Fenomenet kastspya

En helt fantastisk vecka så här långt. Tippade hem 3500:- i måndags och hade det inte varit för att Häcken hade horat till det så hade det varit över fem k. Jaja, man kan inte få allt som drängen sa till pigan. Just ordet SPEL gör jag till denna veckas ord.

I tisdags hade jag grabbarna här på lite poker. 700+ när Casino 45 stängde för dagen. Det som var mest inpomerande denna dag var hur fruktansvärt dåligt Oh Ah spelade. Har aldrig varit med om något liknande faktiskt.

Onsdagen blev fantastiskt händelserik då jag först packade min ryggsäck med 10 stark och en 70:is Timeless och sedan tog stålåsnan till vallen för att se den gamle giganten BB, ja Bernard Brcic alltså, dominera div 4-derbyt med sin överlägsna spelförståelse. Petade väl i mig en 5 där, sen var det bara upp på stålåsnan igen och trampa till Slänten. Tömde resten av ryggsäcken innan vi tog oss in till Falun och Harrys. Vi kommer in med 20 min kvar på 2 för 1, så det blir en klassiker. Handla på sig ett vanisinnigt lass alltså. Nu vet jag inte riktigt hur många groggar det blev, men jag har enligt uppgift synts gå runt med 4 RB/Vodka samtidigt och även sugit på alla samtidigt. Vi tog oss iaf vidare över på Etage och sjukt överförfriskade som vi var så gjorde vi det enda rätta direkt vi kom dit.....ja gick till baren asså.

Innanför disken så står det såklart en övertänd bartender som dessutom har kilt på sig. Han ignorerar oss så mycket han kan. Jag tröttnar till slut och får ur mig ett: "Hörru kjolen, kan du ge mig en öl eller?" Vill du åka ut kastar han i mitt ansikte. Tagga ner nu kjolen, jag vill bara ha en öl. Han muttrar något om åka ut igen innan jag blir uppbakad av mina boys och vi får igenom beställningen. Sen är det ju givetvis det samma gamla vanliga.....ja att någon ska spöa en såklart för att man pratade med hans fd flickvän för 5 år sen. Jag tänder enligt uppgift till, men Golge aka Korstecknet ser detta och tar med mig ut på en promenad. Efter detta inträffar nog det sjukaste någonsin, för på något jävla vis, så hamnar jag och killen som skulle spöa mig bredvid varann i baksätet i bilen på vägen hem. Ja fråga mig inte hur, för jag har fan inte den blekaste. Vi närmar oss iaf parkeringen på stan i Borlänge, när jag frågar honom: Du hatar mig va? Varpå han svarar ja. Varför då, frågar jag? Innan han ens har tagit luft för att svara, så drar han en kastspya rätt ut ifrån sin mittposition i baksätet. Föraren nerspydd, passageraren fram nerspydd. Jag klarade mig undan med lite på benet och den femte som var med i bilen kan jag inte ens redogöra för, har inte en aning om vem det var heller.

Gårdagen finns det inte så mycket att säga om förutom att tacosen jag lagade iordning var helt outstanding!

Blev väckt av ringklockan i morse vid 10-snåret. Öppnade dörren och där stod en man ifrån posten med ett vansinnigt stort paket. Skriv på här sa han. Jaha tänkte jag, men jag skrev på och tog in paketet. Där i låg en splitterny elgitarr med förstärkare och grejer. Nån måste ju tycka att jag förtjänar något så fint iaf. Så jag tar tillfället i akt och säger tack här och kan berätta att jag tar A, C & Cv2 förbannat bra efter en timmes träning bara.

Nej nu lär jag lira lite till, det var ju kul det där!



