På Hela Huset är det djungelns lag som gäller

Värmen börjar som sagt visa sig korta stunder på dagarna och vi ser sommaren närman sig långt fram i tunneln. Det finns en sak med sommaren som vi måste hata ändå. Det är att Hela Huset har ett 4 månaders sommaruppehåll. För det är på hela huset det händer i denna stad. Vad som helst kan hända innanför Galaxens murade väggar. Så fort folk kliver innanför dessa murar, så förvandlas dom till djur som inte vet vad lagar osv betyder. Därför är det tur att Hela Huset Gungar är ett ställe helt utan lagar. Det är ett ställe där vigsel och förlovningsringar verkar bli "osynliga" trots att man har sin partner innanför samma murar. Det är ett ställe där framförallt tjejerna, blir som killarna är på alla andra ställen. Det ska klämmas, komma med skamliga förslag, helst tonårshångla med så många som möjligt och givetvis ska man vara helt jävla ninja. Men ta detta på rätt sätt nu..det här är ingen sågning, det är en hyllning...man kan inte annat än säga, "Det älske jag" till detta fenomen.

Sen finns det ju givetvis folk som måste inse att man inte ska vara tillsammans osv. Mycket handlar om att man måste lita på sig själv, sitt självförtroende, sitt leverne och våga ta klivet ur ett förhållande trots att det i vissa fall t o m är barn inblandade. Nu vet jag att många tänker i dessa banor: "Vi måste försöka hålla ihop för barnens skull". Lägg ner dessa tankar ögonblickligen. Erat leverne och bråk kommer att ta mycket värre för barnen om ni väljer att hålla ihop. "Men jag kommer inte att hitta något bättre iaf" För i helvete, kamma till er nu. Det är väl klart att ni kommer, släpp sargen och den sk tryggheten och våga tro på er själva. Eller detta exempel: "Man står inte ut med varann överhuvudtaget, men väljer att hänga ihop och må dåligt för att man inte klarar av att se sin partner med nån annan". Nej men lev olycklig resten av ditt liv ist då. Ditt val, ditt problem. Eller du kanske har en partner som prioriterar fest varje helg istället för att umgås med sin familj för att ist bete sig som en fjortis ute på lokal. Sånt där går så jävla bort bara. Har man satt barnen till livet, så ska man fan ta ansvaret oxå.

Tillbaka till huset igen och ett praktexempel jag sprang på i lördags. Jag står och pratar med en tjejkompis och hennes kompisar då hennes fantastiskt dyngade och svartsjuke pojkvän helt sonika kliver upp bakom henne och tar ett bowlinggrepp över fittan bara sådär. Sekunderna innan sade jag till hennes kompisar, att kolla nu, nu kommer han komma upp bakom henne och köra in händerna innanför hennes tröja och klämma på pattarna. Jag hade fel, det erkänner jag, eftersom han greppade fittan ist för brösten. Anledningen till min gissning är att nån månad tidigare så skedde exakt det jag gissade på. Magisk kille och i samma veva magisk tjej oxå, med tanke på att hon är sjukt olycklig men ändå inte gör något åt det. Vafan är det med folk? Är det så svårt att säga, dra åt helvete jag vill inte ha mer med dig att göra. Nej då kör vi på försvarsmekanismen ist. "Han är ju snäll ibland. Han är ju nykter en dag i veckan iaf. Han är dittan och dattan tamigfan åt alla jävla håll." Jag ska berätta vad han är. Han är en jävla fitta och gör man som drabbad inget åt det heller, så är man oxå en jävla fitta. Hur många har inte detta problem? Jag känner precis hur många som helst, som träffar nån av alla punkter jag har skrivit i detta inlägg. Ta tag i det och det säger jag inte för min skull utan för eran. Det gör kanske ont ett tag, men hellre det än att må som Grillfors resten av livet!

Lite knöligt skrivet kanske, men jag får nog fram min poäng känns det som.

Orkar fan inte skriva nå mer om det där just nu asså, man blir bara förbannad. Hade iaf en fantastisk skrattfestdag igår tillsammans med #16. Vi nötte bla av "Den rätte för Rosing". Man måste älska när 35-åringen sitter och tonårshånglar med en 19-åring som ringer hem till sin mamma för att få tips till en dikt som tydigen skulle skrivas till Sveriges mest tveksamma överläpp




Skrattfest nummer 2 var något jävla frågeprogram för barn på trean med ett gäng jävla fittbrats i tioårsåldern. En unge och en kommentar har etsat sig fast alldeles extra. Ungen är brillsnok, har rödare hår än Jörgen Jönsson och ser ut som ett krockat skithus. Till råga på allt så var han en sån jävla besserwisser oxå. Ni kan vara så säkra på att det jublades på 45:an när det lilla ludret åkte ur med 4 pers kvar i tävlingen. Stående ovationer i biorummet när krokodiltårarna började rinna på Jörgen! Kommentaren kom ifrån en annan kille som Sonic skulle kunnat tänka sig att ligga med om några år. Han får frågan: "Vilket djur är det vi tänker på som man inte ska köpa i säcken?" Sonics ligg tänker vansinnigt hårt i 10 sekunder innan han svarar.........kaninen. Vafan är det frågan om.....KANINEN i säcken?! Vi ligger fan på golvet med magkrämpor i detta läge. Det är så fantastiskt att få skratta ur sig ordentligt asså. Vi nötte även av "Lets Dance-finalen". Att inte Bagge vinner är ett skämt. Sen är det ju ruskigt kul att se en grizzlybjörn dansa, inget snack om det. Betyget ifrån Tony Irving borde ha lytt: "Men....det här är inte rumba!"

Nästa hela huset utspelar sig den 25:e april om jag inte är ute och cyklar. För ditt eget bästa, se till att inte missa denna show! Maskinen kliver upp på 29 bast när klockan slår 0000 inne i Schlagerbaren. Då är det exakt ett år kvar tills den magiska gränsen som vi i tennisspråk kallar 30-love..

BTW, det optimala svaret på ett sms med frågan "hur skönt var det?" måste vara "Det var hur skönt som helst!". Var iaf det sistnämnda som ramlade in i inkorgen på förmiddagen idag. Maskinen är ett monster!



//Maskinen™



Förberedelserna är igång

28 mars 2009 betyder Hela Huset Gungar på Galaxen. 28 mars 2009 betyder förfest på 45:an med tidig start. 28 mars 2009 betyder ninjasugga!

