Det tar tydligen aldrig slut..

När man trodde att damidrottarna och damkronorna var klara med att skämma ut sig, då kliver mamma damkrona in i leken och går in och DO-anmäler spelets kung Niklas Wikegård. Jag citerar "Det är OS-spelaren Emma Nordins mamma Ann Sandin Nordin som tycker kritiken mot Damkronorna gått över gränsen." Ta bara namnet till att börja med....Ann Sandin Nordin, vem fan heter så...jo antagligen en orienterande scout ifrån Norrland som lyckats få med sin skäggiga dotter i damkronorna. Det kan inte vara meningen att vi ska behöva se både dessa fruktansvärt dåliga spelare samt deras slutspelsskägg som dom flesta utav dom visade upp i semin. På tal om semin, hur lyckas Lindeborg uttala Rysslands Semin.....som Syjåmin?? Det är för mig helt ofattbart!

Det är förövrigt Lindeborgs fel att herrarna åkte ur mot Slovakien tidigare idag. Fråga mig inte varför, det bara är så!

Läser runt på lite olika forum om DO-anmälningen mot Wikegård och där står det bla kommentarer som

"Det finns inget hopp för Sverige som land om denna anmälan går genom"

"Vilket jävla skämt! Wikegård är rättvis men hård, precis som fantomen. Att han anmäls är ett fucking SKÄMT!"

"Detta är så jävla tramsigt och visar ytterligare en gång hur jävla svaga kvinnor är när de behöver DO-anmäla för att hävda sig. Skrattretande"

"När någonsin kommer det hända att pappan till någon i tre kronor DO-anmäler wikegård för att han snackar skit om hans lilla son i hockeylandslaget? Dagen det händer har jorden gått under för länge sedan. Kan någon här tänka er att Foppa Sr ringer till DO och klagar på wikegård för att han säger att foppa passar dåligt eller nåt? DET ÄR ETT SKÄMT!!!!!!!"


Det ska bli ett sant nöje att se Finland kissa ner Sverige ikväll så att dom blir utan medalj! Räknar iskallt med att Ann Sandin Nordin ringer in till olympiska kommittén och kräver att damkronorna ska ha bragdguldet och att dom bör firas på Sergels Torg som hjältar. Ni är lika mycket hjältar som hon som anmälde en våldtäkt 2 år senare och blev nominerad till Svenska Hjältar.....dvs inte ett skit! Ikväll håller alla som kan lite sport i detta avlånga land på Finland...för numer hatar vi damkronorna ännu mer och det kan ni tacka orienteraren Ann Sandin Nordin för!

Ps. Runken efter att Finland säkrar bronset kommer att vara magisk!

Nedan ser vi Emma Nordin och vad som skulle kunna vara Ann Sandin Nordin



//Maskinen™




Kommentarer
Postat av: 16

Sjukt bra... hatten av för maskinen!

2010-02-25 @ 20:12:08
Postat av: J

Att hålla med nr 16 är något nytt för mig, men denna gång så gör jag fan det :)

2010-02-25 @ 21:53:32
Postat av: Maskinen

Ja vad fan ska ni göra...det är ju ett mästerverk

2010-02-25 @ 22:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0