Läget Spanarn? Hyggligt...

Asså jag är en man som inte under några omständigheter vill ge Bullis några rubriker, men nu kunde jag bara inte låta bli. Tycker att det som skrevs bara var för mycket. Man ser fullständigt ner på exotiska läckerheter ifrån södra Europa utan något som helst underlag för det. Då fanns det bara en sak att göra och det var att plocka upp telen och ringa numret som jag kallar "heta linjen" dvs min källa på BT och vips så sitter artikeln som ett smäck någon "tia" senare. Jag tål inte när det klankas ner på andra människor...speciellt inte på idrottslags hemsidor...usch! Här är en bild ifrån artikeln...




Detta fick mig iaf att tappa fokus på CJG, hur fan nu det är möjligt? Senaste delen i den numer klassiska rysaren Goth & Kral släpptes igår och CJG gör ingen besviken med sina uttal på engelska. Han jämför tydligen Kral med Dä Spässchöl wann (the special one). Kral som för övrigt fick äran att medverka i Maskinens drömmar härom natten. CJG då undrar ni....nej han fick inte plats i drömmen. Drömmen kändes sjukt verkligt då Kral sa att det jag skriver var det bästa han har läst. För vem tycker inte det i verkliga livet?!

Brage går som tåget just nu och framförallt Gurra Andersson. Den form han visar upp just nu är bland det sjukaste jag har sett. Han har räddat enormt med poäng till IKB som förövrigt har visat en kuslig effektivitet framåt. Det är bara att hoppas att det håller i!

På tal om målvakter så lunchade jag med Dalkurds keeprar igår...ja ni vet Adil Pettersson och Frank Kizil....ser man den ena så ser man den andra...som systrarna Sedin ungefär. Skämt och sido...två sköna grabbar...jag har knullat båda, så jag vet..Adil skulle iaf vakta i cupmatchen borta mot Skogsbo igår kväll...där Skogsbo hade hela 5 hcp-straffar att tillgå. Jag är straffspecialist...jag tar minst 2 av 5. Aldrig sa jag....hur gick det då? Jo Skogsbo vann matchen med 5-4 och då utnyttjade man inte alla fem straffar ens.....det räckte med ett spelmål, sen 4 av 4 straffar i mål =)

Nu åkte dom ju ur den där skitcupen och det var ju skitsamma egentligen. Desto viktigare var det som hände i Boden i söndags. Då bärgades nämligen klubbens första trea i divsion 1 någonsin. Siffrorna skrevs till 5-2 och enligt uppgift så missade Lasse Ericsson planet upp till Boden och det gjorde denna trepoängare möjlig!

Träffade Borlänges största stekare på stan idag. Hippa skor, hippa jeans, hipp kortärmad skjorta, hippt skägg och lägg därtill en vansinnigt hipp frilla så förstår ni ju givetvis att det är Bernard Brcic (mannen som bara gjorde snygga mål) jag talar om. Alltid kul att växla ett par ord med detta orakel vettu. Han är förövrigt gräsänkling i helgen och vi hoppas att vi får en glimt av honom i centrum efter lördagens hemmamatch mot Forward. Väljer att visa ett bildkollage på den magiske BB nedan...njut!

Snart börjar förvandlingen på 45:an...gör som Laj Laj.....var med och påverka du med!



//Maskinen™
















Ica Maxi = vinst varje gång

Man har frågat sig när eländet ska ta slut...nu har jag insett att det aldrig kommer att göra det. Ica Maxi kommer föralltid att vara dom blodtörstiga pensionärernas Mecka! Hade en incident för ett par veckor sen tillsammans med 16 på Maxi. Alla vet hur det ser ut innan man kommer till kassorna via frysdiskarna. Det står som sagt ett gäng ganska långa frysdiskar precis innan kassorna. I detta fall så ska jag och 16 bara fortsätta gå en 7-8 meter rakt fram mot våran kassa medans kärringen på andra sidan frysdisken måste gå hela frysdisken ner och sen vika över på våran sida för att komma till kassan. Hon ser att våran kassa är ganska "naken" och tro det eller ej, denna kärring på minst 80 bast börjar löpa med kundvagnen på andra sidan frysdisken. Det här är overkligt tänkte jag och börjar snabba på med mina steg och kommer ut före henne, men då bryter hon sig in före mig och tar platsen i kassan med sin överfulla vagn. Givetvis med den klassiskt torra och trötta blomman längst upp. Förstår inte att folk köper dessa trötta blommor på matbutikerna. Jag möter iaf upp med kommentaren "Det är det sjukaste jag har sett, hur fan kan man ta en maxlöpning för att komma före nån som ska köpa 3 saker i kassan? Ska fan pissa på den där fula blomman, vilken jävla fitta asså" Säger detta ganska högt så att folk ifrån kassan på andra sidan tittar dit tom. Men inte fan märker "döden" aka kärringen det inte. 16 tror inte sina ögon när han ser detta och han hamnar i något slags chocktillstånd....