//Maskinen™


Kupoleninfluensan

Här är en influensa jag aldrig trodde att jag skulle åka på. Men Kupolenviruset slog till med full kraft för ca en vecka sen. Vad innebär detta då. Jo att man är på Kupolen i stort sett varje dag utan att egentligen ha något där att göra. Så den senaste veckan har jag varit där 6 av 7 dagar och jag kan inte förklara varför. Det är ju iofs kul att kolla på vapnen på Jula, men det tröttnar man på efter 3 dagar och jag kan inte ens komma ihåg att vad jag har gjort där alla dessa dagar. Skjut mig!

Blev påmind på vägen hem ifrån dagens Kupolenvända (Phonehouse, Waynes & Kompis) om min karatefylla för nån vecka sen när gåstavar krossades till höger och vänster med denna kommentar: "Minttu till folket!" Tackar, svarade jag innan jag satte mig på stålåsnan och trampade hem till 45:an. På tal om cyklar så såg jag en sjukt rolig grej på BIltema förra veckan. Jag var där 2 dagar oxå och på den första dagen så var det en liten unge som cyklade runt och testade en cykel. Det var ju gulligt sådär. Andra dagen, så var det en gammal kärring som provade en cykel därinne och jag antar att den var med bakåttramp eller något, för hon blåste in i en utav hyllorna i full kareta....men vilken jävla skrattfest!

På tal om olyckor, så lyckades Oh Ah Ajajaj med en enligt uppgift magisk vurpa på väg ifrån festen på Slänten i lördags. Uppgifterna om hur det hade gått till enligt honom själv stämmer tydligen inte. Utan han har tydligen hållit i 2 ölburkar samtidigt som han ska upp på cykeln. Han lyckas ta sig upp, men är vansinnigt dyngad så han vinglar till höger och vänster och även uppe på trottoaren en vända innan styret typ går i 90 grader och han lyckas trassla in sig i cykeln på något vis och tar emot sig på armbågen och får ett vansinnigt jack enligt uppgiftslämnaren. Bild på armbågen här nedan..



Det bjöds även på en delikatess av P.D.Y. på Släntenpärlan. Han ska gå ner ifrån altanen och ut på gräsmattan, men när han tror att trappen är slut, så återstår det ett fotsteg. Han tappar balansen framåt och bara glider ett par meter ut på bröstkorgen precis som Klinsmann gjorde på sin tid. Jag skrattar än asså. Vilken jävla syn....hade jag fått det på film så hade jag varit komplett som människa asså.




Nu väntar jobb i trädgården med den nya trimmern som inhandlades på Biltema. Sen lär jag fan testa det nya wiimotionplus som dom säger ska vara riktigt riktigt bra.



//Maskinen™

Fontänen

Efter att gårdagens nummer 2 fick nummer 1 att se ut som sten, så gjorde jag som vanligt ett hästjobb för att få magen okey igen. Jag gjorde som vanligt jobbet för bra som jag alltid gör när det gäller jobb på alla nivåer, så att magen blev stenhård ist. Så kvällen/natten spenderades med kusliga smärtor där jag om vartannat sprang in på WC och sket ett stenblock. Fruktansvärda scener, men samtidigt måste jag erkänna att det gjorde lite ontskönt när jag lyckades klämma ur mig ett vedträ.

Fick iaf 30 minuters sömn under natten vilket är mer än under en medelnatt. All smärta var iaf borta imorse och 8 nya småbyxor beställdes ifrån Halens och dimper ner någon gång under nästa vecka. Får bli amerikanskt tills dess. Annars så har dagen spenderats med att bl a skapa en fontän som nu står klar på baksidan. Jag hade inget att göra, så vafan, jag skapar en fontän vet jag..




Var och spatserade en vända på stan igår kväll och gick förbi Borlänges nya "heta" inneställe, Peace & Love-cafét. Asså skjut mig, vafan är det frågan om. Ja vilka fan är det som hänger där då, jo dom som bokar allt jävla piss till festivalen och inte nog med det, övriga som är där är ju där för att försöka bli kompisar med dessa "flashiga" bandbokare. Men dra åt helvete säger jag bara och bjuder på denna bild som jag är magiskt nöjd med återigen.