Skjortan ligger i tvättmaskinen tillsammans med ett gäng småbyxor.....ja kallingar asså. Dammsugningen gjordes tidigare i veckan, så den slipper vi lägga fokus på. Fokus kommer ist ligga på lite småplock osv, så att stämningen kan leta sig upp på nivån magisk. Det brukar inte vara några problem och det kommer det inte att bli idag heller. Det som oroar mig lite är när jag blickar ut igenom fönstret och snöflingor stora som snöbollar landar på min gård. Det blir ju givetvis en bulle ifrån 45:an ner till "Huset", men när det är dags att dra sig hemåt igen så har jag ju fått nån jävla förkärlek att jag ska gå hem. Kan bli pissigt kallt inatt det.

Landskampshelg, vilket bör betyda att det kan bli en hel del Rock Band idag. Men vad gör det? Ett helt magiskt spel som sagt och jag kommer att fortsätta säga det oxå. Får hit två musiker idag och det gör ju inte saken sämre. Vi får se vilka mer som dyker upp.

Tonight I´m a rock & roll star



//Maskinen™


Kungar och slampor....

....skulle kunna vara titeln på en helt vanlig fest på 45:an tex. I detta fall är det ju inte det, utan titeln killar och tjejer som knullar runt i tonåren får. Dessa ord växlas till stekare och hora den dagen dom kliver ur tonåren. När en tjej har blivit dissad av en kille hon ville ha, så förvandlas han genast till ett djur i deras ögon. Svin, bock och dog är ord som ofta används av dessa tjejer. Det problemet kan vi gå in på senare, varför djuren dras in i detta. Det jag sitter och funderar på nu är varför en kille som ligger runt blir kultförklarad, när en tjej som gör samma sak automatiskt blir en slampa, hora, luder etc.

I 99 fall av 100 så är jag ganska säker på att tjejerna runt omkring tjejen som har fått ligga har drabbats av den svenska avundsjukan. Hon får något som dom inte får, så då börjar vi snacka skit ist och ger henne ett jävla pissrykte. Detta slutar ju givetvis med att hon blir helt utstött till slut och sen kommer det så klassiska brevet. "Hej Bullen, jag har ett problem....", Martin läser vidare i brevet innan han avslutar med,,,,"Som vanligt är det inte tjejen i filmen som har skrivit brevet"

Ska det behöva vara så här, när killarna blir helgonförklarade? Varför blir dom det förresten...jo för att folket runt omkring grabbhalvan gläds åt det han åstadkommit. Ingen jävla avundsjuka här, utan det blir lite mer utav en frågestund skulle man kunna säga. "Hur var det?" "Fastnade inte hennes räls i förhuden när hon sög?" osv osv... Då kommer nästa moralfråga. Då blir han automatiskt ett jävla svin för att han svarar på polarnas frågor enligt tjejerna. Om nån utav tjejerna håller med i förra meningen jag skrev, så kan jag bara säga detta: KNIP IGEN KÄFTEN FÖR FAN! För är det några som snackar om såna saker osv, så är det ni. Dom sista simmarna hinner för fan inte ens lämna ollonkanten innan djungeltelegrafen är igång. Det är storlek, uthållighet, volym på stön, hur man stönar, hur man såg ut i nyllet när man fick orgasmen (där är jag inte vacker kan jag lova) fast det vet ni ju redan, det finns ingenting ni mörkar om när det gäller detta. Spelar ingen roll om det är eran pojkvän, det ska berättas....i detalj. Men skulle vi säga nånting, Gud bevare oss, då ryker vi med huvudet före. Då heter det, "jag kan inte lita på dig,  det är skillnad jag kan iaf lita på mina kompisar, jag var bara ett hål för dig, nu har du ju fått vad du ville ha, stick bara"

Då återstår nog bara frågan om vad jag var i tonåren. Jag var nog en slampa och det är jag nog fortfarande.

Antar att jag får diskutera en del saker på gunghuset imorrn, inga problem för mig....ta med en grogg till mig bara....ditt lilla luder =)



//Maskinen™


Godis med Puma

Här har vi ett par mer eller mindre klassiska filmklipp med Puma som några har sett redan, men som en hel del har missat. Det innehåller även ett helt nytt klipp där han har stora problem i driven.  Håll till godo..



//Maskinen™










#16 är bitter

#16 har vaknat på fel sida eller något idag och är sådär härligt grinig och bitter. Det gnälldes på Maskinen i något inlägg på Facebook om lögner till höger och vänster. Jag kan lugna fansen med dessa ord.....allt jag skriver är sant.

För att glädja #16 så väljer jag att hylla honom med en låt jag har skrivit och sjungit in nu på lunch...


Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil, saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så för det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker förklara, jag försöker berätta hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig



//Maskinen™







Pannkakor med våfflan

Efter dagens stenhårda gympapass borta i Hedemora, så tog vi oss till Tekniken, jag, Sigge och våfflan. Den sistnämnde klev in på ett 3-timmarspass idag då Puma vek ner sig. Torsdag = pannkakor och våfflan högg in. Det gjorde även jag och Sigge och dom var riktigt fina måste jag säga.

Kom att tänka på en sak när jag satt och sket idag. Varför har dom flesta tjejer i ett förhållande så oerhört svårt att hitta på saker när deras kille ska iväg och hänga med grabbarna en kväll, för att ta ett exempel? Det blir så jävla synd om er och ni blir helt handlingsförlamade. Det verkar vara helt omöjligt för er att ta upp telefonen och ringa till en kompis eller varför inte hitta på nånting helt själv där hemma? Uttryck som "men vad ska jag göra ikväll nu då" eller "knulla dina jävla polare ist då!" är alltför vanliga i dessa situationer när du precis ska kliva ut genom dörren där hemma. Det ska spelas på samvetet varje gång, trots att det har varit ok för henne hela veckan att du ska hänga med grabbarna. Ju närmare dagen vi kommer, desto grinigare flickvän.

Vi vänder på det. Flickvännen ska iväg med tjejerna en kväll och vad händer med oss? Jo vi ser möjligheterna! När hon är på väg att kliva ut genom dörren, så knyter vi ist näven i fickan, ler som en dansbandstrummis och önskar henne en trevlig kväll, sen skrider vi till verket. Vi killar klarar av att plocka upp telefonen och ta dit en eller flera polare om vi vill det. Men vi har även den unika egenskapen att vi klarar av att vara helt själva en kväll och ha det jävligt bra. Man lirar tv-spel, kollar på TV, surfar eller egentligen vad fan som helst och man mår som en kung.

