Rätt som vanligt...

Börjar bli tröttsamt att ha rätt precis hela tiden. Som jag skrev för nästan 4 månader sen, så blev det bekräftat igår att det blir The Ark som avslutar årets P&L och detta givetvis för att Håkan avslutade i år. Detta betyder ju givetvis att Håkan avslutar 2011. Asså det är sjukt att P&L-organisationen ska vara så sjukt lättlästa. Sick of it all var även dom bokade tydligen......asså kom igen nu...bara för att alla har skrivit så i eran gästbok, så är det ju givetvis inte bandet dom menar....Givetvis är det era trötta bandbokningar år efter år efter år som t o m fjortisarna börjar tröttna på nu.

Nu såg jag att Roxette skulle ut på en turné.....men boka dom nu då för i helvete eftersom det måste vara ett typ comebackande band varje år som ska vara det stora dragplåstret! Jaja, nu orkar jag inte slösa mer energi på detta då det är över ett halvår kvar.

Eftersom man har gått ifrån knäskadad soffpotatis till NAU...ja Nautilus ansikte utåt alltså, på ett par veckor, så hinner man lyssna på en hel del musik under träningspassen och promenaderna. Nånting som har fångat min uppmärksamhet är...varför spelar man in musiken i en sån tonart, så att man har helt sjukt svårt att framföra dom live? Takida är ett praktexempel på detta och ni som inte förstår vad jag pratar om, ska få ett exempel här nedan. Kolla igenom hela klippet!

Ville bara säga att jag kliver på årets enda frivecka imorrn......så sjukt värd den efter allt slit!



//Maskinen™


Overkligt

Ganska ofta händer saker i mitt liv som för andra människor bara händer på film. Det här är väl nånting man skulle kunna vara utan egentligen, men då skulle jag inte ha så vansinnigt mycket att skriva om heller. Hade en olustig känsla inför dagens gympass och dröjde därför kvar lite längre hemma innan jag åkte dit.

Kommer in i omklädningsrummet och allting börjar kännas okey ändå. Tar av mig tröjan och precis när jag tar av mig hörlurarna så öppnas dörren. Det hörs ett stånk, och innan personen kommer runt hörnet, så har jag redan läst av vem det är. Ja visst fan är det väl den där jävla fittböggubben sen sist. Han har dock skåp på andra sidan denna gång och där sitter det redan en stackare och det tar ungefär 1 sekund innan gubben drar igång.

BG: "Jaha, då är det bara 2 eller 3 dagar till nästa gång då hohohoho"
Stackare: "Till vad?"
BG: "Tills man ska hit igen hohohoho"
S: "Ok"
BG: "Har du hört om tanten som beställde olja?"
S: "Olja?"
BG: "Jo, kärringen ringde och bokade Mannen med den långa slangen hohohhoho"
S: "Jaså"
BG: "Ja, men sen kom kärringen på att det där lät ju illa, så hon tänkte och tänkte hela dagen, sen ville hon förtydliga sig själv, så hon ringde igen.....och sa att ja det är jag som har det stora hålet i häcken...HOHOHOOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHO"
S: "Mmm okey"
BG: "Jaha, då var det dags att städa ur garaget igen då"
S: "Garaget?"
BG: "Ja man har ju så jävla mycket grejer med sig hit när man tränar hohohohohoho"

När det gamla trötta skämtet återigen drogs, så valde jag att lämna och kliva upp på gymmet med positiva tankar....jag menar, gubben var ju ändå klar med träningen, så honom skulle man ju slippa. Tror ni på det själva eller! 10 min in i cyklingen så kliver BG in på gymmet igen med ytterkläder och letar efter ett offer. Kärringen kommer nog ångra för livet att hon körde magövningen just idag, för den står närmast entrén och gubben klev fram ganska omgående och började surra. Nu satt jag lite för långt bort för att kunna höra vad han sa, men han öppnade väskan och visade något och så skrattade han givetvis efteråt...hon skrattade inte. Min gissning är att han sa: "Fyfan, det är så att man måste ha med sig hela garaget varje gång man ska träna HOHOHHOHOHOHO"

