Förklaring saknas!

Det här är nog det kortaste inlägget någonsin, men ändå gör det mig mer mållös än någonsin. Jag ger er nedan.....ja jag vet fan inte vad jag ger er....ni får titta själva..



Och när vi ändå är inne på det, så bjuder jag på detta extranummer. Lägg märke till hur många som egentligen bryr sig om att han står där och ylar! Lägg även märke till att han har tatuerat in hunden på armen..




Ja som sagt...jag är totalt mållös!



//Maskinen™

Kommentarer
Postat av: Kuk

Maskinen, jag såg dig på Kök Nyström för någon månad sen, jag reagerade på hur extremt fet du var. Jag hoppas på ett återfrisknande för dig, alla vet vi hur jobbig den sällsynta elefantsjukan kan vara. Jag minns dina glansdagar då du hade en tjej som folk drömde om, nu kan du vara nöjd om du får sätta en folkabuss.



Mvh

Gruset i Maskineriet.

2011-07-23 @ 18:29:00
Postat av: Maskinen

Jag får tacka för uppmärksamheten på KN. Jag är sjukt fet. Men tyvärr blir man helt stillasittande när man ser saker som dessa dagligen. Jag ska ge dig ett tips kuken angående tjejer du vill pippa. Allting sitter i surret. Har du det så är jag ett leveande bevis på att man får pippa tior!



Mvh



Maskinen

2011-07-25 @ 21:27:39
Postat av: Kuk

Stort att du svarar, nu klättrade du upp en pinne på fahrenheit skalan. Jag ska erkänna, att vid första anblicken av dig på KN så såg du inte så fet ut. Det var först när du skulle sätta dig och jag såg att du bytte bort stolen med armstöden, som jag insåg hur stor du var.

Angående tior och "får pippa" så använde du fel tempus. Fick pippa skall det vara.



Mvh Gruset i maskineriet

2011-07-26 @ 01:00:53
Postat av: Maskinen

Hmm...det var inte så att jag bytte till mig en stol med armstöd då? För jag tycker att det är skitskönt att vila kärlekshandtagen på just armstöden. Nej jag skulle aldrig vara så klantig att jag skriver i nutid om jag hade menat dåtid. Får pippa ska det vara kuken. Det sitter fortfarande i surret. Det de handlar om, är om jag vill pippa tior eller inte. Pippar man fult ibland, så uppskattas tiorna ännu mer sen!



Mvh



Maskinen

2011-07-26 @ 09:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0