Sveriges sk komikerelit är ett stort skämt

Har otroligt nog fått lite tid över att kolla på tv på slutet. Vi har fått nån slags komikerprogramvåg där i stort sett alla våra kanaler visar något som ska kallas komikerprogram. Fyran har Parlamentet, femman har Raw och Roast på Berns, Tv4+ har Bingolotto, men det största skämtet av allt står Tv3 för på torsdagarna.....Comedy fight club. Vad i hela helvete är det frågan om? Det måste vara det tröttaste program som någonsin har gjorts. För hur ofta längtar man till reklam när man kollar på något? Asså dra åt helvete...jag blir fan förbannad....för så jävla dåligt är det. Parlamentet är en skugga av vad det var för några säsonger sen. I Roast på Berns så sitter den sk eliten i panelen. Jag skulle pissa ner var och en av dessa sk komiker alla dagar i veckan. Läser detta på Kanal 5:s hemsida. "I Roast på Berns kommer en panel med några av Sveriges vassaste komiker roasta några av Sveriges största kändisar" Till Sveriges största kändisar tillhör tydligen Sofia Wistam och Markoolio och till Sveriges vassaste komiker tillhör tydligen Petra Mede, David Batra, André Wickström, Sissela Kyle, Soran Ismail, Cecilia Frode, Fredrik Andersson, Fredrik Wikingsson, Hasse Brontén, Martin Soneby, Kristoffer Appelquist, Özz Nujen och inte minst Peter Wahlbeck samt Magnus Betnér.

André Wickström......denna dryga jävla finne som tamigfan syns i alla program som jag skrev ovan. Han måste ju betala för att få vara med, får så jävla dålig är han. Åk hem till Mumindalen ist din jävla boxerrobertkopia.

Sen har vi denne Magnus Betnér som många...framförallt tjejer väljer att hylla. Uttalad feminist, så där har vi ju den största anledningen till att alla scouter och orienterare väljer att hylla. Han kanske sticker ut när vi kallar alla dom ovan för komiker, men i själva verket, så är MB inte speciellt bra nånstans. Han kör sin trötta skämt om Gud, Runar och Aftonbladet. Det är det man får ifrån MB. Så att betala 225 spänn eller 450 bugg för att höra Betnérs trötta skämt på Maximteatern ikväll, har aldrig varit aktuellt. Betalade som sagt under femhundrigen för att få se en utav världens bästa komiker (Pablo Francisco) och hans tremannacrew som alla var topp 10 i USA för lite över en månad sen. Då vet man att grabbarna levererar. Det vet man iofs att alla namn jag skrivit ovan oxå gör, men då är det allt annat än klass som levereras.

Vill även passa på att hylla en sak som man bara kan älska. Killen i förhållandet har slagit eller varit otrogen mot tjejen vid runt 10 olika tillfällen. Killen får chans på chans på chans med samma motivering varje gång: "Han har lovat att inte göra det igen" Ni har nog alla nån i eran närhet där detta fenomenet sker...

Tacka vet jag Pingu



//Maskinen™


Sömnlös på 45:an

Tänkte börja med att svara på ett par kommentarer på det förra inlägget. "Du är bara avundsjuk för att du inte står i centrum", skrev nån........anonymt såklart. Tvärtom lär jag svara på den frågan. När man i stort sett jämt står i centrum som jag gör, så är det hur skönt som helst att slippa det ett tag. Skriv gärna till era namn på inläggen, blir ju lite roligare så.

Till den andra kommentaren då. "Ingen uppföljning, blev det som du hade hoppats med Kral?", som skrevs av signaturen IKB. Haha, ja vad ska säga. Det blev inget uppvak i Spraxkya, men något nästan lika bra faktiskt. Vaknade upp i en naken sked med Kral i "tians" bastu ist. Fick sedan privilegiet att ha Kral boendes hos mig på 45:an tills i torsdags...då var en veckas festande över. Finns dock inte så mycket att berätta ifrån denna vecka då det är kolsvart efter Krals häxbrygder hemifrån dom mörkaste skogarna i Värmland. Men jag är helt övertygad om att vi hade kul iaf.

