The Final Countdown

Mindre än två dygn kvar tills vi sätter oss i vår transport som ska bära ner oss till Skavsta för vidareresa till John Lennon Airport i Liverpool. Därifrån så sätter vi oss på ett snabbtåg som tar oss till Manchester där vi sedermera kommer att checka in på vårat 4+ hotell. Inte bara 4 stjärnor utan ett plus efter oxå. Det ska vara klass när Maskinen är ute och reser.

Det ryktas om en resa till Bali i vinter. Ja det kan jag väl ställa upp på om det är så. Skulle det mot förmodan regna på Bali så lär ju dropparna vara så varma att man nästan bränner sig på dom. Här är det inte tal om varmt regn nånstans utan det är snarare så att isdropparna krossas mot marken när dom landar.

Tjejer är ett roligt släkte.....jag tror att jag har nämnt det förut nånstans. Jag kan berätta att "jag kommer snart" numer betyder att jag kommer om en och en halv timme. Så det är numer det måttet vi går efter när det gäller att komma snart. Så då är ju min fråga. Om tjejen i sängen säger "jag kommer snart" innebär det då att man ska få ligga på slicken i ytterliggare 90 min? Det tål att tänkas på iaf...

Vad ska man göra en dag som denna då? Lunchen dök upp som ett brev på posten här hemma, då ett ungt kött med tight stjärt lämnade över en låda med kyckling och pasta med ädelost. Tack för kaffet! Det smakade lika bra som stjärten var tight kan jag berätta. Det är dyrt med dessa hemleveranser, men ack så värt det! Nej man kanske ska sätta sig och lira lite TV-spel för engångsskull.

Jag hoppas att detta gäng här under kliver in på Old Trafford på lördag!



//Maskinen™


 

Drömmarnas teater

Hallå igen, hur är stan en sån här kväll i augusti när sommarn regnat bort? I Borlänge skulle man kunna säga att det är som vanligt dvs helt fantastiskt. Nu vet man inte om det ligger en hel näve ironi bakom den meningen och det kommer vissa troligen aldrig att få veta heller.

Var på farsans 60-års-öppnahusbjudning i lördags och jag fick äran att berätta för honom vad vår familjs present till honom var. Tillbaka till Winnerbäck ett tag, för det viktigaste dom senaste månaderna har varit som en rad ur hans "Hugger i sten", nämligen "berätta ingenting om England" och det var det jag fick berätta nu....ja om England alltså. Att se hans chockade och helt tysta min när han fick höra att han ska få åka till Old Trafford nu till helgen och se Man U - Arsenal gjorde att jag fick tårar i ögonen. Han är ingen man av stora reaktioner så när man väl fick se det där så var det ungefär som när Lejonkungens pappa stryker med. Jag tog även på mig det mycket tunga ansvaret att följa med till England som en liten guide. Ett skitgöra jag vet, men någon måste göra det =)

Är du oxå en av dom som mackan alltid landar upp och ner på om du råkar tappa den? Det där är ett sjukt mysterium så jag tog faktiskt och kollade upp det där lite och tydligen är det Muprhys lag som gäller. Jag kan mig inte minnas att jag någonsin har landat mackan åt rätt håll och trodde därför att testresultaten skulle vara uppemot 100% på upp och ner. Men jag var en bra bit ifrån. På testet som gjordes på lite under 10.000 tappade mackor visade det sig att endast 62% landade upp och ner. Vafan är det frågan om. Nog för att man visste att Gud var emot mig, men kom igen nu! Ge mig en macka som landar rätt.

Banktid på torsdag och det vore väl för fint om man kunde hålla i snittet. Dvs gå ut därifrån med x antal k men ändå sänka månadsbetalningen. Vore ju inte mer än rätt då man är motarbetad utav större delen av världen. Men det ska nog lösa sig då man sitter inne på en vansinnigt fin karma.

Nej nu skiter jag i er!



