Respiratorn är avstängd

Äntligen! Hade vi andra fått bestämma så hade vi stängt av respiratorn för längesen, men nu fick Adil bestämma själv hur länge den skulle vara påslagen och tyvärr för honom och för alla andra, så valde han att hålla den konstgjorda andningen igång alldeles för länge. Men nu är det äntligen slut på det tröttaste vi någonsin har läst. Det kan inte vara meningen att man ska bli så sjukt hjärntvättad av denna gay/smink/outfit/fotoblogg, att man tycker att domarbloggen ska få något slags pris för bästa blogg. För så bra har den varit i jämförelse med gaybloggen. Nu vet vi ju alla hur dålig domarbloggen är och när den framstår som en världsblogg i jämförelse med gaybloggen......hur dålig är den då egentligen?!

När vi ändå är inne på domarbloggen, så misslyckades han med att ta en plats i domaruppställningen under helgen. Peter Johansson gjorde sin 55:e raka Forssacup och var precis lika dålig som vanligt och då ska ni veta att Johansson är Collina jämfört med domarbloggen. Nu ska vi inte bara prata skit om domarbloggen, utan han knöt näven i byxan när han fick veta att han inte skulle döma i helgen och gjorde (hör och häpna) denna världstid på kilometern i helgen 14 min 57 sek. Ja tro det eller ej, men han gick under den magiska 15-minutersgränsen på 1000 meter....en världstid! CJG svarade upp på detta genom att göra 14 min 52 sek på km med bilen.

Vallade förövrigt ut Rajraj på huset i helgen. Efter att jag hade bjudit honom på 4st 6:or, så frågade jag honom om det inte var dags för honom att bjuda på nånting. Sjukt grinig gick han till baren. Jag tänkte att nu måste jag ju med, annars blir det ju nå skit. Ställer mig en och en halv meter bakom honom när han skall beställa (han har ingen koll på att jag är där). Två groggar, säger Rajraj. Fyror eller sexor svarar bartendern. Fyror svarar snålwerner då och då blir jag tvungen att kliva in. Nej nej nej, sexor ska det vara säger jag, varpå jag får se det största KF:et någonsin ifrån Rajraj. Man trodde att man drömde när man hörde "fyror" ifrån årets Serik 2003 eller vilket år det nu var.

På tal om huset, så ringde Sound KG och tjatade ner oss tidigare på huset. När vi väl kommer in, så visar det sig att han har gått hem med sin flickvän vid en 2145 ungefär. Sms:ar och ringer honom utan framgång. Helt sjukt! Nej, vilka är jag och Rajraj?!

Har även insett att badhus måste vara himlen för gaypeople som inte kan få naket på egen hand. Det är vidrigt vad folk det är som bara går dit och badar bastu för att få kolla på pojksnoppar. Man tror man drömmer!

Jobbet kallar...peace out!



//Maskinen™


Jag trodde jag drömde

Inte när jag vaknade och insåg att årets enda frivecka var över, utan när jag skulle rätta till gardinen innan jag återigen skulle äntra Fabriken. Sneglar ut lite som man alltid gör när man rättar till en gardin och vad möter min intet ont anande blick? Jo, i huset snett över ifrån mig så står grannkärringen (75-80 år) enbart iförd ett par snortighta träningsbyxor av märket Hummel, anno 1970-tal. Sug lite på den......i enbart dessa byxor! Min blick vandrade uppåt och min blick möter dom näst största brösten jag har sett i mitt 30-åriga liv! Ja, men behöver ni ens fråga vem dom största på?! Nej precis, visst fan är det Gothen!

Hon går runt där helt ogenerat och solen ligger på på ett sånt vis att men ser precis allt. Alla ni som har varit in i provhytterna på Jack & Jones, vet hur jävligt lyset är därinne. Man ser tamigfan allt, dom provhytterna är förjävliga! Man kan väl säga att jag fick Full HD-bild rätt in i kärringens uterum för dom som inte fattar det andra. Detta varar i ca 10-15 sekunder, innan hon gräver sig själv ordentligt i röven för att sedan gå in i huset igen.

I chocktillstånd så sätter jag mig i bilen och av bara farten så glömmer jag att ta på mig säkerhetsbälte. När jag glider förbi Soltorgsparken ner mot Hagarondellen så ser jag två poliser som står mitt i vägen nere vid rondellen. Hinner tänka att "helvete, jag måste ju på med bältet", för det är ju tydligen snordyrt att bli tagen utan bälte nuförtiden. Tar tag i bältet och tänker att fan vad skönt det här hinner jag ju lätt, men vad händer! Jo själva bältesspännet har kilat fast sig mellan sätet och dörren. Får lilla paniken, och börjar rycka i bältet, samtidigt som bilen börjar kränga kors och tvärs över vägen av att jag tar i så in i helvete och har dålig koll på ratten. Polisen kliver ut i vägen och markerar att jag ska åka in på sidan. "Fan det här går inte", tänker jag, samtidigt som jag drar över själva bältet bara och håller det med högerhanden. Jag petar ner rutan och han säger "Körkorts och nykterhetskontroll". Okey säger jag och släpper upp bältet samtidigt som jag trycker på bältesknappen så att man får det här klickljudet. Han går på tricket, jag blåser grönt och får åka därifrån. Sjukt bra darr på högertassen när jag ska stoppa ner körkortet igen kan jag lova. Just ja, det tog en minut att få loss bältet innan jag kunde dra iväg oxå. Drar på volymen på stereon igen efter 100 meter och helt sjukt nog så spelas Petshop Boys - It´s a sin! Blir plockad vid The Black Mansion av Puma för att 5 minuter senare åka rätt in i nästa poliskontroll bakom Vallen. Nu satt jag dock stenhårt fast i bältet redan, men ibland så tror man att man drömmer!

Pärla på 45:an i helgen eftersom Systrarna Nilsson & Big Dave (dvs Return of the queens) hade landat på svensk mark efter deras äventyr. Höstformen ville inte överlåta fokus på dessa tre, utan hittar en egen formtopp(?) under kvällen och natten. Fick nog höra det sjukaste resonemang jag har hört i hela mitt liv efter det att Höstformen brutit sig in i spritskåpet och halsat i sig en halv Xante....dvs päronkonjak.

Maskinen: Hörru, du kan väl åtminstone fråga innan du bara sprättar en ny flaska och bombar i dig

Höstformen: Varför då, så här gör ju alla hemma hos mig

M: Brukar jag göra så?

HF: Nej

M: Har jag nånsin gjort det?

HF: Nej

M: Så fast jag aldrig har gjort detta hos dig, så tycker du att det är ok hemma hos mig?

HF: Ja, för alla gör det hemma hos mig

M: Men du sa ju nyss att jag inte gjorde det

HF: Nej du har aldrig gjort det

M: Man tror man drömmer


Oj nu var det visst bara 2h30min kvar tills årets enda frivecka, fick visst sluta 16 timmar tidigare oxå.

Sjukt rättvist, inge käft!


* Nedan ser vi soffan som kommer att landa på 45:an nästa vecka oxå!


Adils gayblogg då undrar ni...ja vad ska man säga....på gayfronten intet nytt



//Maskinen™


RSS 2.0