Sova sova sova säng säng säng..

Sovexperten Maskinen (en smula ironi där) fick i uppdrag att köpa en ny säng till jobbet och det är väl egentligen det eftermiddagen har handlat om, sängar. Var bara att peta in Sigge i den oljade blixten och styra kosan mot Jysk. Väl där så anslöt Puma, som den sovmaskin han är. Han snittar väl en 17-18 timmar i sängen när han är på jobbet. Iaf, så fann vi det vi sökte i en 105:a, ett nytt täcke, en ny kudde och ett påslakanset med Ahlgrens bilar på. Det finns bara ett sätt att stoppa dom....i munnen. Vet inte varför jag skrev det....förjävla tråkigt om inte annat. Kina, nu oxå på bil, hade ju valit lite loligale isf. Jaja, torra skämt nu.

När allt det där var inhandlat, så begav vi oss vidare till PK-Möbler ist för att inhandla Maskinens nya kontinentala dubbelsäng. Sagt och gjort, VISA-kortet upp och voila(!) en säng rikare, men ett antal lakan fattigare. Nu är jag sjukt rolig asså =)

Nej nu ska man väl ställa sig och lagga mat till Sigge. Skulle kunna tänka mig att det blir något avancerat som vanligt...


Det var en sjuk svensk gris som åkte till England och blev pig(g)...



//Maskinen™

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fantastiska dagar!! Gratulerar till (om ändå bugdetvariant) den fantastiska kontinentalhimmlen. Ingen sovgaranti dock. Men man ligger å det härligaste medans man nötter natt efter natt, räknandes tapetskarvar.

2009-01-21 @ 17:13:54
Postat av: Maskinen

Om du anser att jobba är fantastiskt, så har jag fantastiska dagar..

2009-01-21 @ 23:19:25
Postat av: Anonym

haha ja man kan ju inte annat än att skratta hehe =)

2009-01-22 @ 08:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0