Det kan inte vara sant nånstans

Följer upp mitt förra inlägg med ett till likadant. För visst fan får det största idolpapperet ett wildcard av juryn (helt jävla makalöst efter att dom har sågat av henne får våldtäkten på Celinelåten) och lyckas trolla sig vidare till den stora finalen och hur gör hon det då? Jo hon våldtar Leonard Cohens Hallelujah på exakt samma sätt som hon gjorde dagen innan med My heart will go on. Hon gör den till nån jävla karaokedänga som får en att omgående kasta sig in på Blocket och söka på VAPEN! Här nedan får ni se pisset. Fick ett sms av V1 under sändningen där han berättade om våldtäkten och eftersom jag inte satt och tittade, så gick jag in på nätet senare på kvällen och kollade. Det var så jävla dåligt att jag inte kunde sluta kolla på pisset. Jag satt där säkert över en halvtimme och kollade om och om igen. Lyckades somna, men vaknade mitt i natten och var tvungen att gå ut och titta på det igen, för så jävla dåligt var det. Vad sjunger hon på för språk? Hon kan ju för fan inte uttala ett ord. Ja fyfan! Skjut mig!! HALLELUJAH!!!



Inte nog med detta, så fick syrran dela rum med detta papper den första natten i Sthlm och hon ska enligt uppgift vara en riktigt stöddig jävel oxå. Ska bli ett nöja att se när den där jävla fittan åker ur.....sk runkmaterial.

På tal om syster så gick framträdandet på Citi Field bra och det var en fantastisk upplevelse och det kommer enligt rykten bli reportage om resan i dom lokala blaskorna framöver..



//Maskinen™

Kommentarer
Postat av: M.F

Det skådas en ny "ken lee" för fan :) haha!

2009-10-04 @ 14:10:42
Postat av: Sofia

att du orkar.. haha

2009-10-04 @ 20:52:37
URL: http://sofiAline,webblogg.se
Postat av: Anonym

Håller fortfarande med dig!Det här är OTROLIGT!!!

2009-10-05 @ 10:23:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0