AFV och Tom Bergeron en sjukt bra mix

Ingen kan väl ha undgått att ha sett Americas funniest homevideos på 5:an. Då har ni heller inte undgått dess programledare Tom Bergeron. Nu kanske ni tror att det ska komma en hyllning av programet och programledaren. Det kan ni fetglömma, för vilket jävla skitprogram det är och vilken jävla mupp det är som leder det. Fyfan vad trött jag blir. Det är ungefär som Quizzo på samma kanal. Sjukt jävla dåligt och riggat asså. Att AFV låter video på video som helt klart är uppgjorda vinna pris på pris är för mig helt jävla otroligt. Är dom helt störda dom som väljer ut finalvideorna? För vilken jävla idiot som helst kan se att dom är "planerade". Här får ni ett exempel här under som är ett exempel på vad jag tycker är en äkta och rolig video.




Alla ni som var på eller utanför Huset i helgen, vet hur lång och jävlig kön var. Galaxen hade glömt att skicka ut mina VIP-biljetter och vakterna var precis lika gorillamässiga som vanligt. Så jag och Meriksson gick helt enkelt in i hotellobbyn och bad om att få beställa ett hotellrum och på så vis komma in. Men då har tydligen gorillorna i dom gula jackorna sagt att det är nog med hotellgäster som kommer in på Huset för kvällen. Snacka om att skjuta sig själva i benet. Hur fan är det möjligt att neka hotellets gäster inträde. Litet tumult uppstår och två gula gorillor skickar ut oss. Stort misstag sa jag till den ena av gorillan, han hånflinade tillbaka, jag ryckte i några trådar och vips, idag är två gula gorillor arbetslösa. TACKAR!

Vi tog vårt pick och pack och hittade Bolle ist och tro det eller ej, jag fick beställa två drinkar på samma gång! Helt sjukt i dessa Bolletider! Ryktas att Bolle vill få med alla andra på deras regler om att man inte får dricka på krogen, blåsa innan insläpp osv. Tro det eller ej, men alla tillfrågade krogar nobbade detta förslag.

Nu sitter man och väntar på att Meriksson ska vakna, så att man får ta sig ut på en 8-10km. Drar nog en runk på bilden till Tom Bergeron nedan medans jag väntar...som tydligen inte funkade att läggas in!



//Maskinen™


Kommentarer
Postat av: Anonym

word

2010-11-04 @ 23:56:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0