Jaja, jag skulle egentligen inte ta upp den grejen om inte dagens incident på Ica Maxi hade inträffat. På väg mot kassan som vanligt. Idag händer det tänker jag....det är då jag blir våldtagen dubbelt upp. Ni kommer att förstå när ni ser bilden nedan. Det här är den värsta sorten...Gubbe och kärring med exakt likadana jackor...sånt hatar jag alltså...samma sak när man ser två likadana overaller som går runt sportfältet...Men inte nog med detta...dom är tamigfan mer lika än bröderna Sedin. Samma frilla och allt i stort sett. Skjut mig för fan. Kan ge mig fan på att dom har en hund oxå...är inte det en kopia av dessa två så fattar jag ingenting...Ja ni får kika själva




Facebook har spårat ur för längesen, men nu tycker jag att det är värre än någonsin. Det börjar likna Lunarstorm mer och mer och kan folk sluta att fixa konton till sina barn?! Det finns åldersgräns på boken, men den börjar övertas av folk under 10 år. Föräldrar...ta erat ansvar och plocka bort era barns konton nu. Det är ingen lekstuga och åldersgränsen är väl minst 16 om jag kommer ihåg rätt. Kom inte och gnäll sen om något utav era barn har blivit lurade eller något annat. Det är erat fel isf då ni har era barn som vänner på FB och givetvis vet om att dom håller till på boken. Detta är INTE ok! Det finns andra forum för dessa småttingar under 16!

Dagens Dalkurd då...stryk igen i helgen och Lasse måste ha ett vattentätt kontrakt då han fortfarande har jobbet kvar. Hade DMT varit i livet.....ja Danne med tungan asså så hade han gjort Lasses jobb bättre....för det finns klass i laget, men på något jävla vis så lyckas han blocka klassen vecka efter vecka som nån slags jävla mästerkukblockare. Nej som sagt...låt honom förstöra F12 ist...bättre det än att klubbens representationslag ska få ta smäll efter smäll vecka efter vecka...

Fina dagar på Oh Ah btw...





//Maskinen™

Överraskningsfest mm

På klassisk skolmanér så fick man dra bort lappen som det stod 29:e april på ur kalendern och därbakom dök 30:e april upp dvs ryggsäckarnas afton. Detta magiska datum då många debuterar skulle man kunna säga. Eftersom min debut skedde för ca 17 år sen....vilken får ni gissa själv, så hade jag väl inga speciella planer denna dag....ja förutom att ha huvudvärk och tandvärk precis som vanligt då. Jo jag skulle ju iofs se IKB vs AFF på vansinnigt klassiska Domnarvsvallen. Men vid 13-bläcket dyker dom upp....den första vågen i överraskningsfesten som skulle hållas på den lika klassiska 45:an. Det är dom 3 dundersuggorna 16, Höstformen samt Meriksson som brakar in och sen är kalaset igång. Höstformen sänker kall på kall i ett oroväckande tempo skulle det visa sig senare på kvällen. Mexaren dyker upp i en skåpbil och med sig har han sitt DJ-kit. Funderar på om vi ska byta smeknamn på honom till DJ Morot ist.

