Vansinnigt svenskparty pa Carlitos samt Ling Ling idag =)

Att vi aterigen hittar en comeback efter kaket pa Unniz igar kvall ar for mig helt obegripligt. Vi var duktigt slitna och matta efter maten, men #16 overtand som han ar trotsade pa att vi skulle ta oss ner till Carlitos. Val dar sa gar det upp for oss att det ar ett svenskparty darnere. Buckets in saklart och sen in i dimman. Bara svenska latar hela kvallen och Maskinen och Mexaren ager golvet. #16 da undrar in....ja han var dar han med....men han agde inget golv.. Dar blev vi iaf kvar hela natten till tidig morgon inan vi begav oss hemat. Dar bjuder dock #16 pa stor show nar han petar i sig ett grillspett och pa den sitter nan fruktansvart stark krydda....typ pfefferoni fast ggr 100. Jag sprang in i den nagon dag innan och holl pa att storkna. Han hanade mig, men nu var det min tur och den finns med pa film oxa som givetvis kommer senare.

Idag bot vi Hotell till Princess. Fantastisk pool och en fantastisk allt i allo som Mexaren mycket fyndigt dopte till Ling Ling. Assa vi har varit sa slitna idag, sa alla skamt idag blev att handla om Ling Ling. Jag menar mannen ar 140cm lang, men vilken stjarna. Han har fullstandig kontroll. Men idag har han varit inblanbad i ca 1500 skamt. Dom flesta givetvis framlagda av Maskinen. Ett exempel ar att Ling Ling ar basketproffs och satter dunken ifran straffkastlinjen som Jordan gjorde. Assa var overtrotthet gor ju att ett sant skamt blir helt vansinnigt roligt. Det blir ju inte mindre skratt nar Mexaren ar millimeter ifran att satta in en amerikansk fotboll i Ling Lings bar. Da var det nara bristningsgransen kan jag lova.

Mar vi hade stekt klart pa eftermiddagen sa far #16 for sig att han ska raka benen, med vanlig tval och engangshyvel. Som dom flesta av hans beslut pa denna resa, sa var det ju ett felbeslut. Assa han skar sig na vansinnigt och fick da givetvis hora att Ling Ling skulle ha gjort det ist.

Meaxren bjuder pa en fin floskel anda "Jag har svart att dricka sprit och ol till maten, sa lange det inte ar vin" Mehiko for fan.

Nu ska vi nog se Arsenal pa stranden skulle jag tro...iaf jag och Mexaren. #16 forsvann for ett tag sen och han har varit konstant dyngad sen vi lamnade Borlange i tisdags...Han borjar bli trasig nu

Hores



//Maskinen™



Rolling Stoned, Beach Party samt efterslack med Jason Mraz!!

Sjuka grejer igar! Det var nara att Maskinen lamnade in efter den sena middagen pa Unniz! Men sen gor man sjal for namnet nar vi anlander till Rolling Stoned for en magisk livespelning av bandet med det fantastiska bandnamnet "Made in Thailand" Skulle tippa pa att jag och Mexaren har varit upp pa scenen innen den har trippen ar over. Tror att spelningen varade i over 4 timmar.

Efter det, sa gick vi forbi hotellet och hamtade mer stal och Maskinen passade pa att bjuda pa en eldshow utanfor rummet. Det finns filmat, sa det kommer att komma upp senare. Sen drog vi ner pa stranden och som vi gor det! #16 star pa ett bord och dansar i over en och en halv timme. Mexaren hanger med Mr Phi Phi under samma tid och jag bara star och njuter av #16 uppvisning pa bordet. Givetvis finns det pa film det med. Det blev sa mycket filmat att batteriet dog och det missades att dokumentera det storsta av allt. Vi ar pa vag hem nar det hander.

Vi gar forbi tva killar och Mexaren vaknar upp ur sin dvala och sager "Fan vad lik Jason Mraz han var" killarna stannar upp och fragar om vi har en gura. Vi svarar nej, men fortsatter att surra vid en egen bonfire pa stranden. En thailandare kommer springandes med en gitarr och da satter han igang med.........Im fucking yours for fan! Det har maste vara det sjukaste nagonsin. Vi sitter och kor allsang med Jason och hans polare och fler och fler ansluter. Det ar sakert 200 pers runt oss till slut och vi fortsatter spela i 2 timmar till innan vi kliver hem efter den sjukaste(?) kvallen nagonsin.

Idag sov vi till 1400 lokal tid och nar jag val gick upp och skulle pissa, sa har Mexaren glomt att spola efter att han har skitit nagot vansinnigt nar vi kom hem. Vackrare syn har man vaknat till. Det ar jag och #16 pa cafet just nu och Mexaren har problem med magen dar hemma. Hur ser da kvallen ut? Ungefar som igar far vi hoppas. Det kan bli en utflykt till bamboo Island nan dag kanske. Ska tydligen enligt Sonic vara helt vansinnigt dar. Vi kan meddela att Phi Phi ar helt vansinnigt!

Kan bli nagot Buddha-party ikvall tydligen. Ryktas att DJ Buddha ska lira =) vilket utbrott haha

Vi ses i steket babys!



//Maskinen™ - All yours


Men vilken ninja man bjuder pa!

Carlitos, Reggea Bar, Beachparty  klubb Ibiza och en helvetes massa buckets och pilsner. Assa ninja ar bara fornamnet. Fantastisk uppvisning av #16 som klev upp i ringen pa reggea Bar och motte en jankare. Han gor det bra, men fick lov att bryta kampen efter 2 ronder pga av handskada. Ett filmklipp kommer att komma ifran denna match nar vi har kommit hem. Denna jankare var en harlig snubbe ifran Philadelphia, som hangde med oss resten av kvallen innan han rokte lite gras och blev hog som ett hus.

Efter ca 2 timmars somn, sa klev jag och #16 upp och drog till ett skont stalle med pool och bra stek. Mexaren lag kvar och sov till runt 1400 lokal tid innan han lufsade in pa Princess han med. Sa hela dagen har varit ett enda langt stek. Nu ar kl 2000 lokal tid och vi ska till att ata lite. Sen drar vi ner pa Carlitos och snackar lite skit over ett par bagare. Sen ser val kvallen och natten ut som igar, fast lite mindre dyngad da forhoppningsvis.

At en magisk pasta igar, men blir nog att testa nagot nytt idag skulle jag tro. Vi funderar pa att starta ett hak harnere och namnet kan mycket val bli Phi Phi Langstrump =) Maste alska Oldsberg anda. Nej nu skriker bucketsen efter mig och jag vill inte gora dom besvikna. Petade i mig sa manga buckets igar att alla barn pa ett lekis hade fatt dubbel uppsattning med hinkar..

Phiiiis out



//Maskinen™



Resan da nastan allt gick fel

Ja kara nan, vart ska jag borja.

Sjuka grejer utspelade sig pa vagen ner till Phuket. Det borjar med att vi missar att kliva av taget pa Arlanda och far aka hela vagen till STHLM och ta expresstaget tillbaka. Nar vi kommer dit sa borjar nasta problem. Mexaren med sitt pass saklart. Han peter ner sig till polisstationen for att niskaffa sitt provisoriska pass. Jag och #16 stannar pa Arlanda.

Tiden borjar rinna ivag och ingen Mexare syns till. Vi ringer och han svarar att vi far checka in hans bagage for att det ar lite strul. Vi checkar in bagaget och beger oss mot gaten. 45 min kvar, 30 min kvar 10 min kvar och ingen Mexare. Crap tankte vi och da hor vi i hogtalaren. Robin Johansson till gaten. Vi gar dit och far meddelandet om att Mexaren kommer att missa planet. Assa vilket javla debacle tanker vi och kliver pa Airbus A330 mot Phuket. Dorrarna borjar stangas och da dyker han upp...MEXAREN!

Historien han berattar ar det sjukaste nagonsin. Polisen tar honom for att vara en ganska kand kriminell snubbe och dom haller honom kvar for forhor och pissprov. Nar dom val inser att det inte ar han som dom soker, sa kastar dom sig i polisbilen och mosar med blaljus upp till Arlanda och springer med honom hela vagen till gaten for att se till att han kommer pa planet. Vilken rysare assa!

Planet landade 0515 lokal tid och tempen visade 28 plusgrader, Vansinnig taxifard till hamnen for resa till Phi Phi dar vi befinner oss nu. Batresan som skulle ta 45 min tog 2h30min och vi korde den solskyddslost vilket utmynnade i att vi brande oss lite fint i ansiktet sa dar. Vi bor ett stenkast ifran stranden pa ett helt ok hotel. Vi har precis varit och kakat, sa nu ska vi hitta nagot hak for att ta en pilsner och kanske aven en bucket =)

Maste alska varmen och att det ar snostorm hemma =)



Maskinen™

Sista dagen på svensk mark..

Ryggsäcken är inte ens öppnad än och packningen ligger och väntar på att få följa med till Thailändsk mark. Innan väskan packas så kommer det att avnjutas en middag på Broken Dreams med #16 och kanske nån till.

Fick precis en lektion via telefon av Jasken om hur man skulle bete sig i Thailand osv. Man ska inte ta ut pengar på kvällstid och absolut inte själv. Betala aldrig med kort ute, då du riskerar att göra en Hasse Aro. Vi ska bo på Arc Hotel om vi åker till Kho Samui, men där går det inte att bada, utan då skulle vi åka till MoonBay Beach eller något liknande. Blir jag sjuk, så är det Bangkok International Hospital som gäller, för där hade han legat och det var tydligen som han uttryckte det "Jävligt bra sjukvård" Ja det är bara att tacka och ta emot för denna uppvisning av Jasken som förövrigt gifter sig med en thailändska här på hemmagräs imorrn. Stort Jasken!

Dagen har annars gått i stressens tecken. Började med klippning klockan 0830 i morse följt av ett besök hos Polisen för införskaffande av pass åt Mexaren. Denied löd svaret ifrån den kvinnliga konstapeln. Skräll, tänkte jag tyst för mig själv. Vidare därifrån till Swedbank för att skaffa thailändska Bath eller hur det stavas. Datakrasch på banken löd prognosen och pensionärerna längst fram i kön var lindrigt sagt vansinniga när dom stod och hyttade med käppar, kryckor, rullatorer och löständer utanför entrén. Fantastiskt tänkte jag samtidigt som jag fick ett samtal inifrån banken. Tja Maskinen, vi har problem med datorerna, men vi lägger undan dina pengar här, så hör vi av oss när vi har fått ordning på haveriet. Tackar, sa jag och drog upp till Galaxen och smetade ut 13 Hela Huset-biljetter trots att jag inte ens ska dit. Allt för polarna.

Jag och den passnekade Mexaren tog oss till Kupolen där #16 mötte upp efter att ha haft ett nattligt kvinnobesök. Dock ingen fysisk aktivitet enligt #16. Föga troligt, svarade jag. Vi länsade Apoteket och Åhlens på alla möjliga atteraljer och kalaset landade på drygt 2k. Mexaren ville köpa ett gameboy som plåster på såren efter passmissen. Kamma till dig, svarade vi. Lunch intogs på Matpalatset och betyget blir detsamma som efter jag gjorde #16 morsa "I`ve had better".

Åkte sedan hem och fick besök utav Piff och Puff från L-A. Vevade på ordentligt med Rock Band och med munlädret. Vart får dom energin ifrån? När instrumenten var sönderslagna, så drog dom sig tillbaka söderut och Maskinen begav sig till Swedbank i Kvarnsveden.

