Magnifik avslutning!

Sådär, nu är huset stängt för sommaren. Skulle tippa på att det återvänder i slutet på september. Vi skapade tillräckligt med magi för att det ska hålla ända till höstpremiären. Allt skedde inne på schlagergolvet där Maskinen ägde något brutalt. Oh Ah och hans mustasch var oxå där och dom blev kvar på Galaxen över natten enligt uppgifter. Mer än så säger jag inte. Rykten säger att mustaschen ryker imorrn. En epok går i graven om det skulle hända.

Pärla på 45:an som vanligt. Mexaren var där och grillade på ett par Chorizos #16 var där med härligt kvinnligt sällskap som förövrigt lyckades "glömma" telefonen på 45:an. Jag uppfann det där tricket. Man glömmer något för att få komma tillbaka. Jag gillar inställningen iaf.

Imorrn när jag kliver av passet så kliver jag förövrigt på årets enda frivecka. Som jag har förtjänat den. Sjukt mycket jobb på slutet. Som idag tex, åker upp till Sigges päron för att fira mors dag. Fläskfilé och potatisgratäng direkt när vi kommer dit. Sen får man den här ifrån mamma Sigge: "Gå och lägg dig och sov i solen ett par timmar du, så fikar vi efter det". Fan vad drygt tänkte jag när jag sjönk ner i en baden-baden endast iförd ett par speedos. Hur fan ska jag orka med detta slitsamma jobb nå mer?! Jag måste hitta en lösning och det kvickt, för det är väggen snart.

Nej, ska väl gå och lägga mig nu och sova dom 13 sista timmarna på passet innan friveckan. Ja det är tufft jag vet, men det är hårt virke i Maskinen..



//Maskinen™

Idag stänger vi huset..

Vaknar upp till strålande solsken och redan nu 1030 så pekar termometern på 18,2 grader i skuggan. Oh Ah blir nog den första som dyker in på 45:an idag för stek, pilsner, lite trädgårdsarbete och kanske även en grillad med bröd.

Det är dags att jag kommer igång med altanbygget på baksidan nu. Jag har en riktigt bra bild av hur jag vill att det ska se ut och hoppas väl att man ska kunna få det så likt som möjligt. Det kommer nog tyvärr att dröja nån vecka till då det givetvis är lika vansinnigt mycket jobb som vanligt. "Skä vi ällä skänt vi......vi skä!" Folk har skjutit sig själv för mindre. Jaja Grunden Boys framstår ju som vansinnigt intelligenta i jämförelse med dom som kör den ramsan.

Nu väntar gräsklippning följt av hårklippning, sen lägger vi på steket på dagen så har vi en kuslig bränna till huset ikväll. Vi kör på stuket kavaj/kostym ikväll. Mästare i kavaj har aldrig passat bättre. Vi ses på schlagergolvet..



//Maskinen™


Skjut mig!

Fick nog höra det mest löjliga och patetiska någonsin och givetvis handlar det om damidrott om det nu finns något som kan kallas för det. Iaf så skriker Borlänges innebandydamer detta när dom står i ringen innan match: "Skä vi ällä skä vi intä....vi skä!" Det värsta av allt är väl att dom antagligen är jävligt nöjda med det oxå!

Skjut mig och gör det nu!



//Maskinen™

Himlen är oskyldigt blå..

..som ögon när barnen är små. Det är ju dom första raderna i Ted Gärdestads magiska låt. Idag är himlen vansinnigt blå, men är den oskyldig? Nej, jag skulle vilja säga att den är skrämmande. Dock på ett härligt vis. Det ligger nånting och lurar. Kanske sker det idag, kanske sker det imorgon eller det kanske inte sker alls helt enkelt. Vad är det här för jävla dravel då? Ni som har hängt med hela bloggresan vet att jag i tidigare inlägg har skrivit att när jag väl får en känsla att det kommer att hända något, så jag har jag väldigt sällan fel.....rättelse, jag har aldrig fel. Så det lär väl märkas om inte annat. Vilket jävla tveksamt stycke här ovan asså, det är så tveksamt att jag måste behålla det.

Dyngad? Ja om det hade varit så väl. Jag sitter iofs och lyssnar på Jöback, men ändå. Det är så att man vill sjunka igenom jorden just nu. Precis som i skolan när läraren ställde en fråga som man absolut inte ville svara på och man försökte se så oskyldig och liten ut som möjligt. Men i 10 fall av 10 vem fan pekar han på........såklart! Det måste vara nånting som ingår i lärarutbildningen det där. Lika med fotbollstränare för er som har lirat boll. Dom står tamigfan i vägen varje gång det blir en målchans osv.

Näsan rinner som en tonårsballe på skolavslutningen. Hoppas verkligen inte att man har dragit på sig pollen på äldre dar. Men tydligen så ser jag ju inte spec gammal ut enligt kassörskorna på Systembolaget. Dom 3 senaste gångerna så har man fått visa legitimation. Det blir nog så när man tar hand om sig så pass bra som jag gör. Allt jobb och slit har tydligen gett utdelning. Sen att man har en vansinnig popfrilla som iofs kommer att ryka imorrn gör ju inte saken sämre.

Säsongsavslutning på Gunghuset imorrn. Jag kommer givetvis att finnas på plats och höja klassen på stället.