Vi blir hämtade i limousin och fiskar upp Colsson på vägen till Vallen. Ryggsäcken är såklart med och fylld till brädden med godsaker ifrån förrådet. Höstformen får ansvaret att bära in kröken på Vallen och klarar det galant. Sen bjuder HF och 16 på en monstersugga på klassisk mark! Grabbarna hade jobbat för att Maskinen skulle få komma ut i paus och slå 5 straffar på reservkeeper Hagström, men till detta sa Kral nej med motiveringen att "Vi kan få Gurra utvisad i 47:e och då vill vi inte att Pontus ska ha slitit ut sig" Men dra åt helvete säger jag bara. Vilken överraskning det hade varit att få kliva ut på planen som man har gjort så oerhört många världsmatcher på och slagit ett gäng pen´s. Chippen hade varit given på första straffen. Det många inte vet, är att just jag och Hagström har stött på varann i seriesammanhang ifrån just 11 meter. Den gången uppe på Djurmo IP, så chippade jag i mitten på mål. Hagström kastar sig åt sitt högra och är egentligen helt borta, men som den junior han var, så hade han fått låna ett par 47:or som var 7 storlekar för stora och lyckas på något vis få en tå "eller ja det skulle väl ha varit en tå där om han hade haft rätt stl" på bollen och räddar. Det här var revanschen som uteblev för straffmissen 2005. Det här är alltså Krals fel alltihop och jag kallar det karma när AFF hämtar upp ett 0-2 underläge i andra halvlek. Så hade du Kral låtit mig förnedra Hagström i paus, så hade ni bärgat 3p mot Assyriska. What goes around comes back around.....biatch!

Tillbaka till festen dvs 45:an efter kampen och där dyker storheter som Braj-Braj, Finnen, Hawk & Coke upp. Höstformen blir helt till sig och dricker ännu mer och nånstans här så hittar han "Mexhatten" Med den på sig, så blir han oövervinnerlig och vansinnigt kåt. Tjejerna som var här var inte lika kåt som Höstformen och han får ist ta sikte på en utav sofforna i rummet. Vill varna känsliga tittare för bilden nedan!




Här har vi honom minuten senare, efter "akten"




Vi måste tillbaka till Kral ett tag, då han ingår i något som får anses vara ibland det obehagligaste jag har sett i hela mitt liv. Jag tror inte att det är överdrivet många som har sett detta. Dt.se har startat ett fotbollsmagasin med CJG och Kral. Ska länka till klippet lite längre ner. Lova mig att ni tittar igenom det. Eller jag kan lova att ni kommer att göra det, för det är helt omöjligt att sluta titta på skiten.

Det är en CJG:

* som knappt får plats i studion,
* med en röst som är helt overklig för en karl i den storleken
* som blir andfådd bara han pratar
* med en högerhand som lever sitt eget liv
* med bröst som får vilken nakenmodell som helst att bli grön av avund
* som 3.32 in i klippet tror att han är hela föreningen IK Brage, som tror att det är hans förtjänst att det blev en pinne i Norrköping. Kolla den nöjda jävla nicken och blicken mot kameran.....jag kan inte sluta titta på just den sekvensen. Har sett den 74 ggr på raken nu!
* som rånar Maskinen på ett jobb som är skräddarsytt för honom

Här har ni länken!

Fotbollsmagasin


Sen har vi Dalkurd då....2 poäng på 3 matcher och ett gjort mål framåt. Det ska ju klargöras återigen för dom som inte har fattat det. Jag vill se ett avancemang på DFF, men med Lasse Ericsson vid rodret så går det inte att vinna matcher. Det är Lasses fel alltihop. Inget av detta kan skyllas på spelarna, för dom är totalt bakbundna när Lassa ska spela sin nazifotboll. Nej styrelsen, plocka ner LE till F12 och låt den offensiva guden Bernhard ta över skeppet nu så att det inte sjunker ännu längre ner. Sen måste jag ju ge lite ris till Brcic oxå. Det är för mig overkligt, att när en sån stekare äntligen blir singel, då kastar han sig in i ett nytt förhållande direkt. Skjut mig! Nej kamma till dig nu för fan och knulla runt som den knullgud du är, för just nu pissar du på allt som har med fitta att göra. Dom röda byxorna ger dig ett livstidsmedlemsskap till fitta för fan!



//Maskinen™



Piss på fitta här nedanför?


RSS 2.0