Har via ryktesvägen hört att Wimer X har tackat ja till att avsluta nästa års festival på stora scenen med ett gage på mellan 5 och 6 miljoner. Festivalledning anser att detta är det största som har hänt sen Apopocalyps avslutade 2005-års festival till samma gage. Det är även ett sjukt kap med tanke på att The Killers tog hutlösa 5 miljoner (i festivalledningens ögon) för spelningen på Hultsfred i år. I detta nu får jag via sms reda på att Nordman avslutar på stora scenen på fredagen till endast 4 millar....Fantastiskt!



//Maskinen™

En olycka kommer sällan ensam

Mycket riktigt så stämde det in även denna gång. Vaknade upp igår söndag med en vansinnig feber och sjukt ont i kroppen. Man brukar ju få det här feberonda vid feber, men det här var något helt annat. Jag blev tvungen att tänka till lite vafan det kunde vara när jag knappt kunde ta mig ur sängen och när jag väl var uppe ur den så tog jag mig vinglandes till WC med mycket darriga ben och vansinnigt ont i röven. Jaha nu har han grejat till det igen då tänker ni och så skulle det mycket väl kunnat ha varit oxå, men det var faktiskt inte det denna gång.

Det var nämligen minitennisturneringen ifrån lördagen som satte sina spår. Givetvis tog jag hem den lätt med vinst i både gruppen och sedermera hela turneringen. Oh Ag betades av i finalen med klara 2-0 i game. Höstformen var den enda utav 5st som inte tog sig till semifinal. Så gårdagen spenderades framför teven och British Open.

Somnade iaf runt 21 och det var när jag vaknade imorse som olyckan var framme igen. Som alla vet, så finns det ju inget finare än att lägga av en rökare på morgonen när man vaknar. Det jag inte tog med i planeringen var ju alla tabletter jag hade petat i mig det senasta dygnet. Brukar ha bra kontroll på mitt rövhål i vanliga fall, men nu var katastrofen framme. Vet inte riktigt hur det lät när årets blötaste skit exploderade i småbyxorna faktiskt, men blött blev det och bredbent småjoggade jag in på toan och bara kände hur jag tappade en 5kg. Det händer alla..

Sitter och kollar på Robbie Williams konsert ifrån Knebworth 2003. En konsert jag rankar hyfsat högt ändå. En konsert jag rankar mycket högre är Metallicas mäktiga spelning tillsammans med San Francisco Symphony. Dom två nästa livekonserterna som ska besökas är Coldplay i augusti på Stadion och Green Day i Globen den 11:e oktober. Tror att det kommer att bli två riktiga höjdare.

Nu är det nog dags att gå in och kissa med stjärthålet igen...



//Maskinen™ - No Leaf Clover



Årets sjukaste städning

Har precis avslutat en fem timmar lång städning på 45:an och det får anses som årets hittills jobbigaste av dom totalt två som varit. Tillfredställelsen efteråt kan jämföras när man har kört ett tufft träningspass. Nu gäller det såklart att hålla i denna ordning ett tag och det brukar gå bra dom första dagarna och sen börjar slarvet komma igång igen med god hjälp av polarna såklart.

Vad har hänt sen sist då? Har bl a varit till Gävle och hämtat ett förhäxat pokerbord med höstformen. Eniros vägbeskrivningar på nätet är dock inte att föredra. Stämmer inte nånstans tamigfan, men ändå så prickar vi rätt ganska omgående. På vägen hem så stannade vi såklart på IKEA och tog en klassisk kotlettrad. Nu kommer jag få skit för detta, men det är iaf sjukt roligt. När vi har lämnat IKEA och åker igenom Hofors så säger jag till Höstformen: - Vi håller käften om att vi har varit på IKEA till morsan, för hade vi sagt det så hade vi fått köpa en 3000 ljus med oss hem. Det första som händer när vi kommer till The Black Mansion är att jag råkar försäga mig att vi har sett en bra pokerstol på IKEA. Det hinner inte gå en sekund innan denna kommer ifrån morsan: - VA?! Har ni varit på IKEA utan att höra av er? Jag skulle ju ha haft ett gäng ljus osv! Jag lyckas rädda upp den med att säga att vi hade sett den i IKEA-katalogen. Vilken rysare! Men nu är det ju så att hon läser detta, men det skiter jag i =)

