Nollad av en nolla?!

Skolorna är igång igen och jag blåste förbi Soltorgsparken i slutet på förra veckan. Har aldrig sett så många tårtor på ett och samma ställe på samma gång (Leksandsklacken undantaget). Den sk nollningen var igång. Hur kan man som redan bekräftad nolla redan innan man ska nolla, nolla en nolla som redan innan nollningen var en nolla? Det är för mig obegripligt och väldigt onödigt. För det ska ju villigt erkännas att det bara är tårtor som väljer Soltorg. Det vet alla redan om, så inge käft om det.

Förra inlägget säger väl lite om klassen på Maskinen. Fantastiskt att se hur Brage fullständigt pulveriserade Hammarby och denna fantastiska konversation utspelar sig med ca 10 min kvar mellan Lillboppen och Linus Hallenius som inte hade skapat ett skit fram tills dess och för den delen inte på hela matchen.

Lillbopp: Hörde att det är scouter här ifrån Bayern Munchen och Ajax och tittar på dig...

Hallenius: Ja det stämmer..

Lillbopp: Hur tycker du att det går då (följt av ett hånflin)

Magi att höra detta efter kampen. Nästan ännu mer magiskt är när det står 80% dalmasar i Bajenklacken och sjunger spela fotboll bonnjävlar....men kära nån!

Smög hem lite tidigare från lokal i lördags och lyckades pricka in 5 st gymnastikfilmer som gick samtidigt på canal + och tv1000-kanalerna. Men jävlar vilken dålig klass på filmerna.....ungefär lika bra som klassen på tjejerna på Soltorg...då förstår vi att dessa bolag måste höja sig brutalt för att få behålla kunderna i dessa internettider.

2g-gud var det någon som kallade mig ett tag....nu är man den ende i kompiskretsen som sitter inne på en Iphone 4....hur kanske ni undrar...Maskinen är svaret!

Måste även älska Bodströms ja till att ta ett drogtest ända tills han får reda på vilka droger det innefattar. Ursäkten efter det är den lamaste någonsin! Skyldig? Svar JA!


//Maskinen


Kommentarer
Postat av: VAL 2010

Hoppas maskinen röstar blått 2010...

2010-08-24 @ 23:13:07
Postat av: Maskinen

Inte nånstans

2010-08-25 @ 14:30:08
Postat av: Annika

Hahaha så sant så sant gällande nollorna :)

2010-09-06 @ 11:11:31
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Postat av: Maskinen

Det vet du gumman =)

2010-09-17 @ 20:54:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0