//Maskinen™


Det här kommer att bli ett äckelinlägg

Behöver äckla ur mig på något annat än era mammor, så jag gör det här ist. Det finns folk som spelar dumma i huvudet (jag), sen finns det folk som verkligen inte fattar nånting. Vafan är det frågan om?! Det är sånt där som kan få en att ta tag i polares fruars gåstavar och bara mosa dom mot en lyktstolpe eller något liknande. Nu orkar jag inte förklara specifikt vad detta handlar om, men det ska dras jämförelser med saker som inte ens hör dit osv osv osv osv. Tur att man får hitta en rejäl jävla sugga ikväll kan jag lova! Så ringer det ikväll eller inatt.....svara inte!

Var på kupan igår tro det eller ej. Hamnade på Waynes vilket oxå var en skräll, tillsammans med 7 andra killar varav 4 hade hängpage såklart. Vad är det med dessa hängpager. Tycks inte rendera i mer tjejer iaf. Däremot så har dom en tendens att hamna i bråk eftersom det uppfattas som att dom är brats ifrån Lidingö. Vi får se ikväll igen, allt annat än att dom hamnar i bråk för betecknas som en skräll.

Hösten är här och Höstformens form lyser med sin frånvaro precis som vanligt. Det är ju förbannat tråkigt att det ska behöva bli höst i mitten på augusti. Kan nog räkna till en solvecka denna sk sommar mellan mitten på juni och mitten på aug och den inföll under P&L-veckan oturligt nog. Nästa år hoppas vi på att monsunregnet som kom under DC-veckan, ska landa redan under P&L, så att dom får jobba lite på campingen osv.

Börjar hämta mig nu efter djurchocken vid bärplockningen. På tal om bärplockning, så ringde det en sk bärplockare förra torsdagen som skulle komma hit runt 1400 på fredag och plocka. BP har fortfarande inte dykt upp....otroligt.

Coldplay-konserten försvann ju all världens väg iaf pga, ja vad tror ni..........ja ni har rätt......jobb såklart. Vad tänkte jag med? Inge nöjen här inte, hur fan skulle världen se ut då? Det är helt orimligt, som Pada skulle ha sagt.

Det är inte Maskinenklass på detta inlägg, men det skiter jag i just nu.



//Maskinen™ - vi ses i dimman


Men kom igen nu

Hur mycket ska man behöva läsa, höra osv innan öronen, ögonen eller vafan som helst trillar ur. Läste precis nu om nån snubbe som hade åkt dit för barnpornografibrott och skyllde allt på sin katt. Så enligt honom hade katten laddat hem runt 1000 bilder själv. Nog för att katt gillar mus, men vafan kom igen nu!

Ute och lirade golf med Höstformen, Kola och P.Norrström aka paragrafryttaren. Vi skulle spela något slags 2 mot 2 spel, där laget med bäst poäng skulle få en liten slant av det andra. Det roliga med detta var ju att eftersom Höstformen är en mygelhandikappare med sina 26, som han vägrar sänka ner trots ett antal sänkbara rundor över 36p, så skulle detta avgöras redan innan första utslaget eftersom den som skulle hamna med höstformen skulle vinna detta pga av att han får 5 poäng om han så gör 10 slag på ett par 3. Vilken kusligt dålig mening det där var. Skit samma. Paragrafryttaren drar iaf vinstlotten och pengarna kunde betalas ut redan innan första tee.

Nu är man iaf på jobbet som vanligt och jobbar arslet av sig. Men det är ju bara att bita ihop, jag kanske får nån kvart över imorrn, så att jag kan hjälpa nån annan med något. Man sätter ju andra framför sig själv precis hela tiden. Sjukt det där och det börjar väl bli dags att sluta med det.

Känns som att höstvädret redan är här och det är väl ingen idé att gråta för det när man nu sitter inne på den pepparkaksbruna färgen redan. Lutar åt att det blir en New York-tripp redan i höst för att beta av dom fyra stora sporterna därborta. Får se om jag orkar ta en tur och hälsa på mina boys i Vegas oxå. Den som lever får se.