Banken var fortfarande stängd på stan och banken upp i Kvarnsveden var fullsmockad. Jag drar ett djupt, går in igenom dörren, rätt fram till kassan och hämtar mina pengar framför 30 förstummade pensionärer. En kärring var på väg fram och skulle precis säga nånting, när jag vänder mig om och möter upp med ett "HEY" följt av handen. Hon petade ner sig ganska snabbt igen. På vägen ut går jag förbi henne och sjunker ner en snabbis och viskar....Maskinen, sen går jag...

Håller faktiskt fortfarande på att tvätta, men nu ser jag slutet......Broken snart. Nästa inlägg kommer nog ifrån Phi Phi Islands skulle jag tro..

Väl mött



//Maskinen™


Tvätt och städdag!

Dom kommer ibland men inte alltför ofta skönt nog. Det är givetvis tvätt och städdagarna jag talar om. Femte maskinen i nu och det blir nog lika många till innan det här är klart. Jag tvättar precis allt jag äger och det ska väl erkännas att Thailandsresan är en utav anledningarna till detta utbrott idag. Imorrn ska det handlas tofflor shorts och nån t-shirt. Börjar kännas mer och mer fantastiskt måste jag säga.

Jon Bon-Jovi på högtalaren och det var det här på 45an på Rock Band igår oxå. Ensam är stark säger dom, men vad säger dom om ensam med 5 tjejer? Det var iaf vad som hände här hemma igår. Mycket Livin´ On A Prayer på tjejerna kan jag lova. Vet inte alls varför egentligen, när dom snittar 80% på easy. Maskinen gick iaf in och visade vart skåpet skulle stå med uppvisning på alla Oasis-låtarna med sång och gitarr samtidigt. 99% på hard på sången och 98% på gitarren på medium i snitt. Ny karriär på g här. Rootvälta nästa? Eller varför inte Oasis direkt.

Det var iaf grymt kul igår, för det är ju fantastiskt att se hur fruktansvärt dålig taktkänsla vissa har asså =)

Nej nu lär jag peta in en till maskin...



//Maskinen™


Rootvälta och Björkegren äger S2

Ett mycket bra och långt Rock Band-gig utpspelade sig på 45:an igår. #16 anslöt och det gjorde även KIK-töserna. Om KIK-töserna var sega och trötta, så var #16 motsatsen. VIlken ninja han bjuder på asså. När han sen kliver in och tar över mikrofonen vid 22-tiden, då trodde jag att Satan hade ockuperat sig i hans kropp. För som det lät. Ken Lee framstår som en världsartist i jämförelse med detta. Men han gör det med passion och inlevelse och det ska han hyllas för!

Jag och #16 tar oss iaf ner på S2 för att titta på Wonderful Life och Rootvälta. Förbandet gör det rikigt bra trots att sångarens röst är hesare än Joe Cockers stämma. 45 minuter senare, så kliver dom på......maskinerna....Rootvälta. Det är ungefär som med Bruce Springsteen & the E-street Band. Det här är Mattias Björkegren & Rootvälta. Som han äger scenen och publiken.

Fakta Mattias Maskinen Björkegren

Mattias "Matte B" Björkgren
Sång & Gitarr

Stjärntecken: Vattuman
Rötter: Borlänge
Bor: Borlänge
Älskar: Livet
Ogillar: Våld i alla former
Åker gärna till: London
Äter: Inte vegetariskt
Dricker: Heineken
Fritid: Fotboll
Njuter av: Att ligga på stranden

Fem orsaker till extas:
1. Gustav
2. En iskall Heineken i solen
3. Morgan Heritage
4. Brage
5. Jep's Beach


Dom river av alla sina klassiker samt dom största reggeatitlarna världen över. Spelningen är lång, men känns kort och det säger egentligen allt.

Så nu är man tillbaka på jobbet som vanligt. Sista passet innan årets enda lediga veckor. Givetvis så kommer jag ju jobba med föräldralösa barn och djur därnere under min jobbvistelse i Thailand.



//Maskinen™


Ursäkta den tröga uppdateringen

Får be om ursäkt för den mycket skrala uppdateringen dom senaste dygnen. Har dock blivit så sjukt mycket att göra med tanke på Thailandsresan. Sprutor ska tas till höger och vänster, ryggsäckar och kameror ska inhandlas, man ska hjälpa Mexaren med passet oxå med tanke på att han kom som båtflykting till Sverige. Mycket såna grejer som tar både kraft och tid.

Kvällen är iaf bokad för att kunna slappna av, ta ett glas vitt och kanske peta ner sig på stan för att kolla på RootvältaS2. Innan det blir det dock Rock Band utav bara helvete. Måste få ur mig allt som har skett dom senaste dagarna och det gör jag lättast genom att trumma 100% på Expert på Livin´ on a Prayer.

Nu börjar vi iaf få koll på hur vi ska lägga upp resan och det mesta talar för att vi drar direkt till Phi Phi Islands när vi anländer till Phuket. Mexaren vill givetvis hälsa på ett par gamla homies i slummen, men det hoppar vi nog. #16 meddelar i detta nu att tågbiljetterna är bokade till Arlanda på tisdag.

Lugnet börjar infinna sig nu och det kanske är dags att njuta lite med vetskapen att man ligger på beachen och steker om 6 dagar. Ska försöka att hålla bloggen uppdaterad så gott det går därborta så klart.

Nej nu står Chardonnayen och skriker efter mig. Jag vill inte göra den besviken så.....

Fred ut



//Maskinen™


Årets största utbrott? Svar ja!

Lunch med #16 och MexarenMatpalatset idag och hur slutar det? Jo med att alla tre sitter på ett plan till Thailand nu på tisdag! Asså det spontana verkar aldrig vilja ta slut, så varför inte ta en tripp till Thailand? Det tog ca 30 minuter från stav till stav så var saken klar och resan bokad. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Mådde så fruktansvärt dåligt när vi väl hade bokat skiten och jag mår nog ganska skralt även nu. En fruktansvärd inre stress uppenbarade sig och inte blev den bättre av att man var tvungen att åka till ICA Maxi och flytta kundvagnar.

Jag borde egentligen vara vansinnigt nöjd och glad osv, men det har inte infunnit sig än, men det kommer.....var så säker. #16 ligger i bloggfåtöljen och läser om hepatit B. Vi får köra en sällskapsresan helt enkelt. Pass pesetas p-piller och piljetter.

Nu lär vi försöka stressa ner lite innan vi ska till Maxi och dra vagnar igen. Maskinen ska tydligen vara överallt. Maskinen i Thailand i två veckor. Sug på den ni...



//Maskinen™ - Mela lis




Livet är skört, tänk på det...

Törs våga lova att alla som läser denna blogg nångång har sagt eller tänkt i dessa banor. "Det händer inte mig". I själva verket så tror man många gånger att man är odödlig och jag är nog en utav dom som tror det jävligt ofta. "Vafan, jag är ju en maskin...det kan väl inte hända mig eller mina nära och kära något" Till slut kommer det tänket ikapp en och till slut händer det något. Det behöver inte vara dig själv, men kanske någon i familjen eller nån du tycker väldigt mycket om. Då påminns man plötsligt om hur skört livet verkligen är. Man är inte odödlig och Maskinen är definitivt inte odödlig eller osårbar.

Fick ett samtal i morse och fick höra en jävligt jobbig historia. Fick höra att den här familjen hade förlorat en farfar, en bästa kompis till sonen och barnens favoritfår som dom älskade så oerhört mycket. Alla dessa 3 har gått bort med jämna mellanrum den senaste månaden och jag lider verkligen med den här familjen. Därför tillägnar jag detta inlägg till ER.

Jag tänker på er



//Maskinen™ - Vi ska alla en gång dö



Kissad av #16 på hemmagräs

Gårdagseftermiddagen/kväll bestod av att få stryk av #16 på NHL 09. 12-4 i matcher är helt oacceptabelt då han gästade 45:an. Nu vann han dock 10 av 12 matcher med uddamålet och med brutalt mycket flyt. När han väljer lag med målvakter som Brodeur och Nabakov, då spelar det ingen roll att spelarna i mitt lag heter Daniel Rydmark, Matti Pauna & Stefan Bergqvist. Det går inte att få hål på skiten. Förlusterna resulterade i att man fick bjuda på käk. Det här kommer inte att upprepas.

Vaknade vid 0645 i morse och klev givetvis upp direkt. Hade dock en tung tung dröm inatt, då jag drömde att Jacob "Sockret" Gustafves hade rakat av sin fantastiska mustasch. Den dagen den sorgen.

Tog iaf en promenad ner på stan för att besöka Swedbank. Slutade med att jag fick bort mitt topplån, sänkte månadskostnaden med nästan 1k samt att jag hade 95k på fickan när jag lämnade banken. Så går det till när Maskinen kliver in på banken och snart är kabinen uppställd på 45:an.

Skulle sedan bli hämtad av Puma och Sigge, men pga att Puma skulle prata knulla med ett fruntimmer på Dagcenter, så fick jag stå i minus 10 och vänta i 35 minuter utanför Turistbyrån innan dom anlände.....givetvis med tom tank.



//Maskinen™

Snö = Satan

Då var det bara en tidsfråga innan det var dags igen då. Sitter i min lilla bloggsoffa och kikar ut mot den gigantiska snöhög som vilar mot mitt staket. Bör inte ta lång tid innan Satans grillgaffel börjar skyffla in skopa på skopa.

Inte nog med det, så har hon en toyboy på en 70-75 år som kommer förbi ett par tre ggr i veckan. Här finns ju inget annat scenario än att Satan dominerar den här toyboyen å det grövsta. Satan i rafset och gubben i nån tysk tvångströja i läder eller något. Snart på en tysk sajt nära dig skulle jag tro.

Mitt hus blev iaf värderat till 1.275.000:- och det måste man vara nöjd med i detta läge. Så nu ska det tas tag i radon samt badrum så höjer vi det avsevärt mycket mer. När Maskinen sen slår upp uteplats både på fram och baksida, så vill alla besöka Maskinens Mansion.

Har kommit på att folk som eldar i panna på vintrarna bör plocka bort sina "ej reklam"skyltar ifrån sina postlådor. Jag har inte fått upp min än, men tömmer den dagligen då den blir proppfull med reklam på 24 timmar. Folk som eldar måste kunna klara sig på all reklam och på så vis spara äckligt mycket pengar. Undrar om Satan eldar inne hos sig......givetvis gör hon det. Har kommit på en liten ramsa så här om skiten:

Ge mig ett H, ge mig ett O, ge mig ett R, ge mig ett A
Vad blir det
SATAN
en gång till
SATAN
hör inte
HORSATAN
klapp klapp klapp klapp klapp klapp klapp klapp klapp klapp klapp klapp SATAN



//Maskinen™


Piss & Löv

Nu är det dags att dom kammar till sig dom som bokar upp band till P&L. Mötley Crüe är dom senaste i raden som ska spela på årets festival. Dom gör det knappast gratis. Hade P&L kunnat få hit ett bättre band för dom pengarna....svar ja. Hade P&L sålt slut på sina biljetter trots att inte Mötley Crüe hade bokats...svar ja. Ska P&L sluta att boka in trötta gamla band..svar ja! Det får vara nog nu. Asså hur svårt kan det vara att dra ner på några pissband och plocka hit ett riktigt jävla klassband ist. Det året Alice Cooper och Iggy var här, så hade man kunnat skippa dessa båda trötta herrar och tagit hit ett band som Foo Fighters, Counting Crows eller varför inte Live? Jag är ett fan av The Killers och dom ska spela på Hultsfred i år. Där vet jag att P&L var med i diskussionen, men dom backade helt riktigt ur när The Killers skulle ha 5 miljoner för spelningen. Nej det känns som att Maskinen måste in i gruppen som jobbar med att boka artister om det här någonsin ska kunna bli världsklass.