Brage hörde precis av sig och ville att Maskinen ska bära den grönvita dressen i kvällens drabbning i Falun. Tydligen nån turnering som innehåller Brage, IBF Falun & Leksands IF iaf. Jakten på vikarie är igång!



//Maskinen™


Svensexa med lite starfuck på köpet..

Efter ett 26-timmarspass så klev jag direkt på BP:s svensexa på tisdag förmiddag. Ansvarig för denna var tydligen Johan "Prepps" Persson som valde det lugna stuket istället för den totala förnedringen som alla vi andra hade hoppats på. Hans förklaring till den uteblivna förnedringen var: "Vi andra ska väl oxå gifta oss nångång". Om du nu tror att du kommer få det lugnt på din svensexa för att du var schysst mot BP, då tror du fel gubben.

Första anhalten var iaf Tomnäs och lerduveskytte. Doc hade styrt upp det fantastiskt bra och hela gänget var som ett gäng småpojkar på julafton när vi fikc gå loss på burkar och träd när tävlingen var över. Martin "Frida" Eriksson lyckades vinna tävlingen efter en vansinnig rigg.

Nästa anhalt var Amsberg och go-cart. Vi var 12 man i detta läge och det skulle köras 2 tidskval med 6 i varje heat. Dom 5 snabbaste direkt till A-final och dom övriga 7 fick slåss om den 6:e A-finalplatsen i B-finalen. Givetvis så blir jag 6:a tot och får lov att köra B-final. Men som jag gör det, luta er tillbaka och njut av sista varvet och framförallt hur jag skär mållinjen! (Klippet finns längst ner på sidan)

Nästa destination var lite käk på donken och där BP fick lov att ta på sig en cheerleaderdräkt. "Prepps" höll på att börja grina i detta läge då han hade bestämt att det inte skulle vara nån förnedring. Det mest förnedrande var nästan att BP passade i dräkten! Sen var det bara in med alla i minibussen igen för att hämta Bögscholes på stan för vidarefärd mot ICE äventyrscentrum.

Paintball stod först på schemat och det var äldre mot yngre såklart. Här anslöt Stefan Ishizaki och Martin Andersson som hade tagit bilen upp ifrån Borås för att medverka på svensexan. Som den starfucker jag är så blev jag ju givetvis bundis med Ishi och Martin ganska omgående. Jag menar kändisar dras till kändisar, inget snack om det. Vi kissade iaf ner dom yngre enligt konstens alla regler och dom grinade ur sig som vanligt. Efter detta var det dags för en av dagens stora höjdpunkter. BP iförd endast kjol och ansiktsmask, skulle springa ifrån ena hörnet till det andra och övriga 14 skulle stå på ca 15 meters avstånd och mosa paintballkulor mot BP när han sprang förbi. Han gör en bra insats tills det är 5m kvar till utågången. Det är då han halkar och merparten av dom runt 20 skott han fick på sig träffar den späda kroppen. Vilken skrattfest!

Efter detta så körde vi lite Lasergame och relax inne på ICE innan kvällen slutade ganska tidigt för dom flesta. Höstformen körde hem mig, men innan det så körde jag ju givetvis knacken med mina 2 nya bästa kompisar, Ishi och Martin.

Snart bär det av ner till bowlinghallen. Tydligen blev det dagens träning..



//Maskinen™



Stenhårt arbete

Måndag och jobb som vanligt. Bad på morgonen följt av lunch på Tekniken med #16. Vädret är ju kusligt fint idag, så varför inte låta Sigge ta en utav sina ståträningar ute på ranchen på Dalsjö ist så att jag kan fila lite på min golfsving. Sagt och gjort, så svängde vi förbi 45:an och hämtade stickorna och blåste ut till klubben.

Petade upp Sigge på en 45:a och sa åt honom att kritisera svingen om han såg något fel. Det blåste något enormt och svingen var vansinnigt rostig första 6-7 bollarna. Sigge beordrade mig att ställa mig lite närmare bollen samt att slå igenom svingen och vips, svingen och bollträffen var tillbaka. Bjöd sedan #16 på en uppvisning i känsla då jag limmade boll på boll vid ett gäng olika "targets". Kan berätta att alla sorkar som eventuellt höll till på ranchen innan vi kom dit......dom finns inte mer. Anledningen till detta är ju givetvis att #16 numer känd som sorken mosade sorkdödare på sorkdödare. Men vi hade en trevlig stund och det är ju huvudsaken.

Många har problem med folk som sms:ar och pratar i telefon samtidigt som dom kör bil. Jag är en utav dom som har problem med detta. Klarar man inte av det, och nu snackar vi 99 av 100, så ge fan i det ist! Nu är jag ju själv en utav dom som gör det, men jag klarar ju för fan av att göra det. Vad är det som gör dig så jävla bra, undrar dom som inte har sett mig skriva ett sms. Ni som däremot har sett mig skriva, vet vad detta handlar om. KI som Höstformen skulle ha sagt....korvarna igång alltså. För er som inte vet, så kan jag berätta att jag inte behöver kolla på mobilen när jag skriver sms:et och på så vis så kan jag fortfarande hålla koll på vägen. Jag har haft telefonen i drygt ett år och meddelanderäknaren står i detta nu på 26925st. Inte alltför många alltså.

Hur ser kvällen ut då? Ja vi petar nog in oss i bilen och drar till Domnarvsvallen och kollar Brage - Carlstad Utd. Jag vet, det är fruktansvärt jobbigt, men jobbar man så jobbar man. Det är bara att bita ihop. Nej nu ska jag lägga mig och vila ett tag så att jag orkar med denna tuffa arbetsdag...