Varför har dom flesta tjejer så oerhört svårt med detta? Jag har inget bra svar på det, men är ganska säker på att dom som klarar av det, har en vana att kunna hänga med grabbgäng osv och dom gillar att göra det oxå. Hur många gånger har man inte fått höra av tjejer att......."jag hänger hellre med killar, för att ni är mycket rakare på sak och blir det tjafs så tar ni det direkt ist för att prata en massa skit bakom ryggen som tjejer har en förkärlek att göra". Jag är beredd att hålla med om detta utan att säga att vi killar är fantastiska. Men när det gäller detta avseende, så är vi vassare än er, det är bara att acceptera det. Sen har ni grejer ni är vassare än oss på, inget snack om det. Diska, städa, tvätta och laga mat är några exempel =)

Det här är vad jag tycker och det jag tycker, brukar visa sig stämma oxå..



//Maskinen™


45:an är dammsugen och #16 fyller 14 år idag...

Ling Ling är spårlöst försvunnen så därför var det bara att ta tag i dammsugningen själv när klockan ringde 0645 i morse. Efter ett hästjobb, så är det kliniskt rent på 45:an. Man ska tydligen bli tvungen att göra allt själv. Sopgubbarna har bytt dag för hämtning av sopor oxå och det var det bara jag och en till på hela gatan som kom ihåg. Dagens skönaste är att både gubben Söderlund och Satan missade den! Så jävla fantastiskt att jag blev tvungen att gå in och tillfredställa mig själv med dom färska bilderna i huvudet. Bilderna höll sig dock kvar, så jag spelade skinnflöjt 2 ggr till.

Jag vet inte hur han gör, men gubben Söderlund lyckas på något vis göra så att båda mungiporna pekar på klockan 6 och ifrån 6 är inte steget långt till 666 ja ni vet grannen min. Min dag är gjord och frågan är om man inte ska ta sig ut på lokal ikväll och rulla hatt bara för det.

Bra stek ute, men tempen håller sig runt 0. Det tar jag denna dag, när #16 förresten fyller 14 år. Grattis Grillfors!

Sad Songs - Matt Nathanson rullar på Ipodhögtalaren....Funderar på att gå förbi gubben Söderlund 104 år och Satan 87 år och spela avslutningsraderna på Mannen i den vita hatten med Kent på högsta volym. Ja ni vet "Vi ska alla en gång dö, vi ska alla en gång dö, ja vi ska alla en gång dö" Vissa kanske tycker att det är hårt, men livet är hårt.....grymt sa grisen..



//Maskinen™


Baby´s black balloon makes her fly

Så går första raden i Goo Goo Dolls magiska "Black Balloon". Helt sjukt bra ifrån livekoncerten den 4:e juli 2004 i Buffalo. På tal om svart, så var jag och lunchade med Mexaren på thaien idag. Jag väckte honom när jag knackade på dörren kl 14. Starkt jobbat PG. Då hade en annan varit vaken över 7 timmar redan, dvs sovmorgon. Träffade Borlänges störste stekare när han väl är hemma i 0243, på thaien. Det är givetvis Alexander Hult jag pratar om. Det var riktigt trevligt faktiskt.



Igår spenderade jag större delen av dagen i morgonrock. Klockan var strax innan 19 när jag petade av mig den och tog en fantastisk dusch i kabinen. Sen var det bara på med piratbyxorna och in i tv-rummet och nöta ett par timmar innebandy. Ja det gick ju vägen för Falun, men sagan tar nog slut på torsdag för den som bryr sig ett skit om det. Sen var det bara lite surf + att jag fick reda på att jag får tillbaka nästan 23k på skatten. Vilket godis, men sen är man jävligt smart oxå ska tilläggas. När vi sen har petat in rotavdraget så har vi nog en 50k att leka med i sommar. Vackert vackert...

Ja vafan ska man göra nu då? Promenad kanske eller kanske en dusch eller kanske lira lite box eller varför inte jobba lite som vanligt. Den som lever får se. Kan ju dra en historia jag fick höra för ett tag sen.

Vad kallar sametjejerna sina dildos?

Fusklapp!


Nedan har vi ett klipp ifrån samma konsert som Black Balloon, men det här är Iris...magisk den med



//Maskinen™


Magiska våfflor hos farmor

Det är bara att konstatera en sak iaf......det vägrar att sluta snöa. Någon måste ha gnällt in all denna snö och den som har gjort det, har gjort det med samma klass som Andreas "Norpan" Norrström brukar gnälla in sina resultat när han har tippat. Det är en fröjd att sitta bredvid Norpan tex en lördagseftermiddag och bara höra lines som "Det här händer fan bara mig" och "jävla kukbolton" för att minuten senare se bollen gå i mål till Norpans fördel och 10k ramlar in på kontot. Fantastisk underhållning...

Gårdagen började iaf med lunch tillsammans med syster, kusin Fredrik, hans flickvän Lisa och deras dotter Signe uppe hos farmor. Våfflor stod på menyn och hon gräddade oavbrutet ifrån 1030 till 1245. Vet inte hur många liter satsen var på. Men gott var det iaf. Att grädda våfflorna brukade vara farfars jobb, men nu finns han som sagt inte längre här på jorden tyvärr =/ men farmor är fruktansvärt stark och bearbetar det grymt bra måste jag säga. Det var iaf hur trevligt som helst att kunna sitta ner och prata allihop. Många skratt och mycket nostalgi är nog en bra sammanfattning.

Efter det släppte syster av mig på IP och där mötte #16 upp kvarten senare för att se Dalkurd spela ur VSK ur Svenska cupen. Sen petade vi ner oss mot 45:an, men innan det så gjorde vi ett pitstop på Hemköp och köpte på oss lite snask innan vi slutligen kunde sjunka ner i varsin biofåtölj och hitta deget.

Först såg vi när Växjö kissade på Leksand uppe i ladan. Sen blev det en massa jävla zappande innan vi bestämde oss för att lira NHL. Efter 10 spelade matcher stod det 5-5 i matcher och klunsen skulle avgöra hemmaplansfördelen i den avgörande kampen. 1.....2.......och en påse ifrån #16......behöver ni ens fråga vad jag tog? Nej det behöver ni inte.....givetvis nyper jag av påsen med en juniorsax och #16 var sönderläst som vanligt. Jag tar Detroit och han San José. Planenligt gör jag 1-0 på hemmaisen, sen börjar riggen. Han har kommit på något jävla fusksätt att göra mål på som det inte går att försvara sig emot.......jävla buggfitta i spelet. Så han gör 4 raka såna mål som det lilla ludret han är och då får jag helt sonika nog och stänger av skiten. Sen kollar vi på en halvmjuk gymnastikfilm innan han beger sig hemåt och jag beger mig in i verkstan.

