45:an är dammsugen och #16 fyller 14 år idag...

Ling Ling är spårlöst försvunnen så därför var det bara att ta tag i dammsugningen själv när klockan ringde 0645 i morse. Efter ett hästjobb, så är det kliniskt rent på 45:an. Man ska tydligen bli tvungen att göra allt själv. Sopgubbarna har bytt dag för hämtning av sopor oxå och det var det bara jag och en till på hela gatan som kom ihåg. Dagens skönaste är att både gubben Söderlund och Satan missade den! Så jävla fantastiskt att jag blev tvungen att gå in och tillfredställa mig själv med dom färska bilderna i huvudet. Bilderna höll sig dock kvar, så jag spelade skinnflöjt 2 ggr till.

Jag vet inte hur han gör, men gubben Söderlund lyckas på något vis göra så att båda mungiporna pekar på klockan 6 och ifrån 6 är inte steget långt till 666 ja ni vet grannen min. Min dag är gjord och frågan är om man inte ska ta sig ut på lokal ikväll och rulla hatt bara för det.

Bra stek ute, men tempen håller sig runt 0. Det tar jag denna dag, när #16 förresten fyller 14 år. Grattis Grillfors!

Sad Songs - Matt Nathanson rullar på Ipodhögtalaren....Funderar på att gå förbi gubben Söderlund 104 år och Satan 87 år och spela avslutningsraderna på Mannen i den vita hatten med Kent på högsta volym. Ja ni vet "Vi ska alla en gång dö, vi ska alla en gång dö, ja vi ska alla en gång dö" Vissa kanske tycker att det är hårt, men livet är hårt.....grymt sa grisen..



//Maskinen™


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0