Mycket talar för en tvådagars nu i helgen. Men det är man ju skapligt värd eftersom det är dom två enda lediga dagarna under året...

Nej dags att jobba vidare..



//Maskinen™

Tack Gud att jag inte blev polack!

Det som bara skulle vara ett rutinuppdrag och gräva upp svartvinbärsbuskarna blev istället till en mardröm då farsan kläcker ur sig detta precis innan man ska börja med att såga av grenarna. - Farmor vill ha bären så att hon kan göra gelé. Å fyfan skjut mig tänkte jag, men insåg ganska snabbt att jag skulle bli tvungen att plocka ner skiten eftersom dom alltid ställer upp på mig.

Börjar plocka och dom som känner mig bra vet att jag är vansinnigt rädd för spindlar och småkryp och vad är det första som händer.....såklart. Dom skulle kunna döpa om titeln på filmen "Fyra bröllop och en begravning" till "Fyra vinbär en spindel och en begravning" ist. För visst fan får jag med ett spindelhelvete med det första "plocket". Vet inte om jag är den första någonsin att plocka bär med arbetshandskar på, för det var precis det som hände efter den incidenten. Jag plockar på som värsta polacken och myrorna avlöser varandra....kan tycka att myror är ganska okey jämfört med andra varelser. Kommer till sista "plockhanden" och då händer det såklart det som inte får hända. En tvestjärt ramlar ner på armen där jag inte har skydd...å fyfan! Skakar bort skiten och springer in med gråten i halsen ta mig fan. Fan dom är vidriga dom där jävlarna. Var en kuslig tur att jag hann plocka klart, för det finns inte en chans i helvetet att jag skulle gå ut och plocka mer bär. Nu ska skiten rivas...var så säker.

Tillbaka på jobbet är man igen efter den på tok för korta semestern (7 veckor) och vad händer då...jo givetvis att vädret är det bästa sen P&L. Ingen skräll om du frågar mig, men brännan hann trots detta bättras på under helgen.

Har tagit upp fenomenet Facebook förut, men nu börjar jag faktiskt tröttna på pisset. Ta detta med statusuppdateringar tex. Det här skrevs tex av en facebookvän tidigare idag: "börjar jobba om en timme. Bra shoppingväder idag..?" Asså vem fan bryr sig? Det här med facebookvänner, jag förstår inte riktigt grejen med detta. Jag har 366 vänner på FB och nu är ju jag unik, för jag kan hälsa på alla 366 i verkligeheten. Hur många kan ståta med samma sak? Inte många kan jag berätta! Skulle tippa på att dom flesta har minst 5 på sin lista som dom aldrig har pratat med i hela sitt liv. Hata Facebook!

Längesen jag skrev något om tjejer och vilka svin dom egentligen är. Det kom över mig här i veckan att tjejer som åker utomlands helt omöjligt kan hänga med ett annat tjejgäng på den resan. Killar kan hänga med andra killgäng och göra sig nya kompisar utan problem. För tjejer är detta helt omöjligt. Tjejer ser andra tjejer som rivaler och som vill sno "deras" killgäng som dom har hittat på. Dom ska minsann bara bjuda oss på gratissprit och inte några andra "slampor" eller vad dom nu kallar dom. "Det här är vårat killgäng som bjuder oss på gratissprit och så betalar vi igen med våra kroppar på natten sen, så håll er undan era billiga luder" Lite så kan jag tänka mig att tankarna går när killarna försöker bjuda in lite mer folk till festen. Tragiskt men sjukt så sant. Tänker ni efter lite, så vet ni att det stämmer oxå..



//Maskinen™


He´s back...the man behind the mask!

En sensationell comeback på tuben av mannen myten menisken får inte gå till spillo...så här har ni godiset. Lägger även ut min målgångskissning på gocarten för dom som vill ha ett gott skratt!



//Maskinen™







RSS 2.0