Ein zwei polizei

Gammelgårdsbacken är vansinnigt kul att åka nerför när man ska till jobbet. Nu finns det ju såklart en baksida med detta oxå. Ja man ska ju hem igen efter jobbet och lägger du på en jävla motvind tillsammans med denna mördarbacke, då blir det problem. Nu hjälpte ju inte min pingislunga mig spec mycket när jag skulle cykla hem efter jobbet igår och kom fram till denna backe med en magisk motvind såklart. Jag kan säga så här, att hade nån filmat min klättring igår och sen spelat upp det på DVD eller något, så hade det varit stillbild! Tog mig iaf hela vägen till Oh Ah för en vansinnigt viktig vätskekontroll. Givetvis så bor han ju på högsta våningen och i samma veva som han öppnar dörren så dräper han: "Tog trapporna kål på dig?" Orkade inte ens svara, då syrgas var det enda jag kunde tänka på i det läget!

Vi tog oss iaf ner på stan till slut och avnjöt en asiatisk lunch. Mitt i lunchen, så kommer ju givetvis sms:et som vi alla har väntat på sen förra inlägget. Det hade nog börjat skrivits redan igår strax efter att inlägget lagts ut, för det var längre än mitt specialarbete som jag gjorde på gymnasiet. Tog väl ca en kvart att läsa och en 25 min för Oh Ah då han är en sån som bara brukar titta på bilderna i tidningarna och sms:et innehöll fraser som "Jag har varit i kontakt med Polisen om det du har skrivit, så nu har dom ett saftigt material för ett åtal om du inte tar bort du har skrivit innan kl 0000 ikväll". Vi käkade iaf upp maten och Oh Ah ville klunsa om vem som skulle hämta kaffe. Ja kaffe till mig och typ Oboy åt honom. - Jaja, skyll dig själv, sa jag. 1,2 och en juniorsax ifrån Oh Ah.....Maskinen sitter givetvis med stenen. Nån minut senare och dags för refill. Oh Ah kräver ny kluns. Tittar på honom i 10 sekunder och läser sönder honom totalt. 1,2 och nu kommer påsen ifrån Oh Ah......Maskinen svarar upp med saxen....såklart! Muttrandes går han iväg och kommer tillbaka med hela kaffekannan. - Jag tar dig när det är viktigare klunsar ist, fick han ur sig. - Jaha, när är det då, svarade jag. - Ja när det gäller att köpa groggar osv på krogen, svarade han ganska stöddigt.

Vi tog våra vansinnigt läckra cyklar och drog ner till polisstationen, för att få lite kött på benen om hur såna här saker fungerar osv. Vi klev in på kontoret som tillhör "mina känningar" hos polisen, jag fick en kopp kaffe och Oh Ah fick ett glas Oboy. Vi hade ett mycket bra surr och jag behöver väl inte säga så mycket mer om det, än att inlägget som skulle ha ändrats för över 12 timmar sen......annars(!), inte är ändrat.

Jaja, vi tog våra "stålåsnor" med destination Waynes efter detta. Där mötte Monstret upp och han skulle givetvis skryta om sina 10% rabatt som han tydligen har på stället. Han köper en fralla och tar ett glas vatten. Det som skulle ha kostat 20kr, blev nu ist 18kr. Måste säga att jag är vansinnigt avundsjuk på den, för nu snackar vi ändå i termer som "det är ju ändå 4 bugg". Jag tog nån jävla Frappe eller vafan det hette, tydligen något internationellt skit. Oh Ah ville skrälla lite, så han köpte ett glas Oboy.

Efter det så skiljdes vi faktiskt åt ett tag, innan Oh Ah dök upp på stålåsnan trekvart senare vid 45:an. Med sig hade han en vansinnigt läcker väska med flytande matsäck.
 


Jag vet inte hur många timmar vi satt i solen på baksidan och drack kalla öl och snackade skit. Det var iaf fantastiskt trevligt måste jag säga. Lite kvalitetstid med Oh Ah sådär. När solen slutligen gick ner, så tog vi oss in och då startade Oa Ah:s uppvisning vad det gäller att spela musik. När jag vaknade i morse så var dessa fem dom senaste sökningarnaSpotify och nu skriver jag dom exakt så som han hade skrivit dom:

1. gräva guld i usa
2. orup
3. vingar för pengarna
4. mikael rickfors
5. magaluf

Det roliga med det här är, att han sågar av mig ordentligt för dom valen jag gjorde innan han tog över. Frågan är om man har den rätten, när man bjuder på dessa 5 asså!

Nu blir det runken, duschen, raka skräppa, raka nyllet...måste ju tydligen försöka göra sig mindre ful sista dagen som Sveriges mest mogna 28-åring!

Ps. Jag pissade på Satans uppfart igår...och just ja för fan, höll ju nästan på att glömma det viktigaste! Vi tog oss ner på S1 och där skulle ju den "viktigaste" klunsen ske, ja om vem som skulle betala för spriten. 1, 2 och sten ifrån Oh Ah.....haha ja behöver ni ens gissa....nej det behöver ni inte...jag säger bara GOTT I PÅSEN!



//Maskinen™


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0