Dagen har i övrigt varit jävligt seg, då jag var tvungen att peta i mig två allergitabletter igår. Att två små vita piller kan slå knock på en dagen efter är svårt att förstå. Men dom fyller sin funktion ändå. Man kanske ska ta och kolla klart på filmen man började på i morse. Man får passa på när man har ett par minuters ledighet...



//Maskinen™


Söndagsgodis

Jag låter klippet tala för sig själv..



//Maskinen™



Kvällen då allt hände?

Vet inte riktigt vart jag ska börja, men gårdagen är svår att beskriva, men jag ska göra ett försök.

Grabbkväll på 45:an verkar vara ett koncept som inte kan misslyckas. Kort efter senaste inlägget så dök #16 och Höstformen upp. HF beställde ett glas vin omgående medans #16 kändes låg. Ett varsit vinglas på mig och HF, sen var kalaset igång. Kort därefter dök Monstret och oh ah Rajala upp. Dom såg riktigt taggade ut. Framförallt Monstret, som påstod att han hade 39 i feber. Hypokondriker? Vi petar ner oss i det sk bloggrummet för en pokerturnering. Oh ah Rajala ryker ganska omgående då han var en callingstation utan dess like. Han tröstade sig med att röka lite vattenpipa.

Spelare på spelare ryker och till slut är det bara jag och Höstformen kvar. Jag har ett överläge i marker, men på något vis (läs totalt ninjadyngad) så lyckas han vända och vinna skiten. Sen bjuder oh ah Rajala på ett maraton i roliga historier innan #16 flikar in med sina första ord på hela kvällen. Här är iaf avslutningen på hans historia, resten får ni tänka ut själva: "Inte lika roligt när det är din morsa va?!" BH dyker sedan upp i en taxi på 45:an......ja Bög-Håkan asså. Han kommer in, tar av sig jackan och sen drar han fram sin nya Ipod som ligger i ett sånt jävla bögigt läderfodral, så att t o m Paul Skoglund hade varit avundsjuk.

Det dricks vansinniga mängder med öl, sprit och vin. Jag och HF hade väl delat på 3 vinare när det var klart. Höll mig till vinet hela kvällen, som den vinkännare man är. Det gjorde dock inte HF, som var som en svamp. Han ligger inte bara med vad som helst, han dricker vad som helst oxå. Shotflaskan kommer fram och visst fan ska Höstformen vara med och kladda. Efter sin fjärde shot, så tror han att han är King Kong och kastar ner shotglaset i vinglaset, som givetvis spricker. Vilken sopa!



Peter Nilsson och Johan Mjällbys hängpage dyker även dom in på 45:an och våldtar min Tequila i stort sett. Höstformen blir mer och mer grön i ansiktet medans den första droskan lämnar 45:an med destination city. I samma läge så försvinner Höstformen in på toa. Jag kliver in en 3 minuter senare och det är spyor och blod precis överallt därinne. Höstformen sitter därinne på alla fyra som den hora han har varit under kvällen. Han tittar upp på mig med ett blod och spyfullt ansikte och säger: - Jag prickade ju iaf toan. - Ja med 1% av spyan ja!, svarade jag. Min teori här är ju att han är så pass ninjasuggad att han har slagit i snoken i typ tvättstället när han försökte sätta kastspyan i toaletten.

Vi lyckas dock få in papperet i bilen och lyckas helt oförklarligt även få in honom på Bolle. Om vi blev stoppade igår, hur fan är det möjligt att vi får passera idag, när jag bär in Höstformen i kön. Det är dock inte det sjukaste, han lyckas även få med sig ett ligg hem ifrån stället. Det var ju inte den vassaste tjej jag har sett. Dom brukar kunna bli lite snyggare när man är dyngad....men nej, inte det heller. Så frågan är ju vad han tänkte på, när han klev på i morse igen. Obekräftade rykten säger att dom numer är tillsammans.



Hur var min kväll på Bolle då? Jo snack om blogg blogg blogg. Jag kan snart inte gå ut mer känns det som. Alla vill ha sin del av Maskinen. Oh ah Rajala ville tydligen ha mer än så, då han snodde med sig en souvenir ifrån 45:an som han stolt visade upp inne på Rockfickan. Det är tydligen priset man får betala när man står för Sveriges hetaste blogg...

Städningen idag var inte att leka med och för att göra det ännu värre, så lyckas jag på något vis kasta ut ett vinglas ur diskmaskinen som fyller hela köket med glas. Hämtar skyffeln och ska sopa upp glaset. Det tar mig vansinnigt lång tid då skyffeln är böjd uppåt, så att man sopar in allt glas under skyffeln ist för upp i den. Väl färdig med det, så lyckas jag på något helt obegripligt vis att bryta av skaftet på skyffeln så att allt glas åker ut på golvet igen. Då var tårarna inte långt borta kan jag lova.



Nu sitter jag och väntar på #16, som skulle dyka upp för 45 minuter sen, men han kanske har hittat på något bättre. Han kanske målar en tavla eller något.....vem vet.

Nej, nu blir det till att hitta deget i tv-fåtöljen!



//Maskinen™ - Vi ska alla en gång dö


Sopa

Så börjar resultatet av gårdagens fylla ramla in. Aj aj aj. Asså helvete att man inte bara kan hålla käften nångång. Nu har det visat sig att jag har sårat och upprört en person som jag bryr mig jävligt mycket om. Du vet vem du är och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det inträffade. Jag hade ingen rätt nånstans att bete mig på det viset. Jag är en sopa..



Över till lite roligare saker nu. Storfrämmande väntas på 45:an inom kort. Jimma Rajala och Roger "Monstret" Eskilsson dyker in om dryga 15. Vart kvällen tar oss vet antagligen bara Satan i grannhuset. Dags att sprätta en flaska vitt och tända brasan kanske och framförallt, ge fan i att greja med telefonen. Telefonen är fan den grejen som ställer till det allt som oftast.

Take care



//Maskinen™


It means nothing now too you, but it´s everything to him...

Gårdagen kan bara sammanfattas med ett ord.....Herregud!

Plockade upp en dyngad #16 vid 12-snåret och drog till La Cantina för lunch. Den var väl sådär igår måste jag säga. Maestro måste kunna bättre än så. Efter det så drog vi hem till Mexarens crib och jag spelade skjortan av dom båda på Tiger 09. Tror #16 hade 55 slag på första nio. - Nej nu skiter jag i er ett tag, sa jag och drog ner till biljarden för att anta utmaningen ifrån Sonic. Så mycket till utmaning blev det dock inte då matchen spelades av ganska snabbt samtidigt som det förtärdes en päron-MER. 3-1 i matcher till Maskinen och vadet var vunnet. Har sällan sett en så dålig förlorare nångång som när Sonic hasade sig över Sveatorget efter utklassningen. Spel mot ett mål hade rubriken lydit om det hade handlat om fotboll.

Gled upp till Mexarens crib igen. Där låg det två papper i soffan, fortfarande helt chockade över golfuppvisningen 1 timme tidigare. Jag och #16 drog sedan iväg till Höstformen. Väl där så hade Höstformen stått och kockat i två timmar. Förrätten var typ som ett wienerbrödsskal med skagenröra i. Huvudrätten bestod av fläskfilé och potatisgratäng. Till det serverades det bea och vitlöksbaguette. Vitt vin till maten, som den vindrickare man har blivit dom senaste dagarna. Måste ge Höstformen ett mycket högt betyg för detta. Grymt!

Efter maten så surrar vi på bra runt bordet. Äppelkonjaken kommer fram och någonstans där borde man ha förstått att nu kommer jag bli dyngad. Men den tanken glömdes nog bort skulle jag tro. Får iaf skjuts av Myran ner på stan nån timme senare och nånstans där viker #16 av utan att vi egentligen märker det. Jag och Höstformen är bra på arslet vid denna tidpunkt när vi börjar våran stadsvända på "Kladdiga Golvet" eller ja Liljan som det egentligen heter då. HF sätter sig direkt vid en Vegasapparat som den speltorsk han är. Maskinen tar hand om drinkbeställningarna som är så oerhört onödiga egentligen.

Vi lämnar nog efter typ en kvart skulle jag tro, med siktet inställt på Flamman. Väl framme så nekas HF inträde eftersom vakten tycker att han är för dyngad. Fantastisk munlädersuppvisning av HF i det läget. Vi går upp till Skrubben ist. Här får Maskinen order om att gå "stora vändan" runt stan. - Hur stor är chansen att vi kommer in efter den vändan, frågade jag. - Inte alls, svarade låtsaspolisen. - Säg det direkt då din jävla fitta, kastade jag ur mig innan vi gick vidare till Engelska. Där kom vi iaf in och det var vi ju givetvis tvungna att fira med något starkt samt en "knack". Efter det så är det i stort sett kolsvart för mig. Det enda jag kommer ihåg att jag tänkte var, hur fan ska jag ta mig hem? Det är för kallt, jag är för dyngad och det är för långt att gå. Så jag kraschade på Hagalund. Tur att man har folk som bor nära stan ibland asså. Somnade innan huvudet landade på kudden.Tur att dom här ninjafyllorna inte kommer alltför ofta nuförtiden. Ni som pratade med mig igår, hörde hur illa det var...

Var en ganska skön promenad hem runt lunch idag. Den behövdes kan jag lova. Lite kallt, men strålande sol och frisk luft framförallt. Dagens och kvällens schema så här på alla hjärtans dag då? Första bakslaget kom när man gick in och kikade vilka matcher som skulle visas på tv under dagen. FA-Cupen i helgen igen. Helvete! Bara en massa pissmatcher. Det blir iaf nån slags "singel-fest" här ikväll eller vad man ska kalla det. Tänkte ta fram trummorna nu och pumpa lite "Rock & Roll Star" & "Livin´ on a prayer". Fantastiskt avkopplande att skapa musik ibland..


Masturbation saved his life....




//Maskinen™ - Poisoned



Sovmorgon, vad är det?

Somnade efter 1 inatt efter ett mycket bra jobb med vinflaskan. Den var i vinväg helt fantastisk för egen del, då man inte kan mer om vin än det man har sett på Falcon Crest. Sen var det bara att skutta upp vid 7 i morse och köra igång med obetalt jobb som vanligt. Minus 17 på termometern, grus i ögonen samt tältpinne i småbyxorna. Så kan man sammanfatta förutsättningarna inför dagen. Dagen med stort D......fredagen den 13:e.

Jag tror ju stenhårt på såna här saker. Att dagens dag och datum betyder otur, att man ska spotta tre ggr över axeln när en svart katt passerar vägen, att man inte ska gå under stegar, att what goes around comes back around. Mycket av den sista varan på slutet ändå.

Ett väldigt kort kliv ifrån dessa saker tar oss in på något jag lider utav.......tvångstankar. Nu vet jag inte hur många % av befolkningen som lider utav tvångstankar, men det kan ju vara riktigt drygt ibland. Nu är det tur att man inte är extrem med dessa saker. Jag behöver liksom inte öppna och stänga dörren 30 ggr innan jag kan gå in. Listar lite saker här nedanför som min sjuka hjärna har fått för sig ska ge otur om dom inte görs.