Nu lär jag väl ut och skotta antar jag. Det har ju kommit en halvmeter på ett dygn nu. Så det blir att skotta en meterhög snövall för min del då. Min halvmeter plus den halvmeter Satan har kastat över oxå...



//Maskinen™


Snubben är lika kall som Maskinen

Tyvärr gick det inte att bädda in detta klipp, så jag får lägga ut länken ist. Håll till godo!

http://www.youtube.com/watch?v=QOtpW1tCf58



//Maskinen™

Jag sätter aldrig mer ihop en duschkabin och det är ett löfte!

Igår vid 18-tiden stod den då äntligen klar den förbannade jävla bögkabinen. Att linglingarna borta i Kina inte skickar med en beskrivning är ju tamigfan helt obegripligt. Så med hjälp endast utav bilder på kabinen så sätter vi ihop skiten. Premiärduschen var dock så magisk som man kan tänka sig. Det tropiska regnet är tamigfan världsklass. Mycket svordomar nu, men det skiter jag något så in i helvete i.

Puma kom förbi som avtalat, men regeringen gjorde allt för att grusa våra planer. Det var krokodiltårar och facebookinlägg på min sida som lydde "din feta gris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Men vi stod på oss och Puma var fullast i hela Borlänge denna kväll. Att vi lyckades få med honom in på S2 är ett mirakel. Han har fallit in i gruppen som har varit i förhållande för länge och måste ta chansen att dra sig dyngad den gången man får komma ut på hela året. Han myntade egna ordspråk och ord igår som tex "Berätta annars slår jag näven i dagsbordet" och "Swingingpool". Måste ha varit en scoutknop på den tungan.

Min kväll då. Jag var nog näst fullast i Borlänge skulle jag tro, men i Pumas sällskap såg jag nykter ut. Först var vi ut på nån Kommunfest i Nybrobacken. Eller vi var ut till festen där alla som varit i ett förhållande för länge och måste ta chansen att dra sig dyngad den gången man får komma ut på hela året var. Vilka jävla ninjasuggor det var därute asså. Helt sjukt. Sen fick vi skjuts ner till #16 crib på Hagalund. Jag och Puma i baksätet med en junior i mitten med en kuslig bögfobi. Det var vi inte sena att utnyttja utan vi började lägga våra händer på hans lår osv. Han mådde så dåligt så det går inte att beskriva. Vilken blick han bjuder på....ren och skär skräck.

Vi tog oss iaf fram till slut till grabbens stora lättnad. Ett par snabba pilsner och en sån kissning när jag kör över Puma på NHL så det sjöng om det hos #16 innan vi drog ner på S2. Där petade jag nog i mig en 4 6:or likör 43 och mjölk iaf. Avslutade dock med en vatten som #16 tvingade på mig framåt småtimmarna. Sen tog jag den sedvanliga promenaden ifrån stan till 45:an. Kallt och blöt och en hel del slalom beskriver den turen ganska bra skulle jag vilja säga. Kommer hem och slår på "Sex on fire - Kings of leon" på repeat och med timern inställd på en och en halv timme och på högsta volym. Somnade utan problem och det kanske säger lite om promillehalten i min kropp.

Vaknade utan minsta tillstymmelse till bakfylla. Jag blir aldrig bakfull och det hatar folk mig för. Det älske jag! Tog en lunch med #16 innan vi drog upp och kollade på KIK-dam en halvlek. Ganska kallt uppe på IP. Sen petade vi ner oss till 45:an och jag kissade på #16 i tre raka NHL-matcher. Sen nötte vi av bandyfinalen följt av Arsenalkampen. 3 lätta på skatornas hemmagräs. Sen drog #16, han skulle tydligen på Bad Taste-fest på S2. Vafan ska jag ha på mig, frågade han. Ta det du brukar bära, svarade jag.

Nu sitter jag och degar framför teven och zappar runt bland massa skräp. Tidig kväll ikväll.....ja jag tror det...



//Maskinen™



Gnäll på uppdateringen..

Det har börjat viskas ute i kulisserna att Maskinen uppdaterar bloggen för sällan. Jag förstår att ni vill läsa min kärlek och det kommer ni att få göra i fortsättningen oxå. I det här fallet är det så att jag gick direkt ifrån ett 27-timmarspass på mitt betalda jobb, därefter direkt hem och börja skruva på kabinen. Det är först nu, efter 36 timmars konstant arbete som jag får en chans att kludda lite på bloggen.

Kabinen är ett fruktansvärt hästjobb att göra. Hade nog varit värt en tusing eller två för att slippa peta ihop den. Men nu är det ju så att man är en maskin och då anlitar man inte folk, då gör man det själv.

Imorrn vill Puma släpa med mig på nån after ski i Nybrobacken av alla ställen. Det är inte ofta han får ledigt av regeringen där hemma, så då är det bara att följa med. Men absolut ingen krog som han uttryckte det. Pengabrist ska tydligen vara anledningen. Inte en chans sa jag. Givetvis är det regeringen som sätter käppar i hjulet för en magisk kväll på Kladdiga Golvet.

Vansinnigt sliten i skrivande stund och har jag tur så får jag sova till 0600 imorrn bitti.

Har en fantastisk historia att berätta om Thailandsresan. Kvällen vi träffade Linköpingsgrabbarna för första gången, så hade vi bestämt att vi skulle ljuga om vad vi hade för yrken osv. Jag och #16 var pokerproffs och miljonärer. Mexaren var fotbollsproffs i Chile. Nu blev det ju så att vi blev att hänga mycket mer med dessa killar, Jag var smart nog att berätta redan dagen efter att det inte var så som jag hade sagt. Men #16 fick storhetsvansinne och bara mosade vidare på storyn. Det fantastiska med denna historia är att när vi kommer hem, så avslöjas det att även grabbarna ifrån Linköping har bluffat dom med, med ålder yrken osv. Så när dom kommer upp på Peace & Love till sommaren, så har vi åtminstone en underbar historia att skratta åt. Jag menar, hur många har inte spelat en roll när dom är utomlands eller i en annan stad? Det är nog mer regel än undantag och när historier avslöjas så är det ju bara för fantastiskt!

