Fenomenet kastspya

En helt fantastisk vecka så här långt. Tippade hem 3500:- i måndags och hade det inte varit för att Häcken hade horat till det så hade det varit över fem k. Jaja, man kan inte få allt som drängen sa till pigan. Just ordet SPEL gör jag till denna veckas ord.

I tisdags hade jag grabbarna här på lite poker. 700+ när Casino 45 stängde för dagen. Det som var mest inpomerande denna dag var hur fruktansvärt dåligt Oh Ah spelade. Har aldrig varit med om något liknande faktiskt.

Onsdagen blev fantastiskt händelserik då jag först packade min ryggsäck med 10 stark och en 70:is Timeless och sedan tog stålåsnan till vallen för att se den gamle giganten BB, ja Bernard Brcic alltså, dominera div 4-derbyt med sin överlägsna spelförståelse. Petade väl i mig en 5 där, sen var det bara upp på stålåsnan igen och trampa till Slänten. Tömde resten av ryggsäcken innan vi tog oss in till Falun och Harrys. Vi kommer in med 20 min kvar på 2 för 1, så det blir en klassiker. Handla på sig ett vanisinnigt lass alltså. Nu vet jag inte riktigt hur många groggar det blev, men jag har enligt uppgift synts gå runt med 4 RB/Vodka samtidigt och även sugit på alla samtidigt. Vi tog oss iaf vidare över på Etage och sjukt överförfriskade som vi var så gjorde vi det enda rätta direkt vi kom dit.....ja gick till baren asså.

Innanför disken så står det såklart en övertänd bartender som dessutom har kilt på sig. Han ignorerar oss så mycket han kan. Jag tröttnar till slut och får ur mig ett: "Hörru kjolen, kan du ge mig en öl eller?" Vill du åka ut kastar han i mitt ansikte. Tagga ner nu kjolen, jag vill bara ha en öl. Han muttrar något om åka ut igen innan jag blir uppbakad av mina boys och vi får igenom beställningen. Sen är det ju givetvis det samma gamla vanliga.....ja att någon ska spöa en såklart för att man pratade med hans fd flickvän för 5 år sen. Jag tänder enligt uppgift till, men Golge aka Korstecknet ser detta och tar med mig ut på en promenad. Efter detta inträffar nog det sjukaste någonsin, för på något jävla vis, så hamnar jag och killen som skulle spöa mig bredvid varann i baksätet i bilen på vägen hem. Ja fråga mig inte hur, för jag har fan inte den blekaste. Vi närmar oss iaf parkeringen på stan i Borlänge, när jag frågar honom: Du hatar mig va? Varpå han svarar ja. Varför då, frågar jag? Innan han ens har tagit luft för att svara, så drar han en kastspya rätt ut ifrån sin mittposition i baksätet. Föraren nerspydd, passageraren fram nerspydd. Jag klarade mig undan med lite på benet och den femte som var med i bilen kan jag inte ens redogöra för, har inte en aning om vem det var heller.

Gårdagen finns det inte så mycket att säga om förutom att tacosen jag lagade iordning var helt outstanding!

Blev väckt av ringklockan i morse vid 10-snåret. Öppnade dörren och där stod en man ifrån posten med ett vansinnigt stort paket. Skriv på här sa han. Jaha tänkte jag, men jag skrev på och tog in paketet. Där i låg en splitterny elgitarr med förstärkare och grejer. Nån måste ju tycka att jag förtjänar något så fint iaf. Så jag tar tillfället i akt och säger tack här och kan berätta att jag tar A, C & Cv2 förbannat bra efter en timmes träning bara.

Nej nu lär jag lira lite till, det var ju kul det där!



//Maskinen™


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0