* Måste alltid skölja ur glas/flaska en gång innan jag fyller på vatten i den
* Måste sätta på mig höger strumpa och vänster sko först samt höger benskydd om det handlar om fotboll
* I min gamla trappuppgång så var jag tvungen att hinna upp på första platån innan portdörren gick igen. Här har jag sprungit över en och annan polare som har försökt få stopp på mig i trappen. Sjuka grejer
* Måste alltid vara jämn volym på bilstereon och absolut inte volym 13


Det är väl det jag håller på med just nu tror jag =) Här är några saker jag har lyckats tagit mig ifrån

* Att ha digitalboxen på Kanal 5 varje gång jag inte använde den
* Gå på skarvar på plattorna som ligger på stan
* Ropa kuckeliku klockan är sju varje gång jag fick orgasm vid samlag

Nu tjatar Mexarn om lunch. Mitt tips är ju att det blir tacos, nachos eller tequila. Måste raka mig idag oxå, fyfan vad drygt det är asså. Men så är det att vara en maskin. Var det nån som gick på det sista jag skrev om saker jag har lyckats tagit mig ifrån? Självklart har jag inte slutat med det!



//Maskinen™



IKEA, vitrinskåp och Chardonnay....I understand

I understand är ett uttryck som kommer att användas mycket flitigt av undertecknad här framöver. Uttrycket myntades i ett avsnitt på 2 and a half men och jag har inte kunnat släppa det riktigt och idag har det bara eskalerat. Allting som sagts till mig har i stort sett svarats upp med....I understand. Klippet nedan visar vart det kommer ifrån.




Efter att jag och #16 hade petat i oss lunch på Tekniken, så begav vi oss till ÖB. Nu var det ett tag sen, men #16 skulle dit och köpa....tro det eller ej.........tavlor. Vi kom dit och han attackerade Galleriet direkt och nöp 2 tavlor. Ska noteras att det var dom två enda tavlor dom hade som han inte redan har. Vi tog oss ca 5 meter, innan #16 stannade till vid affischerna. Kors i taket, han lägger bort tavlorna och tar en affisch ist. Vart är världen på väg?

Vi tog oss ifrån ÖB och skulle åka mot Mio Möbler ist. Alldeles efter MAX, så slår den oss i ansiktet igen....spontaniteten. - Skulle vi inte ha dragit en repa till IKEA, säger jag varpå #16 sätter in en utav sina så berömda U-svängar. Ett bilbyte senare så var vi på väg till alla fruntimmers Mecka dvs IKEA.

Vitrinskåp, kuddar, lampor, ljus och tavlor (#16) stod på inköpslistan. Det sköna med att gå på IKEA med en kille är (och detta vet jag att alla killar håller med mig om, förutom dom homosexuella) att då plöjer man igenom listan bara....från start till mål utan onödiga stopp. När du går på IKEA med en kille så slipper du detta:

* Skumma igenom det första varvet på 2 timmar
* äta kotlettraden på restaurangen ibland alla barnfamiljer
* varv nummer 2 som tar tre timmar....minst. Det sk stora inköpsvarvet
* äta kotlettraden på restaurangen ibland alla barnfamiljer återigen
* varv nummer 3 det sk kompletteringsvarvet på 1,5 timmar
* bära ut eran nya dubbelsäng på 180x200 som väger 75kg alldeles själv
* utskällningen när du klagar på en ond rygg efter att ha burit sängen 1km till bilen samtidigt som hon har gått bredvid och pratat med din svärmor i mobilen och berättat att hon får göra allting själv och att du är en ointresserad jävel som bara tänker på dig själv

Nu slapp jag ju allt detta som tur var, när jag och #16 jobbade oss igenom på dryga 40 min. Nästan för långt det, men då blev det stopp vid galleriet i en 25:a oxå. Mitt kalas landade på 1500:- och innehöll bl a en grillvante.

Vi jobbade oss hem dom dryga 10 mil det är till IKEA. Första pitstop var på 45:an där vi petade ihop vitrinskåpet. Kastade bara in ett par flaskor i skåpet och knäppte bilden. Vet inte hur det ska se ut i detta nu, men "fårfärgen" ger mig en massa tips över msn.




Begav oss ner till syster och lämnade sakerna som dom skulle ha, sen drog vi upp till #16 och fixade ihop hans skåp. Sen var det hem till 45:an som gällde, och nu sitter jag här framför brasan med ett tänt ljus och försöker dricka en flaska vitt vin. Måste lära mig att dricka vin, för någon mer bögig dricka kan då inte jag komma på iaf. Den här flaskan fungerade faktiskt bättre än jag trodde. Grand Sud Chardonnay heter den.





Sitter faktiskt och fäller en tår just nu i skrivande stund. Varför spelar ingen roll, men det är bara att konstatera att det är skönt att gråta ibland, för det behöver vi alla..



//Maskinen™

Värderingen är gjord

Nu har värderingsmannen varit här och tagit en titt på Maskinens Mansion. Fick be honom att gå efter en timme, då han började känna sig lite väl hemma i the Mansion iförd morgonrock och tofflor. - Är det ok om jag får tillbaka min rock och tofflor nu, frågade jag lite försiktigt. - Jaja, ta dom då, sa han med ledsen min. - Ta den här ist och skriv så höga siffror du bara kan i formuläret, sa jag och langade över en whiskey. Moget att muta tänker ni då. Hur vuxet som helst svarar jag då. Det gäller att använda det man har däruppe innanför pannbenet. Ibland gör det ont att ha ett IQ på 165, men oftast är det bara härligt.

Nu sitter ni och undrar hur mycket huset är värt. Svaret på den frågan är ju givetvis att det är ovärderligt. Siffrorna kommer nog under kvällen skulle jag tro samtidigt som han petar i sig årgångswhiskeyn såklart.

Hur ser dagen ut nu då? Kan bli pannkaka på Teknikdalen med #16 om han tar sig ur dvalan han har befunnit sig i ett par dagar nu. Vad kan problemet vara? Jag vet, vet du?

Ingen träning ikväll, då skadan vägrar ge med sig. Blir dock en långpromenad på eftermiddagen iaf.

Ni som ska kröka till helgen, glöm inte att godisbutiken är fullproppad och öppen 24/7 på 45:an...



//Maskinen™


Händelserik dag men ändå inte..

Väcktes klockan 11 av att telefonen ringde och det durrades något överjävligt på bordet den låg på. Kollar vem det är....ingen viktig....så jag trycker bort durret....inte sådär att det blir upptaget utan bara så att den blir helt ljudlös. Går det 2 minuter, sen ringer det igen...samma nummer......men vafan ge dig tänker jag jävligt högt för mig själv och antagligen även för Satan i granngården oxå. Trycker bort skiten igen. Skulle tippa på att det tar 5 minuter till....skakar i hela bordet igen, tar upp luren och kollar...samma nummer igen. Va i HELVETE! ekar på 45:an och sen sitter det en Ericsson K750 stenhårt som ett smäck rätt in i garderoben. Men det kanske var något viktigt personen ville, tänker ni nu. Mitt svar då är att, det finns inte en chans i hela helvetet att det skulle vara så pass viktigt ifrån denna person att man måste ringa 3 ggr på raken.

Var bara att gå upp det och invänta min privata chaufför (#16) för färd till stan och lunch på Thaien. Stannade till hos syster och kollade hur renoveringen gick. Den går tydligen framåt. Med oss därifrån fick vi en mexare med sombrero och hela köret. Blev en riktig långlunch, där ämnen som knulla, Tyskland och givetvis #16 kärleksliv oxå diskuterades. På tal om knulla och Tyskland, så fick jag veta under våran tur på stan att det går rykten om att det knullas och sugs kuk och kläms på pattar, vilken reskamrat jag än åker med till Tyskland. Kan bekräfta att allt detta givetvis är sant. Det knullas från start i Borlänge och knull och sugkalaset slutar inte förräns lasten är i förrådet på 45:an. Det är hur härligt som helst. Så alla ni som har funderat och har haft synpunkter om detta...sluta fundera, för nu vet ni hur det går till på våra sex & spritresor. Det har diskuterats att ha webbkamera i bussen nästa gång för livestreaming via nätet.

Efter detta så hämtades träningskläderna inför kvällens spinning på 45:an. Jag och #16 hade ett par timmar att slå ihjäl, så vi åkte hem till hans crib och spelade 4 kamper på NHL 09. 3-1 till Maskinen i matcher efter en sällan skådad uppvisning. Det luktade urin i hela lägenheten när kissningen var klar.

Tog oss ner till SVEA och spinningen efter detta. Dagens klokaste val föll på att ha en tjocktröja utanpå den kortärmade för att förbränna mer. Det var nog inte dagens smartaste beslut, men jag höll hela vägen ut. När jag klev av cykeln efter en timme, så var jag överjävligt slut. Var så otroligt nära att spy efter den sista låten så att det var sjukt åt det. - Fan, hur mår du? Du är ju helt jävla grå i ansiktet, sa #16. - Jag har mått bättre, svarade jag samtidigt som jag försökte kravla mig ur rummet. #16 körde hem mig till 45:an och jag var helt enkelt så färdig att jag inte ens orkade suga av honom. Var väl tur att jag gjorde det hela Tysklandsresan dagen innan ist.

Låt oss hänga kvar vid SVEA ett tag nu, så att vi kan diskutera något som jag tycker är otroligt osexigt. Vad är detta då? Jo, en tjej som är helt utan takt, rytm & koordination. Saknar man detta, så är man med 99,9% säkerhet ett dåligt ligg oxå. Jag besitter ju givetvis konsten att hantera alla dessa tre så klart, men alla gör ju inte det. Satt och kollade in i aerobicsrummet samtidigt som vi spinnade och där inne fanns det ju givetvis ett gäng som saknade alla dessa. Ett tips till dessa, ge fan i att gå dit och skämma ut er. Var hemma och träna på att ligga ist.....även om vi alla redan vet att det inte kommer att hjälpa, men då slipper vi se skiten iaf. Det finns ju givetvis alltid undantag och jag är själv ett sånt när det gäller det här med stora händer = stora kukar. Visst är det så, men nu är det så att jag har små knubbiga korvfingrar, men trots detta så blev jag berikad med en jävla pjäs. Bara att tacka och bocka Gud....ja på den tiden du fanns vill säga..

Sitter framför brasan med "Wonderwall" i högtalarna och den nya sängen bara skriker efter mig, Klockan på ringning imorrn då huset ska värderas. Mitt tips är:

Hus utan Maskin: 1.500.000:-
Hus med Maskin: 5.100.000:-



I said maybe, you gonna be the one that saves me....



//Maskinen™ - Knullmaskin.....tydligen


Karamellkungen

"Skjut mig" och "hata Tyskland" är två uttryck som mer än gärna sliter sig ur munnen efter en 24-timmars godisresa till Adolf Hitlers hemland.

Älskar spontana grejer, så när Tyskland kom på tal med #16 på fikan, så tog det inte lång tid innan saken var biff och två män i sina bästa år var på väg neråt i det avlånga landet Sverige. Visst hjälpte det till att Sigge körde av foten på mig tidigare under dagen, så då kunde träningen missas med gott samvete.

#16, som skulle få flera olika smeknamn under denna resa, var som ett barn på julafton då detta var hans första godisresa. Han lyckades gnälla åt sig tidigare veckopeng av mamma #16 med motiveringen att han skulle bädda sängen minst 2 ggr den här veckan.