Efter det så lämnade han gymmet och jag vågade mig in på mitt program. Får köra igenom programmet utan störningar och jag har bara stretchningen kvar. Som den stretchvirtuos man är, så kör man dom klassiska, framsida lår, baksida lår och lite ljumskar....under tiden så kommer det en gubbe på 70+ in med ett par löparshorts som slutar innan ljumskarna börjar och är trefärgade....lila ljusrosa och mörkrosa...skjut mig tänkte jag...det måste vara dom första shorts han fick i livet asså....jaja tänkte jag och fortsatte med mitt....gubben kommer in och lägger sig på mattan med benen i situps/förlossningsställning rakt emot mig 1,5 meter bort. Givetvis tittar man dit och synen som möts migär inte sann....nu vet jag att det är dom första shorts han fick. Dom är inte bara små...dom är ruskigt slappa oxå...lägg därtill att han inte har några småbyxor under så kan ni ju tänka er vad jag ser.......jo ett par 70 år gamla håriga bollar kikar ut på ena sidan....det sjuka är att han ligger i samma ställning i 5 minuter och gör olika övningar och jag kan verkligen inte slita min blick ifrån bollarna. Dom förtrollade mig på något vis....sen var det bara för Nautilus ansikte utåt att rycka tag i sig själv och dra hemåt. Vill ni ha action på gymmet, så välj Nautilus....

Shortsen nedan är klasser längre och större än dom jag bevittnade tidigare idag



//Maskinen™


Numer Nautilus ansikte utåt

Dålig uppdatering på slutet? Det kan bero på att jag är på Nautilus precis hela tiden och det är väl ingen skräll direkt att man numer är deras ansikte utåt. Det finns ju såklart en baksida med detta och det är ju att folk ska prata med en hela tiden om tips osv.

Imorse råkade jag på den värsta sorten när det gäller såna som ska prata....och vilken typ är det då tänker ni. Jo givetvis är det den personen som pratar med dig när du har hörlurarna i. När jag har hörlurarna i, så betyder detta att jag vill vara ifred, men nej då! Gubben hamnar ett par skåp bort och börjar prata och prata och prata. Tror att första kommentaren var...."Man har med sig hela garaget varje gång man tränar hohohohoho" och fortsatte med saker som:

"Jag blev ju sjukpensionär för 30 år sen"
"Ja det är ju amalgamets fel"
"Amalgam i hela överkäken och det är ju en pluspol"
"Jag skojade med tandläkaren för längesen och frågade honom om han möblerade i garderoben när han höll på med överkäken"
"Han svarade att det snarare var en hög med gegga han höll på med"
"Fick ju en liten titanstav insatt i käften för ett tag sen och pang, då blev jag som 30 igen och även frisk i huvudet ho ho ho ho ho"
"Ja du vet ju att titan är en minuspol och då fick jag balans i käften igen"

I helvete du fick med tanke på att du knappt har tid att andas för att du ska snacka en massa skit hela tiden, tänkte jag. Allt detta plus mycket mer, hann sägas medans jag la in grejerna i skåpet och då ska det tilläggas att jag hade bytt om hemma redan. Rusar upp mot gymmet, och får givetvis papperet efter mig. Det ska visa sig att han i stort sett fuckar hela min träning pga att han är med och surrar vid varenda jävla maskin trots att mina kritvita lurar sitter i hela tiden. Dom ska vara helt omöjliga att missa mot min brunbrända kropp. Han vänder ryggen till en gång och då ser jag min chans och störtar mot omklädningsrummet. Väl nere så hinner jag tänka att nu är det väl ändå över.....då händer det. Nej det är faktiskt inte gubben som kommer, utan nån solariebög som har en sån vansinnig speedosbränna så det är helt sjukt åt det.....jaja han går väl förbi tänker jag...Nej nej nej, givetvis har han skåpet exakt bredvid mitt! Jag byter om och på vägen ut ifrån Maserhallen så vänder jag mig upp mot gymmet och kollar en sista gång och där står gubben och tjatar hål i huvudet på nån annan stackare. Måste säga att jag mös på ordentligt just då och det var sedermera den känslan jag runkade åt i duschen.

Finns ingen tid för vila för Nautilus ansikte utåt inte. Han kommer att ses på stan för lunch lite senare idag. Hur går korsbandsrehaben då? Jo den går bra just nu! Så snart finns man på en fotbollsplan nära dig igen och gör mål på mål!



//Maskinen™ - aka Nautilus ansikte utåt


Ni är mina hjältar!