Nej nu blire sängen i några timmar......dom enda denna vecka



//Maskinen™


Jag blev berikad med gåvan att kunna förutspå framtiden...

Ända sedan jag såg ljuset för första gången den 26:e april 1980, så har jag haft den unika gåvan att kunna se in i framtiden. Yeah right, säger ni där hemma i stugorna. Fuck yeah, säger jag då. Ni vill ha bevis på att det är som jag säger såklart. Fråga Sonic säger jag då. Det var den senaste i raden som fick reda på att det är så. Sonic var mycket imponerad och hade svårt att förstå hur det gick till. Mitt svar var helt enkelt, säger jag att det blir så, så blir det så. Det är så det går till, as simple as that.

Vårvädret håller i sig, men Sigge vill ha mer. Därför drog han på den ultimata sommarlåten på våran tur idag. Givetvis är det Sommartider med Gyllene Tider jag talar om. Han kommer in fint, hittar bra rytm och jag bara hakar på och som vi äger låten. Magiskt är ett bra ord, ända tills jag stannar bilen och kliver ur....rätt i en slask/vattenpöl som är minst 1dm djup iaf. Fitta, skriker jag så att det ekar över nejden samtidigt som Sigge på ett helt magiskt vis lyckas få på "Det är över nu" ifrån samma album. Då kan man inte annat än att börja skratta. När jag tänker efter så sitter jag fortfarande och ler, givetvis med ett pissblött vänsterben.

Arsenal avancerade precis så lätt som jag trodde att dom skulle. Vi var aldrig illa ute =)

Nu ska jag snart se när Leksand spelar bort sin sista Elitseriechans mot Gnaget. Kommer inte Black Army skandera "Ska ni gå hem nu" i slutet på tredje perioden så fattar jag ingenting.

Kabinen är framme i Borlänge iaf. Så den bör komma imorrn. Badrummet är iaf redo att attackeras då både badkar och bidé står ute på uppfarten på 45:an. Så imorrn är det bara: Full fart framåt, håll tätt bakåt!



//Maskinen™


Är våren äntligen här?

Har våren äntligen anlänt? Vi har haft två vansinniga dagar nu på slutet. Först i söndags och sen idag. Den får nästan Thailandssolen att blekna.......eller inte. Det är ju i dessa tider dom alltid så klassiska felbesluten kommer. Jag snackar ju givetvis om att folk klär av sig för tidigt såklart. Skulle jag ta mig ner på stan nu, så skulle jag antagligen se folk som går runt i tunna tröjor osv. Vårsolen är lömsk i dom lägena. Men folk lär sig aldrig.

På tal om sol och vår, så har alla grannar gräset framme på sina gårdar. Jag har av nån underlig anledning 1,5 meter snö kvar på min gård. Kan inte förstå varför asså.

Att tjejer är svin fick vi ytterliggare bevis på inatt då en polares polare låg med en tjej som både är förlovad och har barn. Tjejer är fan större svin än killar asså. Såna här historier får jag höra i stort sett varje dag, så det är ju ingen engångsföreteelse direkt. Hur ska man egentligen våga gå in i något seriöst? Ska man gå in med inställningen att: hon kommer att vara otrogen, så det är lika bra att jag är det oxå. När det kommer fram historier om tjejer som jag aldrig i min vildaste fantasi ens skulle kunna tänka mig vara otrogna, så börjar man vackla. Det finns ett gäng ulvar i fårakläder därute...passa er för dom. Ska väl återigen påpeka att vi killar inte är några gudar heller, men den här gången får vi nöja oss med silvermedaljen.

Melodifestivalfinalen var tydligen i helgen.......vem fan bryr sig? Dags att nån plockar bort Cribba Björkman därifrån nu. Asså det är väl kul för honom att han fick ligga med Zelmerlöw..........men vem fan bryr sig? Dom kan väl leka melodifestival hemma ist. Alla låtar är ju ändå skrivna av Ingela Pling Forsman och dirigeras av Anders Berglund.......så vem fan bryr sig?

Laila Bagge och Niklas Wahlgren är tydligen ett par. Syster var och festade med Laila för 2 veckor sen, men det verkar som att försöket att banka in lite vett i Lailas huvud misslyckades.

Kabinen är iaf på väg och den senaste registreringen gjordes i Luleå igår eftermiddag. Pallen som kommer att landa på 45:an väger hela 580kg ungefär som #16 morsa alltså. Kommer bli lite arbete att sätta upp den, eftersom badkar och bidé måste knackas loss och tas bort, samtidigt som el och vatten måste dras oxå. Jag räknar med att det tar iaf 1 timme att få allting gjort innan kabinen står på plats.

Arsenal i FA-Cupen ikväll hemma på Emirates. Det bör gå vägen, men man vet aldrig...

Alla vi som älskar Ling-Ling (bilden) klappar nu.......KLAPP KLAPP



//Maskinen™


Rajala är lite utav en Rockbandgitarrist...

Årets säkraste vårtecken är här igen. Ja att Leksand missar Elitserien såklart. Samma inledning precis som vanligt dvs 2 raka förluster. Nu väntar Gnaget borta på onsdag och det skulle inte förvåna mig om förlustkolumnen har tickat upp på 3 efter matchen på Hovet.

Det var sega gubbar på mig när jag gick upp i lördags vid en 8-tiden iaf. Bestämde mig för att dra till mor och far i ett par timmar på förmiddagen. Det var riktigt skönt att bara koppla av och ta en kopp kaffe och bara känna lugnet. Efter det så tog jag mig förbi hos #16. Han städade för fulla muggar då han skulle ha en förpärla senare på eftermiddagen. Lyckades iaf få med honom på en lunch innan jag åkte hem och såg när Liverpool krossade United. Första gången i mitt liv jag har hållit på Pool tror jag.

Under den matchen dyker det magiska sms:et upp. "Tja, finns det nå planer för kvällen....Rajala" Då förstod jag direkt att han var törstig. Om jag hade planer på att ta det lugnt innan sms:et kom, så var det bara att ändra dom. "Vi styr upp något", skickade jag tillbaka samtidigt som jag la in skumpan (pilsnern) på kylning. Drog ett snabbt sms till Mexaren och frågade om han var på. Ge mig en timme sa han...du får 30 svarade jag.

