I valet och kvalet

Det pågår en sjuk pajkastning så här i slutet på valstriden, men jag säger som jag alltid har sagt och här är mitt råd till er som får alla Moderater att rasa, rösta på Socialdemokraterna...varför frågar Moderaterna....mitt svar är då det mycket tillfredställande svaret...Bara för att alla andra gör det!

Sen måste jag be alla asiater att sluta åka till Bondi Beach! Det enda dom gör dagarna i ända är ju att fiska upp asiat på asiat ur vattnet. Fan man sitter ju och vrider sig i soffan när dom aldrig lär sig!

Fotbollsmagasinet Goth & Kral sände sitt sista program i förra veckan. Mycket TUNGT i dubbel bemärkelse skulle man kunna säga. För att visa hur tungt det är, så ska vi visa hur det såg ut i Hockeymagasinet som sände sitt första avsnitt tidigare i veckan. Hockeymagasinet var så förbannat dåligt och Ronnie Carlsson så sjukt dålig som "ankare"! Men det var inte grejen. Båda magasinen använder samma studio. I hockeymagasinet så får dom in 3 fåtöljer och ett bord medans dom i fotbollmagasinet får pressa in ett bord under gothens mage! Sjukt! Lägg även märke till Olle Östs gräv på skräppa på ena bilden!






Sen över till dessa svenska tv-program som är så jävla dåligt att man vill skjuta sig själv! Ensam mamma söker.....vafan är det för jävla tomtar med i programmet? Är inte samtliga ensam mamma, ensam mamma när programmet är slut, så är det bara att döpa om programmet till Ensam hjärncell söker till följande säsong.

Sen till programmet som ingen kan ha missat.... Kungarna i Tylösand! Haha, ska man skratta eller ska man gråta....Den här lilla pajasen med tandställning som är som en speedad jag vet inte vad....att han inte får stryk är ett mirakel. Sen har vi Hitta Nemo! Ni som tycker att ni har sett honom i Borlänge, ni har helt rätt. Han äger nämligen Dala-Essenser, men här lyssnar han till det lite mindre poppiga namnet Seth! Ja ni ser honom på bilden under...





//Maskinen™

Kaka hos Frippa

Klockan på ringning vid 5-bläcket precis som vanligt och på agendan stod som vanligt jobb på Fabriken. Men man får se det positivt, det är ju bara ett kort pass på 26 timmar. Gick upp och tog morgonskiten samtidigt som jag behandlade dagens första I-landsproblem, dvs vilket spel jag skulle spela på Iphonefyran samtidigt som jag sket. Valet idag fick falla på Angry Birds, som får anses som ett utav dom vassaste spelen någonsin, alla konsoler inräknade. För er som har missat detta, så kika in videon härunder.




Vad är det med dessa folk som ska plocka bort en ifrån Facebook då?! Sist var det det übergulliga paret Stjärtqvist och Pappershammar som deletade Maskinen ifrån boken, med största säkerhet med tanke på att Maskinen spydde i sin egen mun när det ska skrivas bögiga saker till varann hela tiden. Det gäller alla, lägg ner snack om hjärta till höger och vänster...alla är så trötta på det!

På tal om att spy, så var det någon som gjorde ur sig ordentligt ute på pärlan hos Kaka och sprayade hela kaklet bakom toaletten. Ingen tog på sig incidenten. Vem det var kommer vi nog aldrig få reda på. HF drack nog en 15 groggar skulle jag tro och på tal om HF så åkte han enligt rykten på den största och sjukaste kukblocken någonsin förra helgen då Anders "Frillan" Larsson totalblockade HF när han var på ett toalettbesök. Givetvis för att få försöka sticka dit den själv. Ryktena förteller dock inte om han lyckades scora eller inte. HF är ju annars känd som den största blockaren någonsin, så vi får se hur han svarar upp på detta. Fortsättning följer...

Bara 21h kvar på Fabriken nu!



//Maskinen™

RSS 2.0