Dagens Adil 15/11

Fick ett fint inlägg tillägnat åt mig på Gaybloggen igår och jag tänkte bara att jag skulle klargöra ett par saker. Vi kan börja med målet jag hängde på dig. Du ska inte vara ledsen...inte ens en riktig målvakt hade tagit den.

Du antyder att jag hade relation till tränaren i Brages juniorer. Första året, när jag egentligen fortfarande var pojklagsspelare, men som blev uppflyttad i J-laget, så hade jag Thomas Hultgren, första riktiga junioråret hade jag Björn Juhlin, för att sista året ha Berndt Ljung som tränare. Dock hade jag väl mest Simon Hunt det året, då jag tränade med A-laget större delen av säsongen. Ja visst var jag kapten och visst petade jag landslagsspelare och visst nobbade jag ett förslag ifrån en allsvensk klubb som förstaårsjunior och det ångrar jag sjukt mycket idag.

Tillbaka till den sk relationen till tränaren, så förstår jag att det du söker har med far min att göra. Det stämmer att han var med i staben något år där ja, men hade du skippat en konståkningsträning eller drillflicksträning och ist sett en match, så hade du förstått varför jag var kapten och varför jag petade landslagsspelare. Nej, jag hotade inte med att sluta.

När vi ändå är inne på relationer, så har jag verkligen förstått hur mycket din far älskar dig nu. Han led av att inte få se dig spela, så vad gör han? Jo han skapar en helt ny egen förening för att du skulle få speltid.....men vad händer...jo inte ens där får du spela...man tror man drömmer...game set match!



//Maskinen™


Kommentarer
Postat av: haha

den här bloggen e guld!!

2011-04-18 @ 02:59:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0