Jag åker och hämtar Mexaren och vi kör igång Rockband. En 20 min senare ringer det på dörren och Oh Ah Rajala äntrar 45:an. Han är lite för blyg för att kliva in i bandet direkt utan han börjar knäcka sina Heineken medans vi öser på. Efter en 5-6 öl känner han sig redo att kliva in på guran. Jag tycker att vi förklarar ruskigt bra hur det går till och vi startar med en enkel låt, Creep med Radiohead. Alla som har spelat Rockband vet hur simpel den här låten är och framförallt på easy som Rajala lirar på. Maskinen 99% på hard på sången, Mexaren 98% Medium på trummor, Rajala 43% easy på gitarren. Jaha tänkte vi, det här kan bli svårjobbat. Vi kliver på låt 2, All the small things - Blink 182. 73% på Rajala den här gången. - Fan nu har jag det här, sa Jimmy. Låt 3, When you were young - The Killers. 17%(!) på Rajala =) Så här höll det på fram och tillbaka och det var en ordentlig skrattfest ett tag där. Sen kammade han faktiskt till sig ett tag och snittade runt 90 ett antal låtar, men sen plockade han fram Minttun och då var vi ju rökta alla tre.

Det är magiskt hur det inte går att misslyckas med denna Minttu asså. Förbannat fina grejer det där. Vi tog oss iaf ner mot staden med taxi runt 2330-snåret med destination Bolanche. Dom planerna fick vi ändra omgående då kön var snarlik den som brukar vara på juldagen. Plan B.....kladdiga golvet, Liljan asså. 90 bagis senare var vi inne på kladdiga golvet och beställer in en varsin Redbull-Vodka. Drar i oss den samtidigt som Jimmy blir uppraggad av en boll. Innan han gör något dumt så bestämmer vi oss för att ta tjuren vid hornen och ställa oss i Bolanchekön ändå.

Vi kliver över och som den VIP jag är, så frågar vakten när han ser att vi är på väg att ställa oss i kön hur många vi är. Vi är tre pers svarade jag och han vinkar fram oss och vi kliver förbi hela kön precis som det ska vara. Väl inne, så ska det ju givetvis in med mer sprit. Maskinen plockar fram kortet och bjuder en redan dyngad Rajala på en Razz/Ramlösa.....givetvis på flaska.

Det var faktiskt kul på Bolle denna kväll. Träffade många gamla kändisar osv. På tal om gamla kändisar, så var ju #16 där.....dyngad såklart. KIK-dam var där....dyngade såklart. Eljans var hemma ifrån Thailand...tro det eller ej.....dyngad. Alla var dyngade, vissa mer än andra. Svarttaxi hem för en hunka efter krogen får anses som ok ändå. Att #16 tar taxi hem dom 150 meterna han bor ifrån stan är dock inte ok.

Gårdagen då? Jo jag vaknade tidigt, med god hjälp av vissa personer. Får tacka för det. Dom två saker som är värda att nämna ifrån gårdagen är väl egentligen bara att jag käkade lunch på Helenas tillsammans med #16, Sandra och Mickis. Sen tog jag och dom två sistnämnda en promenad runt fältet efter det. I övrigt så bestod dagen av deg samt att titta på "Den rätte för Rosing" Men vilket jävla skitprogram. Så dåligt att man måste se det asså.

Undrar om man ska ta sig lite frukost kanske. Bilden nedan är tagen på våran Thailandsresa. Ni får ju gissa vem som är vem på bilden. Inte spec svårt antar jag..



//Maskinen™


Mer godis

Här kommer 3 godis till...



//Maskinen™








Anledningen till nerstängningen av sidan under dagen

Anledningen till att sidan varit nerstängd i nästan 10 timmar beror på att nån vill mig illa och försökte göra mig arbetslös. Men det kom du inte långt med kan jag berätta. Jag vet vem du är oxå och det trodde jag inte om dig. Du kan glömma allmosorna i fortsättningen.

Anledningen är att jag har publicerat en bild som den här personen försökte utnyttja till 100%. Men som sagt, jag står för att jag gjorde fel när jag publicerade den, inget snack om det och jag kommer att ta mitt straff. Men ditt tafatta försök att göra mig arbetslös är så mycket lägre än det jag gjorde. Fanns inget ont i det jag gjorde, men det du gjorde är ett sånt slag under bältet så att tom en dvärg hade fått det på nötterna.

Maskinen är ett monster, glöm inte det...

Jag respekterar dom som förtjänar det....du tillhör inte den gruppen. Är så sugen att lägga upp en bild på dig och namnge dig oxå, men insåg ganska snabbt att du inte förtjänar uppmärksamheten din lilla råtta...

Vill samtidigt passa på att tacka "the board" för att dom läser av situationen på ett magiskt och riktigt sätt



//Maskinen™

Din göt!



Lyssna på låten ovan samtidigt som ni läser inlägget. Låten blev mer eller mindre kultförklarad under våran tripp till Thailand. Jag menar hur fan ska man inte kunna gilla den. Den sätter sig direkt, precis som mina ögon på din morsas göt.

Vansinnigt trött igår när jag klev in på 45:an efter resan. Lyckades ändå kämpa mig igenom sakerna som i vanliga fall brukar ta så in i helvete med tid. Jag snackar givetvis om att packa upp väskan och tvätta kläderna du har använt. Hur många av er som läser detta använder inte väskan som extragarderob i ett par veckor....minst. Jag vet att jag har kusligt rätt i det jag skriver oxå.

Låg och småpratade lite med Sonic i sängen efter det och där lyckades jag somna till ett par ggr innan John Blund knockade mig totalt vid 2040. Hade dock inte hängt tvätten innan jag somnade, så det var bara att pallra sig upp vid 0400 när jag vaknade och hänga tvätt. Fantastiskt när man blickade på termometern och den stod på minus 13,5 grader. Varför gnälla, ett dygn innan så stod det ju bara plus 45 på tempen. Nej jag är inte bitter =) Jag slapp skotta och det är jag jävligt glad över. Podiet i biorummet var klart och det är jag ännu mer glad över.

Idag har man väl inte gjort så vansinnigt mycket. Syster och Espen var hit en vända på morgonen och surrade lite. Riktigt trevligt faktiskt. Dock hittade jag inte tennisbollarna jag hade köpt till Espen....men dom kommer väl fram nångång antar jag. Sen var jag till tekniken och käkade en sväng, till banken och mosade in lite pengar och sen var det bara att åka hem och måtta taket i badrummet. När måttet stämde så fanns det ingen tvekan utan då beställdes duschkabinen omgående och har jag flyt så är den här redan på måndag. Så då gav jag mig själv lite mer jobb sådär bara. Ut med ett badkar och en bidé. Men det var väl lika bra, då jag gick på årets enda frivecka när jag klev av planet igår. Har inte ro att vara ledig utan att göra något. Så då blir det gärna att man skruvar ihop en bil eller friggebod typ.

