Karamellkungen

"Skjut mig" och "hata Tyskland" är två uttryck som mer än gärna sliter sig ur munnen efter en 24-timmars godisresa till Adolf Hitlers hemland.

Älskar spontana grejer, så när Tyskland kom på tal med #16 på fikan, så tog det inte lång tid innan saken var biff och två män i sina bästa år var på väg neråt i det avlånga landet Sverige. Visst hjälpte det till att Sigge körde av foten på mig tidigare under dagen, så då kunde träningen missas med gott samvete.

#16, som skulle få flera olika smeknamn under denna resa, var som ett barn på julafton då detta var hans första godisresa. Han lyckades gnälla åt sig tidigare veckopeng av mamma #16 med motiveringen att han skulle bädda sängen minst 2 ggr den här veckan.

Maskinen tog givetvis hand om sträckan Borlänge-Ludvika, då han av nån konstig anledning kan köra den i sömnen om det skulle vara så. #16 aka Sveriges sämsta bilförare tog över strax innan Motala och meningen med chaufförsbyte är ju givetvis att den andra ska kunna vila och ta igen sig inför nästa byte. Detta var dock helt omöjligt då #16 aka SMS-kungen hade ett sånt jävla sms-maraton samtidigt som han skulle köra. Han kollade faktiskt upp en gång med kommentaren: Oj en hare...

Vi tog oss iaf ner till Helsingborg där Maskinen tog över igen och körde hela vägen till Tyskland. #16 hade av nån konstig anledning slutat messat när färjan äntrade dansk mark. Jag fattade inte varför, men fick senare reda på att man tydligen inte messar gratis med comviq kompis utomlands.

Väl framme i Tyskland, så gjorde den mycket ivrige #16 av med alla pengar redan i första godiskiosken. Han var ivrig och det ska man inte klandra honom för, för det finns mycket gott därnere. När vi väl var klara så brände Maskinen av Danmark igen. Men han lade märke till något konstigt. Det var fruktansvärt många lastbilar som var lastade med hö. Mycket lustigt det där. Hö hö, skrattade han till innan nästa höbil kom. Han hann även med att se en överkörd räv. Det var inte speciellt FOXy tyckte han. Nog med Oldsbergare nu och tillbaka till #16 aka Rolling Stones aka If u start me up i´ll never stop. Det fick man smaka på, var så säker. Under en bra stund var han dock miserabel. Han tog emot skit, han bara åt och åt skiten.....sen kom explosionen. Vilken uppvisning! Han sätter hårt mot hårt och visar vart skåpet ska stå när han efter noter skäller ut personen som har låtit honom tugga. Det fick t o m Maskinen att höja på ögonbrynen och ge #16 aka Chefen den sk "knacken" Han är skön den där #16....i alla hål oxå!

Long Day sjunger Matchbox 20 på stereon och aldrig tidigare har det stämt in så bra.

Vi tog oss iaf hem. Nu är det läggdags för mig iaf trots att klockan bara är 20. Har inte sovit sen natten mellan lördag och söndag, men vad gör man när man är en Maskin och alla vill ha en del av en.....Jo man finns....Maskinen finns där!



//Maskinen™


Kommentarer
Postat av: ALEXANDER

fantastiskt, ge mig vattnet igen bara.. ska du få se mer filmer. ;)

2009-02-11 @ 12:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0