Twitter

Vill bara göra er uppmärksamma på Maskinen numer finns på twitter oxå under namnet: Maskinen_ OBS, lägg märke till underscoren _ efter Maskinen_





//Maskinen™


Förklaring saknas!

Det här är nog det kortaste inlägget någonsin, men ändå gör det mig mer mållös än någonsin. Jag ger er nedan.....ja jag vet fan inte vad jag ger er....ni får titta själva..



Och när vi ändå är inne på det, så bjuder jag på detta extranummer. Lägg märke till hur många som egentligen bryr sig om att han står där och ylar! Lägg även märke till att han har tatuerat in hunden på armen..




Ja som sagt...jag är totalt mållös!



//Maskinen™

DC eller DC?

Dalecarlia Cup eller Dagcenter....ja det är upp till er att välja, men när jag gick en vända förbi domartältet tidigare idag och fick se domarbloggen stå där så fick iaf jag min uppfattning klar. Frågan jag fick upp i skallen ögonblickligen var ju, vafan gör han där med en sån där bricka runt halsen som jag brukar ha när jag är runt på mina VIP-tillställningar. Det visade sig inte vara en VIP-bricka utan en bricka som det stod prao/plusarbetare på. Fick även höra att han kliver in på ena linjen imorrn då dom funktionshindrade kliver in i turneringen. Tydligen ska han vinka matchen i flickor 7 år. Han skulle egentligen inte ha platsat då hans tid på löptestet visade sig vara för dålig, men UEFA-Bobby skulle tydligen iväg så det fanns ingen annan lösning än denna tyvärr. Förjävligt om ni frågar mig, för han har verkligen slitit hela säsongen som vi kan se nedan. Alla bilder nedan tillhör Dt.se!

Här ser vi bla en "Uppvärmningsövning för sidan av överkroppen"



Följt av lite sedvanligt spex på en av alla dessa träningar




För att avsluta med vad som kan vara årets bild alla kategorier! Kolla dom muskulösa vaderna. Kolla dom nytvättade plastshortsen ifrån team sportia. Kulan som vilar på flaggan, samt det helt perfekta slutspelsskägget. Jag är mållös!





Skulle kunna fortsätta hela kvällen om detta ämne, men det går inte, man måste ju hinna kröka oxå. När jag ändå var ute på fältet så slog det mig att jag glömde skriva ett par saker om damidrott här tidigare. Tror att det var Järla IF F13:s avbytare som började ropa hejaramsor alá "Vi har seglat över havet" "Sassa brassa" osv. Då slog det mig att jag hade sett en universitetsfinal i softball på TV för ett tag sen. Ja damer ifall nån undrade. Det här ska alltså vara steget precis innan dom ska bli proffs och vafan händer. Jo nån som hette typ Cindy eller liknande ska gå fram till plattan för att slå. Då reser sig hela hennes avbytarbänk med lagkamrater och börja skandera "Lets go Cindy klapp klapp klapp klapp klapp". Trodde man att man hade drömt hela tiden innan detta hände, så var detta drömmarnas Messi. Hur fan kan skolan tillåta detta på proffsnivå?! Nej men vi låter Inzaghi, Pato, Seedorf och grabbarna köra en "Zlatan vinka vi vill se" när han har petat in en kasse mot något mediokert lag, följt av en "Proffset har vinkat oh ah cha cha cha" Ni förstår precis...

När vi ändå är inne på Dalecarlia Cup, så har vi ett fenomen som jag är så jävla trött på! Det är alla dessa ungdomslag som har sk coacher som inte vet ett piss om fotboll överhuvudtaget! Antingen är det nån tystlåten orienterare som "tar" sitt Stora Tuna till ett eventuellt C-slutspel eller oxå har vi den kanske mest klassiska "coachen", den högljudda som 9 av 10 ggr har ett bikerutseende, med tatueringar överallt och en kalaskula på det som får Gothen att se ut som ett anorexiafall! Det ska skrikas tamigfan hela matchen och det är inte ett vettigt ljud som lämnar dessa munnar. Dom vill tro att deras söner/döttrar är Messi och Birgit Prinz, när dom i själva verket oftast är sämst i hela jävla laget. Nej bort med dessa sk coacher. Ni ska inte vara i närheten av något som bär färgen grönt ens..

"Coach" på väg till Sportfältet?



För att visa er hur värdelöst damfotboll, damdomare samt domarbloggar är, så ska jag länka till ett klipp här nedan som är ifrån gruppspelet i Dam-VM 2011. Notera att Australien INTE får straff i denna situation!

Skandal!

Något jag även är ganska trött på är ju när gubbar i 60-årsåldern lägger ut den ena idiotstatusuppdateringen efter den andra. Så jag ber er att sluta med detta! Det blir bara nån som gör illa sig i slutändan när vreden måste ut!



//Maskinen™

Patrik Sjöberg....vilken jävla idiot

Tror inte att någon har gråtit ut i pressen lika mycket någonsin som Patrik Sjöberg har gjort på slutet, bortsett ifrån damlandslaget som vi ska återkomma till lite senare. Vad är det för fel på honom? Att vi kan placera honom i samma fack som en annan Patrik....ja just det ja, den största idioten av alla (Ekwall) är ganska givet. Googlade lite snabbt på just Sjöberg och fick upp över en miljard träffar bara i år....det var bla gnäll på fusk i mästarnas mästare till att han hade fått ett plastglas i ansiktet på krogen. Rubriken i tidningen då? Jo hör och häpna "Jag kunde ha blivit förlamad" Nej jag måste lämna Patrik innan datorn får offra sitt liv.

Nu över till vad detta skulle handla om egentligen...en gammal favorit dvs damidrott. TV4:s jätteevenemang som dom har gjort reklam för sen i april är igång dvs Dam-VM i fotboll. Man tror tamigfan att man drömmer när dom plöjer in miljoner på detta spektakel. Vart ska jag börja..jo jag börjar vid målvakten Hedvig "alla höga går in" Lindahls tårar i tidningen häromdagen. Anledningen då? Jo att en annan spelare i laget Therese Sjögran (som antagligen har större kuk än dom flesta jag känner) hade sagt att hon hellre såg att en utav dom andra målvakterna skulle stå ist. Då förstår man lite av nivån eller snarare brist på nivå när det gäller den absolut sk "högsta" nivån på damsidan! För hur skulle det se ut om Casillas skulle börja gråta om Xavi ville att Valdes skulle vakta kassen ist. Bröst då....ja skulle vi skrapa ihop alla bröst i VM så kanske vi skulle kunna få ihop till en B-kupa....men det är inget jag lovar!

Vi har även skickat en domare till VM. Hennes namn är Jenny Palmkvist och hon var med på Sporten i ett reportage strax innan VM. För er som inte har koll på hur Jenny ser ut, så har hon ett asiatiskt utseende. På frågan om hur hon ska få spelarna med sig och göra en bra match, så är svaret lika oväntat som roligt. Denna svenskasiatiska tjej svarar helt enkelt: "Det gäller att gå ut och sälja sig själv" Vilken skrattfest!



Domarbloggen då...enligt uppgifter så ska han befinna sig på semester vilket betyder att vi får vila skrattgroparna ett tag och det är ju givetvis inte för att han skulle vara rolig på något som helst vis.

Fotbollsmagasinet gjorde en midsommarcomeback. Möjligtvis var det en möjlig formsvacka, för programmet kom inte upp i 2010-klass om vi säger så.

Blev ett snabbt litet inlägg här på 10 min....nu måste jag återgå till alla sysslor som ska göras!



//Maskinen™


RSS 2.0