Äntligen är skiten över!

Det var med ett leende på läpparna jag hade klockan ställd igår morse för att ställa mig utanför entrén till campingen för att med megafon skrika "SKA NI GÅ HEM NU KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP" i ansiktet på dom 35.000 fjortisarna som hade spenderat veckan i 0243.

Samtidigt var det så vacker läsning på Facebook hela dagen, då alla drygt 300 jag har på listan som skrev ME LIKE i början på veckan, nu ist skrev 1 år kvar, fan att det är slut, kommer sakna min pojkvän/flickvän som jag träffade i torsdags.......för jag älskar henne, BLA BLA BLA BLA BLA. Då svarar jag upp med det enda rätta. "Skönt att skiten är slut, byt ut hela jävla bandbokningsgruppen"

T o m recensenterna börjar haka på mitt spår nu. Dom börjar inse att det inte håller att ha samma band år ut och år in + att det ska väckas ett gammalt trött band varje år som ska vara det sk dragplåstret. Nej dom recensenter med lite vett i skallen har skrivit att nu krävs det att det kommer hit lite klass. Och som sagt var, Mötley Crue är inte klass. The Killers är klass, men kan Hultsfred locka Metallica, så borde vi oxå kunna göra det. Det är väl bara att vi låter ett gäng utav alla randomband som är på festivalen dvs 95% av totalen stå över ett år. Jag menar dom har varit med i 10 år nu, då kan man fan vila i ett år. Kan inte tänka mig att det är annat än skottpengar på dom som sitter med bandbokningen. Har dom inte skyddad identitet så fattar jag ingenting. Så här går det nog ungefär till skulle jag tro över telefon när det bokas artister.

Jesper: Tja Titiyo, Jesper Heed ifrån P&L här. Samma tid samma plats nästa år och så dina sedvanliga 2 miljoner i gage?
Titiyo: Hej Jesper, det vet du. Ses nästa år igen då
Jesper: Peace!

Bästa festivalen någonsin enligt dom själva. Ja vilket jävla skämt asså!

Min egen festival då? Ja, vart ska jag börja.....vi kan börja på torsdagen då jag gick in på området för första gången och där höll jag på att bli kvar tills på söndag. Det ska tydligen vara helt omöjligt att ta sig ut ifrån området. Att man inte har en entré upp vid rondellen vid första Dagnyhuset alltså. Iaf, så hade jag tröttnat på skiten runt 2300 och skulle bara ta mig ut egentligen för att gå hem. Går fram till vakten som står och släpper ut folk igenom nån slags grind just uppe där vid Dagny typ. Jag följer med kön som går ut, men stoppas av vakten precis när jag ska kliva ut igenom dörren. "Bara funktionärer!" Tro mig, du skulle önska att jag hade hand om den här pissfestivalen din lilla låtsaspolis sa jag tyst för mig själv. Fick sedan ur mig ett "Skojar du eller, jag ska ut och hem bara" Han skojade tydligen inte utan jag skulle gå 1,5 km extra för att få lämna området. Jag går iväg nån meter, sen ser jag att vakten tittar bort. Jag tar chansen och kliver ut med ganska raska steg igenom grinden. Fan vad skönt tänkte jag när jag hade kommit en 20-25 m bort. Jag kör en liten småjogg, det är då jag hör skriket. HEJ!!! STANNA! Jag vänder mig om och där kommer tre gorillor i gula skjortor springandes. Dom suger tag i mig och kastar in mig på området igen. Jag trodde fan inte att det var sant. Försöker prata med gorillorna....jag har ett band, jag försökte planka ut ifrån området och inte in. Det roliga är att en 10-15 pers som står utanför grinden utan band smyger in på området när vakterna lämnar posten. Så dom backade en 10k på det....jag kan fortfarande inte fatta det asså. Det här var nog det största irritationsmomentet näst efter dom katastrofala banden.

Bandmässigt så såg iaf min festival ut som följer:

3 låtar John Ossy
1 låt Winnerbäck
3 låtar Mando Diao
1 låt Dia Psalma

Igår runkade jag till tanken av att pisset är över och det kommer jag att fortsätta med resten av veckan oxå!


