag helt enkelt bita ihop och skriva ändå.

Det har bla byggts ett 80m2 stort trädäck på 45:an för skönt stek i sommar. Mycket fin hjälp av både 16, grävmaskinen Eskil och Raj Raj, med den skillnaden att Raj Raj skulle ha betalt för jobbet. Har iaf en incident ifrån tippen när allting var klart och skräpet skulle kastas. Vi kom upp med en kärra full med impregnerat virke och massa annat bråte. Grejen med det impregnerade virket är att det ska kastas på ett helt annat ställe uppe på tippen, så jag säger åt grabbarna att: "Vi spelar lite dumma och kastar virket i vanliga träkontainern så slipper vi åka till det andra stället" Okey säger båda, men det första som händer är att Raj Raj går fram till en utav kontrollanterna däruppe och säger följande: "Vi har lite impat virke med oss, vart gör vi av det?" Vad är det frågan om?! "Vi har lite IMPAT virke" vad säger karln?! Jag och 16 tittar på varann och bara ruskar på våra huvuden. Det var bara att peta bort sig till andra sidan tippen och lasta av det IMPADE virket det. Stort tack för övrig hjälp iaf!

Brage tog 3 nya viktiga poäng hemma mot Syrianska. Tacka Gurra Andersson för detta! I den formen som han befinner sig just nu så är han i mina ögon nummer 1 i Sverige just nu. Det är 3-4 helt sjuka räddningar per match nuförtiden. Vet dock inte vad han ska göra för att få pris som matchens lirare? Det är en titel som Robbin Sellin har prenumererat på nu på vårsäsongen. Jag tror att han har 4 eller 5 matchens lirare här på hemmaplan. Inget ont mot Robbin, för där har vi en lirare som jag älskar att kika på. Hans tillslag med vänsterfoten ska vi inte ens prata om....helt sjukt, men man kan inte bli matchens lirare varje gång när man blir utbytt runt 60:e minuten i varje match då man har en målvakt som gör 4 världsklassräddningar per match. Stort tack till den vite negern Gustav Sundström som styr friplåt till Maskinen varje hemmamatch!

Dalkurd då.....ja så länge Lasse är kvar, så är det fan fara för nedflyttning för tillfället. Det ryktas att han sitter på ett vattentätt kontrakt, men det måste vara värt att köpa ut pisset även om det blir dyrt....det man får i gengäld då? Jo vunna matcher!

VM är igång och om spelet på planen har varit katastrofalt, vafan är inte då folket som sitter i SVT:s och TV4:s studios?! Skulle kunna skriva ett specialarbete om detta, men det finns inte riktigt tid så jag plockar ut det "bästa".

Vi börjar med SVT. För det första, Johanna Frändén?! För det första så ska det inte vara några tjejer med i såna här sammanhang. För det andra så är ingen intresserad av vad du har att säga. För det tredje, så upprepar du bara det Ola säger när du får en fråga om matchen.

Den sk experten Markus Johannesson. Han får det att låta som att han har en lång och framgångsrik karriär där dom stora matcherna bara hopas på hög. Heads up Markus, här är din karriär!

Rölanda IF
Eds FF
IK Oddevold
Örgryte IS
Djurgårdens IF

Ola Andersson är helt överlägset bäst alla SVT och TV4-personer inblandat!

Sen har vi övergrisen Mats "Matte" Nyström. Han kommer in och drar några lama jävla skämt i varenda sändning. Vi är så trötta på dig. Du är så sjukt jävla dålig så att klockor stannar. SVT:s vd är ett skämt som inte plockar bort den lilla grisen!

Över till TV4

Nog för att Danmark gick till VM och inte vi. Men det betyder väl inte att vi måste ha en dansk sk expert (Anders Andersson) i svensk tv. Han har sjukt mycket större meriter än Johannesson, men han är ju ingen expert nånstans och han talar ju inte ens svenska. Något som är precis lika dåligt som Anders är den tv/dataskärm som dom ska visa alla sina saker på i fyrans studio. Vafan är det frågan om? Det är ju för fan mindre lagg på en Commodore 64!

Sen har man ju sparat det "bästa" till sist. Stormongot, vattenskallen, lilldansken, bögjäveln, fittbögen, horbögfittan, bögjävelapan...........ja då vet ni ju såklart om vem jag pratar om.......ja men visst fan är det väl det.....Patrik "Fittan" Ekwall. Sveriges största fitta alla kategorier. Sämst alla katagorier. Det finns dock två saker han är bäst på. Han är bäst på att vara sämst och han är bäst på att tro att han är 20 bast trots att han snart är 50! Men han är ju på plats i Sydafrika tänker vissa. Jo förvisso, men hans huvud finns även på plats nånstans i studion i Sthlm!

På tal om stora saker...CJG bjuder oss på en liten dans i senaste numret av fotbollsmagasinet......kommentar till detta? Ja visst fan har jag det och den lyder....SKJUT MIG!

Sen ett till avslöjande...ju större näsa tjejen har, desto större fladdermus har hon...detta är dokumenterat

Peace Out



//Maskinen


RSS 2.0