Storhandla aldrig utan ett fordon och med ett söndertrasat lillfinger. Promenaden med 3 proppfulla kassar ifrån Willys igår var inte rolig kan jag berätta. Men cykeln tyckte ju tydligen någon att någon behövde den bättre än mig. Bra mening! Det var det iaf värt, för den grillning jag bjuder på i min ensamhet igår eftermiddag (lite Roland i Torsk på Tallin-varning på den) var av yppersta världsklass. Fick spendera kvällen hemma hos Sexton tillsammans med Oh Ah. Sexton med sedvanlig sugga och Oh Ah med sedvanliga munbloss, då känner man tillfredställelse.

Satan har fått ett bud på 1,1 mille för sitt hus av vem vet jag inte. Däremot vet jag att det var en snubbe där i vit skjorta med lång ärm, högt uppdragna korta shorts, sandaler samt högt uppdragna vita tubsockor. Skjut mig om jag får "Stig-Helmer" som granne asså.

Nej nu ska jag runka och ta mig en svalkande dusch och bara njuta av det nystädade huset..



//Maskinen™


Minttu rinner rätt ner i fittan

Om nån nu inte visste om det. När mina ögon slogs upp i fredags, så visste jag redan då att jag skulle vara brutalt dyngad på kvällen. Det var min inställning redan ifrån början och efter en del incidenter under veckan så var det det rätta beslutet. Poker hos "Spring-spring" stod på schemat och matsäcken som följde med ut till Drabanten innehöll 16 pilsner och en halvliter Minttu. Det är en blandning som inte kan misslyckas. Spelade iaf drömpoker och lekte hem första turneringen och 1100:-. I den andra så har jag för mig att jag åker ut mot nån jävla pisshand och ölen byts mot Minttu. Tredje turneringen kommer jag inte ihåg speciellt mycket av förutom att det blev rabalder när jag tydligen enligt uppgift inte fattade att jag hade åkt ur utan skulle ha nån omräkning typ 4 ggr....otroligt. I rena ilskan av detta tydligen, så lämnar jag huset och mosar "fru Spring-Springs" gåstav mot något så att den går i tusen bitar. Tur att jag plussade under kvällen, för dom nya stavarna som jag körde ut dit igår kostade 400 spänn. Det kostar att ligga på topp och agera som den rockstar jag är.

Tar oss tydligen ner på stan iaf........inte mer än ett minne därifrån skulle man kunna säga. Men telefonen ska ju användas flitigt som vanligt iaf. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Vad jag än säger på fyllan, ge fan i att ta åt er av det, vare sig det är snällt eller elakt. Det är bara en massa jävla dravel.

Fanns iaf inget annat alternativ än att ta det lugnt igår efter uppvisningen i fredags. Man måset få ha en sån där bläcka ett par tre ggr om året för att rensa bara. Jag hade ju även förberett "Spring-Spring" på detta i fredags då pokermesset dök upp på mobilen. Jag skickade då tillbaka att jag kommer att vara med, men jag kommer vara riktigt jävla dyngad. Iaf, så var gårdagen riktigt lugn. Låg i sängen till en 1500 skulle jag tro, sen var det bara att ta cykeln till The Black Mansion för att låna en bil. Den cykelturen tar förövrigt exakt lika lång tid som Jesus of Suburbia av Green Day är. den ser ni förövrigt längre ner. Tog iaf bilen till Kupan och köpte in ett par lila gåstavar. Mycket låg profil igår ifrån mig.

