Svenska hjältar går i Idols spår?!

Asså nog för att vi alla vet att Aftonbladet är en skitblaska, men det måste finnas nån lägstanivå. Den fantastiska idol-Camilla på förstasidan av Klick och där hon i tidningen ska berätta allt om förhållandet med nån jävla trummis i Pudlarna. Eftersom hon är ett sånt jävla papper så bläddrar man väl upp pisset för att läsa allt om förhållandet med Kicken i Klicken. Visar sig att det står två rader om pisset. Måste tycka synd om hennes nuvarande personliga assistent (pojkvän).

Nu var det dock inte därför jag skulle skriva detta inlägg. Detta skulle handla om Svenska Hjältar och den senaste nominerade kunde man läsa om i dagens Aftonblad. Dagens nominerade var en tjej som hade anmält en våldtäkt efter x antal år(?!) Det finns ingenting som ska förknippas med hjälte med den grejen! Vafan är det frågan om? Jag försöker verkligen förstå vad som är hjältemässigt med detta, men kan inte komma på en enda grej. Tolka detta rätt nu, för våldtäkt är bland det värsta som finns i mina ögon och det är förjävligt att folk ska drabbas av detta, men som sagt.....att anmäla en våldtäkt efter x antal år gör dig inte till hjälte. Hade jag reagerat annorlunda om hon hade anmält detta direkt. Ja kanske, men inte spec mycket annorlunda. Hade hon varit en en hjälte om hon hade buntat ihop honom och knullat honom med ett svärd i röken.........definitivt! Men så var inte fallet nu och därför är du ingen hjälte nånstans.

Vad är en hjälte då? Ja, vi kan ju ta snubben som tog emot grabben med sitt eget pannben som föll ut ifrån ett fönster ifrån tredje våningen, eller varför inte Rocco Siffredi som har medverkat i över 1300 gymnastikfilmer....där snackar vi äkta hjältar.

På tal om våldtäkt, så kommer ju Idol-Camilla att våldta oss ikväll igen då det är veckofinal. Vill du bli en hjälte? Ring och rösta på alla andra, så slipper vi framtida våldtäkter ifrån detta papper!

Sister Hazels nya album är grymt förövrigt!



Peace out



//Maskinen™


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0