Nångång händer det.....inte

Det är raden man förknippar med Trissreklamen och Trissreklamen förknippar man med kassörskan som öppnar den helt nya kassan så att du kommer först i kön. Detta händer givetvis aldrig i verkligheten. Det som händer är, att kassan öppnas, du ser din chans, tar ett par snabba kliv mot kassan, men från ingenstans, ingenstans, så dyker den alltid så klassiska pensionären upp, med den mest proppfyllda kundvagn du kan tänka dig och bara glider in först i kön sådär. Du har typ en mjölkliter och ett paket mamma Scans köttbullar. Pensionären ser givetvis detta och börjar med ett hånflin att packa upp sin Titanicvagn på bandet. Efter att ha frågat kassörskan 4 ggr hur mycket det blev, så händer nästa grej och den är mer klassisk än den första. Upp med portmonän och fram med en bunt med helt ovikta sedlar. Det är alltid dom ovikta sedlarna! Helt jävla otroligt! Jag har givetvis spart den mest klassiska grejen till sist....ja visst är det påsarna jag pratar om, alltid egna påsar med sig och gärna i tyg oxå...




När vi ändå är inne på kassörskor, så kan vi väl dra ett annat exempel. Du är tvåa i kön igen såklart och i detta fall, så är det alltid ett fruntimmer framför dig. Du har bråttom........och dom får för sig att börja "prata". Det är inte det lilla korta snacket heller, nej nej nej, man ska gå igenom livet tamigfan! Du hostar eller harklar till och då..............det är då, som du får den..........blicken asså. Det är precis som att du skulle ha pissat på deras barn eller något och givetvis följs blicken upp med hymlingen av ögonen. Man blir idiotförklarad på plats för att man inte har ro att vänta när dom ska surra i fem minuter..

Jag lär fan dra ett till exempel asså. Butiksägare, i detta fall alltid en kille som pga en eller annan grej blivit tvungen att sätta sig i kassan. Grinig nått så in i helvete till att börja med, beroende på att han har gjort fel själv, men låter det gå ut över sin underbetalda personal. Här kommer du inte att få ett vänligt "Hej" i kassan inte. Tjopp, tjopp, tjopp kommer det att låta när han med vansinnig fart slår in dina varor följt av den alltid så klassiska kassamisshandeln. Det ska slås på dessa knappar nått så in i helvete hårt och givetvis så kommer det alltid nån som förstör hans dag ännu mer när chippet på betalkortet inte fungerar och han måste slå in det manuellt.. Man ser hur han bara kokar och kön blir längre och längre. Det här är enda gången jag kan tycka att det är OK att stå i kö.

Nej undra om man ska ta sina 20 rör med enkronor och åka och storhandla...



//Maskinen™


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0