Hur ser kvällen ut nu då? Var sugen på Rock Band, men vet inte om det är det bästa beslutet då jag har lite feber kvar i kroppen. #16 hade ju givetvis gjort det ändå, då han är lite utav en Gud när det gäller att ta felbeslut.

Här nedan är iaf eldshowen alla snackar om på Phi Phi just nu....Det kommer fler klipp senare....Korten kommer bara att finnas på Facebook! Passar även på att lägga upp #16 fight på Reagge Bar



Maskinen//™






Hemma igen

Då har Maskinen landat på svensk mark igen. Fantastisk kyla som mötte mitt bajsbruna nylle på Arlanda! Sov 9 av 11 timmar på planet och det tackar vi Buddha för! Åkte även på en så vansinnig turbulens en bit in i Indien att jag trodde att Buddhastatyn var fastsatt ovanpå planet. Mexaren var millimetrar ifrån att bajsa ner sig totalt kan jag berätta.

Var precis på väg att börja kasta upp lite bilder och dylikt, men insåg ganska snart att jag måste ha tappat bort kabeln på Phi Phi. Jag får försöka lösa det på annat sätt.

Arsenal enkelt vidare till kvarten i CL.....poesi!



//Maskinen™

Steket ar tillbaka

Efter nastan 5 helt stekfria dagar sa dok det upp idag igen ifran ingenstans. Jag och #16 aka Eminem bad en stilla bon till Buddha idag pa morgonen och Buddha svarade med 40 grader och stralande sol! Tackar!

Maste hitta den ultimata brannan innan vi landar runt lunch pa onsdag pa Arlanda. Vi tog en promenad langs hela stranden och den ar nog iaf en 2,5km enkel resa. Sa vi tog den tur och retur, sa nu bor fargen vara perfekt, lagom till onsdag eftermiddag/kvall.

Ikvall blir det nog ett stalle som heter Club Lime...far se vad det blir da...varat sista framtradande har i Thailand forovrigt. Nu kan vi det har stallet, Jag, Eminem & Mehiko...Orkar inte skriva mer....solen tar dod pa mig

Snart sno och minusgrader och det alske vi!



//Maskinen™

Patong kanns avklarat

Efter varan forsta utekvall pa Bangla Road, sa var vi taggade infor den andra, men det visade sig inte vara nagon hojdare. Har man sett det en gang sa har man sett det alla ggr. Jag drog iaf hem tidigare med Linkopingsgrabbarna for valbehovlig somn. #16 och Mexaren stannade ute nan timme till.

Tidigare pa dagen igar sa bestamde vi oss for att bestalla skraddarsydda kostymer. Landade pa att vi kopte tva var faktiskt. Akta Armani givetvis. Vi blev kvar hos skraddaren i typ 2 timmar for lite matt osv. Sen var vi dar for en forsta provning idag och ytterliggare nagra matt. Kostymerna beraknas vara klara mandag kvall.

Idag har bade jag och #16 feber sa det blir en lugn innekvall pa rummet med film och kanske nan fotbollsmatch om dom visar det. Blir nog lugn nu resten av resan skulle jag tro och vet att jag har Mexaren inne pa samma spar. #16 ar jag osaker pa da han inte ar den som spottar i glaset. Den som lever far se. Vi ska kanske ut pa nan utflykt med gocart eller nagot iaf. Det har regnat nagot vansinnigt idag och efter det har det varit sa javla kvavt sa ni fattar inte.

Manga tycker nog att jag ar dum i huvuvdet nu, men jag langtar verkligen hem nu. Btw, Sonic jag hittade aven en vit troja till dig efter 3 timmars letande med feber nu pa kvallen. Har nedan bjuder jag pa en vansinnig lat som nog sammanfattar varan hemlangtan just nu.



//Maskinen™



Bangla road ar helt sjukt!

Nu ar vi i Patong om ingen har fattat det. Vi lamnade paradison Phi Phi idag och kom till betonggettot Patong. Inget man vill vara nagon langre stund, sa darfor har jag och #16 och jag bestamt oss for att lamna imorrn och flyga till Kho Samui.

Vi ska shoppa imorrn och jag kommer att fa fullt upp att leta efter en monkeytroja at Sonic som ar bestalld.

Varan kvall idag? Det sjukaste nagonsin maste jag saga! Vi gar ner pa Bangla Road och jag och #16 kliver in pa en "free show" pa nan bakgata och dar bjuds vi pa liveshow nar det galler att trycka bade fiskar faglar och rakblad ur fittan. Det sjukaste jag har sett assa. Efter en 5 timmar pa det stallet sa besoker vi Grabbarna grus och Mexarens polare Jon som bjuder oss pa sprit. Fantastiskt! Sen hittar vi en bar pa nan bakgata dar vi bjuds pa san dans att jag inte fattar ett skit. Dom kan, var sa sakra. Efter det sa kakar vi pa donken innan vi tar en Tuk Tuk hem.. #16 sover jag ar pa vag upp. Mexaren hanger med Linkoping...

Tonight Im a Rock and Roll star!



//Maskinen™

Rolling Stoned och tva buckets med vitryssar = Ling Ling-ninja!

#16 kom med, dock var han i stort sett nykter(!) Det ar val det sista man skulle kunna saga om ovriga fyra som var med. Far riktigt fina platser pa Rolling trots att vi ar ganska sena dit. In med en whiterussian-bucket direkt bara. Den var vad man skulle kunna kalla magiskt stark! Den petades i ganska omgaende och annu en bucket vevades in. Jag stirrade vitryssen i vitogat och sen borjade jag att suga och som jag sog. #16 mammaklass pa det suget. Jag och Mexaren tog over golvet och fick med oss resten av klubben.

Nar vi val hade stangt baren, sa var vi sana ninjor att det bara var att peta hem sig helt enkelt. Jag ringde ju givetvis hem en vanda forst for gammal vanas skull. Hur jag tog mig hem ar dock oklart. Inte ett spar tamigfan =)

Vaknade imorse med telefonen i 4 delar typ. Maste ha tappat den ner i springan mellan sangarna i somnen. Ingen natatkomst stog det pa displayen. Crap, tankte jag och ropade pa Ling Ling som givetvis kirrade den direkt. Sa nu ar den fit for fight igen.