Kollade iaf på No Country For Old Men på kvällen som är en mycket bra film förövrigt. Skulle sen vara så pass snäll på natten att jag skulle hämta Sonic för att Sonic skulle slippa cykla i regnvädret och det är då olyckan är framme. Många skulle kalla det Karma, men frågan är om det är det när man är på väg att göra en god gärning? Kliver ut utanför dörren i mina välslitna Foppatofflor. Regnet pissar ner och jag tänker att jag måste ta en liten rusch dom få meter det är till bilen ifrån min entré. Kliver ut i regnet och ska skjuta ifrån det första steget. Jag sätter i vänsterfoten och när jag sätter ner högerfoten så är det på blöt mossa som ligger på asfalt. Den kombinationen tillsammans med mina välanvända tofflor kan bara sluta i en sak....katastrof! Jag sätter ner högerfoten och den slinter som om man skulle ha gått ut på isen med skridskoskydden kvar på. Högerbenet slår bort vänsterbenet som jag stödjer mig på och jag vet inte riktigt hur jag flyger eller landar, men jag landar vansinnigt olyckligt på höger lillfinger framförallt och jag skär mig ganska illa så att det hänger skinnslamsor till höger och vänster. Tejpade ihop det provisoriskt och plockade Sonic som fick leka doktor i 30 min och klippa av skinn och tvätta något djävulskt. Det finns roligare sätt att leka doktor på kan jag berätta för er.

Så nu sitter jag justerad i biorummet och lyssnar på Zachrisson som läker mig med sina magiska historier...



//Maskinen™


Bortglömd av John Blund

Borde egentligen ha sovit för längesen nu, men den gode JB verkar ha bättre för sig i det härliga vädret. Brukar ha grejer som funkar i vanliga fall, men runken svek ordentligt inatt. Så när jag ejakulerade för 3:e gången strax innan kl 05, så insåg jag ganska snabbt att det var kört och att det var lika bra att kliva upp istället.

Så vafan gör man strax efter 5 en torsdagmorgon i juli? Jag har fan inte den blekaste, men mycket talar för att det blir ut och ta en promenad......eller rättare sagt så blir det nog en tur med kanoten skulle jag tro. Sjuka regnmängder som har kommit under onsdagen framförallt. Det är synd att inte det här vädret kom under P&L asså. Vilken parodi det hade blivit.

Men men, man kan inte få allt. Det jag är glad att jag hann med innan det värsta regnet kom, är ju givetvis att jag hann plantera om hela trädgården i stort sett. Det lite halvjobbiga var ju att jag inte hann vattna den...

Metallica live ifrån Stockholm Stadion 2007 funkar fint så här på morgonen kan jag berätta. Magisk text i detta nu faktiskt: "Flash before my eyes Now it's time to die Burning in my brain I can feel the flame" Alla Metallicafans därute vet ju förstås att jag pratar om Ride the Lightning såklart. Hade ju förövrigt äran att se Metallica live på Ullevi 2004 och det är en svårslagen upplevelse faktiskt.

På tal om konserter, så är det i planeringsstadiet med en USA-turné där det ska försökas beta av så många av följande band som möjligt: Sister Hazel, Live, Counting Crows, Goo Goo Dolls, Green Day, Matchbox 20, The Killers, R.E.M., samt antagligen något band som jag glömmer av i detta nu. Kan komma att bli den sjukaste resan någonsin isf.

Det jag har jävligt svårt för är när folk köper dyra biljetter för att se ett band dom kan typ 4 låtar av, men får det att framstå som att dom har varit fans sen dom var spermie. Det stör mig faktiskt något enormt måste jag säga. Sen får ni tycka precis vad ni vill om det, det skiter jag i.

