Otroligt

BP Nilsson är hemma på besök och då är det inte mer än rätt att man styr upp en pärla på 45:an. Vi ställde upp med en riktigt vass laguppställning denna lördag.

Maskinen
BP
Höstformen
Dandersson
Lejonmanen
Mjällbys hängpage
Mexaren
Charken
Färjan
LL
Lisa
Flisan

Mattan var nyklippt, batterierna var bytta i dosorna, guran var stämd och solen sken och in gled ett gäng suggor med vansinnigt lite öl vid 21-snåret. Var bara att öppna upp vitrinskåpet och peta ut ett par flaskor och bjuda herrskapet på. Samtidigt som jag kissade ner BP i NHL 09 så agerade Mjällbys hängpage trubadur i vardagsrummet. Tydligen så hade han skrivit en egen låt som inte kan heta något annat än "Sjuka saker" för då fattar jag ingenting. Han lirade väl den en 100 ggr iaf och mellanåt så slank det in en Westlifedänga eller Singdudeldej med Höstformen.



Packade iaf in oss i tre taxis framåt spöktimmen med destination S1 och Bolle. Höll på att bjuda på en klassiker inne på S1 då kortfickan gled ur fickan och ner på golvet. Hinner ta en piss mot Turistbyrån innan jag märker att korten återigen saknas. Rusar in på S1 igen och lyckligtvis så ligger kortfickan kvar på golvet. Hinner knappt in på Bolle innan man får en Tequila i ena näven. Rätt ner i fittan skulle man kunna säga att den satt. Hinner inte mer än fem meter innan jag stoppas av ett gäng fruntimmer och sekunderna senare så vänder jag mig om och får en BK, ja en bögkyss alltså. Jag visste ju att killen är lagd åt det hållet, men jag tänkte, jag accepterar det eftersom han är bror till tjejen jag står och pratar med. - Asså nu är din brorsa lite väl på, sa jag till tjejen. - Va, det där är inte min bror, svarade hon upp. Va, men vad i he...... crap, fick jag ur mig innan Eljans suger tag i mig, som sänd ifrån himlen tamigfan.

- Nu ska du få en minttushot, sa han. Du är en ängel, svarade jag. Två sexor var senare, så skulle man väl kunna säga att vi är brutalt ninja båda två. Vi gör det enda rätta i det läget, vi beordrar in två till. - Han ska inte ha nå mer, säger bartendern och pekar på Eljans. - Men ge mig en då, säger jag och hon svarar upp med, ja men du ska inte köpa något till honom. Sexan kommer fram, jag petar i mig halva, sen sträcker jag över resten till Eljans som sänker resten mitt framför ögonon på bartendern. Ni ska ut härifrån nu, skriker hon, samtidigt som hon kallar på vakterna. - Ja vi tar oss ut själva, svarar jag och börjar gå över dansgolvet. Där möter vi vakterna mitt på, som är på väg till baren för att kasta ut oss. Det roliga är ju att dom inte vet vilka vi är, så dom går förbi oss och vi går rätt över till stora baren ist för att vika av vänster nerför trapporna. Tydligen så finns det hjärna fast man är ninjadyngad. Vägen hem är kolsvart minnesmässigt, men lika bra var ju det, för det är ju ingen rolig promenad direkt.

Vill även passa på att tacka farsan som böt bakhjul på cykeljäveln som har krånglat nå enormt dom senaste dagarna. Vill tacka för att han satte dit ett däck med punktering istället...



//Maskinen™


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nog lär du väl kunna byta däck på cykeln själv???

2009-05-24 @ 21:39:08
Postat av: Maskinen

Vart nånstans står det att jag inte kan byta däck själv?



Lite svårt att göra det samtidigt som allting annat ska göras bara..

2009-05-24 @ 21:49:22
Postat av: Anonym

Ja,du är verkligen en upptagen kille du...

2009-05-24 @ 22:10:54
Postat av: Maskinen

Äntligen nån som inser det..

2009-05-24 @ 22:29:17
Postat av: Anonym

jag älskar din blogg

2009-05-25 @ 05:35:51
Postat av: Maskinen

Jag älskar dig

2009-05-25 @ 16:25:54
Postat av: Anonym

Är du helt säker?

2009-05-25 @ 22:22:34
Postat av: Maskinen

Jag är säker

2009-05-28 @ 15:10:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0