//Maskinen™

Otroligt

BP Nilsson är hemma på besök och då är det inte mer än rätt att man styr upp en pärla på 45:an. Vi ställde upp med en riktigt vass laguppställning denna lördag.

Maskinen
BP
Höstformen
Dandersson
Lejonmanen
Mjällbys hängpage
Mexaren
Charken
Färjan
LL
Lisa
Flisan

Mattan var nyklippt, batterierna var bytta i dosorna, guran var stämd och solen sken och in gled ett gäng suggor med vansinnigt lite öl vid 21-snåret. Var bara att öppna upp vitrinskåpet och peta ut ett par flaskor och bjuda herrskapet på. Samtidigt som jag kissade ner BP i NHL 09 så agerade Mjällbys hängpage trubadur i vardagsrummet. Tydligen så hade han skrivit en egen låt som inte kan heta något annat än "Sjuka saker" för då fattar jag ingenting. Han lirade väl den en 100 ggr iaf och mellanåt så slank det in en Westlifedänga eller Singdudeldej med Höstformen.



Packade iaf in oss i tre taxis framåt spöktimmen med destination S1 och Bolle. Höll på att bjuda på en klassiker inne på S1 då kortfickan gled ur fickan och ner på golvet. Hinner ta en piss mot Turistbyrån innan jag märker att korten återigen saknas. Rusar in på S1 igen och lyckligtvis så ligger kortfickan kvar på golvet. Hinner knappt in på Bolle innan man får en Tequila i ena näven. Rätt ner i fittan skulle man kunna säga att den satt. Hinner inte mer än fem meter innan jag stoppas av ett gäng fruntimmer och sekunderna senare så vänder jag mig om och får en BK, ja en bögkyss alltså. Jag visste ju att killen är lagd åt det hållet, men jag tänkte, jag accepterar det eftersom han är bror till tjejen jag står och pratar med. - Asså nu är din brorsa lite väl på, sa jag till tjejen. - Va, det där är inte min bror, svarade hon upp. Va, men vad i he...... crap, fick jag ur mig innan Eljans suger tag i mig, som sänd ifrån himlen tamigfan.

- Nu ska du få en minttushot, sa han. Du är en ängel, svarade jag. Två sexor var senare, så skulle man väl kunna säga att vi är brutalt ninja båda två. Vi gör det enda rätta i det läget, vi beordrar in två till. - Han ska inte ha nå mer, säger bartendern och pekar på Eljans. - Men ge mig en då, säger jag och hon svarar upp med, ja men du ska inte köpa något till honom. Sexan kommer fram, jag petar i mig halva, sen sträcker jag över resten till Eljans som sänker resten mitt framför ögonon på bartendern. Ni ska ut härifrån nu, skriker hon, samtidigt som hon kallar på vakterna. - Ja vi tar oss ut själva, svarar jag och börjar gå över dansgolvet. Där möter vi vakterna mitt på, som är på väg till baren för att kasta ut oss. Det roliga är ju att dom inte vet vilka vi är, så dom går förbi oss och vi går rätt över till stora baren ist för att vika av vänster nerför trapporna. Tydligen så finns det hjärna fast man är ninjadyngad. Vägen hem är kolsvart minnesmässigt, men lika bra var ju det, för det är ju ingen rolig promenad direkt.

Vill även passa på att tacka farsan som böt bakhjul på cykeljäveln som har krånglat nå enormt dom senaste dagarna. Vill tacka för att han satte dit ett däck med punktering istället...



//Maskinen™


Man kan alltid lita på SMHI

Nej det kan man väl verkligen inte, säger ni då. Jo man kan alltid lita på att vädret blir tvärtemot mot vad SMHI har utlovat, så därför blir det en tillförlitlig källa. Det är ungefär som med mitt tippande just nu. Mina polare älskar att hänga med mig just nu och frågar mig hela tiden vilka spel jag har lagt. När jag har berättat, så går dom helt enkelt in och spelar tvärtom mot vad jag har gjort och sen inkasserar dom fina pengar. Igår var jag vansinnigt nära, VANSINNIGT nära att blåsa det jag hade kvar, men ett gult kort på tilläggstid i Uefacup-finalens första halvlek räddade mig.

Jag ska förklara spelet lite närmare. Hade sprungit in i väggen på allt jag hade lirat tidigare under dagen. Dock var jag ju klasser närmare än #16 som satte 1 av 5 matcher på sin femling. Iaf, så är det 10 min kvar på den första halvleken i finalen och Unibet bjuder 3 ggr fläsket på att det blir minst ett kort innan första halvlek är slut. Jag petar in resten av stålet och sen börjar en kavalkad i nedsparkningar i samma klass som på klippet under.





Helt otroligt nog så behåller domaren korten i leken och delar ut tillsägelser på tillsägelser. Men i den 46:e minuten som sagt, så kan han inte stå emot mer och det roliga är att han drar upp det gula kortet för den mest tveksamma förseelsen av dom alla. Hade inte kortet kommit i första, så hade inte det här inlägget skrivits. Jag hade nämligen inte haft nån laptop kvar då den hade suttit som ett smäck i väggen! Hade domaren nedan dömt, så hade jag inte varit det minsta orolig. Då hade jag petat in allt, inklusive 45:an.