I detta nu sa ligger Mexaren pa rummet och spelar skinnflojt och #16 har varit i solen utan skydd i en 8 timmar nu. Felbeslut som vanligt. Hans rygg ska vi inte tala om assa.

Sista kvallen pa den har fantastiska on idag och mycket talar for att avslutningen kommer att besta av att vi kliver upp pa scenen pa Rolling Stoned och tar over micken. Micken i ena tassen en vitryssbucket i den andra.



//Maskinen™

Speedboattur idag..

Idag drog vi tillsammans med Gbg och Linkoping ut pa en "guidad" tur med speedboat. Vi besokte bla stranden som var med i filmen "The Beach". Det mest fantastiska var dock lagunen guiden tog oss till. Men kara nan! Det var nog det mest fantastiska jag har sett...ja forutom #16 morsa da saklart. Dar stannade vi nog iaf en timme medans guiden tog en siesta. Filmer och kort finns.

Dom andra fortsatte att steka nar vi kom tillbaka medans jag hittade en powernap pa rummet. Solen tog ordentligt under dagen och det kandes som ett bra beslut. #16 fortsatte att kroka som vanligt och var nara att svimma nu pa kvallen nar vi kakade middag.

Nu oser regnet ner aterigen, men maste erkanna att det kan vara ganska skont med ett regnavbrott ibland.

Borjar marka av att jag har bott i en enrummare med tva andra starka viljor i en vecka nu. Vi ar irriterade pa varann, inget snack om det. Sa det har lar vi forsoka losa pa nagot javla vis, for det kanns som att smockan hanger i luften vissa ggr.

Det ar snack om fest ikvall och har vi riktigt javla oflyt, sa far vi med oss na javla Stockholmsbrats pa forfesten. Fattar inte hur dom lyckades typ bjuda in dom pa forfest nar jag tog min siesta. Grejen ar den att ingen, absolut ingen vill ha dom med. Javla clowner! Vi far helt enkelt se hur kvallen slutar. Min gissning ar att #16 ger upp tidigt.....eller ja #16 kropp iaf.

Pa torsdag ar det sagt att vi ska dra till Phatong och med oss dit foljer grabbarna ifran Linkoping. Dom visste tydligen hur det gick till darborta hette det =) Haha, ja dom ar skona som fan iaf och avlastar mig fint sa att jag inte skjuter mig sjalv tamigfan.

High speed internet pa Phi Phi ar 10 datorer som delar pa ett 56k modem iaf



//Maskinen™

Jag reser med 2 pulver!

Man var helt installd pa att lamna Phi Phi imorrn for resa till Phuket och vidareresa till Kho Samui. Men nej da! Da har dom tva javla fittorna haft nagot slags o-rad utan mig inatt nar dom var ute till 6 i morse tamigfan. Sa mina planer grusades fantastiskt fint. Anledningen till detta da? Mexaren har tydligen utnamnt sig sjalv till mr Phi Phi och #16 tyckte att en tjej hade tittat at honoms hall for forsta gangen sen vi anlande till Thailand. Tjejen var i sjalva verket Ling Ling utkladd till ett fruntimmer. Tackar Ling Ling!

Kanns lite som att det ar jag och Ling Ling mot resten for tillfallet. Det ar val sa det ska vara antar jag. Ensam ar stark!

Traffade annars ett en grupp skona kisar igar pa varat hotell. 2 tjejer ifran Gbg och 2 killar ifran Linkoping. Vi bjuder pa en fantastisk ninja allihopa och en utav killarna som har flickvan sen 3 ar tillbaka i Linkoping bjuder pa en san javla otrohetsaffar med en utav tjejerna. Har aldrig hort sa manga undanflykter och bortforklaringar som nar #16 kom pa dom mitt i akten. Dom verkar iaf vara kara. Ja herregud, slapp aldrig ivag er partner pa en san resa sager jag bara.

Idag har det varit stek vid poolen tro det eller ej och vi har val dragit en 200-300 Ling Ling skamt. Det roliga ar att vi fick med dom 4 pa Ling Ling oxa. Dom har lyssnat pa oss hela veckan och undrat vafan det ar vi tuggar om. Nu vet dom......att Ling Ling ar Kingen.

Vi funderar pa att slapa med dom pa Rolling Stoned ikvall for att visa hur det ska ga till. Vi far nog iaf med oss 2 utav dom. Lovecouple blir sakert hemma och skedar skulle jag tro.

Just nu ligger #16 utslagen pa rummet saklart och Mexaren petade pa sig langbyxor linne och sin ipod och drog ivag....ingen aning vart. Klockan ar 1930 lokal tid och vi ska val forhoppningsvis kaka nagot snart. Unniz ar ju inget vagat alt, men det ar ju dom 2 fittorna som verkar bestamma allt. Jag har iaf Ling Ling och det racker for mig. jag och Ling Ling gjorde en cover pa Whams, Last Christmas igar. Vi dopte den till "Last Ling Ling I gave u my ding"

Nej nu ska jag kolla runt lite pa internet, har haft fullt upp med jobb harnere.


Nu tar du bollen annars javlar!



//Maskinen™

Over 50 grader och stek hela dagen med Ling Ling

Operation stek har genomforts idag och nu borjar fargen att komma. Ling Ling hade show i baren och #16 hade repat sig ifran sin tillfalliga vatskebrist(?) eller vad man ska kalla det. Nu sitter han har bredvid och ar vansinnigt overtand infor kvallen. Vi ska till att ata strax och sen kopa med oss ett gang Buckets till hotellet. #16 tror pa lycka ikvall......som vanligt.....men vi vet alla hur det kommer att sluta =)

Forsokte ladda upp lite bilder har, men det gick ju at helvete assa. For att jag hade mycket godis att bjuda pa. Nej nu ropar Ling Ling att det ar kak pa g. Far beratta lite mer om gardagen istallet da.

#16 drog ju hem som sagt och jag och Mexaren satt och kollade pa blixtar anda fram till smatimmarna. Fantastiskt nar ovadret brot ut nan timme senare.

Imorrn blir det mer skrattfest att meddela om vagar jag lova. Det har inlagget blev ju trakigare an nagot annat....


//Maskinen™ - Skrivsvacka

RSS 2.0