Jaha det krävdes en insats ifrån Maskinen för att pisset skulle åka ur igår. Maskinen vädjade till fansen och fansen svarade upp med att rösta ut den sämsta Idolfinalisten genom alla tider. Så detta är ett stort tack till er och nedan bjuder vi på ett par av hennes bejublade insatser!








Svenska hjältar går i Idols spår?!

Asså nog för att vi alla vet att Aftonbladet är en skitblaska, men det måste finnas nån lägstanivå. Den fantastiska idol-Camilla på förstasidan av Klick och där hon i tidningen ska berätta allt om förhållandet med nån jävla trummis i Pudlarna. Eftersom hon är ett sånt jävla papper så bläddrar man väl upp pisset för att läsa allt om förhållandet med Kicken i Klicken. Visar sig att det står två rader om pisset. Måste tycka synd om hennes nuvarande personliga assistent (pojkvän).

Nu var det dock inte därför jag skulle skriva detta inlägg. Detta skulle handla om Svenska Hjältar och den senaste nominerade kunde man läsa om i dagens Aftonblad. Dagens nominerade var en tjej som hade anmält en våldtäkt efter x antal år(?!) Det finns ingenting som ska förknippas med hjälte med den grejen! Vafan är det frågan om? Jag försöker verkligen förstå vad som är hjältemässigt med detta, men kan inte komma på en enda grej. Tolka detta rätt nu, för våldtäkt är bland det värsta som finns i mina ögon och det är förjävligt att folk ska drabbas av detta, men som sagt.....att anmäla en våldtäkt efter x antal år gör dig inte till hjälte. Hade jag reagerat annorlunda om hon hade anmält detta direkt. Ja kanske, men inte spec mycket annorlunda. Hade hon varit en en hjälte om hon hade buntat ihop honom och knullat honom med ett svärd i röken.........definitivt! Men så var inte fallet nu och därför är du ingen hjälte nånstans.

Vad är en hjälte då? Ja, vi kan ju ta snubben som tog emot grabben med sitt eget pannben som föll ut ifrån ett fönster ifrån tredje våningen, eller varför inte Rocco Siffredi som har medverkat i över 1300 gymnastikfilmer....där snackar vi äkta hjältar.

På tal om våldtäkt, så kommer ju Idol-Camilla att våldta oss ikväll igen då det är veckofinal. Vill du bli en hjälte? Ring och rösta på alla andra, så slipper vi framtida våldtäkter ifrån detta papper!

Sister Hazels nya album är grymt förövrigt!



Peace out



//Maskinen™


En fullständigt magisk helg!

"Å å å å å å å WE WANT PABLO FRANCISCO!!!!" Och som vi fick honom! Jag, 16, Höstformen och LP drog till Gävle i fredags för att se den största komikern av dom alla...Pablo Francisco. Vi bodde på mycket anrika Hotell Gävle och när droskan släppte av oss på Parken i Gävle så började oron komma. Vafan, serverar dom verkligen pilsner härinne. Efter att ha köat i en 45:a så kom vi in och det första vi ser därinne är baren och fyra man sjunker ihop i en böghög och lättnaden är total.

Först in på scen kliver nån svensk "komiker" som jag tror heter Janne Westerlund eller något liknande och det är tamigfan det sämsta jag har sett i komikerväg. Tragiskt för fan! Efter sopan så kör den riktiga showen igång. Pablo har med sig en komikercrew på 3 man som är kusligt bra alla tre. Vi har kramp i magen och får knappt någon luft alls och då har inte PF klivit på än. Hur fan ska det här gå hann man tänka mellan skrattanfallen och efter 90 min så äntrar han scenen, Pablo Maskinen Francisco! Besvikelsen ifrån mig är dock sjukt stor när jag är den enda som står upp och applåderar när han kliver på....för dåligt! Han gör dock ingen av dom ca 500 personerna därinne besviken under den timmen han håller på. Man vill bara ha mer efter att han har avslutat showen med Arnold Schwarzeneger i Brokeback Mountain 2.

