Kupolen är helvetet på jorden mellan 23/12 - 31/12 och hondjävlarna är där....precis allihop

Asså dra åt helvete vilken jävla dag så här långt. 99% av orsaken till detta stavas mellandagsrea. Alla killars helvete och alla fruntimmers bästa tid på hela året. Lite utav fruntimrens motsvarighet till vad älgjakten är för gubbarna.

Så då är ju frågan hur i helvete jag lyckades hamna på Kupolen mellan dessa datum? Svaret på den frågan är, köpa strumpor. Ja men kunde inte det vänta då, undrar ni då. Nej, för jag var inne på Team Sportia-strumporna och då har det gått jävligt långt. Det betyder att man redan har passerat Stadium och Inter Sport-strumporna. Så när jag väl har tagit mig förbi problem 1, dvs kärringar som ska köra och parkera bilar. Har aldrig sett så många 1-3:or som jag gjorde idag. Vad fan är en ett-trea undrar ni. Jo när en jävla bil lyckas ta upp 3 parkeringsplatser. När jag väl hittade parkering (borta vid högskolan) så tar jag mig in på Jack & Jones. Jag nyper två trepack och ställer mig i kön. Framför mig står den fulaste typ 13-14 åriga kille med den fulaste skäggväxt jag har sett. Det kan inte vara möjligt tänker jag, till hans morsa(?) som står bredvid honom vänder sig om och tittar bakåt. Nu förstår jag vart han har fått sin skäggväxt ifrån och nu förstår jag att skäggiga damen inte är nån myt. Asså vafan är hon du mi huvudet? Måste väl ha speglar hemma, hon måste väl känna att hon får skägg i munnen när hon äter och dricker?! Behöver ni ens fråga hur hon betalade grejerna? Nej nej nej, givetvis var det ju med att antal presentkort som hade delats ut på julafton och 50-öringen skulle hon ju ha tillbaka snabbare än ögat.




Sen ville man ju ta en fika med Meriksson och Mjällbys hängpage. Väntade i ca 90 min innan dom dök upp och när dom väl dök upp så var jag tvungen att åka. Tack för fikan grabbar!

Innan allt detta så var jag på stan och lunchade en vända. Samma sak där med parkeringarna. Hur ofta får man parkera på Åhlénsparkeringen? Jo mellan 23/12 och 31/12 varje år. Otroligt vad dessa jävla kärringar är dryga asså. Hamnar iaf bredvid två fjortisar i 16-17 årsåldern och en utav dom pratar exakt som hon som har nån jävla videoblogg på tuben."Ah mmm aa mmm". Låter precis som att hon har ett lass med sperma fastborrat i snoken. Verkar som att dom har nån jävla bilddagbok oxå för det knäpps då tamigfan kort under hela jävla lurpan.

Tillbaka till Kupolenbesöket igen....glömde en sak. När jag står och pratar med Meriksson och MH, så ser vi en fjortis med overkligt stora bröst och då får man ju givetvis upp en flasback och det här tror jag att dom flesta har varit med om.

Ni går på högstadiet och ska precis kliva på sommarlovet. Tjejen i fråga är planka, för att sedan när skolan drar igång sitta inne på ett par C-kupor. Brösten ser konstiga ut och vad beror detta på? Jo hon orkar inte vara planka nå mer, så hon köper en bh som hon sedan fyller ut med papper eller vafan som helst. När detta sedan upptäcks, så slår det tillbaka på henne nå vansinnigt då den popularitet hon har byggt upp med lökarna försvinner lika snabbt som lökarna.

Ja just ja.....otrohetshistorierna på Juldagshuset var helt sjuka!

Vill passa på att visa upp låten som skrevs för min skull x antal år tillbaka



//Maskinen™


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ett inlägg mitt i matchen...

2009-12-30 @ 15:40:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0