Apan känner alla, ingen känner apan!

Vi har alla nån jävla pajas runt omkring oss. Ja ni vet han som känner dig, men du har fan inte en aning om vem han är! Det är han som ingen vill ha med på fester osv, men han är tamigfan alltid där ändå. Han lyckas på något jävla vis bjuda in sig själv eller dyker helt enkelt bara upp och givetvis känner han alla på festen och är ju t o m bästa kompis med alla på festen. Han är den som kommer in sent i ett samtal och som skrattar med, när alla andra skrattar fast han inte har hört vad som har sagts ens. Det är han som hälsar med pistolen och blinken med ögat. Det är han som alla vill slå på käften. Det är han som inte inser att alla hatar honom. Det är han som är på plats i Sälen på Skirock, det är han som är i Båstad på sommaren, det är han som försöker se ut som ett popsnöre, det är helt enkelt han som är en jävla fitta. Ja vi känner alla till denna typ av person. Skulle kunna se ut som snubbarna på bilden nedan..




Sitter fortfarande och tänker på fredagens bucketpärla. Den var så pass magisk att jag inte ville förnedra den genom att dricka igår. Jag hyllade den helt enkelt med en nykter kväll. #16 hyllade den genom att dra sig helt dyngad tillsammans med Göteborgsjäntorna ist. Går rykten om att han var fullast på Bolle.....igen. Men han ska hyllas för att han gör det ordentligt och inte halvdant. Mitt nästa inköp blir iaf en ruskigt stor askkopp. Var ute på gården imorse och krattade ihop två limpor fimpar, samt en stock snus. Det tackar vi för! Mexaren gjorde ett vansinnigt jobb med grillen i fredags iaf och han kommer att få förnyat förtroende på den positionen.

Jag kliver på årets enda frivecka nu på onsdag och blir vädret bra så luktar det grillning lång väg på 45:an. Ni kan ansöka om ett plåster till tillställningen via kommentarerna i inlägget. Den så klassiska introlåten kommer att spelas så snart röda mattan ligger ute och gästerna anländer. Låten hör ni nedan...



//Maskinen™



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0