Har lyckats dra på mig en härlig förkylning sådär, men det finns ingen tid att vara sjuk på, så det var bara att ta stålåsnan till jobbet idag som vanligt, trots att det är röd dag. Finns inga röda dagar för mig, bara arbetsdagar. Yusuf aka Cat Stevens drog precis av en vacker liten countrydänga på reprisen av "The tonight show". Fruktansvärt mycket amish över CS just nu och det kanske namnbytet avslöjar oxå.

Brädspel mot Oh Ah är ändå bland det hetaste just nu. Då är det framför allt schack och backgammon som gäller. Två vansinnigt roliga spel, men det krävs lite hjärna, så det passar långt ifrån alla. När vi ändå är inne på spel så tror jag att boccia på 45:an kommer att bli lite utav sommarens spel.

Det kommer inom en ganska snar framtid att sättas upp en lite större femkamp, som kommer att innehålla grenar som frisbeegolf, go-cart, minigolf osv. Det kommer nog snarare bli en 10-kamp skulle jag tro, med fina pengar till vinnaren. Så ni som är sugna, meddela gärna intresse redan nu. Det gäller att vi passar oss för skogsturken bara!




Det kommer även att bli en NHL 09-turnering 2 vs 2 matcher på 45:an. Riktigt hur det ska läggas upp är inte klart än. Det kan bli så att det blir en lottdragning och utefter den, så blir det en fantasydraft, dvs att 1:an i lottningen, börjar att välja sin förstacenter och sen snurrar det runt så där tills alla lag är fyllda. Det enda som är klart är att turneringen kommer att bli årlig och att det kommer skapas en liten "Stanley Cup-buckla"



//Maskinen™

Måndagar kan suga fast man är ledig

Long time no seen! Ja de var väl några dagar sen nu, men vafan ska man göra när man har haft fullt upp hela tiden. Vad har hänt sen senast då? Trädgården har väl varit i fokus skulle man kunna säga. Börjar få fason på skiten nu trots en gräsklippare som vill gå allt annat än bra.

Hade en fin pärla här i lördags, där magiskt många musiksmaker möttes och alla ville styra Spotify. Kaos är ett för svagt ord i detta sammanhang. Ena sekunden är det Lasse Stefanz för att i nästa följas upp med Slipknot. Nån skånsk jäntade flippade ur på #16, kan dock inte svara på varför för ingen fattade vad det var som hände, men på något vis så lyckades hon vända 80% av festdeltagarna emot sig. Kan det ha varit dialekten? Fick iaf mina trummor stämda på festen av en skön stekare som kom förbi, tydligen kompis med Monstret. Alla blev kär i stekaren, jag själv inkluderad. Jag menar, varför inte vara bi-sexuell ist. Jag menar, då har man ju dubbel så stor chans att scora.

Blev en trevlig grillning igår kväll med #16 och Skraj Skraj. Blev en hederlig korvgrillning med liten reka som Skraj Skraj uttryckte sig. Skraj Skraj hängde in 6 1:or på en oddsetlapp och 13k var ett faktum. Jag och #16 var inte lika heta då vi i stort sett gick in på nätpokern och gav bort våra pengar.

Skraj Skraj bjöd på lunch idag efter den magiska vinsten igår. Efter det så mötte vi upp Mexaren på Waynes för en kopp kaffe......Oboy för Skraj Skraj. Sen tänkte vi hitta en bowling, men det är tydligen helt jävla omöjligt att få bowla i den här staden en måndag. Metropol tydligen stängt på måndagar och i Maserhallen var det nån jävla renovering av nå skit. Så nu har jag Mex och #16 här på NHL innan träningen. Kvällen kommer att avnjutas(?) med derbyt DIF - AIK tillsammans med #16 och Skraj Skraj på 45:an.

Var ute och gick häromdagen och kom då i kontakt med en utav dom drygare sakerna faktiskt. Du tar sakta sakta in på dom som går framför dig och du måste ta ett beslut om du ska bromsa in lite och ligga kvar bakom, eller gå förbi. Väljer du det sistnämnda så blir du tvungen att stega på ordentligt och hålla i det tempot ett bra tag för att komma ifrån dom som går bakom för att inte hamna på det här obehagliga bögavståndet. Det här är fan en plåga. Ni vet precis vad jag menar.

En annan störande sak är servitörer på restauranger och speciellt på dom asiatiska ställena i stan. Du hinner knappt lägga ner gaffeln innan den sista tuggan innan dom är framme och ska nypa tallriken. Spelar ingen roll om du har lagt besticken i ett annat läge än "jag är färdig-läget". Dom ska suga in den ändå. På thaien så är det vinst varje gång när det gäller detta. Otroligt!

Vad kallar asiaterna sina bilar?

Rishögar



//Maskinen™


Fuckface

Kan man se på en person om den är ett bra ligg eller inte? Jag vill hävda att det är så. För det första, så finns det ingen orienterare eller scout som är ett bra ligg och det svaret behöver jag inte ens utveckla. Men det ligger lite i det resonemang jag för just nu. Vi skulle kunna ta två killexempel och två tjejexempel med bild, så förstår ni lite mer vad jag menar. En är bra och en är dålig av varje kön..

Micke Persbrandt = Bra (lite utav bingo i fittan för er tjejer)




Patrik Ekwall = Dålig (Kommentarer överflödiga!)




Madonna = Bra (Madonna är sex!)




