Välkommen till Dagcentret dt.se

Trodde aldrig att jag skulle ta dessa ord i min mun, men nu måste dom komma. - Jag saknar fotbollsmagasinet! Jag vet inte riktigt varför jag gör det, men det kan bero på flera olika orsaker. Det kan bero på att hockeymagasinet och dess programledare domarbloggen är så oerhört dåliga samt att han sitter inne med ett sk radioutseende dvs att man inte ska vistas framför kameran. Det kan bero på att Gothen låg så oerhört sexigt i vad som såg ut som en liten fåtölj men som visade sig vara en extra stor tresits när han gästade hockeymagasinet och helt sonika tog över programmet. Det kan bero på att jag saknar Gothens fantastiska kroppsspråk med händerna samt den lilla dansen han bjöd på i slutet av förra säsongen. Kan även vara så att han tappade balansen en kortis så att det såg ut som en vinnande dans ifrån Studio 54. Men den största anledningen till att jag saknar det så oerhört mycket, är ju när han är hela idrottsklubben Brage när dom har lyckats få med sig en pinne utav Peking på Nya Parken. Ni minns alla den magiska nicken mot kameran 3.32 in i den episod, som sedermera skulle bli ett utav dom klipp det talas om mest av allt i denna internettid.

Gothen är annars det STORA samtalsämnet när det tas en fika på Kupolen, ja tillsammans med domarbloggen då såklart. Domarbloggen aka RC som dom skriver på sidan. Diskussionen som har förts tillsammans med Fat-Frank, Brage samt Gladiatorn, är vilken status denne RC har på Dagcentret dt.se. Här är vi lite kluvna faktiskt. Vi måste nog tyvärr vara realistiska och inse att han är apan som känner alla, men ingen känner apan. Drömscenariot hade dock varit om han hade kommit inglidandes en 25 minuter sen på morgonen, allting stannar upp, alla blickar mot honom då han börjar gå mot sitt enorma kontor längst in, tjejerna slickar sig runt munnen samtidigt som RC drar handen genom sin stekarfrilla kör blinken mot puddingen till höger samtidigt som han kör "pistolen" med handen mot Gothen och trycker av med efterföljande bortblåsning av låtsasröken ifrån skottet. Nu går vi inte helt miste om detta, då det är Gothens dagliga entré jag beskrev här ovan! Ännu en anledning att sakna fotbollsmagasinet. Gothen är den självklare ledaren på detta DC, det är inget snack om det. Det bevisade han ordentligt den 20:e oktober 2010 när han sa till RC att "Du behöver ingen ny höft. Du behöver en ny hjärna"! Vilken chef han är! Nedan har vi länken till låten han äntrar DC till varje dag.

Gothens introlåt



//Maskinen™


Super Bowl XLV

Ja inatt är det äntligen dags för det jag rankar högre än tex CL-finalerna. Strax efter midnatt så är det avspark i den mäktiga Cowboys Stadium, Dallas, Texas! Det sköna med detta evenemang är att det egentligen inte spelar nån roll vilka lag som deltar utan det är fullständigt magiskt ändå. Har ju haft mycket fina rapporteringar vid tidigare Super Bowl-tillfällen, men tyvärr så kommer jag att befinna mig på jobbet inatt, så det kommer liksom inte finnas något roligt att rapportera om.







Fick nån konstig idé om att jag skulle börja läsa bloggen ifrån början i januari 2009 igen här i fredags och det har jag absolut inte ångrat nånstans. Det är helt sjukt bra läsning och det är helt otroligt att jag inte har vunnit priser för den här världsbloggen. Så för er som inte har läst bloggen ifrån första början, gör det nu! För er som har gjort det, gör det igen! Då läser ni ju givetvis nerifrån och upp så att ni får inläggen i rätt ordning. Så när ni har läst detta, börja om ifrån början och ni kommer att få en helt fantastisk söndagkväll innan Solsidan börjar vid 2000!



//Maskinen™

Idag håller alla på el niño

Det som år efter år får anses som en sjukt medioker match har nu blivit helgens stora höjdpunkt och detta enbart pga en sak......just det, att Fernando Torres äntligen tog sig i kragen och lämnade ett utav Englands tråkigaste lag, kanske det tråkigaste av alla i dom fyra proffsdivisionerna där borta. För vi kan alla hålla med om att just fans till Liverpool är oerhört speciella och att precis alla har en sjuk övertro på sitt lag. Nu är dom inte som alla sk supportrar som håller på Man U. Det finns inte en äkta Man U-supporter i denna stad. När United tog trippeln, då började man "hålla" på Siralexinavelsskola. Det finns inget äkta hos en sk supporter till Man U i denna stad. Det finns det däremot hos poolfansen, men dom är ju som sagt helt blinda när det gäller att se hur bra klubben egentligen är. Sjukt krångligt stycke det där, men jag fick nog fram min poäng iaf. Bra insats av United igår förresten...totalt utspelade av Wolves. Arsenal lyckades knapra in en pinne efter en mycket fin pinne borta på St James´Park.

