Årets enda frivecka innebär jobb

Första gången man kommer åt en cpu sen i början på veckan. Vad har hänt sen dess då? Ja vafan har inte hänt?! Vi kan väl gå dagvis vet jag.

Måndag

Började med att jag fick jobba över en timme för att Puma hade fått ett myggbett i pannan som skulle ses över på vårdcentralen. Efter det så var det lunch med Oh Ah och #16 på Tsatziki. Fixade förövrigt jobb till den sistnämnde under måndagsmorgonen. Iaf så händer det en så klassisk grej när maten ska plockas och det är alltid gamla gubbar detta handlar om. Det är precis som att nån är på väg att dö eller något, för det är så jävla bråttom att plocka på sin mat ifrån buffén så att man måste sträcka sig in framför den person som står framför för att ta maten ist för att vänta i 15 sekunder till. Vafan har du för problem gubbjävel, vänta på din tur för fan. Det är samma typ som alltid kör frasen "Det var bättre förr"

Efter detta så var jag bara tvungen att styra upp en 24-timmars resa till 88:ans hemland för att få vila ut. Fick med mig Oh Ah på denna tripp då han behövde rehabba (bra ord förövrigt) sin draknacke som han har suttit inne på i snart 3 veckor nu.

Tisdag

Spenderade större delen av dagen i ett fordon som färdades i 160km/h när jag körde och 73,5km/h när Oh Ah körde. Jag somnade som ett barn när jag slutligen anlände till 45:an!

Onsdag

Personalmöte kl 11, som tydligen blev inställt och detta berättades för alla personer utom mig. Vafan är det frågan om?!  Pissad i ansiktet som vanligt. Blev en lurpa på thaien med Mexaren och Puma ist. Kommer hem och ser att Satan har försökt att döda mina nya buskar, så det var bara att peta på sig arbetskläderna och ut med en 200 liter jord till buskarna det. Har runt 5 buskar kvar när det händer. Haglet kommer och det här är hagel variant större! Hinner knappt reagera när det kommer och det är då jag gör misstaget att titta upp mot himlen. PANG och där sitter den, årtusendets största hagelkula mitt emellan ögonen. Jag faller som en fura samtidigt som jag försöker kravla mig till säker mark under tak. Årets största indiska kastmärke mellan ögonen tamigfan.

Fick iaf hit Mexaren och Puma på kvällen på lite NHL-lir. Som jag kissade ner grabbarna. När jag hade kissat på dom x antal gånger var (vinnaren står), så gav jag helt sonika bort dosan med orden "Gör upp om andraplatsen ni. Jag går in och lägger mig ist". 0415 hördes dom sista knapptrycken i biorummet. Fråga mig inte vem som vann. Jag antar att dom var sura, för dom lämnade 45:an utan att säga hej då.

Torsdag

Väckt av Oh Ah som ville käka på thaien. Så det fick man väl ställa upp på då. #16 anslöt och petade i sig lite ifrån det asiatiska köket han med. Jag och Oh Ah tog oss vidare till Kupan där vi först tog en fika med Kossa för att sedan ta en fika på Waynes. Oboy på Oh Ah.

Sen var det väl dags att göra ett jobb på ICA-Maxi då. Dra nå jävla kundvagnar i full orkan och ett monsunregn utan dess like. Total respektlöshet ifrån alla bilister, men jag hade inte räknat med något annat. När det äntligen var klart så var det bara att ta med sig sin MPPP upp till Idun och visa upp den magiska högertassen och min magiska pingislunga. Skulle egentligen ha dragit kundvagnar ikväll samt 2 ggr imorrn, men nu lät Maskinen plånboken prata ist. Jag är på tok för bra för att hålla på med sån skit.

Nu sitter jag i småbyxor och skriver detta och sängen känns inte alltför avlägsen efter den här bögdagen!

På bilden ser vi en unge ifrån närbelägen skola som precis ska kasta iväg det hagel jag fick i pannan minuterna innan



//Maskinen™


Kommentarer
Postat av: Milla

hörru Bitterfitta. Van't så neggo! :P

du missä ju bara allt najsit



Pöss på rä! :)

2009-06-04 @ 21:11:21
URL: http://mirrka.blogg.se/
Postat av: Maskinen

Tydligen så missar jag ju inte allt godis ändå :D

2009-06-04 @ 21:13:57
Postat av: Anonym

Du missar det bästa..

2009-06-04 @ 22:21:44
Postat av: Anonym

Det här med att du inte fick reda på att personalmötet var inställt. Kan det inte ha att göra med att du egentligen inte har något jobb att gå till?

2009-06-04 @ 22:46:10
Postat av: Maskinen

Det som är det jobbiga med p-möten är ju att hålla reda på vilket utav alla jobb som har mötet...

2009-06-04 @ 23:05:53
Postat av: kennholt

host

2009-06-04 @ 23:28:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0