Viktoria Svensson = Orienterare? (Ekwall och Vickan kanske!)





Ja nu förstår ni alla lite vart jag vill komma (förutom i #16 mammas ansikte då) Frågan alla vill ha svar på är dock om om jag anser att Maskinen ser ut som ett bra ligg. Nej det vill jag väl inte påstå att jag gör, när man får höra att man är lik Johan Edlund och Filip Hammar. Dock så lyckades ju Edlund snyta åt sig Jessica Almenäs, så den kan jag ju inte vara speciellt missnöjd med.




Det nästan mest fantastiska i sexväg är ju dessa som uppfyller detta ordspråk: "I dom lugnaste vatten........" Som ändrar skepnad när dom kliver in i bingen. Utåt sett, så ser dom ofta oskyldiga ut osv, men lura er inte på detta. När dom släpper loss djuret i sig, då är det bara att hålla i sig så mycket det går!






//Maskinen™

Plötslig död

Klockan är 0415 och John Blund verkar ha tagit ledigt. Passar på att kolla lite hockey ist och hade bara Pittsburgh lyckats vinna under full tid (4-4) så hade det varit vansinnigt med deg på kontot. Nu väntar en oviss sudden ist. Livebetten fittar på Unibet, så det kan bli en tråkig förlängning.

På tal om helt annat, så tycker jag att alla borde få ha ett frikort när det gäller en person i samma stad. Med detta innebär att polarna inte får kladda osv på denna person under några omständigheter. Men regler är tydligen till för att brytas och det fick man ju bittert smaka på i lördags kväll/natt när man blev pissad i ansiktet trots att detta hade diskuterats tidigare samma vecka. Jag får verkligen tacka för den och hoppas på att uttryck som "skrattar bäst som skrattar sist" & "What goes around comes back around" slår in vansinnigt fint framöver.

Första bollpasset på 6 månader idag. Skulle väl kunna säga att jag var fantastiskt bra dom 35 minuter som min pingislunga höll.

Kul, där avgjorde Capitals och man kommer inte åt att spela. Skjut mig!

Jaha, vad ska man göra nu då, för stryprunken hann man ju med i periodpausen. Det kanske är kvinnofängelset eller något på burken. Jag skulle ju iofs kunna åka hem till någons frikort och ligga med henne ist. Nej det får vänta, jag går ut och klipper gräset ist, finns nog inget mer avkopplande än det tror jag. Låter jag lite bitter? Då tror ni fel. Sen trummorna anlände till 45:an så har dom fungerat som en utmärkt psykolog, lite högljudda kanske men ack så bra.

Vad väntar imorrn då.....jo schackpartiet som påbörjades idag, ska avslutas imorrn bitti här på 45:an. Gary "Maskinen" Kasparov vs Jimmy "Starfucker" Rajala. Liten fördel för GMK skulle jag vilja säga. Brädet kommer att ställas upp enligt följande....GMK i svart



//Maskinen™


Magiskt





//Maskinen™

Det regnar på 45:an idag...

En vansinnigt lugn fredag och framförallt lugn lördag för egen del denna helg. Nu hjälpte nog vädret till fantastiskt mycket denna gång. Att det kan blåsa så pass mycket. Det får mig genast att tänka på Stig H:s magiska t-shirt i SOS - en segelsällskapsresa. Vad var det som gjorde den så speciell då? Jo den innehåller texten "Sailing is a blowjob" på bröstet. Jag hade inte kunnat göra det bättre själv. Nedan har vi en till grym t-shirt btw..



Var iaf ner till Mexaren en vända igår kväll och där fanns en tjej som ville prata om mitt tidigare inlägg att om man inte får något av sin kille, så får han det någon annanstans. Hennes svar på detta var att så behöver det inte alls vara. När min kille kommer hem ifrån jobbet så är han så trött så att han inte orkar ha sex. Min motfråga blir ju givetvis, det kan inte vara så att han är för trött pga att han redan har legat när han kommer hem? Hon tyckte att jag skulle skriva att det nog beror på att han är gammal (34 år) och inte på att han ligger med nån annan. Ja vem vet, det kanske är så...............eller så är det inte det. Här har vi det som talar emot det va...



Man lär sig av sina misstag sägs det. Det gjorde iaf inte jag ett antal år tillbaka i tiden och det fick katastrofala konsekvenser. Osäkerhet och ovisshet fick mig att göra liknande misstag gång på gång och det tog ifrån mig det bästa jag har haft i mitt liv. Nu fick jag ju lära mig en oerhörd läxa utav detta, så nu finns det inte en chans att jag inte skulle lära mig av dom få misstag jag gör.....om jag nu gör några misstag vilket jag är ganska säker på att jag inte gör. Men när jag ser folk runtomkring som gör misstag på misstag på misstag, så inser jag bara hur patetiskt det är och framförallt hur patetisk jag har varit. Skrattretande tamigfan!



Det finns gånger då man inte behöver fråga polarna vem det var som ringde till dom nyss. Varför inte? Jo för att man redan vet såklart. Ja men hur kan man veta? Det kallas samvetsrösten! Den kommer fram när pojkvän/flickvän ringer upp när du är på fest eller något liknande. Det kan vara surr om egentligen vad som helst och en mening som "Jag knullade den lilla horan så jävla hårt" kan sägas rätt ut och en sekund ringer telefonen och samma person som kläckte meningen innan svarar: "Nämen heeeeeeeej gumman" Tonläget blir ett helt annat och ja egentligen allt blir helt annat. Alla har hört denna röst och man kan inte annat än att skratta varje gång det händer.