Tillbaka till dagens match då. Man ska inte få uppfattningen att jag kommer att hålla på Chelsea, för det kommer jag inte göra. Däremot så kommer jag hålla stenhårt på att Torres sänker sin gamla klubb och att han isf gör en Adebayormålgest och kysser det nya klubbmärket framför bortaklacken. Skulle det hända så är jag komplett som människa.

Adebayor vs Arsenal

Messi tre kassar igår och Maskinen ett gäng lakan rikare efter att ha satt 1k på -2 på Barca...tackar!

Innan man inkasserade degen, så zappade man runt lite på burken och råkade landa på det sorgligaste som just nu visas på TV....ja ni gissade rätt...Melodifestivalen. Man tror man drömmer asså! Fick se en snabbgenomgång av bidragen och blev genast tvungen att börja surfa efter vapen parallellt med detta. Inte nog med att bidragen var sämre än Liverpool, vem fan leder skiten...jo Rickard Olsson. Hur fan har man lyckats samla allt detta under ett och samma tak?! När man hade lyckats smälta detta hyfsat, så kommer nådastöten...Nanne Grönvall kommer in och fullständigt våldtar Whitney Houstons världslåt, I Have Nothing. Vad var meningen med detta?! Komersiell TV hade aldrig tagit in Nanne i detta läge, utan dom hade lagt in en reklampaus på 10 min ist. Ska villigt erkänna att jag hellre hade sett dubbad dejtingreklam i 10 min ist för att se Nannes våldtäkt nedan.

Det gick tydligen inte att bädda in klippet, så jag får länka till våldtäkten ist!

Nannes våldtäkt

Fick lite tid över tidigare i veckan och hann med att ta en lunch med ledighetskommittén.....ja Dalkurd asså, i detta fall var det Big-Frank, Rasmus "Brage" Lindqvist samt Mirza "Gladiatorn" Jelezak. Vi valde Kök Nyström och det gjorde tydligen 600 pers till. Men det var en utav dessa 600 som skulle utmärka sig lite mer än andra. I mina ögon så har denne gubbe sugit in till 100% vad som menas med buffé. Grabbarna jag hade med mig var av annan uppfattning. Iaf så serveras det köttfärslimpa och är det buffé så får man ju ta så mycket man vill. När denna slitna gubbe, sätter ner sig vid bordet med sin bricka, så har han en överfull tallrik med mat och det är ju helt rätt. Sen det som pojkarna reagerar så starkt på, är att att bredvid på brickan så har gubben staplat upp ett torn med köttfärslimpsbitar, så att det ser ut som att man har ställt en färdigskuren Skogaholmslimpa på högkant! Inte nog med det! Han plockar upp en använd systempåse och lägger ner hela köttfärslimpsberget och fortsätter helt ogenerat att äta. Världsklass i mina ögon! Tjyv skanderades ifrån dom andra tre. Men är det buffé, så är det!




Har varit sjukt nära att krocka på exakt samma ställe vid ett antal tillfällen denna vecka. Jag pratar givetvis om övergångsstället som inte finns utanför Hemköp på Tjärna Ängar. Folk kliver bara rätt ut i vägen utan att ens titta åt sidorna. Jag har kollat upp det där och det är inte bilistens fel om det smäller, så jag släpper inte på gasen utan accelererar snarare och jag har varit sjukt nära att dra in x antal GTA-poäng på detta ställe. Nu är det ju inte pga detta som jag har varit nära att krocka, utan det är när bilar framför mig tvärnitar och släpper över tattarna och jag är på väg att glida in i röken på dom. Idag när jag åkte till jobbet tog dock priset. Sedvanlig Opel i tveksam färg framför. Närmar oss övergångsstället som inte finns och bilen tvärnitar, fast det inte är nån där?! Bilen står still mitt i vägen och fyra somalier stormar in i bilen och fyller den och den drar iväg. Då kokade det vill jag lova. Så min fråga är nu.....vafan är det med Somalier, Opel och fulla bilar? Det är tamigfan vinst varje gång......ja jag ska inte behöva säga det egentligen, men jag blir fan tvungen ändå! Man tror man drömmer!!!

Notis:

Saxat ifrån domarbloggen

"Till helgen börjar domarkurserna dra igång för division 4-6-domarna. Själv är jag ju klassificerad som division 7-domare och får vänta ytterligare tre veckor innan det är kursdags"

Ja behöver jag ens kommentera?



//Maskinen™ - DÅH


RSS 2.0