Väggen

Hemma i Sverige i snart 2 veckor och som vanligt är det jobb jobb jobb och åter jobb! Men det är bara att gilla läget helt enkelt.

Det var Forssa Cupen i helgen och klassen blir bara sämre och sämre för varje år som går. Vem minns inte dom klassiska slagen mellan Sandviken (med monstret McManus framåt) och Brage. Oftast med SIF som vinnare. Slätta var oerhört vassa under en period dom oxå. Sirius inte att förglömma. Själv sköt man hem cupen till Brages juniorer 1998 efter en hästspark ifrån halva. Men det var längesen som sagt och i år så skulle man bara vara med som backup ifall något hände någon av våra målvakter....och givetvis händer det saker. Våran mv i ena laget drar på sig ett rött kort och blir avstängd i 2 kamper. Maskinen kliver in och får i första matchen vakta kassen mot slutsegrarna Dalkurd. Matcherna pågår i 24 minuter och Maskinen gör drömräddning på drömräddning och sätter sina egna medspelare i ett antal frilägen som dom sumpar....sen med 35 sek kvar av matchen händer det. Försvaret säljer sig och en Dalkurdspelare får ett friläge...han hittar första maskan i bottre och det är förövrigt det enda stället som är ledigt att skjuta på.......otagbart, men ändå är man grisnära att rädda.

Får även vakta i kvalet till kvarten mot Swesom, som tydligen var ett somaliskt gäng...enligt rykten så var det samma gäng som spelade barnkrigarna i filmen Blood Diamond och av nån konstig anledning så var det inte ett enda inbrott samtidigt som Swesom spelade....Tillfällighet? Tolkningsfråga... Maskinen spikar återigen igen kassen och bär sina Tigrar till kvarten. Väl där så petas Maskinen till allas förvåning och respasset i kvarten är ett faktum! Visar nedan ett nostalgiskt klipp ifrån cupen...där #16 avgör kampen i sista sekunden!





En som inte fick vara med i turneringen, utan som stoppades av Anders "Fittan" Wiklund, var Oh Ah Rajala. Fittan Wiklund förbjöd Oh Ah att spela för Tigrarna eftersom han var grinig efter att Oh Ah lämnade det sjunkande skeppet Forssa BK. Anders F Wiklund, kamma till dig nu för fan och låt folk spela i eran trötta turnering. Det var 100 till utan giltig licens, men det sket du ju i ditt papper. Ni kommer aldrig att vinna ändå...hur mycket ni än fuskar...Ser framemot 6 lätta mot pisset i år!



På tal om trött turnering.....damturneringen i Forssa Cupen?!?!?!! Vafan är det frågan om! Jag gick och var sur bra jävla länge och funderade på varför damerna får vara med överhuvudtaget.....sen ramlade poletten ner. Man ska ju givetvis åka och äta, uträtta ärenden och såna saker när det är en timmes dammatcher...Det som var rent hat, förvandlades till en känsla av att vilja hylla den som har kommit på denna idé. Genialt! Har en bild hur det såg ut på samtliga dammatcher under helgen....Endast närmast sörjande på plats. Det hade ju kunnat blivit lite roligare om inte KIK och Gustafs skickat sina flicklag utan sina div 1-lag ist. Men det är ju som dom säger: "Är dom små så får man ta två"!



En annan grej jag la märke till i Maserhallen i helgen var nog det töntigaste jävla skit jag har sett och det var att IBF Borlänges innebandyherrar, hade satt upp affischer på samtliga spelare på väggen, med nummer namn osv...HALLÅ!! Det här är inte NHL, NBA, Elitserien eller ens i närheten av något som har med elit att göra....det här är ett jävla pissgäng i en gärdesgårdsserie för plastfäktning....BTW sluta pissa på nummer 99!! Det finns bara en som bär det numret och det är inte nån pajas i Borlänge Plastfäktningsförening. Kom ner på jorden nu!



Åkte på en sån klassiker idag när jag tog en tur till Hedemora. Snöigt och jävligt och problem med den ena av vindrutetorkarna....givetvis den vänstra....varför är det ALLTID den vänstra som går sönder? Lite samma sak som det med att mackan ALLTID landar med smöret neråt som jag har tagit upp tidigare.

Nej nu lär jag väl jobba vidare precis som vanligt..



//Maskinen™

Kommentarer
Postat av: Redhe

Maskinen: "Vi tog oss forbi piss-United oxa, sa nu ar det precis som det ska vara era papper!"



Underbart är kort!

2010-02-01 @ 17:50:19
Postat av: Zizou

Bästa med Älven-klippet måste väl vara finnens dundermiss efter ett sanslöst vackert anfall 2:11?

2010-02-02 @ 21:28:53
Postat av: Maskinen

Den sjukaste missen någonsin skulle jag tro!

2010-02-03 @ 19:36:23
Postat av: CSKA

IBF Borlänge (Pissgänget) spelar i motsvarande division som borlänge hockey samt dalkurd gör seriemässigt. Gärsgårdsserien måste väll ändå vara div 5 är Bröderna Aspman håller till med TÄIF.

Men jag håller med dig om 99, skandal!

2010-02-05 @ 23:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0