Maskinen tog givetvis hand om sträckan Borlänge-Ludvika, då han av nån konstig anledning kan köra den i sömnen om det skulle vara så. #16 aka Sveriges sämsta bilförare tog över strax innan Motala och meningen med chaufförsbyte är ju givetvis att den andra ska kunna vila och ta igen sig inför nästa byte. Detta var dock helt omöjligt då #16 aka SMS-kungen hade ett sånt jävla sms-maraton samtidigt som han skulle köra. Han kollade faktiskt upp en gång med kommentaren: Oj en hare...

Vi tog oss iaf ner till Helsingborg där Maskinen tog över igen och körde hela vägen till Tyskland. #16 hade av nån konstig anledning slutat messat när färjan äntrade dansk mark. Jag fattade inte varför, men fick senare reda på att man tydligen inte messar gratis med comviq kompis utomlands.

Väl framme i Tyskland, så gjorde den mycket ivrige #16 av med alla pengar redan i första godiskiosken. Han var ivrig och det ska man inte klandra honom för, för det finns mycket gott därnere. När vi väl var klara så brände Maskinen av Danmark igen. Men han lade märke till något konstigt. Det var fruktansvärt många lastbilar som var lastade med hö. Mycket lustigt det där. Hö hö, skrattade han till innan nästa höbil kom. Han hann även med att se en överkörd räv. Det var inte speciellt FOXy tyckte han. Nog med Oldsbergare nu och tillbaka till #16 aka Rolling Stones aka If u start me up i´ll never stop. Det fick man smaka på, var så säker. Under en bra stund var han dock miserabel. Han tog emot skit, han bara åt och åt skiten.....sen kom explosionen. Vilken uppvisning! Han sätter hårt mot hårt och visar vart skåpet ska stå när han efter noter skäller ut personen som har låtit honom tugga. Det fick t o m Maskinen att höja på ögonbrynen och ge #16 aka Chefen den sk "knacken" Han är skön den där #16....i alla hål oxå!

Long Day sjunger Matchbox 20 på stereon och aldrig tidigare har det stämt in så bra.

Vi tog oss iaf hem. Nu är det läggdags för mig iaf trots att klockan bara är 20. Har inte sovit sen natten mellan lördag och söndag, men vad gör man när man är en Maskin och alla vill ha en del av en.....Jo man finns....Maskinen finns där!



//Maskinen™


Tyskland heute abend!

Jag och #16 har tröttnat på vädret här hemma, så vi åker söderut en vända med början ikväll. Bloggen kommer av förståeliga själ inte att uppdateras under detta dygn!

Auf wiedersehen



//Maskinen - Maschine


Solen i ögonen och nysnö överallt

Nyskottad och hemkommen ifrån jobbet, sitter jag nu i vardagsrummet med solen i ögonen och Counting på bra volym. Fick sluta tidigare på det betalda jobbet för första gången på mina 8 år hos Sigge. Badet blev inställt och det tackade Sigge mig för genom att mosa över min barfotade högertass med permobilen. Helvete vad ont det gjorde.

Men vad spelar det för roll om man slutar tidigare? Det blir ju ändå bara mer jobb nån annanstans ist. Magisk skottning när man kom hem iaf. Har insett att jag måste köpa en sån där jätteskopa. Håller inte att skotta med sandlådespade som jag gör just nu.

Ringde Dr Henricsson precis, men kom som vanligt till hans mobilsvar. Ett magsikt mobilsvar för övrigt. En lite halvyr skåning sådär som går på känn och improvisering. Skrattfest varje gång =)

Hur ser dagen ut nu då? Ska försöka stapla ett schema här nedan, så får man se vad som händer.

1030-1130: Deg
1130-1300: Lunch samt lämna tillbaka sängbenen...kan bli med #16 om han inte har nån lunchdejt
1300-1630: Renovering
1630-1730: Förberedelser inför kvällens möte
1730-1930: Möte på 45:an
1930-2130: Träning på IP om det inte är för kallt
2130-2145: Varm dusch
2145-0900: Försöka sova

En ganska tråkig dag tycker nog dom flesta. Ja, men så här ser mitt liv ut. Många hade skjutit sig själva i den här situationen, men det är bara att bita ihop och inse att man inte har något liv.

Nej nu är jag inne och nallar på mitt enda deg under hela dagen.

Fred ut



//Maskinen™




Fantastiska klipp & Ekwall

Här kommer två magiska klipp till samt ett mindre fantastiskt med Patrik Ekwall som nog måste vara världens mest tveksamma människa! Blev tvungen att lägga in ett med höstformen oxå!



//Maskinen™















//Maskinen

En helt ny värld!

Han gör den här låten så fantastiskt bra. Kolla igenom hela!





//Maskinen

Maskinen aka Pojken aka Gollum?!

Fick precis höra av mina två små största favoriter att Pojken ser ut som Gollum, på den bilden jag visade i ett tidigare blogginlägg.



Till råga på det, så får man höra av mamman till dessa två att: - Ja tänker man efter så är det ju jävligt likt, följt av årets största garv. Jag älskar er med, sa jag och började skruva ner alla speglar i Sigges lägenhet.

Det är en jävla tur att man kan supa sig snygg med andra ord. Gollum, ja jag säger då det...

Sigge har beordrat hem en Kebabtallrik ifrån Königsee. Han ville först ha en Calzone, men ändrade sig i sista stund och valet föll på den klassiska tallriken. Bästa kebabtallriken i stan har dock Pizza Express, inget snack om den saken. Så nu väntar alltså Bingolotto och kebabtallrik för Sigge mellan 19-21.

En sak jag inte riktigt har förstått, är dom här jävla visningsbilderna som vissa kör med. Det har funnits länge på tveksamma sidor som typ Efterfesten och sånt skit, men nu har fenomenet tagit sig till Facebook. Kan bara skratta och skriva ordet pinsamt och ställa frågan, vafan är det frågan om?!



//Maskinen™


Busted!

Så fick jag henne till slut Satan aka grannkärringen! Tagen på bar gärning när hon hyvlar över skopa på skopa på min gård. Inte nog med det, så har hon fräckheten att vinka till mig när jag är på väg till jobbet. Jag svarade givetvis upp med ett finger tillbaka. Dagens ungdom brukar dom äldre säga. Lite längre ner kommer ni att se motsatsen + att det ger mig mer bränsle på brasan om att tjejer är svin, ja i detta fall kärringar är svin =)

Gårdagskvällen blev jävligt lugn och seg och det var riktigt skönt måste jag säga. Sonic kom förbi och jag tvingades se Sly Stallone i filmen Daylight. Katastrofal i mina ögon men Sonic gav den 5 av 5...sjukt.

Sängen var iaf magisk och jag sov faktiskt ända till 13 idag. Nu är det bara benen som ska på, så är saken biff. Gruvar mig redan inför morgondagens hemkomst, då plogen har kört upp ett lika stort lass som igår framför infarten. Fan det är inte kul. Sen får man ju givetvis räkna med att Satan har varit där och preparerat oxå.

Satt mig på gästtoan sent inatt och gjorde nummer 2 med tänt lyse och öppen dörr. Jag ser rätt över till grannen därifrån och blev att tänka på vad som är tillåtet att göra i ett hus som man äger själv egentligen. Får man gå runt naken, får man skita med öppen dörr med fri insyn till grannen? Tycker att allting bör vara godkänt så länge man gör det inomhus iaf. Nu är det ju antagligen inte det, men jag ska nog testa grannarnas gränser här framöver. Har dom en gång satt igång maskinen så går den inte att stoppa.



//Maskinen™



Counting Crows är som balsam för öronen

Ja jag behöver väl inte berätta vad som strömmar ur högtalarna just nu. Var väl det jag tänkte, ja visst är det väl Lotta Engberg med 4 bugg & 1 Coca Cola, du gissade rätt. Givetvis är det väl inte Lotta Engberg med 4 bugg & 1 Coca Cola fattar du väl. Det är såklart Adam Duritz och hans Counting Crows som öronknullar mina högtalare just nu. Det är först på senare tid, eller äldre dagar kanske man ska säga, som jag har börjat älska deras album Hard Candy ifrån 2002. Nu är det såpass bra att det platsar i usb-minnet. Ska mycket till för det kan jag berätta.



Sängen är iaf på plats....dock utan ben. Farsan var förbi, så vi grejade ihop det där ganska snabbt. Så nu är både säng och soffa till salu, men mycket svalt intresse för dom k-märkta möblerna. Otroligt!

På tal om annat, så hann jag tänka en hel del på vägen hem ifrån jobbet och tanken fastnade på pinsamma saker. Det är såna klassiker som jag tror att alla har varit med om.

1. Någon du inte känner igen vinkar Du vinkar tillbaka men inser ganska snart att hon vinkar till snubben som står bakom dig och vinkar.

2. Du blir tvungen att skita på bortagräs när du är på ett one night stand. Lägenheten är givetvis superliten och toan ligger vägg i vägg med sängen och du har redan tänjt på gränserna vad det gäller att hålla sig. Raset blir naturligtvis enormt!

3. Du ska kasta dig över Stationsgatestaketet efter ett gunghus, men slinter givetvis med båda benen och tar emot dig med tummen samt ryggen på andra sidan och får stående ovationer..

Ok, den sista kanske inte alla har varit med om. Jag var iaf med om den på 2008-års juldag. Var bara att tacka och bocka för applåderna för att sedan gå in och grina på Centrumgrillen eftersom tummen i stort sett var av. OK, den var kanske bara stukad, men gör det ont fast man är ninjadyngad, då är det rejält.

Angående kvällen nu då, så vill #16 ha ner mig på NHL-lir till Engelbrekten, men vet inte om jag pallar det idag asså. Bra sliten sen Sigge körde skiten ur mig 29h i streck. Har det faktiskt ganska mysigt framför brasan med en kall Nyköbing och Counting  som förgyller mina öron med kärlek. Snart är det dags för " Holiday in Spain". Vilken fantastisk låt det är.

Ska bli godis att sova i nya sängen inatt iaf, det törs jag lova er...


Sköt om er



//Maskinen™



There is no God!

Efter mitt inlägg igår om Gud till höger och vänster så har jag insett att det inte finns nån Gud. Jag menar herregud, man går hem ifrån jobbet på gångvägar(?) som är så sjukt oplogade att nån inte kan fatta nånting....trodde jag ända tills jag till slut var framme vid 45:an. Där är det minsann plogat, men givetvis har dom lyckats med konststycket att ploga upp en halvmeter hög vall som har frusit till is framför min uppfart! Helvete, tänkte jag och tog sats. Får bra skjuts i ansatsen och bra avtramp. Jag lyckas floppa över vallen om än med lite "ribbdarr". Bryter mig in i garaget och hämtar skyffel och spade. Tog väl en timme att få bort vallen iaf. Jag är helt övertygad om att grannkärringen varit dit direkt efter plogbilen och hällt vatten på vallen för att det skulle frysa. Det finns ingen Gud men jag bor fan granne med Satan!

Kravlade mig in i huset med dom sista krafterna som fanns kvar, slickade på skorna för att få i mig lite vätska och samlade kraft för att börja med sängen och sänbkläderna. Börjar iaf med att jag kastar i en maskin med helt nya sängkläder som skulle ha använts till den nya sängen...............men vad händer?! Jo när jag öppnar skruv och ben-kartongen som följde med sängen, så är det givetvis fel ben i skiten! Besviken på mig själv att jag ens blir förvånad. Gick med raska steg till klyskåpet och petade upp en kall Nyköbing, slog på Oasis och sen var korvarna igång.

