Rootvälta och Björkegren äger S2

Ett mycket bra och långt Rock Band-gig utpspelade sig på 45:an igår. #16 anslöt och det gjorde även KIK-töserna. Om KIK-töserna var sega och trötta, så var #16 motsatsen. VIlken ninja han bjuder på asså. När han sen kliver in och tar över mikrofonen vid 22-tiden, då trodde jag att Satan hade ockuperat sig i hans kropp. För som det lät. Ken Lee framstår som en världsartist i jämförelse med detta. Men han gör det med passion och inlevelse och det ska han hyllas för!

Jag och #16 tar oss iaf ner på S2 för att titta på Wonderful Life och Rootvälta. Förbandet gör det rikigt bra trots att sångarens röst är hesare än Joe Cockers stämma. 45 minuter senare, så kliver dom på......maskinerna....Rootvälta. Det är ungefär som med Bruce Springsteen & the E-street Band. Det här är Mattias Björkegren & Rootvälta. Som han äger scenen och publiken.

Fakta Mattias Maskinen Björkegren

Mattias "Matte B" Björkgren
Sång & Gitarr

Stjärntecken: Vattuman
Rötter: Borlänge
Bor: Borlänge
Älskar: Livet
Ogillar: Våld i alla former
Åker gärna till: London
Äter: Inte vegetariskt
Dricker: Heineken
Fritid: Fotboll
Njuter av: Att ligga på stranden

Fem orsaker till extas:
1. Gustav
2. En iskall Heineken i solen
3. Morgan Heritage
4. Brage
5. Jep's Beach


Dom river av alla sina klassiker samt dom största reggeatitlarna världen över. Spelningen är lång, men känns kort och det säger egentligen allt.

Så nu är man tillbaka på jobbet som vanligt. Sista passet innan årets enda lediga veckor. Givetvis så kommer jag ju jobba med föräldralösa barn och djur därnere under min jobbvistelse i Thailand.



//Maskinen™


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0