Vill tillägna en rad till the King of Pop oxå och hyllar honom med den magiska We are the world där han förövrigt medverkar själv.



//Maskinen™ - Kan äntligen börja leva igen


P&L = alla blir 14 igen?!

Det är oundvikligt att undgå att det är P&L den här veckan. Dels har vi en miljon 14-åringar som irrar runt i stan som yra höns, sen har vi Facebookfenomenet. Det verkar vara det bästa som har hänt i alla människors liv. Det är "Me like" till höger och vänster ifrån folk en bra bit över 30 bast. Vad är det folk är så oerhört upphetsade över?! Sitter och går igenom banden nu och ja, frågan kvarstår, vafan är det folk är så oerhört upphetsade av??? Är det dom trötta Mötley Crüe eller Babyshambles kanske som med största sannolikhet kommer att ställa in i år igen eftersom papperet Doherty har blivit påkommen när han återigen sniffade lim.

Mot dessa "giganter" som jag nyss nämnde, så kan sommarens bästa festival dvs Hultsfred stoltsera med The Killers, King of Leon, Dropkick Murphys och många många fler. När P&L lägger allt krut på trötta artister, så lägger Hultsfred stålet på heta aktuella band vilket måste anses som helt rätt. Att sen även Metallica kommer att spela i Hultsfred på deras andra festival Sonispere veckan efter den första festivalen tycker jag säger väldigt väldigt mycket. P&L är Sveriges största festival publikmässigt, men vi är långt långt långt bakom kvalitetsmässigt! Vill ni ha chansen att gnälla på det jag har skrivit nu, så är chansen störst att hitta mig på dessa spelningar:

Onsdag: Hoffmaestro
Torsdag: Winnerbäck, Volbeat & Caj Karlsson
Fredag: Winnerbäck & Mando
Lördag: Winnerbäck & HH
Söndag: 45:an

Orkar inte tugga mer festival just nu, men det är tydligen enligt en person jag pratade med värt 1500:- för att dra sig helt ninja alla dagar och inte komma ihåg ett skit dagen efter. 1500:- för ett stort svart hål asså.......ja varför inte, ME LIKE!

Var och handlade häromdagen och sprang återigen över något som man har funderat över ett par tusen ggr. Varför säljs korvbrödspåsar med 16 bröd i?! Det är så sjukt oklart så att jag inte fattar ett skit. Ja inte säljer dom korvpaket med 16 korvar i. Nu vet jag inte om man säljer med 8 i, men det vore ju ganska oklart det med isf.

Nej ut i steket igen. Det är tydligen nån slags stektävling. Ja den är ju iofs redan avgjord......men varför inte krossa motståndet?!



//Maskinen™


Sjukaste festen någonsin!

Då är det inte pärlan på 45:an på midsommarafton jag pratar om utan bröllopsfesten ute på Haganäs på midsommardagen. Det var dagen då Bögpiskan sa ja ute i Torsångs kyrka. Det var dagen då vi tog slussbruden ifrån Torsång och via Runn landade på Haganäs. Det var dagen då alla släppte alla hämningar och bara gav järnet. Det var dagen då allt hände. Det var dagen D!

Vi kan börja ifrån början. Vaknar upp på 45:an efter uppskattningsvis 15st Vodka/Lime, x antal öl, päronkonjak osv kvällen innan. Jag känner lugnet, jag har gott om tid på mig, jag ska bara duscha, raka mig och klä på mig. Men på något vis så lyckas det ju såklart bli panik till slut. Men jag lyckas ändå knyta ihop säcken i tid på något vis och där stod jag redo i min äkta Armanikostym......skräddarsydd såklart.

Monstret och Oh Ah släpper mig vid kyrkan och vi går in i kyrkan eller väggen som man nog kan kalla den numer. Vilken hetta asså. Den sk Bestmannen aka Höstformen pallade inte för trycket utan höll på att svimma av framme vid altaret. Otroligt!

När vi väl är klara därinne så står Slussbruden och väntar på oss och nej det är inte Pinnens morsa jag pratar om denna gång, utan det är båten som trafikerar på Runn. Där får vi äntligen lite vätska i oss beståendes av Champagne. Skulle tippa på att jag sänkte en flaska på den timslånga turen till Haganäs. BP:s farsa aka Muschen måste ha våldtagit wikipedia eller något, för den historielektionen vi fick om sjön och bebyggelsen runt omkring var inte av denna värld. Kan även ha varit den som hjälpte mig att sänka en hel flaska oxå.