//Maskinen™

Förändringar

Var ett par dagar sedan bögbloggen uppdaterades nu och det beror på ett antal olika faktorer. Dels den fantastiska dyng vi bjuder på i onsdags, dels på att bloggen inom kort kommer att ändra utseende och dels för att ett trumset har inhandlats.

Det har varit ett par hektiska dygn sen jag klev på årets enda frivecka i onsdags. Tog iaf hit Oh Ah, #16  och Mexaren i onsdags kväll för att knäcka ett antal pilsner och för att kolla på Barcelonas kissning av Chelsea. Som dom flesta vet, så kissade Barca rättvist ner Chelski. #16 skulle iaf vara nykter nu när han tydligen har startat sitt nya liv. Jaha, du är en partybroms asså, sade jag samtidigt som jag petade på NHL 09. Jag vinner första matchen enkelt mot #16. Inför andra säger han, får jag stryk den här så är jag dyngad ikväll. #16 lyckas på något mirakulöst vis vinna med 2-1. Jag lyckas hetsa fram en 3:e match med samma insats som i den föregående matchen. #16 lyckas ta kampen till sudden och sent in i första suddenperioden så får han ett PP. Han trycker på för vinst, men jag har Evgeni Malkin! Han snor pucken i egen zon och sliter sig loss till ett friläge med Nabakov. Malkin gör precis som jag brukar göra med #16 mamma, han rycker lite i stickan, Nabakov särar på benen och där lägger han in den retfullt enkelt med en backhand. Game, set & match! Fem sekunder senare har jag ställt fram en pilsner till #16! Det är så vackert när #16 får ett KF.....ja ett konkursface asså



Efter detta så blir det en pokerturnering som jag tar hem ganska enkelt. #16 ger vika och drar runt en 0230 skulle jag tro, jag och Mexaren tar oss in i biorummet och våldtar Guitar Hero Metallica. Han var Kirk och jag var James. Vi står för en vansinnig uppvisning samtidigt som en dyngad Oh Ah spelar bort över 100 euro på nätpokern som vi har spelat in tidigare under kvällen. Helt otroligt!

Vid en 0500 så bestämmer sig grabbarna för att gå hem och jag följer på något helt oförklarligt vis med dom på promenaden hem. Runt Soltorg så kommer jag på, att Flamman antagligen har stängt igen vid 0530 på morgonen. Otroligt att dom inte frågar vad jag ska med dom att göra? Deras förklaring. "Vi trodde att du skulle iväg och ligga med nån" Ja absolut, 0530 en torsdagmorgon!!!! Hittade dock en madrass som jag fick slagga ett tag på, sen fick jag skjuts hem, 2 timmar senare. Hinner inte mer än slå igen ögonen innan Puma rycker upp dörren och går in och skiter. I detta läge är jag vansinnig och samtidigt vansinnigt kåt, så ni som har sett Pumas jävla skägg han har skaffat sig, här är vad jag gjorde med min kåthet och hans skägg!



Efter detta så drog vi iaf och lunchade och sen händer det magiska! Ner på stan, in på musikaffären, känner lite på trumseten, bestämmer mig för att att köpa ett fantastiskt set, in med dom i kombin, sen hem och rigga bara! Väntar på att Satan ska komma in och gnälla, men till henne har jag redan överraskningen klar. Sitter och övar på Iron Maidens - The number of the beast. För er som inte har hört den, så finns det iaf en rad som går så här i låten "666 the number of the beast, hell and fire was spawned to be released!" det skulle kunna ses som en hyllning, men det är det inte. Nu väntar jag bara på att Mexaren ska komma förbi och jamma med guran nån dag och kanske #16 på en triangel eller något.



Sidan kommer antagligen att byta utseende inom kort. Man vill ju inte att den ska se ut som alla andras, så Mexaren sitter hemma rosa huset och filar på den just nu.

Ska kolla på Tigers ikväll och sen får vi se om det blir några bägare efter det! På tal om Tigers, så var jag upp på träningen igår och jag lyckades knäppa denna magiska bild.....Man ska se upp till dom äldre heter det va =) För en slant berättar jag vilkas pittar det är på bilden..





//Maskinen™

Fan vad läcker jag är!

Jag bjuder nu på kvällen på den grej som kanske många har haft mardrömmar om att göra nångång i livet. Jag går in på ICA för att handla kvällsmat och jag tyckte att folk kollade lite konstigt på mig och framförallt kassörskan. Jag fick aldrig riktigt den där ögonkontakten som man brukar få med dom härliga kassörskorna. Jag tänkte inte nå mer på det, utan packade ihop min påse och for hemåt. Lagade iaf i ordning maten och efter att jag hade mosat i mig skiten, så är man ju sådär härligt nöjd med sig själv. Jag följer upp min belåtenhet med den klassiska skrevkliningen som gör att vi är så älskade hos tjejerna och det är då jag märker det. CRAP! Jag har inget som helst jeansmotstånd, utan kommer direkt in till småbyxorna. Helvete, jag har bara knäppt den översta knappen på jeansen och givetvis gått runt med tältpinne på ICA!

