Ursäkta den tröga uppdateringen

Får be om ursäkt för den mycket skrala uppdateringen dom senaste dygnen. Har dock blivit så sjukt mycket att göra med tanke på Thailandsresan. Sprutor ska tas till höger och vänster, ryggsäckar och kameror ska inhandlas, man ska hjälpa Mexaren med passet oxå med tanke på att han kom som båtflykting till Sverige. Mycket såna grejer som tar både kraft och tid.

Kvällen är iaf bokad för att kunna slappna av, ta ett glas vitt och kanske peta ner sig på stan för att kolla på RootvältaS2. Innan det blir det dock Rock Band utav bara helvete. Måste få ur mig allt som har skett dom senaste dagarna och det gör jag lättast genom att trumma 100% på Expert på Livin´ on a Prayer.

Nu börjar vi iaf få koll på hur vi ska lägga upp resan och det mesta talar för att vi drar direkt till Phi Phi Islands när vi anländer till Phuket. Mexaren vill givetvis hälsa på ett par gamla homies i slummen, men det hoppar vi nog. #16 meddelar i detta nu att tågbiljetterna är bokade till Arlanda på tisdag.

Lugnet börjar infinna sig nu och det kanske är dags att njuta lite med vetskapen att man ligger på beachen och steker om 6 dagar. Ska försöka att hålla bloggen uppdaterad så gott det går därborta så klart.

Nej nu står Chardonnayen och skriker efter mig. Jag vill inte göra den besviken så.....

Fred ut



//Maskinen™


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fan vad skoj för er!!! Det är du värd vännen.. Hoppas att ni får en underbar semester( lite eller jävligt avis)!!! Sköt om er å njut som attans.. Kram till er!! Krrrrrraaaaaam

2009-02-20 @ 21:21:50
Postat av: maskinen II

mycket dålig uppdatering på slutet, vill veta när du byter kallingar härdan efter

2009-02-21 @ 03:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0