När vi slutligen hade lagt till vid Haganäs och applåderat in brudparet till deras bordsplats, så var det bara att börja leta efter sin plats. Den alltid så klassiska bordsplaceringen och eftersom man är född med samma flyt som Kalle Anka, så hamnar man ju givetvis lite kärvt till milt sagt. Längst in i ett hörn och med 3 runt omkring mig som jag inte kände ett skit (trodde jag). Det här grymt stela infinner sig. Alla är i stort sett nyktra och alla klassiska frågor och kommentarer som ställs vid såna situationer ställs såklart. "Vilken tur vi hade med vädret" "Vad sysslar du med då?" "Är du kåt?" osv osv, ja dom klassiska ni vet.

Mitt i detta pinsamma, så händer det som får dom flesta att koppla av och dra en suck av lättnad. Servitörerna kommer ut med vinflaskorna. Jag sänker det första glaset innan servitören har serverat klart alla 8 vid bordet och får en refill igen som jag sänker ganska omgående. Tittar på damen till höger om mig eller jag tittar rättare sagt på hennes bröst och inser ganska direkt, att dom där har jag sett förut, så då bör jag ju enligt ganska enkel logik ha träffat ägaren till dom oxå. Då ramlade femkronan ner och ungefär i samma veva insåg hon oxå samma sak. Tjejen och killen mitt emot blev konstigt nog roligare och roligare för varje gång som servitören besökte bordet. Alkohol är en fantastisk isbrytare.

Det hölls tal till höger och vänster och timmarna gick och sen kom han och satte sig vid bordet....Maskinen......Hasse Berggren asså. Men herregud vilken chef! Jag har fortfarande ont i magen efter den mannens uppvisning. Behöver jag ens nämna att han använde slipsen som pannband dom 4 sista timmarna på dansgolvet. Mycket av det här finns på film, men det är inget ni kommer att få se. Lovade mina bästa polare, Mackan Rosenberg, Samuel Holmén, Jon Jönsson, Ishizaki, Martin Andersson, Fredrik Stenman, Andreas Johansson och framförallt Hasse "Kungen" Berggren att vi skulle kolla på dom tillsammans lite senare i sommar på 45:an.

Vad jag än har berättat om denna kväll, så har jag pissat på den. Det går inte att beskriva med ord hur fantastiskt kul det var denna kväll, men då hade vi ju samlat dom bästa oxå.

Imorrn kliver jag på en välförtjänt 8-veckorssemester. Det är jag så värd så att ord inte kan beskriva det heller.

Nej nu lär jag in och skita


* På bilden ser vi Berggren som håller på att dö av skratt, för så roligt var det



//Maskinen™ aka nummer 1


S(k)atan oxå!

Vaknar upp vid 11-snåret av ett sms ifrån V2 som frågar om jag är vaken. Lyckades pilla tillbaka ett "Otroligt" som svar. Var bara att ta sig upp och dra bort gardinen för att se att midsommarafton 2009 inte kommer att bli nån höjdare vädermässigt. Nu gör ju detta inte mig spec mycket eftersom det är morgondagen som gäller för min del. Då är det nämligen bröllop ute i Torsångs kyrka för att sedan avverka bröllopsfesten ute på Haganäs. Det kommer att bli en sjuk fest därute, det kan jag lova. Min fest kommer till stor del bestå av att vara en vansinnig starfucker samt att kukblocka Höstformen. Filmkameran ska med och det blir väl den som får hjälpa mig att komma ihåg kvällen innan.

Rocco och Råttan dök in en vända efter lunch och vi hade ett skönt surr. Råttan valde att våldta mina vackra glittertofflor istället för att delta i surret. Passade även på att peta i mig en Vodka/Lime med krossad is under besöket. Den var riktigt magisk. Ska väl tilläggas att jag fick iskrossen av Puma och Regeringen tidigare i veckan och den visade sig vara i en klass för sig. Rocco & Råttan tackade för sig och löstes i stort sett av av #16 som kom hit i sin nya bil. Besöket till ära, så killade jag i mig en till Vodka/Lime med krossad is. Lika magisk denna gång. #16 öppnade sitt hjärta som vanligt och jag valde att sänka drinken omgående. Han skulle plocka upp Oh Ah och Monstret och dyka upp runt kl 16 igen.

