TP-Guden

Att man är smart och allmänbildad är ju ingen nyhet direkt och ännu ett bevis på det kom igår kväll då TP-mästerskapet avgjordes på Slänten. Förutsättningarna var dessa:

* Två tvåmannalag körde igång vid 20.00. Dessa var Lillploppen & Sound KG samt "googlesnake-laget" Höstformen och Lars "BP" Nilsson.

* Klockan 21 dyker Maskinen upp och får således bilda ett enmannalag (ensam är stark)

* 0 pluppar på båda lagen när jag dyker upp timmen senare (MTMD)

* 2 timmar senare har Maskinen avgjort tävlingen med förkrossande stil med sina 6 pluppar och då har dom andra lagen skrapat ihop 1 plupp var (MTMD)

* Exempel på frågor som missades av dom andra lagen var:

1. Vilken var den kvinnliga motspelerskan i När Lammen Tystnar. Lag Lillplopp svarar fotomodellen Claudia Schiffer (MTMD)

2. Sen fick samma lag ett mattetal som var ganska långt, men som avslutades med ggr 0. Det lyckades man inte heller lösa (MTMD) För alla er andra som inte har koll, så är allting som gångas med 0....0

3. Vilken världsfotbollsspelare åkte fast för kokainmissbruk? (Tilläggas ska att spelet är gjort i slutet på 90-talet. Lag lillplopp svarar Mutu och man tror att man drömmer!

Sen missade ju givetvis lag googlesnake ett gäng sjuka dom oxå, som tex

1. Vilken artist kom upp er en tårta och sjöng Happy Birthday för president Kennedy 1962. Dom svarar Elvis Presley.....nämen vad är det frågan om?

2. Vad heter Börje Salmings bror? Svaret....Christer Salming! Christer?!?!?!

Skulle jag dra upp alla frågor, så skulle jag få sitta resten av året och det finns liksom ingen tid för det när det ska arbetas hela tiden!

Men segern var iaf förkrossande trots att dom var två i varje lag.....men det var ingen skräll direkt!



//Maskinen™


RSS 2.0