Tidig uppgång dagen efter för tågresa hem igen. Dödsångesten värre än vanligt på Höstformen då han svettades något vansinnigt under resan. Anledningen till den tidiga hemresan var att det var avslutning med laget och pokerturneringen skulle börja redan kl 14 hemma hos Trummens. Första fyra fick betalt och behöver ni fråga vilken plats jag kom på? Nej givetvis behöver ni inte det...jag blev femma såklart. Behöver ni fråga hur och emot vem jag åkte ur? Nej givetvis behöver ni inte det...åkte ut mot Trummens som vanligt och på en skaplig rigg precis som vanligt. KK på mig och AQ på Trummens. Det kommer en Q på floppen, turn ingen ändring och på rivern så äcklar han givetvis in en Q till och vinner på triss i kärringar. Jävla fitta....eller fittor kanske man ska säga.

Jaja efter det så gick vi vidare till Mat & Potatis.....tveksamt namn kanske när det enda man serverar vid dessa tillställningar är tacobuffé. Jaja skitsamma, efter ett tag på plats, så sätter Höstformen igång med något slags eget fjortis/lunarstormparty när han börjar toklimma via sms på en fjortis i damlaget som sitter 1,5 meter ifrån honom och blir tokdissad. Vilken skrattfest!

Det som inte var lika mycket skrattfest var när Jacob Poulsen tror jag att han heter, sänker oss på Parken. Det roliga med detta är att jag lyckas fixa fram samme Poulsens mobnummer efterkampen och drar iväg ett sms med "Vilken jävla fittur du har din jävla fitta". Hade ju inte räknat med spec mycket svar på detta sms, men runt lunch dagen efter så piper det till på mobilen och det visar sig att han har svarat.....Hvem aer det? Då svarade jag upp med....Maskinen. Sen dess är det inget svar....sjukt roligt!

Gårdagen tänkte man fördriva med att gå på Vallen och njuta av lite höstfotboll. Slår sig ner på Norra och matchen drar igång och det gör även nån jävla curlingmorsa på raden bakom som hade sonen Hjalmar(?!) med sig och skulle berätta och visa för honom hur fotboll skulle spelas. Asså mörkrädd är ett ord som väger fruktansvärt lätt i detta sammanhang. För fyfan vad jävla dålig hon var asså. Hon tar en given plats ibland dom andra två hororna dvs Wernersson och framförallt Patrik "vattenskallen" Ekwall.

Efter 45 min så fick jag nog asså. När mellan 15-20 pers vänder sig om en gång i minuten mot henne, så kanske man kan förstå hur illa det var. Tog mig till ståplats närmast Ringen ist och tänkte att här så måste det ju för fan vara lugnt. Domaren blåser igång andra halvlek och det omöjliga inträffar. En 47:a kliver upp ett par meter bort och surrar konstant under sista 45:an. Jag blev tvungen att lämna med 10 kvar precis efter att han hade kört denna efter att Syrianska har skjutit en frispark klockrent i ansiktet på en Bragespelare och ut till hörna. "Det är ingen hörna....aldrig att det är hörna" Då var det nog för en annan och så vitt jag vet, så står han fortfarande kvar på ståplats och surrar mumbojumbo!



//Maskinen™




Partystämningen dog när mp3 och sedermera Spotify tog fäste..

Jag har vid ett tidigare tillfälle hyllat Spotify och den hyllningen kan jag inte annat än stå fast vid. Däremot när det gäller fester och det finns en dator tillgänglig med mp3 och Spotify på, då kan man lika gärna skippa musiken. När fick ni lyssna klart på en låt senast på en fest med dessa närvarande på? Jag ska göra det lätt för er....svaret är aldrig! Får du lyssna i en minut på samma låt så får du vara riktigt riktigt glad. Alltid är det nån som inte gillar låten i fråga och att köa den låt som dom själv vill lyssna på är inget alternativ. Nej nej nej, det är alltid den så klassiska dubbelklicken som regerar på dessa fester...tyvärr. Hur fan botar man detta problem...jag tror fan att den enda lösningen är att mosa in bandaren igen med ett klassiskt mixed tape i, med klassiker som House of Love med East 17 och No Coke med Dr Alban....hur jävla stabilt skulle inte det vara?

Åkte på en sån där klassisk råtta på thaien som tamigfan ska i den jävla grytan du står vid innan du har lagt ner sleven. Jag har berättat om dom här packen för förut. När han gjorde samma sak i tredje grytan, då fick han axeln och ett "Brinner det nånstans"? Sen taggade fittan ner vid vattenmelonerna på andra sidan ist. Sånt där kan vara bland det mest störande någonsin och det är alltid äldre som bjuder på den. Kan bara säga....dagens äldre asså....skjut mig!

