Vafan händer på nyår?!

Måste väl ändå vara den mest klassiska kommentaren just inför och kanske framförallt på själva nyårsaftonen. Det känns som att 95% av befolkningen bara försöker vänta ut att nån ska "panika ur" och ta på sig nyårspärlan. Jag åkte ju på att ha pärlan ifjol och det berodde inte på att jag panikade ur, utan för att det blev nån slags inflyttnings/nyårspärla. Det slutade bl a med champagnekork i taket och en söndersprängd postlåda ifrån mina kära vänner. "Vi köper en ny" lät det då.......har fortfarande inte sett till nån mailbox.....förutom på gubben Söderlund när han lutar sig framåt lite för mycket. Rysningar på den....

Tillbaka till tråden igen då. Övriga 5% som inte försöker vänta ut folk är ju orienterare och scouter, som sitter och käkar kottar nånstans i skogen samt dom coola kårmänniskorna som återigen kör en sk sittning. Nån snubbe har enligt uppgift hyrt Wild West Krog. Fruktansvärd överkurs i mina ögon! Ryktas att pärlan slutar kl 0100 oxå....hinner knappt peta eld på smatterbandet och tiopacket tjutraketer innan du ombeds lämna stället. Frågan alla ställer sig nu är ju vart Maskinen kommer att befinna sig på tolvslaget......svaret på den blir ju givetvis att jag inte kan säga, för då ska alla dit.

Hade tagit ut årets enda semesterpass ifrån jobbet nu på nyårsafton. Tänkte att det skulle vara skönt att vara ledig 1 av 365 dagar 2009 iaf. Ack så fel jag tänkte. Personen som skulle jobba behövde iväg x antal timmar och givetvis så ställer jag väl upp och jobbar dag 365 oxå. Så i skrivande stund så sitter jag på jobbet.....precis som vanligt. Ska få sluta 22 om allt går som det ska och efter det blir det en kamp emot klockan för att hitta suggan innan suggan på skansen ropar "Ring klocka ring". Den som lever får se.

Var iaf en liten pärla på 45:an igår och vilka jävla suggor som gästade! Tre systrar Nilsson, Höstformen, Meriksson och Mjällbys Hängpage för att nämna några utav profilerna. Päronkonjacken är historia och nu är det inte den lilla flaskan vi pratar om. Har aldrig sett så många sentimentala snack och så många kärleksförklaringar på en korvfest asså. Huset var någorlunda helt när vi lämnade 45:an för att bege oss ner till Flamman för sista gången innan dom stänger. Vi skulle se en klassiker gå i graven. Vi kommer in, ställer frågan till "Gefani" när dom ska stänga. - Vi ska inte stänga fifan, svarar han, vafan kommer dom riktena ifrån? Så nu kan jag lugna alla själar genom att säga....Flamman kommer inte att stänga igen på ett bra tag framöver. Mexarn var där och gjorde ett gästspel i en stor kepa och en stor huvtröja. Jag och systrarna Nilsson lämnade stället tidigare, då vi inte fick vara ifred därinne. Taxi hem stod på schemat. Erik in i baksätet på taxibussen, samtidigt kliver Peter in fram. Lars ska kliva in där bak och han håller i sig med högerhanden i typ karmen till framdörren samtidigt som jag sopar igen framdörren och Lars hinner inte få bort tassen innan dörren slår emot. Sjukt dålig mening det där, men kunde inte skriva den annorlunda. Han rasar ihop i Eriks knä, samtidigt som handen blinkar och bultar....ja precis sådär som när nån klämmer sig på tecknad film. Jag hoppar av på 24:an och taxin går mot Blge-sjukhus....men akuten var enligt uppgift stängd...Tror mer på en fruktansvärd sugga på dom som försökte hitta the ER. Jag hade så sjukt dåligt samvete, så att jag var tvungen att gå hem till 45:an i t-shirt i minus 25 grader 10 minuter senare.

Handen mår enligt säkra källor bra idag och befinner sig just nu på en parmiddag någonstans i staden där Höstformen tydligen utgör femte hjulet på samma pärla.