Jaja, jag får helt enkelt bjuda på den en dag som denna. Kan inte annat än att småfnissa lite heller. Dock var det ingenting mot den uppvisning jag bjöd på i dansväg i fredags. Får se om jag kommer över den och får se om jag bjuder på den isf..



//Maskinen™



Vafan skulle man göra utan pilsner?!

Ja vafan ska man skriva? Ja kanske att det är svårt att föra en konversation när den andra parten är den som vill säga något, men som förväntar sig gång på gång på gång att det är du som ska föra den ändå. Asså vafan öppna käften om ni vill ha nånting sagt ist och förvänta er inte att den andra parten ska veta vafan det är du vill säga.

Ett exempel på detta är när nån ringer upp dig, sen är personen som har ringt upp typ helt tyst. Jag tror ju att alla har varit med om detta och vet hur jävla drygt det är. Asså vafan ge fan i det då för fan ist.

Ja jag är jävligt grinig idag och det finns det vissa anledningar till, dock inte spec många.

Knäppte iaf ett par Nyköbing nu på kvällen, tog fram gitarren och micken och drog av en 15 metallicalåtar på högsta volym, så jag trodde att taket skulle rasa in i biorummet. Jag gjorde det fan helvetes jävla bra oxå kan jag berätta!

Jaja, dra åt helvete...



//Maskinen™


Fittans Minne..

..var namnet på dagens pokerturnering som spelades på 45:an. Deltagande var Maskinen, Oh Ah, Monstret, #16 samt lilla Sheymus. Pokerriggen förföljer mig vart jag än befinner mig och nu har den t o m letat på mig på hemmagräset. Vill inte ens skriva om skiten. Jag vann inte, så mycket kan jag berätta iaf.

Nu blire att plocka fram grillen till kvällen och peta på ett par grillkorv med bröd. Måste ju utnyttja skiten när man betalade dyra pengar för den.

Kan ju berätta att jag aldrig mer tänker se en 21-film på 4:an iaf. Anledningen till detta då? Jo såklart det lilla avbrottet ifrån 2152-2225 varje gång mitt i filmen. Det kan ju inte vara godkänt nånstans. har för mig att det var något filmbolag som stämde skiten för det oxå, men det verkar ju inte ha gett resultat. Kör en hel timmes reklam mellan typ 19-20 ist och låt oss vara ifred i några timmar efter det, men det är tydligen helt omöjligt.

Jag är inte alls nå bitter och trött på det mesta just nu. Så kan det bli när man måste ta tag i allting själv samt föra konversationer åt andra människor som tydligen inte är kapabla att göra det själva.



//Maskinen - Skjut mig


Apan känner alla, ingen känner apan!

Vi har alla nån jävla pajas runt omkring oss. Ja ni vet han som känner dig, men du har fan inte en aning om vem han är! Det är han som ingen vill ha med på fester osv, men han är tamigfan alltid där ändå. Han lyckas på något jävla vis bjuda in sig själv eller dyker helt enkelt bara upp och givetvis känner han alla på festen och är ju t o m bästa kompis med alla på festen. Han är den som kommer in sent i ett samtal och som skrattar med, när alla andra skrattar fast han inte har hört vad som har sagts ens. Det är han som hälsar med pistolen och blinken med ögat. Det är han som alla vill slå på käften. Det är han som inte inser att alla hatar honom. Det är han som är på plats i Sälen på Skirock, det är han som är i Båstad på sommaren, det är han som försöker se ut som ett popsnöre, det är helt enkelt han som är en jävla fitta. Ja vi känner alla till denna typ av person. Skulle kunna se ut som snubbarna på bilden nedan..




Sitter fortfarande och tänker på fredagens bucketpärla. Den var så pass magisk att jag inte ville förnedra den genom att dricka igår. Jag hyllade den helt enkelt med en nykter kväll. #16 hyllade den genom att dra sig helt dyngad tillsammans med Göteborgsjäntorna ist. Går rykten om att han var fullast på Bolle.....igen. Men han ska hyllas för att han gör det ordentligt och inte halvdant. Mitt nästa inköp blir iaf en ruskigt stor askkopp. Var ute på gården imorse och krattade ihop två limpor fimpar, samt en stock snus. Det tackar vi för! Mexaren gjorde ett vansinnigt jobb med grillen i fredags iaf och han kommer att få förnyat förtroende på den positionen.

Jag kliver på årets enda frivecka nu på onsdag och blir vädret bra så luktar det grillning lång väg på 45:an. Ni kan ansöka om ett plåster till tillställningen via kommentarerna i inlägget. Den så klassiska introlåten kommer att spelas så snart röda mattan ligger ute och gästerna anländer. Låten hör ni nedan...



//Maskinen™



Smorgåsboard

Jag vet fan inte vart jag ska börja, då jag har haft en vansinnigt händelserik helg så här långt. Vi försöker helt enkelt ta det ifrån början och början det är sista april det. Jag och #16 gjorde ett vansinnigt ryck på dagen då vi fyllde en stor släpkärra med bråte ifrån 45:ans trädgård. Oh Ah kom förbi i gangstermercan och gjorde ett hästjobb han med. Kärran var proppfull och när vi insåg att det skulle vara drygt att åka ända till Fågelmyra, så kom vi på den briljanta idén att vi skulle dumpa det mesta av skräpet vid nån brasa. Sagt och gjort, så tog vi fart och drog iväg mot Plättbacken. Där var det dock ingen brasa, utan vi landade vid en liten avlägsen plats där det redan låg lite kvistar osv. Vi stannade och fällde ner dörren till kärran. Vi kände att detta inte var helt hederligt, sen drog Oh Ah den här: - "Tänk om snuten skulle komma nu asså". 30 sekunder senare och vad fan händer?! Det kommer upp nån jävla gestapo i nån jävla jeep som börjar knäppa bilder på bilen och släpet. Det är tur att vi bara har hunnit kasta några grenar, men gestaponazin börjar skälla ut oss efter noter och säger att det är vi som har kastat all jävla skit som ligger där. Maskinen tar fram det omtalade munlädret och pratar ner nazin ganska enkelt.