Nu sitter jag och väntar på att nästa bakslag ska komma. Jag måste fan ha varit med elak än jag trodde...

34 själar har anslutit sig till den hetaste gruppen på Facebook iaf och där pågår just nu en omröstning om det heter en eller ett smäck. Så gå in och kom med eran åsikt. Kan berätta att det står 2-2 i detta nu och då har inte våran superstar Jimmy Rajala röstat ännu..



//Maskinen™


Varför inte göra det ännu lite bögigare?

Det ska vara så bögigt som möjligt och jag bögade till det lite för ett tag sen när jag startade en grupp på Facebook. Den heter: "Maskinens blogg är dagens höjdpunkt" och dom flesta som läser denna fantastiska litteratur bör ha fått en inbjudan via ansiktsboken. Jag kan ha missat ett gäng då det blev något strul där ett tag. Men hojta till isf så kirrar vi det. Man skulle kunna kalla det Top Nodge av alla grupper som finns på FB.

Det är en ära att ha mottagit en inbjudan till denna grupp. Tackar man nej så kommer man givetvis inte att bli inbjuden igen. En och en kvart kvar nu. Sigge kollar på Grevinnan & betjänten och jag tvättar. Vi är lite som dom två nyss nämnda ändå



//Maskinen™ - Nu oxå på Facebook


77 timmars arbetsvecka

Folk klagar ofta på att jag aldrig jobbar osv. 77 timmar på mitt betalda jobb denna vecka. Det är det få som läser denna blogg, som mäktar med. Så jag vill aldrig mer höra det surret..... aldrig! På tal om jobb, så blir det ju inte bara att sätta igång med sängen efter promenaden hem i minus 7 och en halvmeter snö. För just snön måste skottas bort ifrån infarten direkt när man kommer hem. Sen lär man ju ta hand om snön som grannkärringen har skottat över oxå. Som ett brev på Posten.

För er andra som har hittat deget och väntar på att få knäppa första pilsnern, spilla i whiskeyn eller rent utav det första glaset med rött.....här har ni något att suga på. Testa att säga dessa två fraser rätt ut, utan att tänka efter första gången ni säger det. Fraserna är "Kvistfritt kvastskaft" & "världsartist". Jag klarar ju givetvis av det utan stakning, men knyter sig inte era tungor, då fattar jag ingenting.



//Maskinen™


Spöktimmen närmar sig..

klockan börjar närma sig 0000 och det är då spöktimmen tar sin början. Det närmsta spöket man kommer här är ju när man kollar in sig själv i spegeln. Fruktansvärda scener på min frilla just nu. Dr Snuggles får man ju höra ganska ofta och med all rätt för den delen. Den gode Pålshammar kallar mig för Dr Söderström och ska jag vara riktigt ärlig så har jag fan inte den blekaste varför han gör det. Men jag gillar det, jag gillar mig själv i den här lilla doktorsrollen där jag styr och ställer lite i sterila vita kläder. Det är lite fetish över det hela och det är det jag tror att Pålshammar och hans magiska Johan Mjällby-hängpage gillar.

Nånting positivt fick vi iaf ut av dagen. Sängen anlände! Så jag och Sigge petade helt sonika ner oss till PK och med god hjälp av #16 så transporterade vi hem det nya köttet. Så när jag kliver av vid 14 imorrn så blir det hem och skruva ihop sängen och kasta i rena sängkläder. Fyfan vad fint! Men vad skiljer mellan nu och kl 14 imorrn? Jo 14 timmar! Mer positiva saker när vi ändå är inne på dom är ju att jag har jobbat över halva passet dvs 15 av 29 timmar och tro mig när jag säger att det har varit stenhårt arbete precis hela tiden. Ni såg ju förra inlägget. Det var en barnlek mot övriga passet. Nu rullar Bond på trean och det måste vara bland dom första 007-rullarna. Typ samma bildkvalitet som Ice Climber på Nintendo 8-bit.

Nej nu lär jag följa Bond till slutet. Det känns som att han grejar det här den gode James...



//Maskinen™ aka Bond...James Bond


Gud måste skoja med mig!

Asså nog för att man har gjort mycket dumt i sitt liv och förtjänar att bli bestraffad för det, men nu börjar det bli löjligt. Påhittad historia den som kommer? Sitter på jobbet och min brukare vill åka ut i ovädret. Vi kan kalla honom 47, så säljer jag inte ut honom. Det sista jag säger åt honom, är att håll dig där det är plogat. Tilläggas ska att det är plogat på hela området och man måste en bra bit innan det blir oplogat. Han åker ut och jag petar ner mig för fem minuters avkoppling i småbyxorna. Då knackar det på dörren. PANIK! Får på mig ett par tighta blå, härliga mjukisar som sigge har lagt fram på stolen. Snubblar mig till dörren, öppnar och där står en granne eller vad man ska kalla det.

47 har kört fast, sa hon
- Nämen är det sant, tänkte jag högt tror jag med årets mest ironiska röst
- Ja jag kommer, sa jag samtdigt som hennes blick dalade mer mot mina blåa härliga mjukisar

Var bara att peta iväg sig det och mycket riktigt så har han kört ända ut på det oplogade området. Med hjälp av grannen så får vi loss honom till slut.

- Kom nu, jag hjälper dig tillbaka in på det plogade området igen innan jag går in, sa jag.
47 svarar med tystnad och brassar rakt framåt mot det ännu mer oplogade området. Nu var det vara en tidsfråga innan..........SMACK! Visst fan kör han fast igen. Asså Gud, give me a break! Får loss honom igen och tvångskör honom in på säkert område. Han viker av höger och jag vänster. Så nu sitter jag bara och väntar på samtalet ifrån 47 när han ringer in och säger att han sitter fast igen. Ibland är livet bra underbart.

Bara 20 timmar kvar på arbetspasset nu....kärlek!



//Maskinen™


Två myror i snökaoset...

Vaknade till Manamana med mupparna i morse. Helt omöjligt att bli på dåligt humör av den hur lite man än har sovit. Det dåliga humöret fixade dock två bilförare på vägen till jobbet. Den första hamnar framför mig direkt när jag åker ut ifrån forestroad. Myra nummer 1 åker i typ 40 km/timme och den får jag framför mig ända till Maserskolan då jag viker vänster ner mot OK och hon fortsätter ner mot Hagavägen. Yes din jävla vackra blöta äng, tänkte jag och svängde höger mot rondellen innan bommarna vid ringen. Vad kommer då puttrandes från höger i knapp styrfart? Jo, myra nummer 2! Givetvis är hon inne i rondellen innan mig och ska givetvis mot Domnarvet och nu snackar vi 30km/timme!! Var precis som att jag hade hamnat mitt i inspelningen av Sveriges sämsta bilförare! Det kommer mötande trafik hela tiden, så det är omöjligt att ta sig förbi. Strax efter backen vid Gammelgården så ser jag chansen. Det var lite som när jag blev av med oskulden faktiskt. Orden hon sa då var "nu eller aldrig". Då var det bara att kopiera Ravellis kommentar ifrån VM-krönikan 94. "Då tänkte jag....NU!" Tillbaka till omkörningen, så tänkte jag samma sak som för 15-16 år sen.....NU! Petar i trean, tar ut bilen i motsatt körfält och bara svävar förbi en jävla vacker blöt äng till! Fruntimmer och bilar hör inte ihop. Det är slutdiskuterat, så det är ingen idé att ni gnäller.

Väl framme vid jobbet, så får man pulsa en 60 meter i 5dm snö. När jag väl tar tag i dörren, så hinner jag tänka, fan va skönt att man äntligen är framme, dock lite försenad pga 2 myror. Öppnar dörren och vad möts jag av? Jo är det inte en jävla vacker blöt äng till! Nu gissade ni på Puma och det måste jag ändå ge er ett halvt rätt för. Nej det är Sigges habiliterare. Gollum är mitt namn på henne, men det är nästan för elakt mot den riktiga Gollum. Mer tveksam människa får man leta efter. Mer tveksam klädsel än Di Leva, mer feminist än feministpartiet och mer Gollum än Gollum själv. Är dagen förstörd? Nej inte riktigt än, men det är nära nu!


Vet inte vilken utav dom det är på bilden...



//Maskinen™


Träningen gav både positiva och negativa besked..

Årets utesäsong inleddes med en 20 minuters kvadde. Det var där dom positiva beskeden kom. Inte ett felpass på 20 min och således inte ett enda jobb i mitten. Så det var sig likt precis som vanligt. Efter kvadden gick dom andra på spel och jag valde att kliva av och löpa runt planen ist. Det var då det negativa kom. Låret stramar på ordentligt och knät känns jävligt instabilt. Blir att besöka Dr. Henriksson snart igen det. Hann även förfrysa fötterna på träningen, hur man nu lyckas göra det när det är minus 1 grad ute. Kan bero på att jag har fantastiskt fina och känsliga fötter vilket kvadden talar för. Duschen var fin efteråt kan jag lova. Dock inte lika fin som den i #16 kabin igår.

Lyckades även med konststycket tidigare idag att glömma att spara ett spel jag hade lirat 4 timmar i streck på. Det är bara så jävla klantigt asså. Nu vet jag fan inte om jag orkar börja om igen.

Imorrn blir det ett samtal till Gun på banken för att snacka lite nya lån osv. Nu ska det fixas ännu mer i huset kan jag lova. Hoppas bara att hon är inne på samma spår. Annars kan man alltid kolla på "På Spåret" imorrn kväll ifall det skulle skita sig.

Barca - Mallorca på TV4-Sport just nu. Ett nästan lika stort sömnpiller som Lost. Sängen snart. Börjar tidigare imorrn. Puma ville vara ledig och man ställer väl upp precis som vanligt. Så nu blir passet 0900 imorrn bitti till 1400 lördag eftermiddag. Bara ett 29-timmarspass sådär. Ett utav mina kortare ändå...



//Maskinen™


29-3 = gammal och glömsk

Man går nu mer under smeknamnet 29-3 ifrån Sonics sida och idag hjälpte jag till att lägga bränsle på den brasan då jag precis var och handlade. Jag skulle ha dessa 4 saker. Bananer, bröd, lampor och mjölk. Köade en halvtimme, betalar och kliver ut i den nylånade bilen (som jag fick starta med hjälp av kablar) och upptäcker att jag glömt att köpa bröd. Aldrig att jag går in igen tänkte jag. 3 av 4 är inte dåligt ändå. Bra Christian, BRA!!!!



//Maskinen™


Vart tog träningsvärken vägen?

Efter en mycket trevlig timme på Bakfickan med #16 igår, så visste jag vad som gällde. Promenad hem till 45an, med ben som var som spaggeti och trottoarer som Borlänge Energi konstant vägrar att sanda. Klockade iaf mig själv ifrån porrbutiken och hem. 18 minuter landade det på och lägg på den 5-minutaren det tog ifrån stan tilll just PB, så inser även lågstadiematimatikern att det tog 27 minuter hem. När jag väl kommer hem, så står min cykel i entrékorridoren. Läckert! Men frågan är ju hur man ska kunna cykla när Borlänge Energi som sagt vägrar ta hand om vägar, sophämtning osv? Jaja, har ni tänkt klart på lågstadiematten nu eller och gottat er åt att jag skrev 27 minuter och inte 23 som det egentligen är. Trodde ni att jag skulle ge er den lätta? Tänk om tänk rätt!