Förlängde förövrigt min semester igår då jag ansåg att mina 8 veckor var lite lite, med tanke på hur hårt man jobbar egentligen. Regnet tilltar utanför fönstret igen, så det kanske blir lite tv-spel ist. Var dock jävligt skönt att bara sitta och skriva lite och lyssna på lite klassmusik.

Var fin han är Daniel Powter när han kommer med en tryckare så här 0530 på morgonen. Nej man kanske ska bjuda upp till dans när han ändå är igång, med låt säga....en 4 rostade med ost och ett kallt glas mjölk till det.

Kolla denna länk oxå. Ledsen om jag förstör era kära Disneyfilmer, men detta är faktiskt helt sjukt när man ser det..

http://www.todaysbigthing.com/2009/04/07




//Maskinen™ - the one that loves u lately



Finnar ska inte grilla

Telefonen ringer fredag eftermiddag när jag ligger och steker i mina speedos vid The Black Mansion. Det är våran finländske vän Oh Ah i andra änden av tråden. "Är du sugen på att grilla hemma hos dig efter 18 nångång", är orden som kommer ur hans mun. Vad fint han bjuder in sig själv där asså. Men man ställer väl upp som vanligt. Oh Ah ställer sig vid grillen och redan där börjar oron växa inom mig. 5 minuter senare så slår det lågor ut ifrån den flamsäkra grillen och vad gör han? Jo han tar sin burgare ifrån grillen och går helt enkelt därifrån, dressar den och petar i sig den, medans det slår ut 1,5 meter höga lågor. Jag får släppa allt och rusa dit. Jag vrider av gasolen, men lågorna slår fortfarande ut. Kollar åt vänster och där sitter papperet med dressing runt hela käften och bara mosar i sig. Till slut efter en enorm räddningsinsats så får jag stopp på elden. Otroligt!! Om ni tyckte att himlen var svart på kvällen, så beror det inte på att det var dåligt väder, utan på Oh Ah:s jävla rökmoln.

Oh Ah som förövrigt blev påkörd av en fjortis i Forssa Centrum tidigare i veckan. Vi stod där runt spöktimmen och surrade lite på våra cyklar. Sen kommer det en fjortis med hängpage som precis har kommit in i målbrottet. Han tar ut pengar, tar upp sin mobil och ringer ett samtal samtidigt som han hoppar på sin cykel och cyklar iväg. Cykeln är antagligen lånad/stulen, för han har ingen koll på att det sitter en cykelkorg som krokar i Oh Ah:s bakskärm när han cyklar förbi. Det blir en vansinnig smäll och Oh Ah:s baklyse är historia. Ge mig 500 spänn säger Oh Ah och spänner blicken i honom. Hängpagens blick är fylld med mer skräck än vad mina är under en skräckfilm, så då vet vissa utav er vad jag snackar om iaf. Jag tror att han hinner säga förlåt 18 ggr på 5 sekunder + att han är på väg att ge Oh Ah femhunkan som han nyss tog ut. Oh Ah skickar iväg honom och säger att det är lugnt och så vitt jag vet, så cyklar han fortfarande runt på cykeln med cykelkorg och säger förlåt..