När jag läser det jag nyss har skrivit, så inser jag att det är vansinnigt dåligt skrivet, men jag orkar inte ändra. Kan bero på att jag är dyngad oxå. Allting gick i stort sett emot denna dag, så jag bestämde mig iaf för dra hem till #16 och dra mig dyngad.  Jag tar stålåsnan dit och vad har jag mina pilsner i......jo i en ryggsäck såklart, dagen till ära! Är inte så mycket mer att säga om den dagen, utan det är gårdagen vi ska prata om.

För att citera Oh Ah, "Den här skivan blir vansinnigt svårslagen!" Det kan jag tala om för alla er som inte var här, att herregud, den går inte att bräcka. Bucketfest på 45:an med en vansinnig femkamp därtill, jag ska försöka förklara, men jag kommer aldrig att kunna göra den rättvisa! Vi startar tidigt, men vi håller på bucketsen tills Oh Ah dyker upp vid 19-tiden. Då är den magiska nian samlad, eller "The original nine" som vi egentligen heter. #16 berättar att det finns tre buckets att välja på. 1. Likör 43 med mjölk. 2. Vodka redbull. 3. AppleSourz med sprite. Valen blev dessa. 5 applesourz, 3 likör 43 och 1 vodka redbull. Det var Oh Ah som valde vodkan med redbull. #16 såg möjligheten att kunna grisa lite då han var själv i köket och blandade hinkarna. Att kalla Oh Ah:s hink för förbannat stark är en underdrift, för #16 hade i minst 3dl sprit i den hinken.

Vi tar oss iaf in i femkampen på något vis och femkampen är unik på så sätt, att Maskinen hittar på grenarna efterhand och det är en del ganska fina grenar. Lagen var iaf dessa, förövrigt uppdelade efter färg på handtaget till bucketen. Magisk kommentar ifrån Emma när hon får höra att det är färgerna som gäller för lagindelningen. - Men, hur ska det gå till då, Vi har ju 5 gröna hinkar, 3 vita och en röd! Ja, men kära Emma det är inte färgen på groggen vi pratar om! :

Lag gult: Sarah, Mexaren & Emma
Lag blå: Maskinen, #16 & Jossan
Lag röd: Oh Ah, Brallan, Daniella
Lag 47: Puma & Dennis (dök upp efter första grenen.....riggat!)

Första grenen var iaf pilkastning, där Oh Ah står för den största prestationen när han gör 111 på 3 pilar. Gren 2, kast med olika föremål i hink. Gren 3, sten sax påse. Gren 4, ta en korv så långt in du kan i munnen. Här tävlade bara en ifrån varje lag. 3 tjejer och sen fick Puma agera tjej i lag 47. Noterbart ifrån denna tävling är att Puma inte kom sist! Gren 5, och här visar Maskinen prov på sin fantasi, då gren 5 bestod av pilkastning igen....fast med fel hand denna gång! Kusligt bra fantasi måste jag säga. Lag 47 lyckas iaf vinna hela jävla tävlingen, men det har inkommit protester mot detta då dom anlände efter starttid till 45:an.

Det fantastiska förstapriset var iaf en varsin Sambucashot. Lag blå kommer dyngsist efter en vansinnigt dålig totalinsats av #16. Maskinen kunde inte bära hela laget då han även var tvungen att ta hand om dagcenter som verkade ha infunnit sig på 45:an denna dag. Förlorande laget skulle givetvis straffas, men Maskinen fick ta straffet själv, och som han gör det. Straffte består av att stå och dansa till nån jävla låt framför alla andra. Jag är inte den som är den utan jag bjuder helt sonika på en encore efter första låten. Det ska enligt osäkra uppgifter finnas filmer på detta, men det hoppas jag verkligen inte att det gör.



Kvällen/natten avslutas med sång vin och dans inne i vardagsrummet. Oh Ah spenderar natten på 45:an, men vägrar ligga bredvid mig i sängen. Skaplig bögnoja på den mannen. Vi somnar runt en 6 skulle jag tro, sen vid 9, så kommer Oh Ah in och väcker mig och bjuder på en gourmetfrukost som bestod av gårdagens leftovers. Magisk lucköppning på förmiddagen och vansinnig träningsvärk i magen efter alla skratt igår.

Det här inlägget suger, men det bjuder jag på. Jag är som sagt dyngad när jag skriver det. Alltid svårt att återberätta något roligt. Man måste uppleva det själv. Blir man bjuden till bucketfest på 45:an, så känn dig hedrad isf. Ett fåtal förunnat! Bra meningsbyggnad oxå ser jag...



//Maskinen™ - Vansinnigt kåt! Vansinnigt är ett vansinnigt bra ord som jag använder vansinnigt mycket. Det är vansinnigt!




RSS 2.0