Så nu sitter jag här och kollar ut på regnet och ska väl strax fylla glaset med en V/L igen. Trodde att jag var på väg att få inbrott för nån minut sen. Det small utav bara helvete på baksidan och jag greppade trumpinnen och smög in mot rummet. Det starka ljudet fortsatte och jag greppade trumpinnen lite hårdare (vad jag nu skulle kunnat göra med en trumpinne?) och drog bort gardinen. Där sitter en skata och våldtar rutan som nån jävla hackspett. Han såg dyngad ut, så antagligen har han käkat något jävla bär inne på Satans gård skulle jag tro. Snart är Satan historia, men hon verkar lämna ett gäng vildvittror kvar.

Fan vad jag älskar osäkra människor........eller inte



//Maskinen™ aka Mr Brightside



Trädgårdsmästare...

...är ett ord som numer regelrätt kommer att stå med på mitt CV. Snart fem dygn sen jag skrev och snart fem dygn sen jag inte jobbade nonstop ute på gården. Gårdagen var väl dock en utav mina lugnare dagar på slutet. Började tidig morgon med att ösa på gräs och jord med ett sånt pass fruktansvärt rotsystem att det borde ingå i rotavdraget. 750kg senare så gick släpet emot Forssa, där 750 kg dumpades. Efter det så gick turen upp mot farmor och den alltid så underbart sköna kommentaren när man har slitit arslet av sig är det första man får höra när man kliver in igenom dörren. "Gud vilken tid det har tagit!" Det var bara att bita ihop med vetskapen inombords att man inte ens hade tagit en enda vattenpaus hittills.

Vi fyller iaf släpet en gång till, med bla TV, soffa, cykel etc. Åker tillbaka till Forssa igen och fyller på släpet ännu mer och sen är det äntligen dags för Fågelmyra. Väl där så utspelar det sig sjuka saker. Borlänge Energi-gubben som jag skrev om bland mina första inlägg och som alltid är så vansinnigt grinig, står däruppe och drar ett par skämt när vi kastar av teven. Eller skämt och skämt, det var väl iofs i stil med "kom då ketchup så går vi", men ändå. Försökte få ihop det där och insåg ganska snabbt att gubben antagligen gjorde sitt sista pass igår innan semestern. Skulle vilja placera honom i facket "semsteralkoholist" Där hade jag även placerat mig själv om jag mot all förmodan skulle få nån slags semester nångång.

När vi äntligen var klara med allt som låg på släpet, så vek vi av in till stenkrossen som ligger granne med tippen. Stack åt nån kille i grävskopa en hundring, sen lassade han på 1 ton 11/16 grus på släpet. Tillbaka till Forssa igen för att hämta trimmer, barbord och stolar. Sen var det tillbaka till 45:an igen. Lassar av 1 ton med spade eftersom släpet givetvis inte går att tippa. Sen preparerar jag den nya parkeringen på uppfarten något magsikt vackert plus att jag fyller ett utav landen på baksidan med grus. Kan bli en fontän eller något i framtiden på gruset.

Ganska mör efter detta, så jag tar ut mitt lilla högtalarkit på baksidan och hittar deget med lite skön musik. Då händer ju givetvis det som dom flesta har varit med om..........den tittande grannen! Böggubben snett över bara ställer sig och glor inifrån sitt hus och jag vet ju varför han gör det oxå. Tanten som bodde på 45:an innan mig tog knappast ut sitt högtalarkit på baksidan och hittade deget om vi säger så. Jag antar att musiken inte passade honom riktigt. Då var det ändå ganska lugn musik på. Jag hade kunnat tagit vilken kamp som helst i detta läge, så jag slog på lite dödsmetall på Ipoden och höjde ljudet ett par snäpp, tog min stol, vinklade den emot där han stod och glodde, satte mig lugnt ner och bara stirrade tillbaka med ett litet lätt hånflin. Tog väl en 3 minuter innan till slut gav sig, men han var ändå tvungen att bjuda på en klassiker efter det. Ja ni vet vad! Han byter såklart rum och kör smygen fram bakom gardinen. Vilket jävla papper asså.