Grattis på nyårsafton!



//Maskinen™


Kupolen är helvetet på jorden mellan 23/12 - 31/12 och hondjävlarna är där....precis allihop

Asså dra åt helvete vilken jävla dag så här långt. 99% av orsaken till detta stavas mellandagsrea. Alla killars helvete och alla fruntimmers bästa tid på hela året. Lite utav fruntimrens motsvarighet till vad älgjakten är för gubbarna.

Så då är ju frågan hur i helvete jag lyckades hamna på Kupolen mellan dessa datum? Svaret på den frågan är, köpa strumpor. Ja men kunde inte det vänta då, undrar ni då. Nej, för jag var inne på Team Sportia-strumporna och då har det gått jävligt långt. Det betyder att man redan har passerat Stadium och Inter Sport-strumporna. Så när jag väl har tagit mig förbi problem 1, dvs kärringar som ska köra och parkera bilar. Har aldrig sett så många 1-3:or som jag gjorde idag. Vad fan är en ett-trea undrar ni. Jo när en jävla bil lyckas ta upp 3 parkeringsplatser. När jag väl hittade parkering (borta vid högskolan) så tar jag mig in på Jack & Jones. Jag nyper två trepack och ställer mig i kön. Framför mig står den fulaste typ 13-14 åriga kille med den fulaste skäggväxt jag har sett. Det kan inte vara möjligt tänker jag, till hans morsa(?) som står bredvid honom vänder sig om och tittar bakåt. Nu förstår jag vart han har fått sin skäggväxt ifrån och nu förstår jag att skäggiga damen inte är nån myt. Asså vafan är hon du mi huvudet? Måste väl ha speglar hemma, hon måste väl känna att hon får skägg i munnen när hon äter och dricker?! Behöver ni ens fråga hur hon betalade grejerna? Nej nej nej, givetvis var det ju med att antal presentkort som hade delats ut på julafton och 50-öringen skulle hon ju ha tillbaka snabbare än ögat.




Sen ville man ju ta en fika med Meriksson och Mjällbys hängpage. Väntade i ca 90 min innan dom dök upp och när dom väl dök upp så var jag tvungen att åka. Tack för fikan grabbar!

Innan allt detta så var jag på stan och lunchade en vända. Samma sak där med parkeringarna. Hur ofta får man parkera på Åhlénsparkeringen? Jo mellan 23/12 och 31/12 varje år. Otroligt vad dessa jävla kärringar är dryga asså. Hamnar iaf bredvid två fjortisar i 16-17 årsåldern och en utav dom pratar exakt som hon som har nån jävla videoblogg på tuben."Ah mmm aa mmm". Låter precis som att hon har ett lass med sperma fastborrat i snoken. Verkar som att dom har nån jävla bilddagbok oxå för det knäpps då tamigfan kort under hela jävla lurpan.

Tillbaka till Kupolenbesöket igen....glömde en sak. När jag står och pratar med Meriksson och MH, så ser vi en fjortis med overkligt stora bröst och då får man ju givetvis upp en flasback och det här tror jag att dom flesta har varit med om.

Ni går på högstadiet och ska precis kliva på sommarlovet. Tjejen i fråga är planka, för att sedan när skolan drar igång sitta inne på ett par C-kupor. Brösten ser konstiga ut och vad beror detta på? Jo hon orkar inte vara planka nå mer, så hon köper en bh som hon sedan fyller ut med papper eller vafan som helst. När detta sedan upptäcks, så slår det tillbaka på henne nå vansinnigt då den popularitet hon har byggt upp med lökarna försvinner lika snabbt som lökarna.

Ja just ja.....otrohetshistorierna på Juldagshuset var helt sjuka!

