Nollad av en nolla?!

Skolorna är igång igen och jag blåste förbi Soltorgsparken i slutet på förra veckan. Har aldrig sett så många tårtor på ett och samma ställe på samma gång (Leksandsklacken undantaget). Den sk nollningen var igång. Hur kan man som redan bekräftad nolla redan innan man ska nolla, nolla en nolla som redan innan nollningen var en nolla? Det är för mig obegripligt och väldigt onödigt. För det ska ju villigt erkännas att det bara är tårtor som väljer Soltorg. Det vet alla redan om, så inge käft om det.

Förra inlägget säger väl lite om klassen på Maskinen. Fantastiskt att se hur Brage fullständigt pulveriserade Hammarby och denna fantastiska konversation utspelar sig med ca 10 min kvar mellan Lillboppen och Linus Hallenius som inte hade skapat ett skit fram tills dess och för den delen inte på hela matchen.

Lillbopp: Hörde att det är scouter här ifrån Bayern Munchen och Ajax och tittar på dig...

Hallenius: Ja det stämmer..

Lillbopp: Hur tycker du att det går då (följt av ett hånflin)

Magi att höra detta efter kampen. Nästan ännu mer magiskt är när det står 80% dalmasar i Bajenklacken och sjunger spela fotboll bonnjävlar....men kära nån!

Smög hem lite tidigare från lokal i lördags och lyckades pricka in 5 st gymnastikfilmer som gick samtidigt på canal + och tv1000-kanalerna. Men jävlar vilken dålig klass på filmerna.....ungefär lika bra som klassen på tjejerna på Soltorg...då förstår vi att dessa bolag måste höja sig brutalt för att få behålla kunderna i dessa internettider.

2g-gud var det någon som kallade mig ett tag....nu är man den ende i kompiskretsen som sitter inne på en Iphone 4....hur kanske ni undrar...Maskinen är svaret!

Måste även älska Bodströms ja till att ta ett drogtest ända tills han får reda på vilka droger det innefattar. Ursäkten efter det är den lamaste någonsin! Skyldig? Svar JA!


//Maskinen


Hata Bajen från söder..

Regnet kissar ner på ett sånt sätt som förhoppningsvis Brage ska kissa ner pisset ifrån söder senare under kvällen. Tyvärr så tror jag att regnet innebär att Brage förlororar intäkter för mellan 1500-2000 pers. Tyvärr så tror jag även att regnet ger Hammarby en större chans till vinst då det ska bombas långt på Hallenius hela tiden. Dock så var just nämnde Hallenius ett litet osäkert kort inför dagens match efter gårdagens träning. Skulle fallet vara så att han missar matchen, då är södertattarna chanslösa.

Skulle vilja jämföra Hammarbyfans som inte är ifrån 08-området, med fjortisbrudarna som stod och drog munbloss på högstadiet. Dom trodde att det var coolt att stå där och dra munbloss och detsamma gäller för alla sk bajenfans utanför 08. Det blir bara så jävla töntigt. Önskescenariot måste vara att Tappert avgör matchen i 94:e med en guds hand i kassen som står mot östra läktaren (där bajenklacken står) och antingen kör Arsjavinmålgesten, dvs det hyschande fingret, alternativt handen bakom örat som en sk lyssningsmålgest. Det är bara att hålla tummarna!

Vad är det som händer med en förare när man får en bil framför sig med en övningskörningsskylt på? Jag blir förvandlad och ska upp så tight som möjligt bakom den och bara hetsa övningsköraren som givetvis sitter med händerna "tio i två" Det här har man nog med sig ifrån sin egen övningstid, då man ständigt hade en bil i arslet. Det är inte som nu, då man bara har 50-årig gubbkuk där bak. Ja jag vet inte vart detta hets kommer ifrån egentligen, då man t o m ser nån jävla scout eller orienterare som ska upp i röken på den gröna skylten framför. Det är för att dom kör så sakta kanske vissa säger. Då ber jag er att tänka om en gång till....för det är inte det rätta svaret. Tror mer att man ska försöka visa nån slags överlägsenhet eller något. Som att man skulle hävda sig när det kom en ny elev som skulle börja i ens klass. Det var ju som att det stod "övningskörning" på ryggen på stackarn när han klev in....

Nej nu ska jag peta i mig i kanoten och paddla neråt Vallen...



//Maskinen


Alla har vi undrat.....

