Gajen är rökt?

Sov iaf som en jävla Gud på jobbet inatt i den nya sängen. Men var ju såklart ännu mer sliten när jag vaknade. Sömnen tar död på en asså. Jobbade till 11 och skulle ta mig hem med Gajen som gjorde ett hästjobb till jobbet igår. Visste att det skulle bli på gränsen om den skulle koka eller inte. Starten gick sådär. Jag hann knappt ner till Domnarvsrondellen (300m) innan tempen var uppe på sk normaltemp. Crap tänkte jag och försökte tänka ut eventuella platser att begrava Gajen på vägen hem. Jag passerade bron och tempen låg kvar på samma. Måtte det hålla tänkte jag. Förbi Domnarsvallen och Ringen. Fortfarande samma temp. Fan det här går vägen tänkte jag vid OK Masergatan och det skulle jag ju givetvis inte ha tänkt. Som ett brev på posten, så börjar nålen stiga och det ganska snabbt. Jag förbannade mig själv för mina tankar och petade i 4:an. Jag måste hem asså, så nu är det bära eller brista. Hinner förbi Hemköp Tjärna Ängar precis innan tempen går upp på rött. Åker förbi busskurerna som ligger alldeles förbi Tjärna Centrum och dom är fullsatta som vanligt. Folk började kasta sig över snödrivorna som var ditplogade. Jaha, tänkte jag och fattade inte vad det var dom höll på med.....tills jag tittade i backspegeln. Dom måste ha trott att dom var tillbaka i sina hemländer och att det var en bilbomb som precis skulle brisera. Det molnet som följde Gajen är svårt att beskriva. Tar mig iaf in på min gata till slut, givetvis med en "krycka" med efterföljande bredställ. Kastar mig ur bilen och öppnar huven. Bilden under blev dålig, men ni ser stuket iaf.




Jag tog mig iaf hem och det var det som var det viktigaste. Ny bil nästa vecka? Ja om banken och Gud vill så.

Sålde sedan lite godis till Sandra som var schysst nog att köra ner mig på stan så att jag fick plocka ut postväxeln till stolarna. Sen droppade hon mig vid Kupan, där #16 och Finnen plockade upp mig för ett affärsmöte ang P&L. En tacobuffé senare så återfanns jag på 45:an igen och där stod ju givetvis Gajen och småpyrde lite. Kastade mig in i huset och dammsög och våttorkade av the Mansion, så nu går det att vistas här igen.

Sitter och väntar på att sängen och fåtöljerna ska dyka upp, så man kan lägga fokus på kvällen ist. Tro det eller ej, men ikväll är jag en Rock & Roll Star återigen...en sk maskin!

Nej nu ska jag lägga mig och fortsätta lyssna på Lasse Wierups "Infiltratören"

På återseende alla fans!



//Maskinen™


Kommentarer
Postat av: ak

ha ha ha... jag hade velat se dej komma farandes i ett rökmoln... Roligt. Inte för dej så klart då... ha ha ha.. sorry men kan inte låta bli å fnissa :-)

2009-01-30 @ 21:21:37
URL: http://kalleankakarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0