Hemma igen

Minibussen svängde in på 45:an strax efter 03 i morse och det var slutet på en fantastisk resa som innehöll så mycket mer än Man U - Arsenal, som förövrigt var en uppvisning i hur man skänker bort 3p när man har fullständig koll på matchen.

Nu har man iaf avverkat Manchester och Liverpool på 4 dagar med bl a en guidad tour mitt i fiendeland (Old Trafford), för att sedan avsluta resan på festival i Liverpool sön & mån och se bl a The Killers. Amy Winehouse var oxå där, men det var något vi undvek då det var vansinnigt mycket folk och då jag inte gillar håscharen spec mycket. PDY lär väl börja grina när man skriver en sån sak. Anledningen till att jag inte berättar mer än så här är för att regeln: "Det som händer i England, stannar i England", gäller.

Sexton har överföringskabeln till kameran, så korten kommer inte upp än på ett tag och när dom väl gör det så är det nog på den alltid så klassiska ansiktsboken skulle jag tro.

Har låtit telefonen och datorer vara under hela trippen och det har varit förbannat skönt. Jag står fast vid att dessa grejer förstör oss som människor. Så det skulle inte göra mig ett piss om dom tog bort allt sånt skit. Men hur fan skulle det gå? Då skulle vi ju missa att tredje största rubriken på Aftonbladets hemsida är "Blondinbella till sjukhus med svåra smärtor" Asså vem bryr sig vad den lilla blondinfittan har för sig. Vilket jävla papper. Ni kommer att se längre ner på filmen, hur dom beter sig dom jävlarna.

Det är precis som den där jävla priorityregeln på planet. 120 pers har stått i kö igenom passkontroll osv, sen sjukt försenade så kommer det något jävla överklassgäng ifrån Djursholm eller nånting med en medelålder på 70 på gubbarna och 50 på kärringarna. Dom glider rätt förbi i ful svart kavaj, beigea chinos och vita gympadojor. Skjut mig! Så dom håller hela kön och hela jävla planet för att dessa jävla idioter ska hinna avsluta nån jevla rekmacka uppe i nån jävla lounge. Äh dra åt helvete! Hört på planet: - "Berit, du måste skjuta lampan hitåt och inte skruva den." Överklasskärringen Berit klarade inte ens av att vrida sin läslampa åt ett annat håll. Så ganska snabbt så inser man ju att dom får hjälp att torka arslet därhemma oxå av något jävla papper med papper.

Sprang in i en annan klassisk grej här i onsdags när jag tog ett par kalla med V2 som kallar sig själv V1, Rastamannen och Gustav den vita negern. Rastamannen aka Simon med håret, säger nånting som jag inte hör, men alla andra skrattar, så jag börjar skratta jag med. Man vill ju inte känna sig dum liksom. Sen händer det som inte får hända. Rastamannen vänder sig emot mig och säger något i stil med: "Eller vad tycker du om det?" Miljoner tankar far igenom skallen på ett par sekunder innan jag kläcker ur mig: "Jag är ledsen, jag skrattade åt det första utan att höra vad det var" varpå alla fyra exploderar i en skrattorgie eftersom det är en sån jävla klassiker detta. Det var längesen jag skrattade så skönt och äkta. Fyfan vad härligt det är när man väl får göra det.

Nej om man skulle leta på nån att luncha med kanske...



//Maskinen™



Kommentarer
Postat av: Sofia

Vilka brudar de finns.. haha..

2009-09-01 @ 21:57:52
URL: http://sofialine.webblogg.se/
Postat av: Anonym

du skulle göra henne alla dar i veckan....

2009-09-01 @ 23:02:55
Postat av: Maskinen

Jag gör henne redan alla dagar i veckan..

2009-09-02 @ 19:44:57
Postat av: IK Brage Harcore Ultras

Du måste bjuda på en videoblogg maskinen!! Iaf ett avsnitt

2009-09-05 @ 10:43:23
Postat av: C

Håller fullkomligt med föregående! Visa hur händig maskinen är i trädgården och hur testosteronet flödar under en poker omgång. Avsluta med "puss, puss" o alla "vänner" i bild!

2009-09-14 @ 12:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0