På tal om grannar, så har Satan bestämt sig för att lämna. Hon har köpt en lägenhet på Dagny. Nu finns det alltså ett gyllene tillfälle för den som vill bo granne med Maskinen. Skulle tippa på att utgångspriset landar runt 1.1 miljoner. Det är en piss i havet för att få bo bredvid legenden!

En notis som precis ramlade in via djungeltelegrafen. Oh Ah fick till det med mitt gamla ligg inatt igen. Ryktena säger även att dom är tillsammans nu och kanske kommer att köpa Satans hus. Vore magiskt!



//Maskinen™

En natt, en match, ett modem & en rigg

Jag vet inte om jag ska skratta, gråta eller rent utsagt ta mitt liv. Efter den skrala inledningen igår, så gick jag för att lägga mig en sväng när jag trodde att sömnmedicinen hade slagit in på Rocco. Ack så fel jag hade. Jag hann knappt ta på mig nattmössan och lägga mig till rätta i min säregna sovställning, den sk våldtäktsställningen. Ni har säkert sett den på film nångång, fast då sitter oftast offren i duschen. Men skulle du ist lägga ner den personen som sitter i duschen, så får ni en bild av hur det ser ut.

Jag sluter iaf mina ögon och 2 sekunder senare....SMACK. Då har Rocco kommit springande i full kareta och kommit flygande som nån jävla Silver Fang och landar med framtassarna rätt i plytet såklart. Låt säga att SF väger 10kgoch att Rocco väger en 40-50kg iaf. Hade inget annat val än att peta upp mig och ta ut honom på en promenad.



GPS:en återigen inställd på tennishallen. Väl framme så möter Puma upp med sin V40 och Rocco hoppar in i bagageluckan samtidigt som jag går in för att hämta racketen. Det är folk på plats den här gången. - Jag var här mellan 8 och 0830 tidigare idag eftersom du sa att du skulle vara här mellan 8-12 tidigare i veckan, sa jag till kärringen. - Jag börjar kl 9, svarade hon upp. Såklart att du gör ditt jävla papper, mumlade jag tyst för mig själv. Jag får racketen och känner lite på strängarna. Eftersom jag i stort sett föddes med ett tennisracket i handen, så känner jag ganska omgående att det inte är 25kg:s tryck på dom där senorna. Otroligt tänker jag, samtidigt som jag går därifrån eftersom jag inte har tid att stränga om skiten igen.

Färden går iaf hem till 45:an och som lite plåster på såren så har tydligen Rocco spytt i Pumas bagagelucka. Detta märktes dock inte förräns senare under dagen. Natten skulle iaf spenderas med Puma framför den sjunde och avgörande Stanley Cup-finalen, så inhandling av snacks osv stod på schemat. Vi handlade in precis hur mycket som helst, men det slutade med att allting stod orört.

Klockan slog 0205 och vi satt med varsin laptop i knät och väntade på att få livebetta på matchen. Det går bra till en början när jag sätter 0-0 efter första perioden till fint odds. Skitsamma, vi jobbar oss iaf till slutperioden då det återstår 5 min av matchen och scenariot är som följer. Ställningen är 2-1 till bortalaget Penguins. Jag har täckt in detta så in i helvete oerhört bra. Jag har bl a tippat:

* Penguins ska göra minst ett mål till
* Jag har täckt upp krysset
* Att Penguins ska få en utvisning till
* Täckt upp ifall Detroit vinner i SD