Väl inne i huset så är benen inte roliga värmemässigt. Låren är som två isbitar. Bajsnödig som jag tydligen alltid blir när jag går hem, så tar jag laptoppen och sätter mig på gästtoan. 20 olika snabbmeddelanden på msn bara. Besvikelse! Blir iaf sittandes i en 30 min därinne, messandes med Sonic på mobilen och tuggandes med folk på cpu:n. Bra sätt att spara på toalettpapper iaf, då det hann självtorka.

Sen var det bara att krypa ner i sängen och avsluta OTH-avsnittet som jag började på tidigare under dagen. Sen tänkte jag att nu skulle det ju vara fint att sova, klockan var ändå bortåt 1. Så vad gör man då, jo man slår på ett avsnitt med LOST. Finns inga sömnpiller som är bättre än det. LOST är ju det perfekta namnet dock och borde bli prisat pga av det. TV-tittaren är helt lost och fattar ingenting vad som händer. Likadant är det för dom som skriver manus till denna mycket tveksamma serie, dom måste vara oerhört jävla lost, för vad i helvete håller dom på med? Så se alltid till att ha ett LOST-avsnitt i närheten när ni vill hitta sömnen.

Somnade iaf som en prins, men vaknar 0230 av en sån fruktansvärd klåda. Den höll på i två timmar oavbrutet. Skabb kanske ni tänker och det gjorde även distriktssköterskan när jag var dit för nån månad sen. Den salvan jag fick då hjälpte inte kan jag berätta. Nej, in till en riktig doktor, som direkt säger att det inte är skabb. Nej är det sant, sa jag. Ja jag tror att du har nån slags kontaktallergi. Jaha sa jag och fick ett recept utskrivet. Tavegyl för den som är intresserad. Tog mig iaf upp ur sängen och petade i mig en tablett. Fortsatte klia i en 20:a innan tabeletten började verka och snart så såg man en självlysande grön John Blund igen. Självlysande undrar ni......det är bra skjuts i tabletterna svarar jag då.

Nu lyckades jag vakna 11 och grejen när man har tagit en tablett på kvällen/natten är att rullar du inte ur sängen direkt, så kommer du somna om inom kort och sova till minst kl 14. Lyckades ta mig upp och sätta mig i "bloggrummet". På med "Dont look back in anger" på bra volym och sen igång med korvfingrarna bara. Men vart tog träningsvärken vägen? Ja inte är den här iaf. Nog för att jag vet att jag har överlägsen grundkondition, men efter gårdagens urladdning så bör det kännas lite i benen iaf, men icke. Träning 2115 på IP ikväll. Blir dock ingen boll för mig skulle jag tro då knät kändes lite instabilt i vissa klättringar igår.

Jag åker upp och visar lite klass helt enkelt, som Lebron James här nedanför...



//Maskinen™




Benen är som spagetti och Mr Jones levererar fortfarande ifrån Amsterdam

Det laddades med stuvade makaroner och köttbullar ifrån 45:an tidigare idag. Det tillsammans med NHL 09 över nätet mot #16 skulle bli den perfekta uppladdningen trodde jag. Hockeymatcherna, 3 till antalet, slutade 0-0, 1-0sd & 0-1, med Maskinens siffror först. Ni ser ju själva vilket jävla sömnpiller med 2 mål på ca 200 min. Farsgubben plingade på dörren precis när #16 petade in segermålet i sista kampen. Han hade Espen aka Rocco med sig till The Mansion. Den klassiska direkt ifrån Rocco så klart, dvs springer rätt in sätter framtassarna i knät och slickar mig i ansiktet. Ganska likt det #16:s morsa brukar göra när hon kikar förbi måste jag säga.

Tog iaf skjuts med farsan och Rocco ner till Engelbrekten och #16 crib. Väl där så hann vi spela av 2 kamper till. En vinst och en förlust. Galet jämna på spelet. #16 packade sin kappsäck och sen begav vi oss ner till Svea för en bergsetapp i Tour de France. Instruktören som var härlig på många vis rullade igång etappen och jag ryckte mig loss direkt. Öste på som fan bra länge kändes det som, sen kom tanken, jag måste ju vara nära målet nu, så jag sneglar upp på klockan. 1933 står den på och jag inser att det är 57 minuter kvar på vårt timslånga pass. Slarvigt var ordet. Var bara att bita ihop det tills vi rullade i mål strax innan 2030.

Benen var som spagetti när vi petade hem oss till #16 och hans härliga duschkabin. Måset bli ett sånt köp annars fattar jag ingenting! Iaf, så petar vi in oss tillsammans för att spara vatten och för att kunna smörja in varandras utpumpade kroppar. Petade i oss en PB var och den satt som ett smäck. Såg du det Sonic, ETT smäck!

Nu talar mycket för att vi går ner på Bakfickan och käkar och snackar lite skit. Counting Crows, Colorblind strömmar ur högtalarna och man har hittat ett duktigt deg efter duschen. Träningsvärk imorrn? Nej, den kom redan i tredje låten idag. Kul att Magnus "jag är aldrig med på en spinning" Klasson fejkade sjukdom på dagens träning.

Nej en PB till och promenad ner på stan kanske



//Maskinen™


When you were young..

...är ju en magisk låt av en magisk grupp. The Killers gör en Sverigespelning i sommar, men den är inte på P&L utan i vårt kära Hultsfred. Nu kommer jag dock att få dessa giganter ändå, då dom besöker Pinkpop Festival i slutet på maj.





Låten ovanför är en låt som våran grupp på Monstret Rock Band gör riktigt bra och ofta är Maskinen just ett monster på båda trummor och sång. Ni ska se hur vansinnig jag kan vara i ett klipp längre ner här (kolla tex 1.23 in i klippet). Det är jag på klippet, inge käft. Sitter för tillfället och väntar på #16 och jag kommer verkligen att fightas för att få till lunchen på thaien idag. Thaien mitt över gatan ifrån Almas Café tillhör stans tre bästa luncher. Dom andra 2 lär jag fundera lite över. Försöker ladda mentalt tills spinningen ikväll. Det kommer bli kusligt jobbigt. Men jag brukar vara vass på spinningen. Alltid dubbla tröjor så att man bränner mer. Serik i cykelbyxor är en syn ni inte vill missa kan jag lova!



//Maskinen™



Simply the best

Godmorgon alla fans och monsterdiggare! Här kommer en hyllning till er, för ni är fantastiska!



//Maskinen™




Manamana

Ett helt överlägset klipp i mina ögon!



//Maskinen™




Ryssen sa da, Maskinen sa spatsiba!

Vad har hänt sen senast?

* Har tvättat en maskin. Kallingar och handdukar för den som är intresserad.
* Var förbi systers place en vända och bara njöt av att se nån annan hålla på att renovera.
* Wii fit-passet byttes ut mot en långpromenad med #16 ist.
* Promenaden blev väl 1,5 mil skulle jag tro och ämnen som kvinnor, vin och elektronik avverkades på resan
* Sen mat på det. Sallad.......som vanligt
* Messade lite med Sonic och fick veta att det blir en fantastisk pastasås i dosan tills imorrn
* Sen en bajsning på gästtoan samtidigt som man kollade i Veckans Nu
* Nu sitter man och bögbloggar lite och lyssnar på Oasis såklart



Vet inte vad jag ska göra efter att bloggen har skrivits. Lite sugen på TV-spel, men det blir för drygt. Mycket talar för att det kanske blir sängen redan nu och att följande tv-serier kommer att avverkas inne i verkstan:

* 24 - s07e07
* One Tree Hill - s06e16
* Heroes - s03e14



Morgondagen kommer att bli intressant. Spinning med laget och det är bara att hålla tummarna för att knä/lår pallar med. Den som lever får se..

Ryssen då tänker ni. Arshavin säger jag då och det är honom ni ser på bilden..


//Maskinen™


7 timmar kvar, låt det gå fort!

Jag citerar mig själv ifrån förra inlägget

"Nej jag går och lägger mig en sväng, jag menar.....vad ska kunna hända då?"

Tydligen så kan allt hända en dag som denna. När jag väl lyckades somna 2 timmar efter utsatt tid, så vaknar jag upp ett litet tag senare av att jag sväljer ner sovdreggel i fel strupe och med en efterföljande hostattack som skulle får en kedjerökare att vilja skjuta sig själv av avundsjuka. 30 minuters hostande och 3 liter tårar senare så lyckas jag ändå somna om av utmattning.
 
Då ringer så klart telefonen. Det är Micke Puma Sandberg som vill berätta att han har sett pitten på sitt(?) kommande barn. Den stog enligt uppgift som ett spett rätt ut och den var redan större än Pumas. Det enda jag fick ur mig var: Det kan helt omöjligt vara du som är farsan om det är en kille. Män gör män...så resten av matematiken får du lista ut själv. Sen la jag på luren 1600 på klockan. Var bara att peta upp sig ur sängen det.

Så nu blir det ett pass på Wii fit tänkte jag. Får se vad det är för skoj då. Blir väl ett korsband eller något skulle jag tro. Sen in i duschen och bara få raka av tomteskägget. Finns fan inge jobbigare än att raka sig och det visar väl tjejen på bilden tycker jag..



//Maskinen™


Vilken härlig dag......tja la la la la la la la la la



Dagen började ju smått fantastiskt som ni har läst om tidigare. Inte nog med det. Min chaufför befann sig på banken för att lägga om lån när jag slutade mitt skift vid elva. Det var bara att peta på sig på 602:an ifrån Borlänge sjukhus det. Asså vafan lokaltrafik har man ju inte åkt sen man var tillsammans med Frida Johansson på gymnasiet. Då var det 609 ifrån Årby som gällde och inpackningen ser ungefär ut som klippet nedan. Måste köpa ny bil nu asså....eller en EU-moppe.

Men vafan ska det aldrig ta slut denna dag eller? Nu åkte gubben Söderlund längst ner på gatan förbi huset precis och gav mig fingret. Helt jävla otroligt. Grinigare jävla böggubbe får man fan leta efter!

Nej jag går och lägger mig en sväng, jag menar.....vad ska kunna hända då? Svaret har ni i nästa inlägg..



//Maskinen™



Vad krävs för att dagen ska vara förstörd......6 minuter ungefär

Som rubriken säger, så krävs det ungefär 6 minuter för att hela jävla dagjäveln ska bli förstörd. Vadå 6 minuter undrar ni. Då ska jag berätta. Har man sovit i sammanlagt en timme på en hel natt och man blir väckt av ett "Hallå!! jag ligger inge bra" 6 minuter innan utsatt tid på väckarklockan, då blir man inte glad. Skulle tippa på att 80% av dom som läser den här jävla bloggen förstår vad jag menar, men resterande 20% dom ba, a men 6 minuter är ju typ ingenting typ. Till alla er 20% som jag oxå är vansinnig på i detta nu, har jag bara detta att säga: Håll andan i 6 minuter, så ska ni få se hur jävla kort det är.

10 minus på termometern vilket talar för att det kommer att bli en grymt skön promenad hem när jag slutar. Sen hem och kliva på nästa jobb bara. Härliga dagar!



//Maskinen™ - Skjut mig


Badkaret snart ett minne blott....förhoppningsvis

Sitter och surfar runt lite på nätet och letar efter en riktigt het duschkabin så att jag kan få ut badkaret och bidén som har suttit i kåken sedan 1969 dvs 40 år nu. Sigge då undrar ni. Hey, ni kan vara lugna för jag har petat upp honom på en 55:a i köket.