Igår var det samling på 45:an igen, men stämningen var konstig på något vis. Jag, Oh Ah, Sexton & Mexaren. Jag tror att vädret drog ner oss i träsket. Mexaren blev hämtad av svärmor 2045 så då var vi bara tre kvar och det är då vi kommer på den nya paradgrenen här på 45:an. Fotbollsgolf är ingen ny gren i sig, men den utfördes på ett magiskt vackert vis på 45B & C. Ja vi lånade grannens tomt eftersom dom inte var hemma. Grannen snett över stod som vanligt ute och stirrade på sin altan i en 30 min. Då kände jag att det fick vara nog, så jag ställde mig som vanligt och råblängde tillbaka och vips så försvann han, men givetvis, precis som förra gången för att dyka upp bakom en gardin i ett annat rum. Vi var inne ett tag på att förlägga ett utav hålen in på hans gård, men vi kände att vi inte hade ork och lust att prata med insatsstyrkan när vi hade hittat flytet i liret. Det spelades iaf om pengar. 10 spänn ifrån varje person till vinnaren per hål, och låt säga att två gick på 3 slag och den tredje på 5, så gick potten vidare till nästa hål och alla hade chansen igen, fast med 20 spänn ifrån varje, sen 30....40 osv ja ni förstår säkert. Maskinen + 150 iaf när all var klart. 110 ifrån Sexton 0ch 40 ifrån Oh Ah. Givetvis står man ju för dagens enda HIO oxå då man smeker en sjukt magisk chipp som inte ska vara möjlig egentligen. Att den inte finns på film är ett rån!

Vill bara passa på att gratulera Puma då han blev plastfarsa igår!

Tacos ikväll kanske



//Maskinen™


Hemska nyheter ramlar in

Hemska nyheter ramlar in så här på kvällen. En god kamrat har enligt uppgifter åkt på en fruktansvärd olycka i Brages bortamatch mot Forward under kvällen. Första rapporterna säger krossat knä och åtskilliga frakturer i ansiktet. Vill bara genom detta säga att mina tankar finns hos dig och jag hoppas verkligen att det inte är så illa som rapporterna säger.



//Maskinen™



Tuffa tider

Det går ett antal dagar mellan varje mästerverk, men det är smällar man får ta. Jag har sen senast gjort minst ett sjukt jobb varje dag. I måndags så var det en helrenovering av huset där allting putsades så att det tamigfan glänste mer än i von Ankas pengabinge. Nackdelen med att ha sjukt rena fönster då? Jo när det kommer en hel armé med klåkor flygandes och tror att det är fritt fram, men resultatet är följande...smack smack smack smack smack....otroligt...var bara att putsa igen det.

Tisdags då? Jo då var det trädgårdens tur. Ett sjukt jobb då man skapade en botanisk trädgård på 45:an med ett flertal exotiska växter och träd. Samtidigt skissades det och mättes lite på uteplatsen.

Onsdag, då lektades det ut hur det kommer att se ut på baksidani framtiden. Det kommer att bli finslipningar, men ett hästjobb gjordes.

Idag, så har jag dragit ny el inne på toaletten så att man slipper ha en skarvsladd liggandes inne ifrån tv-rummet. Men som den elektriker man är så var det inga problem alls. Efter det så har man satt in AC i hela huset. Nånting måste ju försöka att kyla av Maskinen som är brännhet. Så nu är det svalt på 45:an.

Det hände en ganska rolig sak när jag var ute och vattnade mina nya bonzaiträd idag. Tittar över mot Satan och en sekund senare så tänder hon grillen genom att spruta eld ur munnen. Sjuka grejer det där! Snart är dock Satan historia. Hon hade husvisning igår. Ett par kom och det var en barnfamilj. Jag öppnar helt sonika dörren och vrider på dödsmetall på högsta volym. Det tog inte många sekunder innan dom vallade in ungarna i bilen och drog igen.

Såg förövrigt i en kommentar på förra inlägget att man kan skicka in sin 10-lista till P&L och på så vis ha chans att få vara med i bandbokningsgruppen nästa år. "Vi kommer att välja dom som är mest nytänkande" Ja då får ni problem skulle jag tro, eftersom det antagligen är precis ALLA som skickar in sin lista. Jag kommer givetvis att skicka in min lista och jag kommer här att bjuda på 5 av 10 band. Ingen spec ranking dock.

1. Tenacious D
2. Metallica
3. R.E.M
4. Oasis
5. Green Day

Jag behåller sista 5 för mig själv. Nej nu är jag värd en pilsner i solen. Monstret och Oh Ah tittade in precis!



//Maskinen™


RSS 2.0