Kaka hos Frippa

Klockan på ringning vid 5-bläcket precis som vanligt och på agendan stod som vanligt jobb på Fabriken. Men man får se det positivt, det är ju bara ett kort pass på 26 timmar. Gick upp och tog morgonskiten samtidigt som jag behandlade dagens första I-landsproblem, dvs vilket spel jag skulle spela på Iphonefyran samtidigt som jag sket. Valet idag fick falla på Angry Birds, som får anses som ett utav dom vassaste spelen någonsin, alla konsoler inräknade. För er som har missat detta, så kika in videon härunder.




Vad är det med dessa folk som ska plocka bort en ifrån Facebook då?! Sist var det det übergulliga paret Stjärtqvist och Pappershammar som deletade Maskinen ifrån boken, med största säkerhet med tanke på att Maskinen spydde i sin egen mun när det ska skrivas bögiga saker till varann hela tiden. Det gäller alla, lägg ner snack om hjärta till höger och vänster...alla är så trötta på det!

På tal om att spy, så var det någon som gjorde ur sig ordentligt ute på pärlan hos Kaka och sprayade hela kaklet bakom toaletten. Ingen tog på sig incidenten. Vem det var kommer vi nog aldrig få reda på. HF drack nog en 15 groggar skulle jag tro och på tal om HF så åkte han enligt rykten på den största och sjukaste kukblocken någonsin förra helgen då Anders "Frillan" Larsson totalblockade HF när han var på ett toalettbesök. Givetvis för att få försöka sticka dit den själv. Ryktena förteller dock inte om han lyckades scora eller inte. HF är ju annars känd som den största blockaren någonsin, så vi får se hur han svarar upp på detta. Fortsättning följer...

Bara 21h kvar på Fabriken nu!



//Maskinen™

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0