Det enda som inte får hända i detta läge är att matchen slutar 2-1 till Penguins. Ja vart ska jag börja?! Detroit plockar iaf ut målvakten med ett par minuter kvar. Kronwall skjuter i ribban, Penguins kontrar 3 mot 1 mot öppen kasse, men Satan (Miroslav) lyckas på något jävla vis ge bort pucken. Penguins våldtar Holmström framför kassen, men domaren vägrar ta en utvisning. Sen händer det magiska med 16,1 sekunder kvar! Ja det är ju inte att något av lagen gör mål om ni trodde det. Nej, modemet som bl a sköter digitalboxen stänger av sig självt och bilden fryser, med 16,1 jävla sekunder kvar och Detroit med öppen kasse. Puma gråter, jag klär av mig så att jag ska slippa bränna kläderna efter våldtäkten. Jag startar om modemet och en 3 minuter senare, så rullas reprisbild på reprisbild när Lidström får en sjuk chans att kvittera, men han sätter såklart puckhelvetet mitt i bröstet på målvakten och matchen slutar 2-1 till Penguins. Helt jävla OTROLIGT att ingen får dit puckjäveln! Behöver jag tillägga att jag hade vunnit sjukt stora summor om framförallt bögSatan hade lyckats sätta den i öppen kasse?!



Sen är det en jävligt klen tröst att jag pissade ner Puma med 4-3 i matcher på NHL 09 innan kampen. Klockan stod på 0505 när jag slöt ögonen och innerligt hoppades att dom skulle stanna slutna föralltid. Sov till 14 idag och funderade innerligt på om jag skulle bajsa på mig i ena änden av sängen och fortsätta sova i den andra. Mitt val föll på att gå upp på muggen ist, vilket jag börjar ångra nu. Lördagen den 13:e juni 2009 kl 1532 och termometern visar på + 8 grader.

Måste älska att Kent sjunger "Vi ska alla en gång dö" i detta nu.....Skjut mig



//Maskinen™ - Våldtagen av ett gäng pingviner



Bra start på dagen!

Fan vad jag bara älskar när folk säger en sak och sen gör en annan. Är på väg att ta upp tenniskarriären igen då folk vägrar inse att jag kommer att pissa på dom även om jag sitter inne med en pingislunga. Lämnade iaf in min racket på omsträngning i tisdags. Jag sa till dom att jag ville ha 25kg:s tryck på senorna och en ny grepplinda. Det här är klart senare i veckan, kan du hämta det mellan 8-12 på fredag, för då kommer det att vara folk här. Ja visst, det funkar för mig svarade jag.

Klockan på ringning i morse, på med tenniströjan och det nyinköpta Björn Borg-pannbandet. Såg riktigt riktigt bra ut. Upp på den nylagade stålåsnan och GPS:en inställd på tennishallen. Anländer 0802 och hallen som alltid brukar vara låst, trots att det är folk där, var öppen denna gång. YES, fyfan va skönt tänkte jag och tog klivet in för att hämta mitt nysträngade monster. Men det är helt dött därinne. Känner på dörren in till shopen, men den är såklart låst. Som att det inte vore så blir jag pissad i ansiktet, när mitt racket hänger nysträngat två meter in i shopen. Jaha tänkte jag, dom är väl lite försenade eller något. Slog på teven och satte mig och kollade på Godmorgon Sverige. Väntade i 40 min utan minsta tillstymmelse till liv. Var bara att hoppa upp på åsnan igen det och ta sig hem, för klockan 9 så skulle han dyka upp, Maskinen aka Rocco (som ingår i hans latinska namn), fast han är mer känd som syrrans hund Espen.

Jag menar, jag var ju ledig ett par timmar idag, så då kan jag väl dra på mig lite jobb under dom timmarna lika gärna. Espen var lika glad som vanligt att se mig. Han kommer in, petar upp tassen i handen på mig, sen lägger han ner hakan på mitt ben. Klafs säger det när hakan slår mot benet och han lämnar en dreggelhög som skulle få en St Bernard att gråta av avundsjuka. Men man har ju sina knep. Peta i lite sömnmedicin i maten, så är saken biff. Så har jag tur nu, så får jag vila några minuter.



Fick höra en ganska rolig sak igår kväll, då en person var helt övertygad om att Krakel Spektakel egentligen hette Kakel Spektakel. Vad ska man säga om den? Fruktansvärda scener!

När vi ändå är inne på gårdagen, så köpte jag 29 år gammal in min första kaffemaskin. Mycket av detta beror på att Oh Ah gnäller ur sig varje gång han är här om det där jävla kaffet. Otroligt nog som det kaffepapper han är, så såg han till att jag köpte in fel filter oxå.....otroligt. Min premiärkopp var väl sådär måste jag säga, men övning ger färdighet! Kaffemaskinen kan komma till nytta inatt, då den 7:e och avgörande Stanley Cup-finalen spelas. Tror Puma skulle dyka ner, men den som lever får se.