Vill passa på att visa upp låten som skrevs för min skull x antal år tillbaka



//Maskinen™


Att vara en lirare eller att vara en fitta

Det finns ett gäng i denna stad som utger sig för att vara sjukt bra NHL 10-lirare. Jag kan berätta för er nu, att det är ni inte. Inte nånstans faktiskt. Många av er är fittor som spelar spelet på ett fullständigt overkligt sätt och utnyttjar buggarna i spelet till fullo. Ni pissar på seplet. Ni är sk dátoriserade spelare. Ni gör era mål på exakt samma sätt hela tiden. 16 var en sån på NHL 09 då han gjorde varje mål via en köksvägenbugg. Nu i 10:an är detta tillrättat och 16 har inte synts spela NHL på månader. Däremot finns det i 10:an en dragning som man gör mål på varje gång och det är så Mjällbys hängpage gör sina mål varje gång. Hans ständiga medspelare Meriksson tränar dagligen för att kunna lära sig buggdragningen han med. Storebror Mjällbys hängpage är nog den största datoriserade datorspelaren i denna stad faktiskt. Han slog mig i en 1 vs 1 match för några veckor sen med 3-0. Han är en sån spelare som utnyttjar den sk databågenbuggen. Han hade 5 skott på mål på hela matchen varav 3 gick i mål. Jag kan inte uppskatta deras spel då jag anser att dom är hockeymördare på hög nivå.

Mjällbys hängpage och Meriksson var på besök på 45:an igår. Där tog El Diablo och Magic Man (Jag och Höstformen) emot dom två papperen och gav dom en hockeylektion dom datoriserade papperen sent ska glömma. Det började gnällas en minut in i första matchen då Mjällbys hängpage tyckte att spelet gick för fort eftersom han inte hann med att göra sin buggdragning. Det var saker som att skotten var för hårda osv osv osv. Så vi kissade ner deras Boston med vårat Vancouver, där systrarna Sedin dominerade totalt. Jag är NHL-10:ans Gretzky och jag gör alla jag spelar med till grymt bra spelare. Men jag föredrar alla dagar i veckan att spela med spelare som har lite känsla i kroppen och inte spelar datoriserat och på buggar i spelet. En spelare jag skulle vilja spela lite mer med är Dandersson. Vi förstår varandra som kuken i fittan ungefär....dvs det kan inte bli fel. Höstformen tar sig mer och mer han med då han har börjat inse att han ska hålla klubban i isen, så dyker pucken upp när han minst anar det så att han kan killa in den i öppen kasse.



Börjar bli dags för en stor turnering nu 2 vs 2. Skulle tippa på att 100% av spelarna skulle välja mig om dom fick förstavalet....för jag är helt enkelt överlägsen 2 vs 2. Bara att ta exemplet tidigare i år när ett gäng lads kom förbi. Höstformen, Meriksson, systrarna Nilsson bla. Bögscholes var totalt utskälld av alla om hur dålig han var osv....sen hamnade han med pappa. Jag tar honom under mina vingar, pratar honom till rätta och vi vinner 8 raka matcher....Det är så Maskinen fungerar...NHL 10-Maskinen.

Kliver på årets enda frivecka imorrn och är tillbaka lagom till omstart 4:e januari. Sjukt värd några dagars ledighet om vi säger så. Under denna ledighet hinner vi bla avverka jul och nyår. Med julen så väcks alla dessa jullåtar till liv igen. Jag har ju min absoluta favorit i Feliz Navidad med José Feliciano. Lägger ut den här nedan. Kommer även att lägga ut Triads, Tänd ett ljus. Videon eller vad man ska kalla den till den låten kan vara det sjukaste jag har sett någonsin...Bedöm själva!



