Sveriges sk komikerelit är ett stort skämt

Har otroligt nog fått lite tid över att kolla på tv på slutet. Vi har fått nån slags komikerprogramvåg där i stort sett alla våra kanaler visar något som ska kallas komikerprogram. Fyran har Parlamentet, femman har Raw och Roast på Berns, Tv4+ har Bingolotto, men det största skämtet av allt står Tv3 för på torsdagarna.....Comedy fight club. Vad i hela helvete är det frågan om? Det måste vara det tröttaste program som någonsin har gjorts. För hur ofta längtar man till reklam när man kollar på något? Asså dra åt helvete...jag blir fan förbannad....för så jävla dåligt är det. Parlamentet är en skugga av vad det var för några säsonger sen. I Roast på Berns så sitter den sk eliten i panelen. Jag skulle pissa ner var och en av dessa sk komiker alla dagar i veckan. Läser detta på Kanal 5:s hemsida. "I Roast på Berns kommer en panel med några av Sveriges vassaste komiker roasta några av Sveriges största kändisar" Till Sveriges största kändisar tillhör tydligen Sofia Wistam och Markoolio och till Sveriges vassaste komiker tillhör tydligen Petra Mede, David Batra, André Wickström, Sissela Kyle, Soran Ismail, Cecilia Frode, Fredrik Andersson, Fredrik Wikingsson, Hasse Brontén, Martin Soneby, Kristoffer Appelquist, Özz Nujen och inte minst Peter Wahlbeck samt Magnus Betnér.

André Wickström......denna dryga jävla finne som tamigfan syns i alla program som jag skrev ovan. Han måste ju betala för att få vara med, får så jävla dålig är han. Åk hem till Mumindalen ist din jävla boxerrobertkopia.

Sen har vi denne Magnus Betnér som många...framförallt tjejer väljer att hylla. Uttalad feminist, så där har vi ju den största anledningen till att alla scouter och orienterare väljer att hylla. Han kanske sticker ut när vi kallar alla dom ovan för komiker, men i själva verket, så är MB inte speciellt bra nånstans. Han kör sin trötta skämt om Gud, Runar och Aftonbladet. Det är det man får ifrån MB. Så att betala 225 spänn eller 450 bugg för att höra Betnérs trötta skämt på Maximteatern ikväll, har aldrig varit aktuellt. Betalade som sagt under femhundrigen för att få se en utav världens bästa komiker (Pablo Francisco) och hans tremannacrew som alla var topp 10 i USA för lite över en månad sen. Då vet man att grabbarna levererar. Det vet man iofs att alla namn jag skrivit ovan oxå gör, men då är det allt annat än klass som levereras.

Vill även passa på att hylla en sak som man bara kan älska. Killen i förhållandet har slagit eller varit otrogen mot tjejen vid runt 10 olika tillfällen. Killen får chans på chans på chans med samma motivering varje gång: "Han har lovat att inte göra det igen" Ni har nog alla nån i eran närhet där detta fenomenet sker...

Tacka vet jag Pingu



//Maskinen™


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men vad du gnäller!

2009-11-26 @ 17:26:19
Postat av: Berg i glashus?





"Åk hem till Mumindalen(1) ist din jävla boxerrobertkopia(2)."



Två stulna skämt av dessa "trötta" komiker i samma mening, bra gjort Mr Comedian

2009-11-27 @ 04:43:32
Postat av: Maskinen

Glömde citationstecknen, men tack för att du satte dit dom..

2009-11-28 @ 12:22:21
Postat av: Jenny ;)

Vill bara påpeka att jag var på magnus Betner och han var jätte bra, lätt värt 225kr :p Haha

Smaken är som baken!!

2009-12-04 @ 14:05:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0