Nej nu lär jag peta ner mig en vända innan Rocco vaknar...



//Maskinen™



Fruktansvärda senor

Men fyfan vilken träningsvärk man vaknar upp med idag. Kan bero på att man gjorde ett hästjobb på innerfältet i en 45 min i comebacken igår. Vilken pingislunga man bjuder på asså. Men dom magiska fötterna är kvar och det är det viktigaste. Lungan kan man jobba på. I själva verket så älskar jag att jobba på lungor, så det blir säkert bra i slutändan.

Är inne i nån slags vansinnig kåtperiod just nu, en sk formtopp. Jag menar när man drar en stryprunk precis innan man somnar och sen drömmer man ändå vansinniga sexdrömmar under natten, då har man hittat formen. Många kanske undrar vad en stryprunk är. Det är iaf när du stryper dig själv med ena handen så att du nästan håller på att tuppa av samtidigt som du gör själva jobbet med andra tassen. Fina grejer, men det är inget för amatörer!

Nationaldagen i lördags var inget annat än ett enda stort fiasko. Hade ju laddat upp inför landskampen med upphängd Sverigeflagga, samt Sverigehatt och en äkta matchtröja. 30 min före avspark så suger #16 tag i tv-dosan och alla kanaler blir helt svarta. Jag startar om boxen.....kolsvart. Jag rycker ur strömkabeln.................kolsvart. Jag startar om modemet..............kolsvart. Jag går upp på taket och skruvar på parabolen............kolsvart. Panik!! Ringer en sk datanörd, som låter vansinnigt grinig då jag tydligen störde i något LAN-party eller något. Han guidar mig igenom skiten och det visar sig att #16 har lyckats stänga av kamerahuvudena......bra ord........på något jävla vis. Vi får iaf igång landskampen, men det hade vi lika gärna kunnat vara utan. Det var en trevlig kväll iaf trots att vi blev pissade utav danskarna.

Nu väntar lunch på palatset med #16 och Oh Ah. Oh Ah aka Raj Raj aka Skraj Skraj aka Braj Braj som blev namnet efter lördagens pärla. Är inte hans slutliga namn Limpan så fattar jag ingenting. Iaf, så fixade Braj Braj så att jag blev en tjuga rikare i fredags natt då han besteg ett gammalt ligg till mig. Kan visa sig vara en sjukt bra investering av mig.

På bilden ser vi tjugan som han lämnade över, en sk "Selma"



//Maskinen™


Städdag på 45:an!

Nattbio igen natten som var. Det är sjukt svårt att slita sig ifrån att inte se nästa avsnitt när man väl har hittat en serie som man fastnar för och som det redan har sänts 5 säsonger av. Nu är det Nip/Tuck som gäller. Fick tips av ängeln Gabriels flickvän Jonna för herrans många månader sen om den serien. Hon trodde att jag skulle gilla den eftersom den innehöll, mycket naket mycket sex och plaskirurgi. Jag kan inte fatta varför hon blev att tänka på mig. Nu har jag väl sett runt 75 avsnitt och har väl en 10 avsnitt för att vara helt ikapp. Men nu börjar ångesten infinna sig. Vafan ska jag göra när jag väl är ikapp och jag inte kan mata avsnitt på avsnitt. Det kommer att bli ett enda stort tomrum när detta sker. Jag lär antagligen hitta en ny serie så snabbt som möjligt, så man får väl hoppas att Jonna hör av sig snart igen.

Bögväder idag igen och jag tror tom att jag såg en isbjörn på gården när jag klev upp i morse, så kallt är det ute just nu. Så jag tog helt sonika på mig städutrustningen och jobbade mig igenom 45:an. Mitt i golvsvabbningen så dök V1 och V2 upp. Dom fick se mitt vansinnigt vackra rosa moppkit som jag fick av systrarna Borg på nyårsafton. Det handlar om att vara trygg i själv när det gäller att använda rosa saker.

Så nu får jag softa i några minuter till Franska Öppna på TV. Franska öppna skulle för övrigt kunna vara titeln på en gymnastikfilm. Jag skulle då kolla upp den iaf.

