OS = Olympiska skandaler?

Det är ett sjukt spännande OS på så sätt att man bara sitter med pirret i magen vid varje sändning och bara väntar på att nästa tveksamma sak ska hända. Låg bara och väntade på att en curlingsten skulle explodera i Sveriges kamp inatt. Är imponerad av herrlaget, som har en medelålder på 14,3 år, men som redan har kissat favoriterna GB och inatt så kissade man även ner nazityskland.

Anja hade chansen att ta sin sjätte OS-medalj igår, men när vi börjar närma oss målet, så har jag två teorier:

1: Hon har sen tidigare redan medalj i störtlopp, så hon ser sin chans att ta sin första medalj i backhoppning ist. Hon kryper ner bra och får ett grymt frånskjut och presenterar även den första nya stilen sen Bo Bo Bo Boklöv introducerade det berömda V:et. Anja visar för första gången den sk "klåkstilen". Kanske inte så stilren och lägg därtill väldigt svårlandad. Domarpoängen stannar på snittet "three point two". Eddie the Eagle gick direkt ut via sin presstalesman och sa att han skulle testa "klåkan" i sitt nästa hopp.

2: Hon tar helt enkelt ut segern i förväg och väljer att göra segergesten "Sälen" 100 meter före mål. Som vi alla vet så är det aldrig bra att ta ut något i förskott. Hon har bra höjd, landar ganska tungt, men får med sig bra fart ut, men den bromsas innan mål då hon väljer att göra nån ny flashig discosnurr som hon i intervjun efteråt kallar helikoptern." - Hade jag inte tappat rotorbladen (skidorna) så hade det gått vägen", kommenterade Anja.





På tal om damidrott och OS...lägg ner damhockeyn för i helvete. Hur kunde dom ens tro att dom skulle ha en chans mot dom övermäktiga lönnlöven?! Vilket jävla kiss som utspelade sig inatt asså. Tycker lite synd om Wikegård ändå, som får lov att hålla igen, när han egentligen vill berätta vilka jävla papper damkronorna är. Jag har sagt det förut och säger det återigen, lägg ner all jävla damidrott för fan. Ni har ju Friskis & Svettis, nöj er med det ist!

En herre som besitter damklass är Staffan "uttalet" Lindeborg. Hur svårt kan det vara att uttala ett namn som Weber. Tydligen hur svårt som helst! Weber, det uttalar vi Viiibääri 3x20. Micke Renberg försöker hinta gång på gång, men det fastnar inte.



När vi ändå är inne på damer, så testade jag en sak som jag har varit nyfiken på länge...att vaxa mig. Har varit av den uppfattningen, att det inte kommer att göra speciellt ont. Så Sonic kom med den briljanta idén, nu vaxar vi ryggen. Ja för fan tänkte jag. Första remsan kommer på och i det läget känner jag att munnen vattnas och jag får för första gången känslan av att det här kommer göra ont....riktigt ont. Räkning ifrån Sonic, 1....2........RATSCH! Men dra åt helvete!!! Vilken härligt skön smärta som sprider sig i kroppen. Det gjorde fantastiskt ont och blodet sipprade ut på ryggen. Jag ville avsluta där kan jag säga, men då kommer vi ju till dilemmat att hur fan kommer ryggen att se ut då, så det var bara att bita ihop...7 remsor senare, säger Sonic: - Nu är det bara 2 drag kvar. Vackert tänkte jag och såg ljuset i tunneln. 16(!!!!!) drag senare var det klart. Jag ville spika upp fanskapet på korset! Om det mot all förmodan skall göras igen, så ska jag vara dyngad....var så säker..

Kanske ska ta lite om Hollandsresan oxå...Jag och Meriksson tog ju oss ner för en vecka sedan för att hälsa på BP och hans hushållerska Höstformen. Passade även på att kolla en kamp därnere och givetvis så var det VIP-status för Maskinen. Kliver in i logen en timme före match och där är givetvis allting gratis. Öl, vin, sprit samt knark. Det fick bli ett gäng pilsner och en oerhört fin svampomelett om ni förstår vad jag menar.

Nej dags för runken



//Maskinen™

Kommentarer
Postat av: Redhe

Var det du som skickade "Boklövmailet" till svt eller?

2010-02-19 @ 16:13:06
Postat av: Maskinen

Nu är det något jag har missat känner jag...

2010-02-19 @ 17:22:08
Postat av: Tess

Hahahaha, du e ett papper

2010-02-19 @ 20:20:05
URL: http://www.tessiluss.bloggplatsen.se
Postat av: Me

Synd att du ska behöva runka så inni helvette. Har du inte flickvän ;)

2010-02-20 @ 00:26:46
Postat av: Maskinen

Ett papper är ju givetvis det sista jag är....och när det gäller runkandet, så kan jag ju bara svara att det inte är nån som orkar ligga såpass mycket som jag skulle behöva...

2010-02-23 @ 11:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0