Nej nu är det dags att kolla när DIF kissar ner LHC på Hovet!



//Maskinen™


Det kan inte vara sant nånstans

Följer upp mitt förra inlägg med ett till likadant. För visst fan får det största idolpapperet ett wildcard av juryn (helt jävla makalöst efter att dom har sågat av henne får våldtäkten på Celinelåten) och lyckas trolla sig vidare till den stora finalen och hur gör hon det då? Jo hon våldtar Leonard Cohens Hallelujah på exakt samma sätt som hon gjorde dagen innan med My heart will go on. Hon gör den till nån jävla karaokedänga som får en att omgående kasta sig in på Blocket och söka på VAPEN! Här nedan får ni se pisset. Fick ett sms av V1 under sändningen där han berättade om våldtäkten och eftersom jag inte satt och tittade, så gick jag in på nätet senare på kvällen och kollade. Det var så jävla dåligt att jag inte kunde sluta kolla på pisset. Jag satt där säkert över en halvtimme och kollade om och om igen. Lyckades somna, men vaknade mitt i natten och var tvungen att gå ut och titta på det igen, för så jävla dåligt var det. Vad sjunger hon på för språk? Hon kan ju för fan inte uttala ett ord. Ja fyfan! Skjut mig!! HALLELUJAH!!!



Inte nog med detta, så fick syrran dela rum med detta papper den första natten i Sthlm och hon ska enligt uppgift vara en riktigt stöddig jävel oxå. Ska bli ett nöja att se när den där jävla fittan åker ur.....sk runkmaterial.

På tal om syster så gick framträdandet på Citi Field bra och det var en fantastisk upplevelse och det kommer enligt rykten bli reportage om resan i dom lokala blaskorna framöver..



//Maskinen™

Nu är det nog asså

Jag har inte pratat speciellt mycket om Idol, men nu kan jag fan inte hålla käften längre. Efter att ha sett gårdagens program, så kan jag bara säga: HUR FAN KUNDE DOM SKICKA HEM MIN SYSTER?!!! En syster som förövrigt går ut på Citi Field i New York senare idag och sjunger Star Spangled Banner inför 45.000 människor...lycka till! Måste tamigfan vara det största skämtet någonsin att hon får lämna Idol innan finalen. Pratade med sångaren i Astral Doors igår och han kom fram med skamsen blick och säger: Det är så att man skäms! Du får hälsa din syster och säga att hon är makalöst bra. Ska försöka ge dom som inte såg pisset igår några exempel på hur det såg ut.

Vi kan börja med denna. Förbannat lik Måns Zelmerlöw förövrigt. Vafan håller hon på med, med röst, dans osv osv?!






Och sen det här jävla helvetet sen. Asså ge mig nån jävla karaokebar på Flamingo eller något. Vilket jävla skämt! Ser ut som nån i Sarek eller något. Hör inte ett ord vad hon sjunger heller + att hon våldtar en utav dom största artisternas låt gör inte saken bättre!






Och för att göra det här ännu bättre så visar jag nu hur den sista tror att hon har gått vidare fast Jihde säger den andres namn. Vilket ögongodis! Vilken skrattfest! Den stora frågan är ju hur fan hon ens kan tro på att gå vidare efter det numret?!






Nej nu lämnar vi det där pisset asså...


Vi kan prata om något roligare ist. Var ute med Höstformen på golfbanan i tisdags och för att göra det hela spännande så spelade jag pissdåligt första nio och gav honom en ledning med 7 slag. På sista nio äter jag sen upp slag för slag och det skiljer bara 2 slag inför hål 18 (hål 9 på dalsjö) HF trycker ut sin driver en 35m skulle jag tro och jag slår en träfemma i bunkern så att jag har ca 155 kvar. HF harvar på och jag plockar upp en järnfemma och piskar in ett magiskt bunkerslag i orkanvindar som landar 4 meter ifrån flagg. Putterns sitter i bakkant på hålet som vanligt och HF går därifrån med en dubbel, Maskinen vinner och allt är som vanligt. Så fint att knäcka honom på sista hålet, fast man har kontroll hela vägen....det känns lite mer då!

Nej, ut och plocka in lite vattenslangar och fontäner då det är färdigsprutat på den fronten i år!



//Maskinen™


RSS 2.0