Ingen aning om hur kvällen ser ut. Oh Ah var sugen på häng, men han verkar ha gått under jorden. Jag drar väl ut i trädgården jag då..



//Maskinen™


Årets enda frivecka innebär jobb

Första gången man kommer åt en cpu sen i början på veckan. Vad har hänt sen dess då? Ja vafan har inte hänt?! Vi kan väl gå dagvis vet jag.

Måndag

Började med att jag fick jobba över en timme för att Puma hade fått ett myggbett i pannan som skulle ses över på vårdcentralen. Efter det så var det lunch med Oh Ah och #16 på Tsatziki. Fixade förövrigt jobb till den sistnämnde under måndagsmorgonen. Iaf så händer det en så klassisk grej när maten ska plockas och det är alltid gamla gubbar detta handlar om. Det är precis som att nån är på väg att dö eller något, för det är så jävla bråttom att plocka på sin mat ifrån buffén så att man måste sträcka sig in framför den person som står framför för att ta maten ist för att vänta i 15 sekunder till. Vafan har du för problem gubbjävel, vänta på din tur för fan. Det är samma typ som alltid kör frasen "Det var bättre förr"

Efter detta så var jag bara tvungen att styra upp en 24-timmars resa till 88:ans hemland för att få vila ut. Fick med mig Oh Ah på denna tripp då han behövde rehabba (bra ord förövrigt) sin draknacke som han har suttit inne på i snart 3 veckor nu.

Tisdag

Spenderade större delen av dagen i ett fordon som färdades i 160km/h när jag körde och 73,5km/h när Oh Ah körde. Jag somnade som ett barn när jag slutligen anlände till 45:an!

Onsdag

Personalmöte kl 11, som tydligen blev inställt och detta berättades för alla personer utom mig. Vafan är det frågan om?!  Pissad i ansiktet som vanligt. Blev en lurpa på thaien med Mexaren och Puma ist. Kommer hem och ser att Satan har försökt att döda mina nya buskar, så det var bara att peta på sig arbetskläderna och ut med en 200 liter jord till buskarna det. Har runt 5 buskar kvar när det händer. Haglet kommer och det här är hagel variant större! Hinner knappt reagera när det kommer och det är då jag gör misstaget att titta upp mot himlen. PANG och där sitter den, årtusendets största hagelkula mitt emellan ögonen. Jag faller som en fura samtidigt som jag försöker kravla mig till säker mark under tak. Årets största indiska kastmärke mellan ögonen tamigfan.

Fick iaf hit Mexaren och Puma på kvällen på lite NHL-lir. Som jag kissade ner grabbarna. När jag hade kissat på dom x antal gånger var (vinnaren står), så gav jag helt sonika bort dosan med orden "Gör upp om andraplatsen ni. Jag går in och lägger mig ist". 0415 hördes dom sista knapptrycken i biorummet. Fråga mig inte vem som vann. Jag antar att dom var sura, för dom lämnade 45:an utan att säga hej då.

Torsdag

Väckt av Oh Ah som ville käka på thaien. Så det fick man väl ställa upp på då. #16 anslöt och petade i sig lite ifrån det asiatiska köket han med. Jag och Oh Ah tog oss vidare till Kupan där vi först tog en fika med Kossa för att sedan ta en fika på Waynes. Oboy på Oh Ah.

Sen var det väl dags att göra ett jobb på ICA-Maxi då. Dra nå jävla kundvagnar i full orkan och ett monsunregn utan dess like. Total respektlöshet ifrån alla bilister, men jag hade inte räknat med något annat. När det äntligen var klart så var det bara att ta med sig sin MPPP upp till Idun och visa upp den magiska högertassen och min magiska pingislunga. Skulle egentligen ha dragit kundvagnar ikväll samt 2 ggr imorrn, men nu lät Maskinen plånboken prata ist. Jag är på tok för bra för att hålla på med sån skit.

Nu sitter jag i småbyxor och skriver detta och sängen känns inte alltför avlägsen efter den här bögdagen!

På bilden ser vi en unge ifrån närbelägen skola som precis ska kasta iväg det hagel jag fick i pannan minuterna innan



//Maskinen™


RSS 2.0