Har min polare Lars med mig på msn samtidigt och jag måste ju erkänna att det är lite roligt hur livet fungerar ändå =) Jag hittar typ två grejer som jag bara skulle döda för att få ha i mitt hus, men pga utav vansinniga priser så är det som Pada skulle säga, "Helt orimligt" just nu. Jag skickar iaf länkarna till Lasse som i stort sett tjänar in dom prylarna lönemässigt, medans jag skriver det här inlägget. Det slutade iaf med att han skulle beställa skiten till sig själv. Fitta! =)

Här nedan har nu iaf den duschkabinen som förhoppningsvis kommer att stå på 45:an inom snar framtid.


En gris en ko en jävla ko



//Maskinen™


Videoklippsfestival

Det kommer att bjudas på en hel del videoklipp framöver och alla genrer kommer i stort sett att figurera. Fokus kommer dock bli på komik så klart, då mitt andranamn är....jag har iofs inget andranamn, men det blir komik iaf!

Jag inleder med en mycket stor personlig favorit Ken Lee! Dom flesta klipp kommer att tala för sig själva och det gäller även detta klipp



//Maskinen™


Fortsätter med ett fantastiskt frisbeeklipp

Ellen defuckingeneres

Fick tre timmars sömn inatt (personligt rekord) efter debaclet i Supor Bowl. Kliver på 26 timmarspasset nio i förmiddags för att ta Sigge på en tur till vattenland (Rehab-badet i Hedemora). Sigge gör en bra träning, inget snack om det. Väl hemma igen så lagar jag i ordning 2 maträtter som Sigge får välja på. Valet landar på hemmagjorda köttbullar, potatis, gräddsås och lingonsylt, så fläskfilén och potatisgratängen får vänta tills ikväll. Han petar i sig köttet och jag ställer upp honom på en 55:a ståträning i köket. Nu kanske man äntligen får koppla av en vända tänker man och lutar sig tillbaka i soffan och slår på femman och vem fan dyker upp. Jo Ellen Degeneres och den där jävla dansen hon bjuder på i varenda jävla program. Hon drar ett par Oldsbergskämt, dansar i 10 minuter och så håller det på i den timmen programmet varar. Ska tilläggas att det är samma jävla låt varje gång oxå. Eftersom hon är en sk muffdiver, så ska hon givetvis ha en bög i DJ-båset oxå. Jag har inget emot bögar, jag har själv sugit en hel del kuk i mitt liv, men asså vafan nån måtta får det vara. Asså programmet är så jävla dåligt att jag inte kan sluta titta.

Fan nu är jag riktigt förbannad och 55:an i köket är snart slut. Jobb jobb jobb. Käfta inte, ni vet att det är så!



//Maskinen™

Jävla FITTA!

Dom har en fitta att hålla reda på med det klarar dom inte!!!!!! Hata Steelers

God natt jävla pisshelvete



//Maskinen™ - vem fan bryr sig


Slutminuter

Bloggen är äntligen uppe igen efter att ha legat nere på pga systemuppdateringer i nästan 3 timmar.

Men nu är vi tillbaka igen och finalen är en sån fruktansvärd rysare! 3 minuter kvar. Steelers leder med 20-16, men Cardinals har bollen och kommer med allt i detta nu. Kennholt dök in efter Skrubben....dyngad såklart. Han bräcker t o m #16 som är dyngad men inte i närheten av Kennholt.


TOUCHDOWN CARDINALS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fantastiskt 2.37 kvar och Fitzgerald tar en 70-yardslöpning.

Konkursface på #16 just nu. Vi (Cardinals) har varit så dåliga i 3 och en halv quarter, men nu står det Steelers 20 - Cardinals 23 på scoreboarden. Fyfan vad fint det är just nu!



//Maskinen™

Herregud vilken rysare!

TV-kanalerna dog, bredbandet dog och jag höll på att dö! Men efter lite mixrande ifrån Maskinen så är vi med igen.

Matchen har precis satt igång och det var Cardinals som sparkade av Super Bowl XLIII!

Monsterpass av anfallande Steelers direkt!

Jag håller på Cardinals, #16 på Steelers. Kan inte bli bättre...



//Maskinen™



Samtal ifrån Kennholt

Kennholt ringde precis och kollade status på bollen. Finns chans att han och Wedberg jr kanske dyker förbi snart. Magiskt! Lagen har precis äntrat planen och nu sjunger Faith Hill vad jag trodde skulle bli nationalsången, någon helt annan sång. Givetvis är hon uppbackad av ca 100 gospelkörsångare. God bless America tror jag att låten hette.

Nu är the crew ute ifrån planet som störtade i Hudson River för ett tag sen. Dom får välförtjänta stående ovationer!

Coors light-reklamen går stekhet och deras hittills visade 90 sekunder har kostat deras företag 66 miljoner så här långt..

Nu väntar vi bara på nationalsången och kick off



//Maskinen™


Sändningen från Tampa är igång

Nu rullar sändningen igång ifrån Tampa, FL. Raymond James Stadium, det är där det ska hända, Super Bowl XLIII

Festen kan börja!



//Maskinen™


45 minuter kvar

Dålig rapportering på bloggen, jag vet. Men Sonic har suttit och kollat igenom alla klipp som finns på 1000apor. 45 min till avspark som sagt och pizzan har avverkats. Ville ju ha allt amerikanskt idag, men ATA vägrar ju köra ut, så vi gjorde helt sonika så att vi beställde ifrån den pizzerian som låg närmast ATA dvs Haga Pizzeria men den sög så inåt. Nu kan det bara bli bättre. #16 inne på fjärde ölen = sugga, får se om jag kliver in eller om det blir energydryck ist. Den som lever får se.

Just nu tittar vi på vägen till Super Bowl, med Morgan Freeman som "berättare". Det kan inte bli bättre...

Hörs snart



//Maskinen™


#16 har anlänt

#16 har anlänt till 45:an och ansluter nu till den fantastiska gruppen beståendes av Maskinen och Sonic. #16 börjar genast snacka om att suga kuk till höger och vänster. Pato petade precis in 1-0 borta mot Lazio, assisterad av Beckham.2,5 timmar kvar till Kick off och #16 har sprättat första pilsnern...

I´ll keep you posted



//Maskinen™


Ninja igår....bajsnödig idag

Man bjöd på en fantastisk ninja på Huset igår. Men ändå är man inte fullast på stället. #16 bräcker en med hästlängder och det gillar jag inte. Sjuk fylla på den karln igår. Systerinho bjöd på klang och jubelföreställning som vanligt och Flying hade lapp på luckan. Allt var sig likt med andra ord förutom en sak. Det är givetvis bloggen jag snackar om. Kvällens stora samtalsämne och Borlänges mest omtalade. Framförallt var det ju tjejerna (vilket är en fantastisk skräll) som var framme och vevade om att jag skulle fortsätta skriva för att den är så fantastiskt rolig och underbart bra. Säg nånting jag inte redan visste, var orden jag ville svara upp med, men mötte upp med ett allmänt dyngat leende istället.

Jag lovade ett blogginlägg till tjejerna på nattkvisten när jag kom hem och det löftet stod jag tydligen för. Har dock inte alltför stor koll på vad jag skrev och jag har inte tagit tag och tittat nu heller. Dock blev det snack om nattens inlägg under dagen i Maserhallen, Ja vafan ska man svara upp med när man inte vet vad man har skrivit. Folk skrattade iaf och det är det det handlar om. Många det i förra meningen, det var inte meningen att meningen skulle bli byggd på det viset. Tråkiga meningar nu....typ som "Det var två bajskorvar som skulle göra lumpen. Då kom en diarré och frågade om han fick följa med. Nej det är bara för hårdingar svarade bajsorvarna" Ja vad ska man säga?

Vaknade iaf till något som liknade fågelkvitter. I själva verket var det nog en kråka som petade i sig en gråsparv skulle jag tro. Tog mig upp och givetvis var man ju vansinnigt törstig som vanligt. Slut på allt, utom en 2-liters Pommac på champagneflaska. Skakade den ordentligt tyckte jag själv och ville se korken fara upp i himlen. Det var nog snarare motsatsen skulle jag säga. Skulle nog kunna förklara för grabbarna som läser detta hur bågen var på korken. Som den sista skvätten du kissar ur dig när du är på toa. Inget vidare tryck med andra ord. Gör ett försök för tjejerna med då. Som ett tjejkast med tennisboll ungefär. Ni vet dom där jävla löven ni skickade iväg på brännbollen i skolan. Så jävla korta och dåliga så att ni inte hann till första konan ens. Petade iaf in mig med flaskan igen, med stor besvikelse inombords och då kommer nästa bakslag. Sonic som har vaknat till liv ger mig mina 3 mackor med minimalt med smör på. Tack sa jag och fick lära mig att man skulle mikra limpmackorna så att osten smälte. Det var faktiskt ganska ok.

Sen åkte vi ner till Maserhallen som sagt och där satt man mellan 13-17:30. Inte nog med att man hade en sån jävla träsmak som är helt obegriplig att beskriva, så lyckades jag bli så pass skitnödig att jag fick vansinnigt ont i ryggen. Kul, var bara att peta hem sig dubbelvikt det. Man är ju inge bra på det här med att skita på bortagräs och sen när det står 500 kurder utanför och skriker "Oh hey å jalla", då får vem som helst prestationsångest. När jag kommer hem så kunde det ha slutat riktigt illa. Veckans Nu ligger på toalettlocket. Jag tar tidningen och lägger bort den, vänder på mig, ner med småbyxorna och slappnar av, precis så som man brukar göra när det har varit panik ett tag och man äntligen får sjunka ner i stolen. Jag har dock glömt den viktigaste saken i detta läget när jag slår ner skinkorna på...............toalocket. Ärthjärnan måste ha uppfattat det som att Veckans Nu var toalocket eller något. Jag lyckas på något vis strypa lasset som är på väg ut och får upp locket i samma sekund. Sen kommer raset! Så vitt jag vet, så sitter Maskinen fortfarande på toaletten och bara njuter av "skiten".

Ska lägga mig och sova nu efter att detta inlägg är skrivet, Super Bowl-sändningen börjar om mindre än 5 timmar och bloggen kommer att uppdateras löpande under natten med många och korta inlägg.

Vill även passa på att hälsa till två av mina mest trogna läsare. Det är två grabbar som ganska nyligen har flyttat ihop i en lägenhet väldigt centralt i Borlänge. Vi kan kalla dom för V1 och V2 så slipper dom hängas ut namnmässigt =) Keep up the good work lads!

Bilden här nedan är på en utav mina största kvinnliga fans. Älskar när groupiesbilderna börjar ramla in!



//Maskinen - I ett hus nära dig.....om du bor nära 45:an


Bloggen är tydligen hyllad...

Ja vad ska man säga. Jag trodde inte en jävel läste denna tröstlösa blogg. Ack så fel jag hade.Numer så inser jag att jag har Borlänges hetaste läsarkår eller vad man ska kalla det. För såna skönheter som Fina Björlund och Anna Boström tar sig tydligen tid att läsa..
 
Tack för en underbar kväll. Jag slapp ju t o m stryk som var utlovat- Det är ju hur skönt som helst.

Jag älskar alla som förtjänar det och jag hatar alla som förtjänar det...



//Maskinen™ - "Someday you will find me Caught beneath the landslide In a champagne supernova in the sky"



RSS 2.0