.....varför Forssa BK släppte iväg Anders Sjöö utan att protestera det minsta. Svaret fick vi för 9 dagar sen....rättare sagt den 3:e augusti, då Dalkurds P9 gästade Maservallen för match mot Forssas A-lag i division 4. Där har vi anledningen till att Satan (Anders Wiklund) släppte iväg Sjöö till DFF. Dealen var alltså att Sjöös nya manskap skulle lägga sig i höstmötet så att Forssa skulle kunna klara kontraktet lättare. Men det blev lite väl synligt då manskapet som startade matchen knappt hade fått mustasch och två av avbytarna ej hade fått navelsträngarna bortklippta.

Enligt min personliga åsikt så är detta hemskt att se, speciellt eftersom att DFF U vinner med 9-0 i omgången efter. Nu skyller jag inget av detta på Sjöö, utan detta var hans chans att lämna det sjunkande skeppet Forssa, som numer har Satan själv (Wiklund) som tränare.

Det kissades ute på Dalsjö GK igår. Pettässon och Hagman ville tydligen ha sig en match mot Maskinen och HF. HF fick ledigt ifrån sitt plusjobb, men fick gå upp betydligt tidigare än vanligt då den rosa klubban skulle tala redan vid 0630. Maskinen fick sjukt dåligt med hjälp första nio, men lyckas hålla ihop det bra ändå trots att det gick troll i den rosa. Spelsättet var scramble och lag P/H leder med 37-39 efter första 9. Vi samlar ihop oss i fikat och säger att vi kan för fan inte ta stryk av 2 tomtar. Vi peggar upp på tian.....Maskinen med en skyad rosa i vattnet och HF med en bögträff som lägger sig bög. Vi kommer ifrån tian med en bogey och det gör även lag P/H.

Hål 11

Det bombas ut två drivar av högsta klass. Vi väljer att gå på HF:s boll då vi har 30 meter kvar efter driven på det 335m långa hålet. Maskinen tar fram den nya 60-gradaren och smeker upp den med bite. Det är då kommentaren kommer ifrån Hagge: "Ni har inte gjort en enda birdie än" följt av ett hånflin. Det där skulle du ju aldrig ha sagt, svarade jag upp, varpå HF bombar i birdien sekunderna senare varpå det följer ett birdiemaraton. Förutom birdien på elvan så gör vi birdies på 12, 13, 16, 17. Vi gör 33 in medans P/H återigen gör 37. Team Machine vinner med 72-74 och lag P/H fick bekosta fläskfilégrytan som smakade magnifikt!

Iphone 4 måndag kväll? Allt talar för det....



//Maskinen


Datorn borde vara lika helig som tv-dosan..

Tv-dosan har varit helig så länge jag kan minnas. Man går inte hem till nån annan och tar tag i tv-dosan och väljer och vrakar som man vill. Det är helt enkelt en oskriven regel. Nu i dessa moderniserade tider så borde datorn falla in i samma fack som tv-dosan. Vi har ett perfekt exempel på hur man inte ska göra från helgen.

3 lätta poäng för laget hemma mot Nyhammar. Eftersom vi inte har vunnit sen Sundsvall brann senast så drogs det ihop en lagfest tillsammans med 3-4 extra som är riktigt tighta med dom flesta i laget. Det var t o m en utav dessa som stod för lokalen. Efter ett tag så dyker 3 till upp som har bjudit in sig själva till festen och som inte känner spec många och som absolut inte är tight med den som äger lägenheten. Det dröjer ca 20 min innan en utav dessa tre, vi kan kalla honom Johan Pålshammar, kliver in och tar över datorn. Detta betyder slut på musiken och början på "dödens maraton". Det ska bombas sportklipp ifrån tuben till en förbannelse. Trötta gamla jävla klipp med en bild som får ett nintendo 8-bit att se ut som att det vore full-HD. Vardagsrummet töms på folk och på balkongen utanför som är gjord för 2 pers, står nu 10 st och svär över pajasen som sitter vid datorn.

Folket ska dock få lite upprättelse nån timme senare nere på S1, då HF har pissat i en tillbringare. Vi spiller upp ifrån tillbringaren i ett tomt grogglas. Den är lite ljusare än en red bull/vodka, men ser fortfarande ut som en grogg. Den prepareras med citronskiva samt drinkpinne och isbitar. Vi räknar med att detta ska gå hem eftersom vi har hört ryktesvägen att han ska gilla att dricka på andra. Jag låtsas ta en klunk av "groggen" när han kikar, sen frågar jag helt sonika: "- Vill du smaka lite eller?" Hinner knappt ställa klart frågan innan han har en vansinnig klunk i sin mun. Han jobbar runt den i sin mun....känner att den är sjukt mycket varmare än den borde vara och efter en 10 sekunder så spottar han ut det....15 pers jublar något överjävligt efter detta.

Vad kan vi då lära oss av detta då? Ja, ge fan i nutidens tv-dosa hos folk du inte är tight med skulle jag säga...



//Maskinen


RSS 2.0