Tuff arbetsvecka som vanligt på en annan, så jag sitter och skriver det här strax innan jobbet börjar. Sällskapsresan står på i biorummet. Denna fantastiska film med så kusligt många bra onliners, tex "Finns det svenskt kaffe på hotellet?" Kan se dessa fyra filmer hur många ggr som helst.....räknar inte med Hälsoresan då den känns magiskt tveksam. Såg förövrigt den ofrivillige golfaren igår där jag kan tycka att den bästa kommentaren i hela filmen är "och du spelar bara järn ser jag".

Nu in på något annat.....sk dubbelsmskonversationer. Jag skulle tippa på att dom flesta har varit med om det. Det börjar med en helt vanlig konversation som går fram och tillbaka ett mess åt gången......tills samma person skickar ett till mess samtidigt som du håller på att svara på det förra. Du skickar iväg svaret på det första och när det är sänt så får du upp det nya messet ifrån samma person. Det är med största sannolikhet en fråga om något helt annat än det ni har diskuterat tidigare. Du svarar på det, samtidigt som det kommer ett nytt mess igen....och det är ju givetvis svar på ditt svar på det första messet. Så här håller det på tills nån är så pass långsam i svaret att det andra messet hinner komma fram innan svaret på det första har påbörjats och på så vis så kan man svara på båda messen samtidigt. Dagens abonnemang gör ju att det är nästan gratis i dom flesta fall att skicka mess. Men gå tillbaka x antal år i tiden. Då hände det att personer gick i personlig konkurs pga dubbelsmskonversationerna. Så min fråga är.....vafan skulle hända om bolagen gick tillbaka till priserna dom hade för 10 år sen. Dom skulle göra sjuka vinster kan jag berätta. Då skulle man ju sluta messa säger ni. Det kan jag berätta att man inte skulle göra. SMS-beroendet är så djupt inpräntat i folket, så det skulle fortsätta nästan i samma utsträckning. Folk skulle inte klara av att sluta helt enkelt. Det är ungefär som när cigarett och snuspriserna höjdes med 100%. Experterna förutspådde en vansinnig förminskning av folk som skulle röka och snusa. Nu när vi har facit, så vet vi alla att så inte blev fallet. Ett beroende är så mycket starkare än vad pengar är, så se för fan till att inte bli beroende av något....ja utom sex då......det behöver oftast inte kosta..

Var på Rusta med 16 häromdagen och köpte in en fågelstuga. Eftersom man är sjukt osjälvisk, så ser man ju givetvis till att fåglarna har mat på bordet oxå. Stugan var förövrigt en replica på The Playboy Mansion....

Jobbet kallar.....som vanligt



//Maskinen™


Det händer tydligen även utanför Nautilus

Brandutbildning med kommunen nu på morgonen och vad ska kunna hända egentligen? Att det skulle vara överrepresenterat av det kvinnliga könet, det visste jag och my man JG redan när vi satte oss i den krockskadade röda lilla bilen upp till Bysjön strax innan 8 i morse. Det vi föga anade var att en kopia av BGPN (BögGubbenPåNautilus) skulle dyka upp. Jag räknade till 10 lediga platser i salen, men givetvis så sätter han sig precis bredvid mig. Ännu sjukare är att han är sjukt lik BGPN. Jag skulle gissa på brorsan eller något. Det dröjer inte spec länge innan han ska göra sig hörd. Ledaren för utbildningen hinner knappt börja innan gubben avbryter honom mitt i en mening och börjar dra en egen historia om hur han hade ett ljus på ett stenbord och på något vis så rann stearinet över hela bordet och satte eld på en pepparkaksburk som stod 5dm bort. Eller rättare sagt så sa han att veken måste ha runnit hela vägen bort och satt fjutt på pepparkaksburken. Jag citerar "Allting gick så fort, jag fattade ingenting och alla pepparkakorna brann upp oxå" Brandledaren svarade med att det antagligen var stearinet som hade tagit eld hela vägen, för att det kunde ske om det var väldigt lite kvar på ljuset. Gubben svarade "Veken måste ha flytit hela vägen och satt eld på pepparkaksburken. Allting gick så fort, jag fattade ingenting och alla pepparkakorna brann upp oxå" Brandledaren svarade återigen att det till 99% var stearinet som hade orsakat det. Gubben svarade upp med "Ja jag vet inte, veken måste ha flytit hela vägen och satt eld på pepparkaksburken. Allting gick så fort, jag fattade ingenting och alla pepparkakorna brann upp oxå..............nämnde jag att alla pepparkakor brann upp oxå?"

