Datorn borde vara lika helig som tv-dosan..

Tv-dosan har varit helig så länge jag kan minnas. Man går inte hem till nån annan och tar tag i tv-dosan och väljer och vrakar som man vill. Det är helt enkelt en oskriven regel. Nu i dessa moderniserade tider så borde datorn falla in i samma fack som tv-dosan. Vi har ett perfekt exempel på hur man inte ska göra från helgen.

3 lätta poäng för laget hemma mot Nyhammar. Eftersom vi inte har vunnit sen Sundsvall brann senast så drogs det ihop en lagfest tillsammans med 3-4 extra som är riktigt tighta med dom flesta i laget. Det var t o m en utav dessa som stod för lokalen. Efter ett tag så dyker 3 till upp som har bjudit in sig själva till festen och som inte känner spec många och som absolut inte är tight med den som äger lägenheten. Det dröjer ca 20 min innan en utav dessa tre, vi kan kalla honom Johan Pålshammar, kliver in och tar över datorn. Detta betyder slut på musiken och början på "dödens maraton". Det ska bombas sportklipp ifrån tuben till en förbannelse. Trötta gamla jävla klipp med en bild som får ett nintendo 8-bit att se ut som att det vore full-HD. Vardagsrummet töms på folk och på balkongen utanför som är gjord för 2 pers, står nu 10 st och svär över pajasen som sitter vid datorn.

Folket ska dock få lite upprättelse nån timme senare nere på S1, då HF har pissat i en tillbringare. Vi spiller upp ifrån tillbringaren i ett tomt grogglas. Den är lite ljusare än en red bull/vodka, men ser fortfarande ut som en grogg. Den prepareras med citronskiva samt drinkpinne och isbitar. Vi räknar med att detta ska gå hem eftersom vi har hört ryktesvägen att han ska gilla att dricka på andra. Jag låtsas ta en klunk av "groggen" när han kikar, sen frågar jag helt sonika: "- Vill du smaka lite eller?" Hinner knappt ställa klart frågan innan han har en vansinnig klunk i sin mun. Han jobbar runt den i sin mun....känner att den är sjukt mycket varmare än den borde vara och efter en 10 sekunder så spottar han ut det....15 pers jublar något överjävligt efter detta.

Vad kan vi då lära oss av detta då? Ja, ge fan i nutidens tv-dosa hos folk du inte är tight med skulle jag säga...



//Maskinen


Kommentarer
Postat av: såja

HAHAHA! Helt magiskt, där fick han - Calle Schulman jr.

2010-08-05 @ 08:41:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0