//Maskinen™




Livet är en våldtäkt

Efter att ha blivit våldtagen större delen av natten på jobbet, så fanns det tydligen inget annat val än att ta lokaltrafiken hem ifrån sjukhuset. Kliver på och inser att jag för engångsskull är helt själv på bussen och hinner tänka att det kanske ändå finns hopp för denna dag medans bussen rullar iväg. Hinner knappt slå ner hockeyarslet på stolen innan vi kommer till första stoppet och där väntar givetvis en hel jävla skolklass ifrån Domnarvets skola. Skulle gissa på en 25-30 andraklasselever som bara störtar in på bussen. Det som slår mig är att man i alla klasser kan hitta dom klassiska typerna (musikklasser borttaget). Du har dom sk coola brudarna som inom 5-6 år kommer att stå och röka munbloss på en högstadieskolgård nära dig. Du har gruppen med tjejer som är plugghästar. Du har dom tuffa killarna, som har sjukt fula kläder, trasig uppväxt och som oftast även åker skateboard. Du har den blyga tjejen som med största sannolikhet kommer att ha hår under armarna, på fittan och benen resterande delen av livet. Du har dom så klassiska idrottskillarna och du har även den ännu mer klassiska joltcoladrickande datanördgruppen, som kan fixa och trixa med det mesta inom teknik. Sen har vi ju även dom klassiska 3 och det är alltid 3 i denna grupp....givetvis är det moped/bil/epa/motorgruppen vi snackar om. Så här ser det ut i alla klasser förutom just musikklasserna som jag nämnde tidigare...

Vad är det då som är så spec med musikklasserna? Ja det är väl samma skrot och korn på allihopa. Allt utom MVG är icke godtagbart. Exemplariska i skolan och killarnas frisyrer är som hämtade ifrån nazitidens Tyskland. "Idrotter" som en elev i en musikklass kan tänka sig att hålla på med är inte spec många. Dom väljer mellan dessa: Orientering, schack samt scouterna. Yrken på eleverna efter skoltiden är dessa: Lärare i religion, historia eller filosofi..

Då undrar ju alla vad min roll var av alla dessa i skolan. Min roll var unik. Den har varken setts till före mig eller efter mig. Filmen Van the Man skildrar lite av vad det handlade om på min tid. Jag ägde helt enkelt totalt..

Tillbaka till bussresan igen. Tar mig till stan med livet i behåll och väljer att kliva av 602:an, för att ist ta 603:an hem. Men herregud vilket misstag. 603:an......bussen som Gud glömde och som domineras av inavel. Ska försöka beskriva hur medelkvinnan ser ut på 603:an....Grågröna tights, flottig hockefrilla, brillor med kolabottnar i, två tänder i överkäken, alkoholproblem, äter engelsk konfektyr på bussen och är äckligt nöjd med jackan som hennes gubbe har tagit hem åt henne ifrån ett väggarbete eller något. Den klassiska skrikgulgröna jobbjackan som dom använder på byggen osv. För att göra beskrivningen jävligt simpel, så ser hon ut som trollmorsan i Trolltyg i tomteskogen med en vägarbetsjacka på sig....Skjut mig. Inte nog med detta, så missar jag mitt stopp pga denna syn och får gå en km extra. Pga denna miss så blir jag även tvungen att gå förbi gubben Söderlunds hus. Knatar förbi huset och precis när jag gör det så backar han ut den där trötta jävla skorven han har. Han vägrar åka förbi mig trots att jag går på sidan. Han gör som han brukar och varvar ur bilen på ettan hela gatan ner. En bit in på gatan så ser jag att det står en bil på min uppfart, vilket det inte borde göra. Då visar det sig att det är den nya grannens 90-åriga morsa som har parkerat på min gård......vafan är det frågan om. Spände ögonen i skiten och mumlade något...30 sek senare var bilhelvetet borta.

Hann tänka att nu måste ju allt jävla elände vara slut när jag satte nyckeln i dörren och vred om. Kommer in i hallen och bara känner att något inte är som det ska. Kaminen som aldrig är på annars visar sig vara på. Lampor som jag tänt dagen innan var släckta. Går in i sovrummet och ser att väckarklockan står och blinkar.....strömavbrott...fan va härligt. Det visar sig att avbrottet har slagit ut alla inställningar jag har gjort på mina lampor som jag styr med järnhand med min lilla dosa.....KUKEN! Så matt på allt och ska bara sätta mig för att skriva detta.....nej då går den splitternya datorn inte igång. Får igång pisset till slut.....

Klockan är bara 13, så vad fan mer ska hända denna dag?

Just ja.....fittan blöder



//Maskinen™


RSS 2.0