Det här var ändå bara början...brandledaren frågar vad som behövs för att eld ska kunna uppstå. En kvinna börjar svara, men givetvis vet gubben bäst och bryter in mitt i hennes svar och kommer med sitt eget ist. Så här fortsätter det i 90 min där vi får höra om hur farligt det är med marschaller och hur hemskt det kan vara på stängda avdelningar på tex vårdhem om en brand bryter ut. Nej inte av brandledaren såklart utan den här jävla wannabebesserwisserfittan bredvid mig och när han inte sitter och berättar sina jävla tveksamma historier, så sitter han konstant och knäpper in och ut udden på en bläckpänna samtidigt som att han andas så tungt att man tror att varje andetag är det sista. Det skulle iofs kunna vara en önskan ifrån min sida oxå. Nu skulle jag kunna skriva ut hans namn eftersom jag såg det på närvarolistan, men väljer att låta bli för att folk ska slippa grina.

Så nu räknar jag inte med något annat än att träffa BGPN när Nautilus Ansikte Utåt drar till Nautilus lite senare idag. Ja han lär väl ditt och städa ur garaget antar jag....hohohohoho



//Maskinen™


Morgondagen är sjukt viktig!

En vecka sen något blev skrivet nu. Detta beror på att inloggningen har legat nere på papperssidan. Skitsamma....det är morgondagen som gäller. Det är många icke idrottsintresserade som läser bögbloggen och för er kan jag berätta att Brage spelar den andra och sista kvalmatchen till Superettan kl 19 nere i GBG imorgon torsdag.

Planet som vi hade chartrat fick jag precis reda på via telefon har blivit inställt pga vädret. En ruskig besvikelse kan jag berätta. För vilket jävla stek det hade varit. Nu står ist hoppet till en minibuss, som mycket väl kan komma att köras av Lennart Kral Andersson. Skulle även detta skita sig, så skulle jag tippa på att dagen ser ut ungefär så här.

12-13: Lunch med V1 där diverse taktiker och spelidéer kommer att diskuteras
13-18: Förkrök på 45:an där FIFA kommer att nötas och där testas även vissa frisparksvarianter som kan tänkas användas i Bragematchen
18-1815: Resa ner till Flying Scotsman
1815-1855: Bunkrar upp så att onödiga vätskekontroller ska kunna undvikas
1855-1900: Nervöskissar........och bajsar
19-1947: Avnjuter(?) första halvlek
1947-20: Nervöskissar........och bajsar
20-2050: Avnjuter(?) andra halvlek
2050-21: Total Blackout efter avancemang i 94:e när Eklund sätter 1-1 med Guds hand i misstänkt offside
21-22: Skumpa och segercigarr på Flying
22-2245: Hyr ett hotellrum på Galaxen som vi slår sönder som dom rockstjärnor vi är
2245-23: Limousinresa ut till Dala Airport för att ta emot IKB
23-2330: Skanderar "SM-GULD SM-GULD SM-GULD" i böghög tillsammans med Bragespelarna
2330-2345: Tar oss till segerbanketten
2345-0245: Skumpa, ramsor samt kolsvart
0245-0300: Tar oss till Vallen för att ta emot Kral som anländer med minibussen
0300-0307: Skanderar "SM-GULD SM-GULD SM-GULD" i böghög tillsammans med Kral
0307-1115: Kolsvart
1115: Vaknar upp naken bredvid Kral i Spraxkya med en segercigarr uppkörd i röken
1120-1837: Går naken hem till 45:an igen....skanderar givetvis "SM-GULD" hela vägen hem



Så nu har jag gett er en bild av hur viktig morgondagen är.....om ni nu inte förstod det innan

IKB nu lämnar vi skiten. IKB tillbaks till eliten!



//Maskinen™


RSS 2.0